NEO INKA – ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ, ΔΥΝΑΜΩΣΕ ΤΟ!!!

ΓΙΝΕ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΚΡΙΚΟΣ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ.

Το κίνημα των καταναλωτών

Η βία, η σπατάλη και η πλύση εγκεφάλου…

Αν οι άνθρωποι εφησυχάζουν………αφυπνίστε τους.

Αν φοβούνται να ενεργήσουν………ενθαρρύνετέ τους

Αν αδρανούν….κάντε οι ίδιοι το πρώτο βήμα.

Μη ξεχνάτε ότι εμείς οι πολίτες-καταναλωτές είμαστε η μεγαλύτερη οικονομική δύναμη που δεν πρέπει να άγεται και να φέρεται από την δύναμη του χρήματος και της εξουσίας κατά το δοκούν, αλλά οργανωμένη να παλεύει για τα δικαιώματά της, γνωρίζοντας ότι είναι η μόνη απομένουσα Επανάσταση.

Το Καταναλωτικό Κίνημα είναι εδώ.

Το Καταναλωτικό Κίνημα είμαστε όλοι.

Ενταχθείτε , παλέψτε για τα ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ

«Σπάστε τα δεσμά της παραίτησης»

Ζούμε σ΄ ένα κόσμο στον οποίο η βία, η σπατάλη και η πλύση εγκεφάλου έχουν γίνει καθημερινά χαρακτηριστικά της ζωής μας!!!

Στο βιβλίο με τίτλο «Θανάσιμες συνταγές» αναφέρεται ότι έχει υπολογιστεί ότι τα φαρμακευτικά προϊόντα είναι υπεύθυνα για παρενέργειες σε τουλάχιστον 10-15 εκατομμύρια περιπτώσεις και για 1 εκατομμύριο θανάτους κάθε χρόνιο από τον πληθυσμό των 4 δισεκατομμυρίων ανθρώπων του τρίτου κόσμου.

Συντηρητικοί υπολογισμοί ανεβάζουν σε 375 χιλιάδες τους κατοίκους του τρίτου κόσμου που δηλητηριάζονται κάθε χρόνο από εντομοκτόνα. Από εντομοκτόνα όπως το D.D.T. που απαγορεύεται η χρήση του στις αναπτυγμένες χώρες, γιατί έχει αποδειχθεί το πόσο επιβλαβή είναι, εν τούτοις η δύναμη του χρήματος και της εξουσίας αυτά τα επιβλαβή εντομοκτόνα τα παράγουν και τα πωλούν στον τρίτο κόσμο, που τουλάχιστον 10.000 άνθρωποι πεθαίνουν από εντομοκτόνα, των οποίων η χρήση απαγορεύεται στις χώρες προέλευσης! Αυτό είναι βία.

Είναι δύσκολο να περιγραφεί το μέγεθος της καταστροφής και της κακής χρήσης των πόρων και των προϊόντων στην κοινωνία μας.

Βλέπουμε την καταστροφή των τροπικών δασών και της σπατάλης των μικρών εισοδημάτων φτωχών ανθρώπων του τρίτου κόσμου για την αγορά άχρηστων και ακατάλληλων προϊόντων. Προϊόντα που ούτε τα χρειάζονται, ούτε και έχουν χρήματα να τα αγοράσουν.

Στο Μπαγκλαντές έχει ειπωθεί ότι οι περισσότερες βιταμίνες αγοράστηκαν από ανθρώπους που δεν τις χρειάζονται και που χάνονται με τα ούρα. Και δεν τις χρειάζονται γιατί αυτά τα βιομηχανικά κατασκευάσματα δεν τα έχουν ανάγκη διότι το μόνο που παράγει η χώρα αυτή είναι φρούτα και έτσι μπορούν να παίρνουν ανέξοδα τις βιταμίνες που χρειάζονται. Αυτό είναι σπατάλη. Βιταμινούχα ανθρώπινα απόβλητα είναι μια πολυτέλεια που δεν χρειάζονται στο Μπαγκλαντές .

Μια από τις μεγαλύτερες αλλαγές συμπεριφοράς αφορούσε πιθανότητα τη διατροφή των μωρών. Το μητρικό γάλα υποκαταστάθηκε με δυο από τις λεγόμενες «σύγχρονες τεχνολογίες»

  • την τεχνολογία του επεξεργασμένου γάλακτος και

  • την τεχνολογία του μάρκετινγκ.

Αυτό είναι πλύση εγκεφάλου και έγινε με τη διαφήμιση και «δωροδοκία» από μέρους βιομηχανιών. Η συμπεριφορά αυτών των βιομηχανιών στον τρίτο κόσμο είναι εγκληματική και ανήθικη. Η αντικατάσταση του μητρικού γάλακτος είναι η αιτία προβλημάτων υγείας 10 εκατομμυρίων μωρών το χρόνο.

Ο Τζέημς Γκραντ της διεύθυνσης της UNICEF είπε ότι αν μπορέσουμε να ενθαρρύνουμε και να προστατεύσουμε το θηλασμό θα σώσουμε τις ζωές 1 εκατομμυρίου μωρών το χρόνο.

Το Κίνημα Καταναλωτών

Τι μπορούμε να κάνουμε γι΄ αυτή τη βία, τη σπατάλη και τη πλύση εγκεφάλου;

Ας δούμε μαζί τι μπορούμε να κάνει το οργανωμένο Κίνημα Καταναλωτών γι΄ αυτά τα θέματα .

Το Κίνημα Καταναλωτών αναφέρεται σε 5 κυρίως σημεία :

  1. Ενδιαφέρεται για τους ανθρώπους που και οι ίδιοι ενδιαφέρονται για την κοινωνία – δηλαδή για κάθε ξεχωριστή ανθρώπινη ύπαρξη, άνδρα, γυναίκα ή παιδί. Η προοπτική αυτή αναφέρεται σε όλους εμάς τους καταναλωτές – αγοραστές και χρήστες των αγαθών και υπηρεσιών που παράγονται και διατίθενται τόσο από τον ιδιωτικό όσο και από το δημόσιο τομέα. Αναφέρεται όχι μόνο στο κόστος ζωής, αλλά περισσότερο στο κόστος επιβίωσης! Δεν αναφέρεται τόσο στην αξία των χρημάτων όσο στην αξία των ανθρώπων.

  2. Αναφέρεται στην ισχύ, τη δύναμη των απλών ανθρώπων ν΄ οργανώνονται σε συλλογικούς φορείς που ενεργούν ως αντισταθμιστικοί παράγοντες, προωθούν και προστατεύουν τα καταναλωτικά τους συμφέροντα, δρώντας παράλληλα εναντίον της βίας, της σπατάλης και της πλύσης εγκεφάλου, στην δυνατότητα ν΄ αλλάζουν οι δομές που επιτρέπουν αυτή την βία, την σπατάλη και την πλύση εγκεφάλου.

  3. Aσχολείται επίσης με τα ανθρώπινα δικαιώματα – το δικαίωμα για μια αξιοπρεπή ζωή, το δικαίωμα ν΄ οργανωνόμαστε για να προστατεύουμε τα συμφέροντά μας. Αναφέρεται ειδικότερα στα 7 καταναλωτικά δικαιώματα: το δικαίωμα αποτελεσματικής και δίκαιας κάλυψης των βασικών μας αναγκών, το δικαίωμα να είμαστε ασφαλείς, το δικαίωμα αποζημίωσης, το δικαίωμα εκπροσώπησης, το δικαίωμα για κατάλληλη πληροφόρηση, το δικαίωμα για καταναλωτική εκπαίδευση, το δικαίωμα για ένα υγιεινό περιβάλλον.

  4. Φροντίζει για το περιβάλλον. Δεν πρέπει ν΄ ενδιαφερόμαστε μόνο για την εξυπηρέτηση και την προστασία των σωμάτων μας, τα «εσωτερικά μας όρια» αλλά κυρίως να μας απασχολούν τα «εξωτερικά όρια» της δομής της ζωής – μια πανίσχυρη πολυεθνική αλλά και εύθραυστη δομή. Η δομή αυτή μας παρέχει τις δυνατότητες για μια καλή διαβίωση αλλά μπορεί επίσης να καταστραφεί όχι από τις ανάγκες των ανθρώπων αλλά από την πλεονεξία, την άγνοια και την απροσεξία τους. Οι καταναλωτές θα πρέπει να συμβάλλουν στη διατήρηση του περιβάλλοντος.

  5. Αναφέρεται στη δικαιοσύνη σ΄ ένα τρόπο οργάνωσης των πολιτικών, νομοθετικών και οικονομικών συστημάτων που ν΄ εγγυάται μια δίκαια και ορθολογική βάση για την κοινή διαβίωση.

Τα 5 αυτά σημεία συνιστούν τη βάση με την οποία πρέπει να κρίνεται η αρμοδιότητα, η ικανότητα και η επιτυχία του κινήματος των καταναλωτών. Σήμερα, τα 5 αυτά σημεία αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της δράσης μας από το 1970 – δράσεις που μας έφεραν σε θέσεις να διαπραγματευόμαστε την ισχύ των διεθνών ολιγοπωλίων, τις δυνατότητες που παρέχουν οι διεθνείς οργανισμοί και την ανάπτυξη των μαζικών δικτύων που έχουν ιδρύσει οι πολίτες.

Το Κίνημα των Καταναλωτών είχε πάρει θέση στο θέμα του μητρικού γάλακτος, όπως επίσης σε θέματα σαν τα φαρμακευτικά προϊόντα και εντομοκτόνα. Για να χειρισθεί την υπόθεση των απαγορευμένων βιομηχανικών καταλοίπων, προχώρησε σε δίκτυο πολιτών, το οποίο ονομάστηκε INTERPOL ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ . Το δίκτυο αυτό προωθούσε την ταχεία ανταλλαγή πληροφοριών, ένα σύστημα έρευνας για τα παραπάνω προϊόντα και συντόνιζε το σύνολο των δραστηριοτήτων. Σήμερα έχει εξελιχθεί σε θεσμοθετημένο όργανο.

Επίσης συνεργάζεται με εκατοντάδες ομάδες καταναλωτών, κοινωνικής δράσης ανάπτυξης, περιβάλλοντος, γυναικών, συνδικαλιστών που μεταφέρουν την εργασία μας στα εκατομμύρια των απλών ανθρώπων. Από μητέρες που μποϋκοτάρουν τα προϊόντα Nestle γιατί προωθούσε αγελαδινό γάλα στα μωρά, μέχρι τους γιατρούς που μποϋκοτάρισαν τα προϊόντα της CIBAGEIGY, επειδή συμμετείχε σε μια από τις μεγαλύτερες καταστροφές που προκαλεί το φάρμακο Clioquinol .

Σήμερα υπάρχει διεθνής κώδικας για την προστασία του θηλασμού και η φαρμακοβιομηχανία απέσυρε το φάρμακο από την αγορά.

Το Κίνημα των Καταναλωτών συνέβαλε στην κατάργηση της βίας, της σπατάλης και της πλύσης εγκεφάλου που χαρακτηρίζει την κοινωνία μας . Ενεργεί προς την κατεύθυνση αυτή με μεθόδους τόσο ανθρώπινες, όσο και οι σκοποί του.

5 αρχές που μπορούν ν΄ αποτελέσουν το πλαίσιο για τις δραστηριότητές μας, ως υπεύθυνοι καταναλωτές:

  1. ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗ : Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι είναι αναγκαίο να γίνουμε περισσότερο απαιτητικοί. Το «γιατί» καταναλώνουμε πρέπει να καταστεί το ίδιο σημαντικό με το «τι» και «ποιο» καταναλώνουμε.
  2. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ: Θα πρέπει να κινηθούμε σε προσωπικό επίπεδο αρχίζοντας με τους γείτονές μας και μετά σε κοινωνικό και εθνικό επίπεδο.
  3. ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ: Πρέπει να ενεργούμε υπεύθυνα και με ευαισθησία όσον αφορά τις συνέπειες των δραστηριοτήτων μας για τους άλλους πολίτες, ειδικότερα σε σχέση με τις ευάλωτες ομάδες της κοινότητας. Η αγοραστική δύναμη και το μποϊκοτάζ αποτελούν ένα ισχυρό όπλο. Χρησιμοποιώντας την αγοραστική μας δύναμη μπορούμε εναντιωθούμε σε ρατσιστικά ή κατασταλτικά καθεστώτα ή αντίθετα μπορούμε με επιλεγμένες αγορές ή μη αγορές να συμβάλουμε στην δημιουργία όχι μόνο καλύτερων προϊόντων, αλλά και ενός καλύτερου κόσμου.
  4. ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ: Θα πρέπει να υπάρχει αυξημένη ευαισθησία στο θέμα των επιδράσεων των καταναλωτικών αποφάσεων στο φυσικό περιβάλλον, που θα πρέπει να διατηρηθεί και ν΄ αναπτυχθεί αρμονικά. Θα πρέπει να καταπολεμήσουμε την υποβάθμιση του περιβάλλοντος, αν θέλουμε να βελτιωθεί πραγματικά η ποιότητα ζωής σήμερα και στο μέλλον.
  5. ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ: Οι καλύτερες και αποτελεσματικότερες ενέργειες γίνονται από ομάδες πολιτών που μαζί μπορούν να διαθέτουν την απαραίτητη ισχύ και επιρροή, ώστε να εξασφαλίζεται ότι τα συμφέροντα των καταναλωτών αντιμετωπίζονται με την απαραίτητη προσοχή.

«nikthes»

16 Σχόλια »

  1. Ως καταναλωτές έχουμε δύναμη στα χέρια μας ας την εκμεταλευτούμε λοιπόν.Ας κάνουμε μπουκοτάζ σε είδη πρώτης ανάγκης όπως είναι το γάλα.Τα περιβόητα καρτέλ του γάλακτος ζουν από εμάς. Να μην αγοράσουμε για ένα μήνα κανένα απ αυτά τα γάλατα που εμπλέκονται στο καρτέλ ας πάρουμε απ το φούρνο της γειτονιάς μας το ΑΓΝΟ που είναι και φτηνό μόλις 99 λεπτά. Θέλετε και συνέχεια? Mπουκοτάζ και στο κρέας. Ανέβηκε η τιμή στο μοσχάρι? Για ένα μήνα θα αγοράζουμε μόνο χοιρινό ή ότιδήποτε άλλο.Εμπρός λοιπόν πρώτοι εσείς ως ΙΝΚΑ οργανώστε τέτοια μπουκοτάζ και να είστε σίγουροι πως θα σας ακολουθήσουν χιλιάδες.

    Σχόλιο από ΛΙΤΣΑ ΜΑΣΤΟΡΑ | 6 Δεκεμβρίου, 2007 | Απάντηση

  2. »Η ισχύς εν τη ενώσει»

    Σχόλιο από rekoutis | 6 Δεκεμβρίου, 2007 | Απάντηση

  3. Θέλουμε εκτός τη ΔΕΗ κι άλλους παροχείς ηλεκτρικού ρεύματος

    Σχόλιο από rekoutis | 6 Δεκεμβρίου, 2007 | Απάντηση

  4. δεχομαι να μεταφέρω μηνύματά σας μέσα από το blogk moy

    Εκπρόσωπος εργαζομένων Δημοτικού Οργανισμού Υγείας και ΚΟικνωνικών θεμάτων Δήμου Βόλου, αντιπρόεδρος Σωματείου Δημοτικών ΕΠιχειρήσεων Ν. Μαγνησίας

    Σχόλιο από τσιμβρακίδης ΄Γιάννης | 7 Δεκεμβρίου, 2007 | Απάντηση

  5. που μπορουμε να βρουμε εγγραφο σχετικα με τα δικαιωματα του αγοραστη?η διευθηνση εμποριου δεν δινει

    Σχόλιο από stauros | 13 Δεκεμβρίου, 2007 | Απάντηση

  6. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΙΝ.ΚΑ. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ….
    ΧΘΕΣ ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ALPHA BANK (ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ).
    ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΑΦΗΣΕΙ ΕΝΑ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 290 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΩΡΑ ΑΝΑΓΚΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΓΙΑ 4 ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ. ΧΘΕΣ ΤΑ ΧΡΕΙΑΣΘΗΚΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝΑΛΗΨΗ ΑΦ ΕΝΟΣ ΤΑ ΚΑΤΑΤΕΘΙΜΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕΙΩΘΗΚΑΝ ΣΕ 230 (ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ …ΦΥΛΑΞΗ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ) , ΑΦ ΕΤΕΡΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΕΦΟΡΙΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ,ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΓΙΑΤΙ Ο ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ.ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΠΩΣ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΕΝΕΡΓΟΣ ΓΙΑ 4 ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ.ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΑΚΟΜΗ , ΟΜΩΣ ΑΝ ΚΑΙ ΑΝΕΝΕΡΓΟΣ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΕΜΠΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ …ΦΥΛΑΞΗ ΤΩΝ 290 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ.
    ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΩ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΟΥ , ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΕΠ ΟΥΔΕΝΙ ΛΟΓΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΩ ΤΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΜΟΥ , ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΟΗΤΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ.
    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
    ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
    ΕΥΗΝΟΧΩΡΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
    ΤΗΛ:26310-39219
    ΚΙΝ:6948211528

    Σχόλιο από ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΠΑΝΟΣ | 5 Μαΐου, 2009 | Απάντηση

  7. Καλημερα σας, θα ηθελα καποια βοηθεια για μια φιλη μου η οποια εχει μπλεξει παρα πολυ ασχημα με αρκετες τραπεζες, καταναλωτικα δανεια κ.λ.π. Τα πραγματα ειναι παρα πολυ ασχημα για εκεινη και θα ηθελα να σας ρωτησω αν υπαρχει καποια υπηρεσια που μπορει να την συμβουλεψει πως πρεπει να οργανωθει και να τακτοποιησει τις εκκρεμοτητες της?

    Σχόλιο από susiehebbs | 16 Ιουνίου, 2009 | Απάντηση

    • Οταν βρεις την ακρη ειδοποιησε κ μενα..

      Σχόλιο από Βίκη | 22 Φεβρουαρίου, 2010 | Απάντηση

  8. Ηθελα να μονώσω ταράστα 100τμ, ζήτησα μόνωση για υγρασία με προίόν να μην ξεπερνά 150 €, το κατάστημα Γκορίτσα Δ.Θεώνη στό Κιάτο Κορινθίας μου έδωσε συνταγή και υλικά να το φτιάξω μόνη μου,5 σέσουλες D-1κονίαμα Durostic, 2 σέσουλες κόλλα πλακιδίων Μ Αντωνόπουλος &Σια Granfix, 1/2 ποτήρι κρασιού γαλάκτωμα ενισχυτικό Revenix Neotex,τα προίόντα αξιόπιστα η πατέντα του ειδικού σε μονώσεις Χρήστου Παπαγεωργόπουλου πέθανε, ποτέ δεν έγινε μίγμα με 4-6 λίτρα νερό , λεφτά πεταμένα, και δεν αναγνωρίζει το σφάλμα του, αφου δοκίμασε την συνταγή πατέντα σε εμένα.
    Πήγα και σε Ατυνόμο να τον μυνήσω, αλλα εμπίπτει σε αστική ευθύνη αφου εγώ έφτιαξα το μίγμα με δική του γραπτή συνταγή.
    Ετσι πέταξα 100€, η εταιρίες των προίόντων έχουν αντίθετη γνώμη με τον εντολέα της πατέντας συνρταγής,ιδίως η Durostic λέει ότι το κονίαμα ανακατευεται με γαλάκτωμα ,νερό ρυτίνες αλλά ΟΧΙ με κόλλα πλακιδίων!!!!!

    Σχόλιο από Πριμικυρη Βιβη | 5 Οκτωβρίου, 2010 | Απάντηση

  9. Ηθελα να μονώσω ταράστα 100τμ, ζήτησα μόνωση για υγρασία με προίόν να μην ξεπερνά 150 €, το κατάστημα Γκορίτσα Δ.Θεώνη στό Κιάτο Κορινθίας μου έδωσε συνταγή και υλικά να το φτιάξω μόνη μου,5 σέσουλες D-1κονίαμα Durostic, 2 σέσουλες κόλλα πλακιδίων Μ Αντωνόπουλος &Σια Granfix, 1/2 ποτήρι κρασιού γαλάκτωμα ενισχυτικό Revenix Neotex,τα προίόντα αξιόπιστα η πατέντα του ειδικού σε μονώσεις Χρήστου Παπαγεωργόπουλου πέθανε, ποτέ δεν έγινε μίγμα με 4-6 λίτρα νερό , λεφτά πεταμένα, και δεν αναγνωρίζει το σφάλμα του, αφου δοκίμασε την συνταγή πατέντα σε εμένα.
    Πήγα και σε Ατυνόμο να τον μυνήσω, αλλα εμπίπτει σε αστική ευθύνη αφου εγώ έφτιαξα το μίγμα με δική του γραπτή συνταγή.
    Ετσι πέταξα 100€, η εταιρίες των προίόντων έχουν αντίθετη γνώμη με τον εντολέα της πατέντας συνρταγής,ιδίως η Durostic λέει ότι το κονίαμα ανακατευεται με γαλάκτωμα ,νερό ρυτίνες αλλά ΟΧΙ με κόλλα πλακιδίων!!!!!

    Σχόλιο από Πριμικυρη Βιβη | 5 Οκτωβρίου, 2010 | Απάντηση

  10. καλησπερα, τον περασμενο σεπτεμβριο είχα μια σύνδεση cosmote την οποία υπερφόρτωσα τον φεβρουαριο. τον απρίλιο με απέλυσαν απο την δουλεια με αποτέλεσμα να μην μπορω να πληρωσω το υπερογκο μετα την απόλυση μου ποσο. απο τον απρίλιο έως σήμερα δεν δουλεύω είμαι στην ανεργεία. Στις 28/10 έλαβα τηλεφωνημα απο δικηγορο λέγοντας μου ότι πρέπει να πληρωσω, της εξήγησα ότι ειμαι ανεργη, δεν έχω σπίτι και φιλοξενουμε σε αποθήκη, δεν έχω εισόδημα αφου δεν εχω δουλεια λογω ηλικιας δυσκολα με παίρνουν και την παρακαλεσα να κανει υπομονη να βρω δουλεια. Σήμερα έλαβα το δεύτερο τηλεφωνημα απο την δικηγορο και πάλι της εξήγησα ότι δεν δουλεύω και πάλι εξήγησα οτι δεν έχω ουτε να φάω πλέον και μου απάντησε ότι το καταλαβαίνει ο λογαριασμός όμως έφτασε τα 3000 ευρώ και το λιγότερο που μπορώ να βάλω είναι 600 ευρώ. που να τα βρω? της το ειπα και η απάντηση της ήταν σαφής..δεν μπορώ να σας βοηθησω σε αυτό. της εξήγησα ότι ειμαι στα πρόθυρα της αυτοκτονίας απο χρέοι και δεν είναι οτι δεν θέλω να πληρωσω απλα δεν έχω λεφτα αυτή την στιγμή, μολις βρω δουλεια θα τα πληρωσω χωρις καθυστέρηση. καταλαβαίνω την θεση της αλλα ελεος δεν έχω χρήματα δεν μπορω να εχω τα απαραίτητα για την επιβίωση μου δεν ξερω τι να κανω πια. ειμαι στην απελπισια. ρωτησα ενα φίλο δικηγορο, μου είπε να πάρω την Cosmote που ειχα το συμβολαιο και να μιλησω με το τμημα διακανονισμων…πηρα…ένας ευγενεστατος κύριος μου εξήγησε ότι θα πρέπει με το πρώτο που βλέπουμε καθυστέρηση να μιλάμε με την εξυπηρέτηση πελατών έτσι ωστε να γίνεται άμεσα αίτηση για διακανονισμό και να σταματάει η διαδικασία. του είπα ότι η δικηγορος ήταν σαφής οτι θα παω δικαστικος με διαταγη πληρωμής….που να τα βρω τα λεφτά γιατι δεν βοηθάνε τον κόσμο έτσι ώστε να μην πεθαίνουμε απο εγκεφαλικά και καρδιες και καλα να πάθεις αυτα αν όμως ειμαστε πιο απελπισμένοι? δεν ζητάω τιποτα ζηταω και ζητησα απο την δικηγορο μέχρι να βρω δουλεια το ποσο των 3000 ευρω να δίνω 150 ή 200 ευρω το μήνα και μόλις βρω δουλεια να πληρωσω περισσοτερα….αλλά η δικηγορος ήταν αμείληκτη…η απαντηση της ήταν πεντακάθαρη…εαν δεν πληρωσω το ποσο των 600 ευρω μέχρι τις 20/11 θα παει δικαστικος. τωρα εγω τι θα πρέπει να κανω? να αυτοκτονήσω να φύγω να εξαφανισθώ. η πίεση μου έφτασε στο 20 και εγω δεν γνωρίζω τι θα γίνει. περιμένω εντός της εβδομάδας να με πάρουν απο το τμήμα λογαριασμών της Cosmote σε ένα δανεικό τηλεφωνο…και έτσι ανέβαλα το εγκεφαλικό μου και την αυτοκτονία. δεν ξερω τι να κανω δεν ξερω που να χτυπάω το κεφάλι μου δεν ξερω ποσο θα αντέξω ένα χτύπημα ακόμα. δεν ξέρω. ευχαριστώ

    Σχόλιο από ektor2011 | 11 Νοεμβρίου, 2013 | Απάντηση

  11. eimai emporas froutwn kai fernw apo arta kai igoumenitsa mantarinia portokalia kai lemonia akerota .pos mporw na kanw kapoio kinima froutwn ??

    Σχόλιο από mpampis sagkaris | 10 Φεβρουαρίου, 2014 | Απάντηση

  12. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ COSMOTE! ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ?
    ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 2011 ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΤΥΧΑΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ KAΛA TO ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΧΡΕΩΘΕΙ ΜΕ 686ΕΥΡΩ!! ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΛΟΓΑΡΓΙΑΣΜΟΙ ΜΟΥ ΗΤΑΝ 10 ΕΥΡΩ ΓΙΑ 1 ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ 30 ΕΥΡΩ ΓΙΑ 2 ΜΗΝΕΣ. ΕΚΑΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΛΟΓΑΡΓΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ. ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΙΖΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ. ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΛΟΓΑΡΓΙΑΣΜΟΣ. ΣΥΝΟΛΟ ΓΙΑ ΧΡΕΩΣΕΙΣ 1074 ΕΥΡΩ.ΕΚΑΝΑ ΞΑΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ. ΚΑΘΩΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΜΒ ΜΟΥ.ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΥΠΩΝΩ ΚΑΜΜΙΑ ΑΣΚΗΣΗ ( ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΚΩΝ)ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΕΜΑΙΛ. ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΟΡΙΟ ΗΤΑΝ 5GB. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΟΓΙΣΤΗ ΧΡΗΣΗ.ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΕΚΛΕΨΕ ΤΟ IP HΟΤΙ ΥΠΕΡΧΡΕΩΘΗΚΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΜΑΙ ΗΔΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ. ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΜΑΡΤΥΡΑΣ Η ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ? ΕΧΩ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ. ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΜΕΒΟΗΘΗΣΕΙ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    Σχόλιο από Roussetia Nikoliadou | 26 Ιουνίου, 2014 | Απάντηση

  13. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥ ΧΩΡΟΥ :ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ Μ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥ ΧΩΡΟΥ?ΕΝΟΙΚΟΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΗΠΟΥ ΓΙΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ,ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ?

    Σχόλιο από V K | 28 Ιουνίου, 2014 | Απάντηση

  14. Καλησπέρα, έδωσα προκαταβολή για ένα πρόγραμμα αδυνατίσματος σε ένα κέντρο αισθητικής. Τώρα μου λένε ότι για να το ξεκινήσω πρέπει να το προπληρώσω όλο το ποσό. Επειδή μου προέκυψε ένα σοβαρό θέμα υγείας και τους είπα να το ακυρώσω μου είπαν δε γίνεται και ότι το ποσό των 200 ευρώ αντιστοιχεί μόνο σε μία θεραπεία.

    Είναι νόμιμο αυτο? Τι μπορς να κάνω?
    Ευχαριστω

    Σχόλιο από ΕΛΕΝΗ | 22 Φεβρουαρίου, 2016 | Απάντηση

  15. Εχω ξεκινησει προγραμμα αδυνατισματος σε ινστιτουτο με 12 δοσεις των 1500€. Θελω να το διακοψω,ποια βηματα πρεπει να ακολουθησω;Θελω μια αμεση απαντηση γιατι το θεμα επειγει!

    Σχόλιο από Rea | 2 Αυγούστου, 2017 | Απάντηση


Σχολιάστε