NEO INKA – ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ, ΔΥΝΑΜΩΣΕ ΤΟ!!!

ΓΙΝΕ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΚΡΙΚΟΣ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ.

Blog

Χιλιάδες καταναλωτές θύματα της τηλεπικοινωνιακής ασυδοσίας

Αγριεμ�νος Καταναλωτής

Στο Νέο ΙΝΚΑ φτάνουν καθημερινά εκατοντάδες ονομαστικές καταγγελίες συνδρομητών εναντίoν των περισσοτέρων παρόχων σταθερής τηλεφωνίας. Τα συνηθέστερα παράπονα των καταναλωτών είναι τα ακόλουθα.

1. Αδικαιολόγητες καθυστερήσεις στις συνδέσεις που φτάνουν και τoυς 6 μήνες, ενώ τηλεφωνικά έχουν υποσχεθεί στους καταναλωτές, ότι η σύνδεση θα γίνει εντός 4 ημερών.

2. Συχνές και αδικαιολόγητες διακοπές στο σήμα της γραμμής.

3. Ενώ υπάρχει επιπλέον χρέωση για αναγνώριση κλήσης, τελικώς αυτή δεν παρέχεται.

4. Απατηλές υποσχέσεις ότι εάν ο καταναλωτής υπαναχωρήσει θα επιστρέψει στον ΟΤΕ χωρίς καμιά επιβάρυνση, ενώ στην πραγματικότητα ο καταναλωτής καλείται να καταβάλλει εκ νέου το κόστος επανασύνδεσης με τον ΟΤΕ.

5. Οι καταναλωτές, ενώ τηλεφωνούν στις εν λόγω εταιρίες και ζητούν διακοπή, ακόμη και γραπτώς, αυτό δεν γίνεται σεβαστό και εξακολουθούν παρανόμως να αποστέλλονται λογαριασμοί.

6. Ο χρόνος για την αλλαγή εταιρίας από τον ΟΤΕ σε άλλον πάροχο έχει φτάσει σύμφωνα με καταγγελία που έχουμε στην διάθεση μας ακόμη και τους 5 μήνες. Ενδιαμέσως ο καταναλωτής έχει μείνει χωρίς τηλέφωνο και χωρίς internet.

7. Πολλές φορές δεν γίνεται ταυτοποίηση μεταξύ του καταναλωτή που τηλεφωνικά ζήτησε την αλλαγή παρόχου και εκείνου που τελικώς υπογράφει. Συμβαίνει ακόμα το παράλογο να έχει γίνει ενεργοποίηση γραμμής βάσει τηλεφωνικής συνομιλίας με τον εκπρόσωπο του παρόχου – ενίοτε με αμφισβητούμενη την συναίνεση του καταναλωτή- και χωρίς καν να έχει προηγηθεί υπογραφή σχετικής σύμβασης.

8. Άρνηση παραδόσεως σύμβασης και των σχετικών δεσμεύσεων αυτής στον καταναλωτή προς υπογραφή.

9. Ανυπαρξία τεχνικής υποστήριξης και εξωτερικών συνεργείων, για τις συχνότατες περιπτώσεις προβλημάτων.

10. Ανυπαρξία εκπαιδευμένων στελεχών τόσο στον εμπορικό όσο και στον τεχνικό τομέα.

11. Αδυναμία παροχής υπηρεσιών ISDN και ΑDSL, ενώ ο καταναλωτής έχει λάβει διαβεβαιώσεις ότι θα έχει αυτές τις υπηρεσίες.

12. Αυθαίρετη φραγή αριθμών (800+), ώστε να αποκλείεται η προσωρινή σύνδεση με άλλα δίκτυα Ιnternet.

13. Άπειρες ώρες τηλεφωνικής αναμονής με χρέωση μάλιστα του συνδρομητή, ειδικά για το «τεχνικό τμήμα», για την αναφορά παραπόνων.

14. Ανυπαρξία απάντησης στους συνδρομητές που καταθέτουν καταγγελίες, τόσο από τις εταιρίες όσο και από την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ), σε εύλογο χρονικό διάστημα.

Advertisements

110 Σχόλια »

 1. Περιμένετε τη πρώτη μου επίθεση σύντομα.

  Σχόλιο από dionkat | Σεπτεμβρίου 11, 2007 | Απάντηση

 2. ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ΤΗΝ FORTHNET ΔΙΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΟΙ ΧΡΟΝΟΙ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ.

  Σχόλιο από ΕΙΡΗΝΗ | Σεπτεμβρίου 17, 2007 | Απάντηση

 3. ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΜΗΝΕΣ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ HOL ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΩ ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΟΤΕ «ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ» ΜΑ Ο ΟΤΕ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΛΕΙ ΧΑΡΤΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 10 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΟΤΙ Η ΓΡΑΜΜΗ ΜΟΥ ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ,ΜΙΛΗΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΧΝΙΚΟΣ «ΟΠΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΥΡΙΑΚΗ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΠΗΡΕ ΤΗΛ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ MAIL ΚΑΙ ΦΑΞ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ «ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΣΥΜΑΝΕ ΜΕ MAIL ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ .ΑΠΟΚΩΡΥΦΩΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ Η ΕΞΥΠ. ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΩΣΤΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΒΡΟΓΧΟ ΜΑ ΟΥΤΕ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ «ΣΕ ΕΝΑ -ΔΥΟ Η ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ

  Σχόλιο από ΓΙΑΝΝΗΣ | Οκτώβριος 23, 2007 | Απάντηση

 4. ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΤΗΝ ON TELECOMS.ΥΠΕΒΑΛΑ ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ,ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΕΛΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ 65,00 .ΕΚΤΟΤΕ ΠΕΡΑΣΕ 6 ΦΟΡΕΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΟΤΙ Η ΓΡΑΜΜΗ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΗ.ΚΑΛΕΣΑ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΑ ΕΠΑΝΕΛΛΗΜΕΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ,ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙ ΕΙΝΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ,ΝΑ ΜΕ ΚΑΛΕΣΕΙ ΜΟΛΙΣ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ.ΕΣΤΕΙΛΑ eMAIL …ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΜΙΑ

  Σχόλιο από ΣΙΛΙΑ | Νοέμβριος 14, 2007 | Απάντηση

 5. Τι ακριβώς περιμένετε να επιτευχθεί με το black-out προς τη ΔΕΗ; δε θα ήταν πιο εποικοδομητικό να προτρέψετε τον κόσμο προς τη χρήση εναλλακτικών πηγών; Νομίζετε ότι η ΔΕΗ θα πονέσει από το κατέβασμα των διακοπτών για ένα τέταρτο;

  Σχόλιο από skotro | Δεκέμβριος 1, 2007 | Απάντηση

 6. Οκ!!! Το κάνουμε. Δες στο site: http://www.newinka.gr. Και ρωτώ: Ποιες εταιρίες παράγουν αυτή τη στιγμή ενέργεια ώστε να μπορει ο καταναλωτής να συμβληθεί απευθείας μαζί τους;
  Εγώ δεν ξέρω καμία. Η αγορά της ενέργειας δεν απελευθερωθεί πλήρως.
  Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρουμε, πες μας. Χρειάζομαστε τέτοια πληροφόρηση

  Σχόλιο από Γιώργος | Δεκέμβριος 1, 2007 | Απάντηση

 7. ΜΠΑαααα, δεν θα πιάσει η ιδέα του μποϋκοτάζ της ΔΕΗ.
  Είναι σαν να τους κάνουμε μασάζ παντού. Και τους αρέσει.
  Προτείνω κάτι ποιο ΑΚΡΑΙΟ. Από εδώ θα φανεί αν το παλιό DNA του Έλληνα υπάρχει ακόμα. Αν το κάνετε, θα κερδίσετε.
  Σταματήστε να σκέπτεστε σαν καταναλωτές αλλά σαν Έλληνες πολίτες, με δικαιώματα.

  ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ !!!!
  ΒΑΛΤΕ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΟΣΟ ΑΝΤΕΞΕΤΕ.
  ΜΗΝ ΤΡΩΤΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΜΗΝ ΠΙΝΕΤΕ ΝΕΡΟ.
  ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΣΑΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΘΙΚΟ & ΣΩΜΑΤΙΚΟ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
  ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟ ΨΩΜΙ ΜΑΣ, ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΝΟΜΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗ. ΕΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΥΓΚΑΤΑΛΕΓΕΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΖΩΑ, (ΟΠΩΣ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ,) ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΖΩΩΝ ΓΙΑ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΓΗΓΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΟΥ ΖΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΕΤΙΕΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΩΜΑΤΑ. ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΝΑ Μ.Μ.Ε.
  ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΤΟΠΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΗ ΑΠΕΡΓΕΙΑ ΠΕΙΝΑΣ.
  ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΑΣ.
  ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΙΔΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΠΩΣ Η ΔΕΗ, ΑΠΑΙΤΕΙΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΑΣ, ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ (ΨΟΦΗΣΕΤΕ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΟΥΤΕ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΚΗΔΕΙΑΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ.
  ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ ΠΙΑ ΝΑ ΔΕΧΕΣΤΕ ΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΚΙ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΤΕ. ΜΕ ΑΥΤΗΝ, ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΙΚΟΤΕΡΗ ΜΕΘΟΔΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ. ΔΕΙΞΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ, ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΙ ΟΤΙ ΑΛΗΘΩΣ ΚΑΤΑΓΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΔΩΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΕΣΩΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.
  «ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ !!!!»
  Γιάννης Φραγκούλης.
  Συγγραφέας.
  Όπως βλέπετε, υπογράφω με το κανονικό μου όνομα.
  ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ. Εφόσον γεννήθηκα, έχω δικαιώματα και ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΚΛΕΨΕΙ !!!!!!
  ΕΣΕΙΣ;!;!;! ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ !!!!

  Σχόλιο από AISXYLOS | Δεκέμβριος 1, 2007 | Απάντηση

 8. Γεια σας . Γύρο στις 25 Σεπτεμβρίου επέλεξα το πακέτο soho της forthnet, γνωρίζοντας ότι περίπου στα τέλη του Νοέμβρη θα έχω συνδεθεί με το ιδιόκτητο δίκτυο της εταιρίας, και πως θα αποδεσμευόμουν από το δίκτυο του ΟΤΕ, όπως ανέφερε το επίσημο site της forthnet.
  Μετά την ενεργοποίηση της υπηρεσίας, η ημερομηνία της αναμενόμενης κάλυψης της γραμμής μου από το ιδιόκτητο δίκτυο της Forthnet μεταφέρθηκε 3 μήνες αργότερα, με αποτέλεσμα να πληρώνω κάθε μήνα 2 πάγια (της forthnet και του ΟΤΕ) για όσο καιρό καθυστερεί η αποδέσμευσή μου από το δίκτυο του ΟΤΕ.
  Με e-mail που έστειλα στην Forthnet ζητώντας την διακοπή της σύνδεσής, μου απάντησαν πως για να γίνει αυτό πρέπει να πληρώσω τέλος διακοπής 70 ευρώ.
  Αυτό που θέλω να πω είναι ότι κατά την επιλογή του φορέα adsl που έκανα, η εταιρία forthnet μου παρουσίασε ψευδή στοιχεία (όσων αφορά την ημερομηνία σύνδεσής μου με το ιδιόκτητο δίκτυο της).

  Σχόλιο από dim | Δεκέμβριος 1, 2007 | Απάντηση

 9. Δε θέλω να κάνω διαφήμηση στην otenet αλλά και εγώ πριν αποφασισω ποια εταιρία θα επέλεγα έκανα μεγάλη έρευνα αγοράς και μίλησα με γνωστούς. Τελικά αποφάσισα connex. Η σύνδεση έγινε σε τρεις εργάσιμες ημέρες και από τότε δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα.
  Ρωτήστε πριν αποφασίσεται για ADSL.

  Σχόλιο από nektran | Δεκέμβριος 5, 2007 | Απάντηση

 10. Αγαπητοί φίλοι,

  Καταγγέλω την HOL, η οποία καθυστερεί αναίτια την αναβάθμιση της ADSL γραμμής μου εδώ και έναν μήνα, αν και από ό,τι βλέπω υπάρχουν περιπτώσεις πολύ χειρότερες. Αυτό που Θέλω επίσης να επισημάνω προς όλους τους φίλους είναι η ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ εξυπηρέτηση πελατών (παιδάκια ευγενικά μεν, αλλά ανίδεα). Έχω τηλεφωνήσει πάνω από 20 φορές σε έναν μήνα και ο καθένας μου έλεγε άλλα πράγματα σχετικά με την εξέλιξη του αιτήματός μου. ΤΟ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ: ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ! περίμενα 40 έως 50 λεπτά!!! στην γραμμή για να μου πούν ότι δεν γνωρίζουν που είναι το πρόβλημα στην σύνδεσή μου!

  Τελικά είναι όλοι ίδιοι, μην ακούτε τις διαφημίσεις τους. Ανεύθυνοι, ανοργάνωτοι, πρόχειροι. Ξέρετε που είναι συνεπείς μόνο;

  στην αποστολή των λογαρισμών τους…

  Σχόλιο από Γιάννης Μ. | Δεκέμβριος 6, 2007 | Απάντηση

 11. καταγγελω την on telecoms!
  εχω κανει αιτηση για νεα γραμμη απο της 09/10/07 και ακομα δεν εχω συνδεθει(14/12/07)!πηρα τηλεφωνω πολλες φορες για να ρωτησω τι θα γινει και μου λενε οτι εχω δεχθει αποριψη απο τον οτε λογο ελειψης κεντρικου η ακραιου δικτυου!τους ρωταω ποτε πιστευουν οτι θα συνδεθω και μου λενε οτι πριν τις γιορτες θα εχω συνδεθει σημερα λοιπον που ξαναπηρα τηλεφωνο μου ανεφεραν παλι το ιδιο προβλημα απο τον οτε και μου ειπαν οτι μπορει να μην με συνδεσουν ποτε και οτι αν με συνδεσουν θα αργησει πολυ!δεν ξερω τι αλλο να κανω!καταγελλω επισης και τον οτε γιατι η on telecoms εχει κανει καπια συμφωνια με τον οτε και ο οτε πρεπει να την τηρει και να λυνει αμεσα τα προβληματα που παρουσιαζονται στην συνεργασια αυτη!

  ζηταω απο το ινκα να με βοηθησει οσο μπορει και οσο ειναι δυνατον να λυθει αυτο μου το προβλημα!και επισης αν χρειαστει να μου ζητησετε τα προσωπικα μου στοιχεια θα περιμενω mail

  Σχόλιο από δημητρης | Δεκέμβριος 14, 2007 | Απάντηση

 12. ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ.

  ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ.

  ΣΤΙΣ 15 ΜΑΙΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΜΟΥ … ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΣΥΝΔΕΘΗΚΑ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ.

  ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΩ.

  ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ…

  ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΣΥΝΔΕΘΗΚΑ ΜΑ ΤΗΝ ΟΝ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ.

  ΤΟ VIDEO ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 25 ΗΜΕΡΕΣ.

  ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΠΟ 15 Μ ΕΓΙΝΕ 5,8…

  ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ?

  ΜΑΛΛΟΝ Ο ΟΤΕ ΘΑ ΣΕ ΧΡΕΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΣΥΝΔΕΣΗ ΣΟΥ…

  ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ…

  ΓΡΑΦΕ

  Ε.Ε.Τ.Τ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 62 ΜΑΡΟΥΣΙ

  ΕΙΝΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΛ/ΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΩΝ

  ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΓΓΡΑΦΩΣ

  ΖΗΤΗΣΕ ΕΠΙΣΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΝ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΙΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΩΝ ΣΟΥ .ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ.

  Σχόλιο από Ο "ΕΥΡΩΝ" | Δεκέμβριος 18, 2007 | Απάντηση

 13. Η λέξη «απόγνωση» δεν μπορεί να περιγράψει την κατάσταση στην οποία βρίσκομαι αυτή την στιγμή. Όλα ξεκίνησαν όταν στις 12/10/2007 αποφάσισα να αιτηθώ από την ΟΝ TELECOMS την υπηρεσία triple play. Στις 16/10/2007 έστειλα με φαξ και e-mail στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών ακύρωση της εν λόγω αίτησης μου και ταυτόχρονα έκανα αίτηση στην HOL για την υπηρεσία Double play . Το αποτέλεσμα ήταν οτι κατόπιν πολλαπλών οχλήσεων από την ΟΝ για την ενεργοποίηση της αίτησης μου (με sms και e mails) και αφού επανελειμένες φορές στο τηλέφωνο (μετά από δεκάδες ώρες αναμονής) με διαβεβαίωναν ότι δεν΄ υπάρχει θέμα ενεργοποίησης και τα sms και τα e/mail που λαμβάνω είναι καθαρά αυτοματοποιημένα συστήματα. Στις 12/11/2007 χωρίς ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ δικαίωμα μεταφέρθηκε η γραμμή τηλεφώνου μου στην ΟΝ. Αναγκαστικά πήγα στα γραφεία της ΟΝ και αφού μου εξήγησαν ότι «έχω απόλυτο δίκιο και δεν μπορούν και οι ίδιοι να καταλάβουν γιατί συνέβη αυτό» θα επισπεύσουν τις διαδικασίες ούτως ώστε να μεταφερθώ στον παροχό τον οποίο έχω επιλέξει. Από την πλευρά της η HOL εδώ και 2 μήνες που έχω κάνει την αίτηση, όταν προσπαθώ να μάθω την ημερομηνία ενεργοποίησης της γραμμής ανάλογα με το σε ποίον άνθρωπο απευθύνομαι παίρνω και διαφορετική απάντηση. Η τελική ημερομηνία που μου δόθηκε ήταν στις 13/12/2007 μέσο e/mail. Όπως αντιλαμβάνεσθε από τις 13 μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα , όταν αναγκάσθηκα και πήγα και στα γραφεία της hol η κοπέλα στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών μου είπε ότι η ενεργοποίηση θα γίνει μέχρι το τέλος του μήνα, και όταν ζήτησα να ακυρώσω την αίτηση μου μία άλλη κοπέλα με διαβεβαίωσε ότι η γραμμή έχει ενεργοποιηθεί. «Έχετε βάλει το router σε λειτουργία κύριε μου;» «Όχι, γιατί μέχρι χθες το βράδυ στο τηλέφωνο μου έβγαινε τηλεφωνητής της ΟΝ» «Ε, τότε αν δεν έχετε βάλει το router σε λειτουργία για να δείτε πως η γραμμή έχει όντως ενεργοποιηθεί, πώς έρχεστε εδώ και δημιουργείτε θέμα από το πουθενά;» Εννοείται βέβαια ότι ακόμα μέχρι σήμερα βρίσκομαι στην ΟΝ, που υπενθυμίζω ότι δεν θα έπρεπε να ήμουν ούτως ή άλλως. Σε μία τελευταία προσπάθεια συνεννόησης μεταξύ των 2 η HOL μου είπε ότι η ΟΝ δεν δίνει τον βρόχο στην HOL και η ΟΝ μου είπε ότι περιμένουν απο τις 12/12/ την HOL να πάρει τον βρόχο και αυτοί ακόμα δεν το έχουν πράξει. Κλείνοντας θα ήθελα να τονίσω ότι εδώ και 2 μήνες έχω ξοδέψει δεκάδες ώρες στην αναμονή και των 2 παροχών, δεν έχω σύνδεση Ιντερνετ, γιατί η dial up σύνδεση που είχα με τον «κακο» ΟΤΕ δεν είναι συμβατή στο δίκτυο της ΟΝ.Αντιλαμβάνομαι ότι θα λαμβάνεται χιλιάδες τέτοιες επιστολές την ημέρα, πρέπει όμως η κοροϊδία με αυτούς τους παροχούς να σταματήσει. Αν δεν είναι ικανοί να προσφέρουν αυτό το οποίο μας διαφημίζουν καλό θα είναι να το παραδεχθούν και να βρουν κάποια άλλη αρπαχτή.Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την υπομονή σας να διαβάσετε την επιστολή μου (εννοείται βέβαια ότι έχω παραλείψει πολλούς τραγελαφικούς διάλογους με εκπροσώπους και των 2 για να μην γίνω κουραστικός) . Με Εκτίμηση Χαράλαμπος Μπάρτζελης

  Σχόλιο από ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΠΑΡΤΖΕΛΗΣ | Δεκέμβριος 20, 2007 | Απάντηση

 14. Επιδη για την vivodi δεν ειπε κανεις τιποτα ηρθα εγω να συμπληρωσω το κενο.Εκανα ετιση για τηλεφωνια και ιντερνετ το Γεναρη και τα παιδια ηρθαν τον απριλη και μου φερανε τα σχετικα(μοντεμ κτλ…)Συνδεση ομως δεν εγινε.Αφου το μυριστικα ρωτησα τους τεχνικους αν και απο ποτε ξεκινα η χρεωση με διαβεβαιωσαν πως δεν ξεκινα οσο δεν θα εχω γραμμη.ο λογος που δεν με συνδεσαν ηταν γιατι δεν ειχαν σκαλα να φτασουν το κουτι στο κλιμακοστασιο.τελικα τελος απριλη ηρθαν με σκαλα με συνδεσαν αλλα ειχα χρεωθει το μηνα που δεν ειχα μετα απο συνεχεις επαφες μαζι τους για 6 μηνες μου αφαιρεθηκε το ποσο.Φαντασου να θελω αποσηνδεση αστα…….Ο ΟΤΕ ειναι αξιοπιστος αλλα μας τα τρωει χοντρα εδω και χρονια!(Για isdn πληρωσα dialer 500 ευρω και μετα με ενημερωσαν οτι εχω περιεργη κινηση στη γραμμη μου ενω τη χρησημοποιουσα μονο για ιντερνετ.)ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!!!!!!!!!

  Σχόλιο από geo | Δεκέμβριος 25, 2007 | Απάντηση

 15. Καλησπερα. Εγω εχω Tellas.Παρόλο που εχω σκαμπανεβάσματα στην ταχυτητα του DSL, ηταν πολυ σωστοι στην συνδεση (20 ημερες απο την αιτηση, οπως ειχαν πει) και ο τεχνικος προθυμος να επιλυσει μικρο-προβληματακια.

  Να σημειωσω οτι πρωτα εκανα αιτηση στη Forthnet η οποια με αγνοησε εντελως, (περιμενα ώρες στο τηλεφωνο, και δεν απαντουσαν σε mail,τελικα ειχαν χασει την αιτηση μου και εκανα καινουργια , πηγαινοντας 2 μηνες πισω!)

  Σχόλιο από Annie | Δεκέμβριος 30, 2007 | Απάντηση

 16. Αγαπητοί σας κοινοποιώ επιστολή μου προς την εταιρία Forthnet καθώς και στην ΕΕΤΤ:

  «Προς Forthnet,
  Λυπάμαι αφάνταστα, διότι είχα την εντύπωση ότι η εταιρία σας ήταν αξιόπιστη όσον αφορά την ποιότητα και την συνέπεια των υπηρεσιών σας! Δυστυχώς η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική! Από τις 1/10/07 έχετε λάβει αίτηση μου για ενεργοποίηση προπληρωμένης σύνδεσης ADSL in a Box 24Mbps, μέσω του δικτύου σας, για το τηλέφωνο 2102770367, η οποία ακόμη και σήμερα δεν έχει ενεργοποιηθεί. Παρόλα αυτά τους τελευταίους 2 μήνες οι τηλεφωνητές σας με πληροφορούν οτι δεν έχουν «την παραμικρή ιδέα» για το πότε θα ενεργοποιηθεί η σύνδεση αν και ο ΟΤΕ έχει απαντήσει θετικά στην αίτηση φορητότητας ADSL .Απαιτώ λοιπόν σαν καταναλωτής να μου απαντήσετε υπεύθυνα, γιατί αυτή η υπερβολική καθυστέρηση από την πλευρά σας, πριν απευθυνθώ στην ΕΕΤΤ και στο ΙΝΚΑ, μιας και οι υπηρεσίες σας, που ακόμα δεν μου έχετε προσφέρει, είναι προπληρωμένες! Τέλος, στην περίπτωση που κατηγορήσετε τον ΟΤΕ για τις όποιες καθυστερήσεις, σας υπενθυμίζω ότι εγώ εσάς έχω πληρώσει για τις υπηρεσίες και δεν με αφορά η «ανταγωνιστική» συνεργασία σας με τον ΟΤΕ που φυσικά είναι και δικό σας θέμα να λύσετε! Ελπίζω να λάβετε σοβαρά υπόψιν σας τα όσα σας πληροφορώ διότι αν μια εταιρία θέλει να λέγεται σοβαρή πρέπει πρώτα από όλα να σέβεται τους πελάτες της και να είναι συνεπής σε ότι ευαγγελίζεται! Ελπίζω σε άμεση επίλυση του ζητήματος.»

  Σχόλιο από Τοκούρογλου Νικόλαος | Δεκέμβριος 31, 2007 | Απάντηση

 17. Προς:ON TELECOMS

  Στις 22/10/2007 σας γνωστοποίησα ότι θα αλλάξω διεύθυνση
  κατοικίας και να προχωρήσετε στην άμεση μεταφορά της τηλεφωνικής γραμμής στην νέα διεύθυνση. Έχουμε φθάσει σήμερα στις 03/01/2008
  και δεν έχετε κάνει ακόμη καμιά ενέργεια. Εχω μιλήσει μαζί σας πάνω από 10 φορές και μου λέτε ότι έχετε προωθήσει την αίτηση στο ΟΤΕ και ο ΟΤΕ την γυρίζει πίσω και ουτοκαθεξης, μέχρι που χθες στις 02/01/2008 κάποιος υπάλληλος σας μου είπε ότι θα με πάρουν τηλέφωνο σήμερα η αύριο για να έρθουν για την ενεργοποίηση, κάτι που φυσικά δεν έγινε. Και σαν να μην έφτανε αυτό πήρα ξανά τηλέφωνο για να διαμαρτυρηθώ στην εταιρεία σας και μου είπαν ότι η αίτηση έχει πάει ξανά στον ΟΤΕ.(δηλαδή ο υπάλληλος σας με κορόιδεψε). Αυτή νομίζω ότι είναι απαράδεκτη συμπεριφορά από μια εταιρεία με όνομα όπως της ΟΝTELECOMS να κοροϊδεύει τους πελάτες της έτσι.
  Επιπλέον μου εκδίδεται λογαριασμούς να πληρώσω χωρίς να κάνω χρήση των υπηρεσιών της εταιρείας σας.
  Σας γνωστοποιώ επίσης ότι έχω προβεί και σε καταγγελία στους αρμόδιους φορείς.
  Παρακαλώ να μου απαντήσετε επί του θέματος εντός των επόμενων ημερών, μαζί με την άμεση ενημέρωση μου αλλιώς θα προχωρήσω με μεγάλη μου λύπη στην ακύρωση του συμβολαίου μαζί σας.

  Σχόλιο από Δουκάκης | Ιανουαρίου 4, 2008 | Απάντηση

 18. Καλησπέρα και καλή χρονιά να έχουμε
  Θα σας πω και γώ με τη σειρά μου το γολγοθά που πέρασα με τη forthnet
  Στις 21/08/2007 έκανα αίτηση στο Πλαίσιο για το double play και η υπάλληλος ενώπιον μου έστειλε με φάξ την αίτηση στη forthnet. Μέσα από την ιστοσελίδα της forthnet παρακολούθησα την εξέλιξη της αίτησης μου η οποία παρελήφθει και κατεχωρήθει από τη forthnet στις 03/10/2007 (ενάμιση μήνα μετά) . Τους κάλεσα τέλος Οκτωβρίου χωρις να λάβω σαφή απάντηση για την ενεργοποίηση .Το ίδιο έγινε και το Νοέμβριο. Στις 03/12/2007 αποφάσισα να σταματήσω την όλη διαδικασία στλενοντας αίτηση διακοπής με φάξ . Στις 19/12/2007 έλαβα μήνυμα στο κινητό μου που έλεγε » πιθανή ημερομηνία ενεργοποίησης του double play είναι η 07/01/2008) . Τους κάλεσα άμεσα και τους είπα πως έχω επιβεβαίωση αποστολής της αίτησης διακοπής με φάξ . Με ενημέρωσαν πως δεν είχαν λάβει κάτι τέτοιο.Αποφάσισα στις 20/12/2007 να στείλω και με mail την αίτηση διακοπής προκειμένου να είμαι κατοχυρωμένος. Τους κάλεσα άμεσα και μου επιβεβαίωσε υπάλληλος τους πως έχουν λάβει μέσω mail μου την αίτηση διακοπής και σε 10 μέρες θα έχει πραγματοποιηθεί. Να συμπληρώσω πως από τις 23/12/2007 έχω μετακομίσει σε νέο σπίτι και δεν είχα σταθερό τηλέφωνο – ζητώντας δε από τον ΟΤΕ να κάνει μεταφορά της τηλ. γραμμής μου είπαν πως πρέπει να διακόψω τη forthnet που είχε εμπλακεί . Αφού πέρασαν 10 ημέρες χωρίς να έχει γίνει η διακοπή αποφάσισα να πάω από το κατάστημά τους στη Σώρου 4 Καλλιθέα στις 31/12/2007. Κοιτάξαμε με την υπάλληλο μέσω της ιστοσελίδας τους τις τελευταίες κλήσεις επικοινωνίας που είχα μαζί τους και σας πληροφορώ πως δεν είχε καταγραφεί κάν το αίτημα μου για διακοπή .Τους είπα όλοι την ιστορία με αποδεικτικά στοιχεία και το μόνο που είπαν είναι πως η ενεργοποίηση πλέον έχει πάρει το δρόμο της και δε μπορεί να γίνει πλέον διακοπή . Θα χρειαζόταν να ενεργοποιηθεί πρώτα η υπηρεσία και μετά να ζητήσω φορητότητα από τον ΟΤΕ. Ζήτησα να μιλήσω με κάποιον προιστάμενο όμως μάταια. Δεν υπήρχε κανένας . Ούτε στα κεντρικά τους . Τους ενημέρωσα πως έχω μετακομίσει και δεν προκειτε να κάνω χρήση της υπηρεσίας και το μόνο που ήξεραν να μου πούν ήταν πως θα χάσω τον αριθμό μου. Θεωρώ πως το να χάσω τον αριθμό που είχα είναι το λιγότερο . Τους ευχήθηκα καλή χρόνια και έφυγα απειλώντας τους με εξώδικο. Να προσθέσω πως το 70% τον πελατών στο κατάστημα ήταν για να κάνουν διακοπή των υπηρεσιών της. Μακριά και αγαπημένοι

  Σχόλιο από manos | Ιανουαρίου 4, 2008 | Απάντηση

 19. ΣΤΙΣ 10/10/07 ΠΗΓΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ FORTHNET ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΩ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ(MODEM) ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΩ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ FORTHNET 2 PLAY
  ΡΩΤΗΣΑ ΤΗΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΑΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΠΑΓΙΟ ΟΤΕ ,ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΠΙΚΕΡΜΙ ΠΟΥ ΜΕΝΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ ΔΙΚΤΥΟ.
  ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΥΠΕΓΡΑΨΑ ΑΙΤΗΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΕΛΑΒΑ SMS ΟΤΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΟΥ .ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΑΙΤΗΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ
  ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΤΑ ΣΤΙΣ 17-10-07 Η FORTHNET ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΧΡΕΩΝΕΙ ΤΙΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΜΟΥ
  ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΕΤΤ
  ΑΡ ΠΡΩΤ 56121/29-10-07 ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΛΑΒΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ (160ΕΥΡΩ) ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΡΕΩΣΕΙ ΤΙΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΑΠΟ 17-10-07 ΣΥΝ ΤΑ ΠΑΓΙΑ ΤΕΛΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ
  ΔΕΝ ΠΡΟΤΙΘΕΜΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΩ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ !!
  ΠΑΝΤΩΣ ΣΗΜΕΡΑ 7-1-08 ΕΚΑΝΑ ΝΕΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΕΤΤ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ

  Σχόλιο από ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΓΚΕΛΑΡΗΣ-ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΥ | Ιανουαρίου 7, 2008 | Απάντηση

 20. Αγαπητέ Χρήστο Καγκελάρη Πολυχρονίου,
  θα μπορούσες σε παρακαλούμε πολύ να μας στείλεις με fax στο 210 6469982 ή με e-mail στη διεύθυνση inka@newinka.gr την καταγγελία που έστειλες στην ΕΕΤΤ;
  Και φυσικά δεν πρέπει να πληρώσεις οποιοδήποτε λογαριασμό για υπηρεσίες που δεν συμφώνησες να σου παρέχουν!!!
  Στη διάθεση σου για οποιαδήποτε βοήθεια.

  Σχόλιο από newinka | Ιανουαρίου 7, 2008 | Απάντηση

 21. ΠΡΟΣ ΤΟ ΝΕΟ ΙΝΚΑ

  ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΣΥΣΚΕΥΩΝ & ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ HELLAS ON LINE
  Ανδριανείου 2&Παπάδα
  Τηλ.213-0004000
  ΑΘΗΝΑ

  Με την επιστολή αυτή θέλω να καταγγείλω την απαράδεκτη και αχαρακτήριστη συμπεριφορά της ως άνω εταιρίας.
  Την 21-11-07 αποστέλλω αίτηση στην άνω εταιρία για την σύνδεση της τηλεφωνικής μου γραμμής στο πολυδιαφημισμένο με τεράστιες αφίσες αλλά και στα ΜΜΕ πρόγραμμα double-play,στις 4-12-07 διακόπτεται χωρίς καμία ειδοποίηση η τηλεφωνική μου σύνδεση. Εδώ αρχίζει η οδύσσεια μου. Προσπαθώ να μάθω καλώντας μέσω του κινητού μου τηλεφώνου το 13844 , τι συμβαίνει .Κατόπιν πολύωρων αναμονών πληροφορούμαι ότι αυτό έγινε για την πραγματοποίηση της πολυπόθητης σύνδεσης. Στiς 7-12-07 επιτέλους παραλαμβάνω το modem fritz box και τα κατάλληλα καλώδια για την λειτουργία του συστήματος .Άρχισε η λειτουργία του συστήματος με πάρα πολλά προβλήματα δεν λειτουργούσαν και δεν λειτούργησαν ποτέ τα μηχανήματα ανάγνωσης πιστωτικών καρτών και είχα κακή ποιότητα στη τηλεφωνία.
  Κατόπιν πάρα πολλών κλήσεων και πολύωρων αναμονών πάνω από50 λεπτά έκαστη
  δεν δόθηκε καμμία λύση .
  Στις 21-12-07 διεκόπη τελείως η σύνδεση μου (ούτε καν τηλέφωνο)εν μέσω εορταστικής περιόδου και στο αποκορύφωμα της εμπορικής κίνησης, προξενώντας ανυπολόγιστη οικονομική ζημία στην επιχείριση μου . Κατόπιν τούτου επικοινωνώ με το τεχνικό τμήμα της εν λόγω εταιρίας και ζητώ να αποκατασταθεί η σύνδεσή μου, πράγμα το οποίο δεν έγινε μέχρι και τη ημέρα αποστολής σε εσάς της παρούσης .
  Κατόπιν τούτου και μετά από πάρα πολλές κλήσεις με πολύωρες αναμονές και απίστευτη ταλαιπωρία με διάφορες δικαιολογίες ότι φταίνε άλλοι και την επιμονή μου να μου δώσουν το τηλέφωνο του τεχνικού τμήματος της Θεσ/νικης μου αποκάλυψαν έτσι απλά ότι δεν διαθέτουν ούτε έναν τεχνικό αλλά προτίθενται να προσλάβουν στο άμεσο μέλλον και τότε θα αποκατασταθεί η βλάβη!!!!.Επίσης μου ανέφεραν ότι η βλάβη πιθανόν να χρεωθεί εβδομήντα ευρώ εάν κάποτε αποκατασταθεί.
  Στης 3-1-08 και ώρα 14:33 αποστέλλω με fax (στο213-0005769 και στο 2310-450660) αίτηση και καταγγέλλω την σύμβαση μου, το απόγευμα της ίδιας μέρας επικοινωνεί μαζί μου υπάλληλος από το τμήμα πωλήσεων και με ρωτά τους λόγους για τους οποίους θέλω να διακόψω, της εξηγώ τους λόγους ζητώντας παράλληλα να επισπεύση την διαδικασία. Της 7-1-08 επισκέπτομαι τα γραφεία (Μαρίνου Αντύπα 41 Πυλέα Θες/νίκης )για πολλοστή φορά ζητώ να ενημερωθώ για το θέμα μου, με διαβεβαιώνουν ότι λάβανε το συγκεκριμένο fax και το έστειλαν και αυτοί αρμοδίως στα κεντρικά ,παραδίδοντας μου και τα αποδεικτικό αποστολής του δικού τους fax όπου φαίνεται καθαρά η μέρα και ώρα αποστολής. Την επομένη 8-1-08 επικοινωνώ και πάλι με το τμήμα εξυπηρέτησης πολιτών όπου με ενημερώνουν ότι το fax το λάβανε 7-1-08 και όχι της 3-1-08 χρονοτριβώντας έτσι κρατώντας με σε ομηρία . Στις 4-1-08 κάνω αίτηση επανασύνδεσης στον ΟΤΕ οπού πληροφορούμαι και από πολλούς άλλους συμπολίτες μου ότι και αυτοί αντιμετώπισαν παρόμοιο πρόβλημα και ότι δεν θα απεμπλακώ εύκολα.
  Μέχρι και σήμερα συνεχίζεται η κατάσταση αυτή με την επιχείρηση μου να υπολειτουργεί λόγω αδύνατης επικοινωνίας με πελάτες προμηθευτές και μεταφορικές εταιρίες που συνεργάζομαι και εγώ να έχω φτάσει στα πρόθυρα νευρικής κρίσης .

  ΕΔΩ ΓΕΝΝΑΤΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ
  Ποιος θα μας προστατέψει από την ανεξέλεγκτη δράση των εταιριών αυτών που με ακριβοπληρωμένες διαφημίσεις οι οποίες υπόσχονται ανύπαρκτες υπηρεσίες παγιδεύουν τους ανυποψίαστους πελάτες και τους υποβάλλουν σε απίστευτη ταλαιπωρία, χάσιμο χρόνου αλλά και απώλεια εισοδήματος όπως συμβαίνει σε μένα που πληρώνω ακριβά το ότι πίστεψα στα μεγάλα λόγια και βρέθηκα χωρίς ούτε καν τηλέφωνο ;
  Τι θα γίνει εάν στην δική μου θέση βρεθεί άτομο του οποίου η ζωή εξαρτάται άμεσα από την επικοινωνία μέσω τηλεφώνου (καρδιοπαθείς, κατάκοιτοι με σύστημα sos το οποίο μεταφέρει πληροφορίες σε αντίστοιχα κέντρα παρακολούθησης);
  Τέλος είμαι σίγουρη ότι θα κληθώ και να πληρώσω όλη αυτή την ταλαιπωρία μου για τον λόγο αυτό ζητώ την βοήθεια και προστασία σας .

  Με τιμή

  ΟΜΗΡΟΣ ΤΗ HELLAS ON-OHHHH-LINE
  Η HOL HOLENI

  Σχόλιο από ΠΟΠΗ | Ιανουαρίου 10, 2008 | Απάντηση

 22. ΠΟΠΗ: Περιμένουμε την καταγγελία σου στο complaints@newinka.gr . Χρειαζόμαστε και τα στοιχεία σου για την διαβιβάσουμε. Η κατάσταση με τους παρόχους είναι όντως ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ και όλες οι καταγγελίες είναι πραγματικά απίστευτες. Το αστείο είναι ότι όλες αυτές οι εταιρείες εξακολουθούν να διαφημίζονται κατά κόρον στην τηλεόραση διαλαλώντας τις υπηρεσίες τους. Τις ποιές? Είναι να απορεί κανείς! Τα μισά από τα διαφημιστικά τους κονδύλια να διέθεταν στην βελτίωση των υπηρεσιών τους θα είχαν ελαχιστοποιηθεί τα προβλήματα! Ευελπιστούμε ότι με την δημοσιοποίηση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι καταναλωτές θα «συγκινηθούν». Ευελπιστούμε!

  Σχόλιο από ΧΡΙΣΤΙΝΑ | Ιανουαρίου 10, 2008 | Απάντηση

 23. Σας στελνς το fax που εστειλα στην ΗΟL το σαββατο 12/01/08 στισ 10΄45 και παρολο αυτα ουτε καν ασχολιθηκαν με το θεμα μου και τους ξανακαλεσα σημερα
  14/01/08 για να επικυρωσω τιην ακυρωση της συμβασης. Η Αδιαφορια τους Δεν περιγραφετε με τιποτα ΕΛΕΟΣ πια ας τους βαλει καποιος σε μια ταξη

  Aπο τις 23/11/07 ημερα που εκανα την αιτηση για συνδεση στο internet αλλα και για σταθερη τηλεφωνια και ενώ μου σταλθηκε στις 30/11/07 ο εξοπλισμος κανονικα. Μου ειχατε αναφερει ότι το αργοτερο μεχρι και τα Χριστουγεννα θα ειχαν ενεργοποιειθει οι υπηρεσιες και θα ειχα συνδεθει κανονικα. Οσες φορες επικοινωνισα με την εταιρια σας πριν αλλα και μετα τα Χριστουγεννα μου απαντουσατε ότι δεν ξερετε ποτε θα ενεργοποιηθει η γραμμη μου και αναφερατε ότι φταιει ο ΟΤΕ και άλλες δικαιολογιες.Και παρολο που σας ειχα παρακαλεσει να με ειδοποιησετε δειξατε πληρης Αδιαφορια εχωντας με να περιμενω στην γραμμη Απο τις 07/01/08 που επικοινωνισα μαζι σας μου ειπατε ότι παλι δεν ξερετε ποτε θα ενεργοποιηθει και ότι θα ενημερωσετε το αρμοδιο τμημα και θα μου απαντησουν.Μεχρι και τις 11/01/08 δεν ελαβα ουτε ένα τηλεφωνημα σας ,για άλλη μια ακομη φορα Αδιαφορια πληρης.Ετσι λοιπον σας ξανακαλεσα και σας ρωτησα παλι τι γινετε και η απαντηση ηταν η ιδια .Επειδη ειμαι αγανακτησμενος από την συμπεριφορα σας και από την αδιαφορια και από ότι δεν εγινε η συνδεση μου μεχρι τα χριστουγεννα που μου ειχατε πει , Ζητησα από την υπαλληλο την ακυρωση της συνδεσης .Μου απαντησε να σας στειλω φωτοτυπια τιν ταυτοτητα μου στο Fax σας. Ετσι και εγω σας την αποστελνω και ζητω την ακυρωση της συμβασης.

  *Το παρων θα κοινοποιηθει σε ολους τους αρμοδιους φορεις.

  Σχόλιο από mixalis | Ιανουαρίου 14, 2008 | Απάντηση

 24. Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ HELLΑS ON LINE.
  ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΟΚΤΟΒΡΗ 2007 ΜΕ ΕΠΕΙΣΑΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ ΤΟ DOUBLE PLAY ΠΑΡΟΤΙ ΕΙΧΑ ΑΝΤΙΡΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ (ΛΟΓΩ ΘΕΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ) ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΩ ΧΩΡΙΣ ΣΤΑΘΕΡΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ (1) ΜΕΡΑ. ΟΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΕΛΕΓΑΝ ΡΟΔΙΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ. ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ (ΠΑΡΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΕΣΤΕΛΝΑΝ SMS), ΔΙΕΚΟΠΕΙ Η ΣΤΑΘΕΡΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ.
  ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΓΙΝΕΙ Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΩ ΤΟΝ ΝΕΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕ ΠΡΙΝ. ΤΟΤΕ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΧΡΟΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ. ΤΟ ΜΟΝΤΕΜ ΚΑΝΕΙ ΣΑΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΔΡΟ. ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΕΛΑΒΑ ΑΡΝΗΣΗ ΣΤΟ ΟΤΙ ΦΤΑΕΙ Ο ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ, ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΠΙΛΟΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ Η ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΘΑ ΛΑΒΩ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 8 ΜΕΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΞΕΦΥΓΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΘΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ. ΣΕ ΕΠΙΣΥΜΑΝΣΗ ΜΟΥ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΜΑΖΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΣΥΝΟΛΟ 15 ΜΕ 20 ΜΕΡΕΣ.
  ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΑΝ ΚΑΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑΝ ΓΡΑΜΜΗ (80040013844) ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ 1 1/2 ΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΗΣΟΥΜΕ, ΕΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ (13844) ΜΕ ΑΝΑΜΟΝΗ 1/2 ΜΕΧΡΙ 1 ΩΡΑΣ ΚΑΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ.
  ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΑΛΛΑ ΦΩΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑ.

  Σχόλιο από ΓΙΩΡΓΟΣ Π | Ιανουαρίου 14, 2008 | Απάντηση

 25. Είμαι ένα ακόμα θύμα της ανεπάρκειας της HOL. Μετά από 15 χρόνια συνδρομής στη HOL χωρίς κανένα μέχρι τώρα παράπονο, αποφάσισα να αναβαθμίσω τη συνδρομή μου όταν το ιδιόκτητο κύκλωμα της HOL έφτασε στην περιοχή μου. Είχα κύκλωμα ADSL over ISDN από τον ΟΤΕ και όταν έγινε η αλλαγή στο κύκλωμα της HOL, έπαψε να λειτουργεί το τηλέφωνο και το internet. Μέχρι σήμερα (15 Ιανουαρίου) δεν έχουν καταφέρει να κάνουν το κύκλωμα να δουλέψει αν και ξέρουν ότι το πρόβλημα είναι στην κἀρτα DSLAM μέσα στη HOL (ήρθε τεχνικός στο σπίτι, έλεγξε τα πάντα και συνενοήθηκε με τον τεχνικό του κέντρου της HOL). 26 μέρες χωρίς τηλέφωνο και internet είναι πάρα πολλές αλλά οι κοι της HOL το θεωρούν φυσιολογικό.
  ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ HOL ;
  Πρέπει ομαδικά να τους κράξουμε και να διαδόσουμε όσο μπορούμε περισσότερο την ανεπάρκειά τους.
  Οι διαφημίσεις τους κατά τη γνώμη μου είναι παραπλανητικές και αγγίζουν και τα όρια της απάτης.
  Η ΕΕΤΤ κοιμάται. Έχω κάνει καταγγελία μέρες τώρα και δεν πήρα καμία απάντηση.

  Σχόλιο από ΧΑΤΖΗΤΣΟΜΠΑΝΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ | Ιανουαρίου 15, 2008 | Απάντηση

 26. ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΗΣ ΜΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ HOL, ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΛΑΒΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ. Η ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΗΤΑΝ ΛΙΓΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΗ.
  ΚΑΛΕΣΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΗΞΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΑΣΥΡΜΑΤΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΜΑΡΚΑΣ. ΜΕΤΑ ΜΕ ΡΩΤΑΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΑ ΟΤΙ ΜΙΛΑΩ ΑΠΟ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΜΑΡΚΑΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ. ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΤΡΑΒΑΩ ΚΑΛΩΔΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΚΑΙ Η ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΑΡΚΑ. ΚΑΝΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΕΣ ΚΑΙ ΣΗΚΩΣΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΕΛΕΧΞΕΙ. ΤΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ. ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΑ ΟΤΙ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΙΝΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
  ΜΕΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑ ΜΕ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟΥΣ ΑΝΗΞΕΡΟΥΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ HOL ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ.
  ΝΟΜΙΖΩ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΣΤΟΝ ΟΤΕ ΜΕ ΝΕΟ ΝΟΥΜΕΡΟ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

  Σχόλιο από ΓΙΩΡΓΟΣ Π | Ιανουαρίου 15, 2008 | Απάντηση

 27. Η Tellas είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ!

  Μου τηλεφωνούσαν τις τελευταίες ημέρες για αλλαγή σύνδεσης, αλλά δεν ενδιαφερόμουν να αλλάξω. Για την ακρίβεια όποτε τηλεφωνούσαν έλεγα ότι απουσιάζω.

  Σήμερα με το έτσι θέλω μου έκοψαν την γραμμή για να με συνδέσουν στην δική τους εταιρεία.

  Ρωτάω τι μπορώ να κάνω σε πρώτη φάση. Διότι οκ η καταγγελία, οκ το δέον κράξιμο. Το θέμα είναι όμως πώς θα φύγω από αυτούς και -πολύ περισσότερο- πώς ΔΕΝ θα μπλεχτώ σε διαδικαστικά και ιστορίες, όταν μάλιστα δεν ευθύνομαι εγώ.

  Σχόλιο από efthymos | Ιανουαρίου 22, 2008 | Απάντηση

 28. ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΗΟL-ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2007, ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΘΗΚΑ ΜΟΝΟ 1-2-2008. ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΜΗΝΕΣ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ,ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΑΥΤΕΣ. ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑ ΕΞΩΔΙΚΟ ΜΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ,ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ ΙΝΚΑ, ΣΤΗΝ ΕΕΤΤ,ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ.<ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΑΙ ΑΓΩΓΕΣ. ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΤΗΣ ΤΡΕΛΑΣ,ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ. ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ,ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ.!!!

  Σχόλιο από ΜΑΡΓΕΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Φεβρουαρίου 5, 2008 | Απάντηση

 29. ΠΡΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ HELLAS ON LINE
  ΤΜΗΜΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ
  ΤΜΗΜΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ
  (προς τους αρμόδιους προϊστάμενους των συγκεκριμένων τμημάτων
  Κο ***, Κα ***)
  ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ .ΙΝΚΑ,ΕΚ.ΠΟΙ.ΖΩ,ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ,ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ,ΟΤΕ,RAM,ANT1

  ΘΕΜΑ. ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ,ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ,

  Στις 16/2/06 άρχισε η συνεργασία με την εταιρεία παροχής internet στα 1024 και κράτησε 12 μήνες ,μετά συνεχιστικέ ως επ αόριστου χρόνου μέχρι 4/12/07 όπου και διεκόπη μυστηριωδώς από πλευράς της εταιρείας . Στις 4/1/08 έγινε αίτηση για το πρόγραμμα double play με ταχύτητα 24mbps. Η αίτηση έγινε αφού είχε προηγηθεί συνομιλία με το τμήμα πωλήσεων προκειμένου να μου εγγυηθεί ότι υπάρχει άμεση διαθεσιμότητα για την υποστήριξη της υπηρεσίας στην περιοχή μου (κα ***,). Στις 15/12 είχε προηγηθεί η ιδία συνομιλία με το τμήμα πωλήσεων αρχικά για ενημέρωση σχετικά με τις υπηρεσίες που καλύπτουν την περιοχή μου και είχαμε προχωρήσει σε τηλεφωνική αίτηση. Από την επόμενη μέρα κ μετά δεν μπορούσα να κάνω κλήση σε κανένα τηλέφωνο και σταμάτησε και η υπηρεσία internet των 1024 mbps που είχα μέχρι τώρα. Από εκείνη την ημέρα και μετά άρχισε και ο μαραθώνιος της ταλαιπωρίας και της κοροϊδίας , μιας κοροϊδίας που είμαι πλέον πεπεισμένος ότι σκοπό έχει να κερδίσει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο από τον πιθανό πελάτη-θύμα που πέφτει στην παγίδα μιας υποσχόμενης υπηρεσίας που στην περιοχή του δεν υπάρχει διαθέσιμη, αλλά κανείς δεν θα του το πει. Το θέμα είναι ότι δεν είναι τόσο καλά οργανωμένη μια τέτοια μπλόφα, αφού τα άτομα που την πλαισιώνουν είναι ανενημέρωτα σχετικά με κάποιες λεπτομέρειες της δουλείας τους, με αποτέλεσμα ,κάποιος που θα ασχοληθεί λίγο παραπάνω με το θέμα της ενεργοποίησης της υπηρεσίας που νομίζει ότι θα έχει σένα εύλογο διάστημα 25 ημερών ,να καταλάβει ότι οι εκπρόσωποι της εταιρείας πέφτουν σε αντιφάσεις. Στο διάστημα που μεσολαβούσε μέχρι τις 4/1 ακολούθησαν σειρά τηλεφωνημάτων για να μάθω το λόγο που δεν μπορούσα να κάνω κλήσεις κ για ποιο λόγο διεκόπη η σύνδεση που είχα. Όσον αφορά το τηλέφωνο δεν πήρα καμία απάντηση ούτε για το λόγο που χάλασε ούτε για το αν θα επανέλθει. Το σίγουρο είναι ότι με το πρόθεμα του ΟΤΕ οι κλήσεις γίνονταν κανονικά. Όσον αφορά την σύνδεση με ενημέρωναν ότι τα στοιχεία ήταν λάθος και η αίτηση ήταν ελλείπεις και είχε κοπεί η διαδικασία ενεργοποίησης της υπηρεσίας double play, κάνεις δεν μου έλεγε όμως γιατί δεν είχα internet. Μέσα στο διάστημα αυτό υπέβαλλα με φαξ την αίτηση που χρειαζόταν για την υπηρεσία double play κατόπιν καθοδηγήσεων της κος Αντωνοπούλου προκειμένου όλα να είναι εντάξει για να προχωρήσει η διαδικασία. Σε 10 μέρες που επικοινώνησα για να μάθω την πορεία του αιτήματος με ενημέρωσαν ότι τελικά δεν υπάρχουν διαθέσιμες θύρες ,ότι είναι σε προτεραιότητα και δεν ξέρουν καν μια πιθανή ημερομηνία. Όλα αυτά αφού είχα διαβεβαιωθεί ότι η υπηρεσία είναι άμεσα διαθέσιμη και ότι υπάρχει ιδιόκτητο δίκτυο έτοιμο και σε λειτουργία. Για να μην μακρηγορώ σχεδόν κάθε μέρα επικοινωνούσα με κάποιον ο οποίος αν ήταν λίγο έμπειρος και διαβασμένος με διαβεβαίωνε ότι όλα είναι έτοιμα και θα χρειαστεί λίγο αναμονή ακόμα για την σύνδεση κ να μην ανησυχώ προχωράει το αίτημα, αν ήταν νέος συνεργάτης προφανώς μου έλεγε ότι δεν υπάρχει διαθεσιμότητα ακόμη λόγο του ότι οι θύρες έχουν εξαντληθεί, μέχρι ότι δεν υπάρχει ιδιόκτητο δίκτυο της εταιρείας στην περιοχή και έχει γίνει αίτηση να χρησιμοποιήσουν το δίκτυο του ΟΤΕ για σύνδεση 1024 mbps, μέχρι να υπάρξει διαθεσιμότητα!! Αξιοσημείωτο είναι ότι στο διάστημα αυτό της απόλυτης παραφροσύνης και αγανάκτησης ζήτησα επίμονα να μιλήσω με κάποιον προϊστάμενο από το τμήμα πωλήσεων η εξ. Πελατών, αλλά μάταια γιατί κάποιοι το αρνήθηκαν (!!) λέγοντας ότι δεν γίνεται και έντρομοι ήταν διατεθειμένοι να με εξυπηρετήσουν οι ίδιοι με τον καλύτερό τους εαυτό. Κάποιο πιο έξυπνοι μου είπαν ότι δεν είναι στην εταιρεία αυτή την στιγμή ή ότι δεν είναι διαθέσιμοι να μιλήσουν , έτσι μου πρότειναν να δοκιμάσω άλλη στιγμή ή να αφήσω μήνυμα να επικοινωνήσουν εκείνοι μαζί μου , πράγμα που είναι αυτονόητο ότι δεν έγινε ποτέ. Ζήτησα επίσης μέσω της κος ** να μου αποσταλεί ένα φαξ όπου θα αναφέρονται (α) οι λόγοι που δεν έχω από αρχές Δεκέμβρη μέχρι σήμερα internet ,(β) για το ποια είναι η διαθεσιμότητα του ιδιόκτητου δικτύου στην περιοχή που ανήκει η τηλεφωνική μου γραμμή, (γ) την κατάσταση που βρίσκεται η αίτησή μου με μια πιθανή ημερομηνία με απόκλιση βδομάδα για την ολοκλήρωση της υπηρεσίας , το φαξ αυτό δεν ήρθε ποτέ, θα το έστελνε υποτίθεται κάποιος κος *** ο οποίος θα επικοινωνούσε μαζί μου σε αντίθετη περίπτωση. Αποκορύφωμα στο όλο θέμα ήταν ότι ήρθε λογαριασμός για το internet που δεν έχω!!! Με ενημέρωσαν βέβαια ότι θα πιστωθεί και να μην ανησυχώ….

  Με το πέρας της ενημερωτικής αυτής επιστολής θα ήθελα να ενημερώσω τους όποιους αρμοδίους ότι μέχρι και Κυριακη 3/2/08 μπορώ να δεχθώ οποιαδήποτε εξήγηση-ενημέρωση από κάποιον προϊστάμενο-υπεύθηνο για την συγκεκριμένη περίπτωση προκειμένου να βρεθεί κάποιο λύση
  Την Δευτερα 4/2/08 (α)θα σταματήσω οποιαδήποτε υπηρεσία βρίσκεται ενεργή και θα καταγγείλω την συμφωνία,(β) η επιστολή θα αποσταλεί στους ΙΝΚΑ,ΕΚ.ΠΟΙ.ΖΩ,ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ,ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ,ΟΤΕ,RAM,ANT1 (μαζί με υλικό από συνομιλίες με τα αρμόδια τμήματα αν ζητηθεί) (γ) μέσω blogs ή forums εχουν βρεθει παρόμοιες περιπτώσεις με τη δική μου και θα κινηθούμε νομικά εναντίων οποιονδήποτε ευθύνονται για την κατάσταση αυτή

  apantisi kamia…

  Σχόλιο από billaras | Φεβρουαρίου 7, 2008 | Απάντηση

 30. Γεια σε όλους,

  Όπως κατάλαβα από τις καταγγελίες που διάβασα παραπάνω δεν είμαι πάρα ένας ακόμη δυσαρεστημένος πελάτης παρόχου adsl και τηλεφωνίας.
  Προσωπικά έχω πέσει θύμα της εταιρίας ONtelecoms. Είμαι συνδρομητής εδώ και δυόμιση περίπου μήνες (με το οικιακό πακέτο all in one) και καθ΄όλο το χρονικό αυτό διάστημα αντιμετωπίζω σοβαρότατα προβλήματα σύνδεσης. Η ταχύτητά της, ουδεμία σχέση έχει με τις ταχύτητες που διαφημίζει η εταιρία.. Τα 16 Mbps που υποτίθεται πως προσφέρει το πακέτο που αγόρασα ουδέποτε τα έχει «πιάσει» το modem ενώ η μέγιστη ταχύτητα που έχω δει δε ξεπέρασε ποτέ τα 5Mbps (δηλ., ούτε η μισή από τη μέγιστη αναγραφόμενη ταχύτητα του πακέτου), αλλά κι αυτό πρέπει να συνέβη μια φορά μόνο. Η συνήθης ταχύτητα με την οποία κατεβάζω δε ξεπερνά τα 2Mbps.
  Επιπλέον συμβαίνει πάρα πολύ συχνά να «πέφτει» το δίκτυο, αλλά και η wireless υπηρεσία που προσφέρει το modem είναι εντελώς αναξιόπιστη καθώς η ακτίνα δράσης του είναι πολύ περιορισμένη (σε απόσταση άνω των 5 μέτρων έχω σοβαρά προβλήματα με τη ταχύτητα της σύνδεσης και αν τη ξεπεράσω ενδέχεται να μην έχω και καθόλου).
  Και σαν να μη φτάνουν όλα αυτά, στη προσπάθειά μου να επικοινωνήσω με το τεχνικό τμήμα της εταιρίας ώστε να μου δώσουν μια απάντηση και μια λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζω, συνειδητοποιώ πόσο κακή (έως ανύπαρκτη) είναι η τηλεφωνική υποστήριξη της ONtelecoms.
  Προσπαθώ δυο μήνες να καλέσω το τεχνικό τμήμα στο 13801, και οι χρόνοι αναμονής είναι τόσο μεγάλοι (άνω των 15΄) που αναγκάζομαι να κλείσω το τηλέφωνο. Στη συνέχεια προσπάθησα να επικοινωνήσω με το τεχνικό τμήμα μέσω της ιστοσελίδας της Ontelecoms αλλά η φόρμα επικοινωνίας δε λειτουργεί. Και μάλιστα στη φόρμα επικοινωνίας δεν αναγράφεται το email της εταιρείας ώστε να μπορείς να χρησιμοποιήσεις το προσωπικό σου mail. Επίσης προσπάθησα να καλέσω το τηλέφωνο της εταιρίας που αναγράφεται στους λογαριασμούς, άλλα και αυτό είναι μόνιμα απασχολημένο!
  Κι αναρωτιέμαι, μήπως όλο αυτό είναι πολιτική της εταιρίας κι όχι συμπτώσεις;
  Δηλαδή αν μου είχε κοπεί το τηλέφωνο έναν μήνα τώρα ..πως θα ενημέρωνα την εταιρία;
  Σας παρακαλώ προτείνετε μου μια λύση η συμβουλέψτε με για το πώς θα πρέπει να αντιμετωπίσω την εν λόγω εταιρία.
  Ευχαριστώ πολύ
  Περιμένω απάντησή σας.

  Σχόλιο από karistodimos | Φεβρουαρίου 9, 2008 | Απάντηση

 31. ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΤΗΝ ON TELECOMS (KAI ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΞΑΝΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ) ΕΚΑΝΑ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΔΑΤΕ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΟΥ,ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΙΣ 19/03/2007,ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΑ ΦΥΣΙΚΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΣΤΙΣ 27/07/2007,ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΤΕΛΗ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΜΟΝΟ ΜΟΥ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΥΡΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΡΑΔΥ ΑΠ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΒΓΑΛΑ ADSL KIT MODEM ΚΤΛ ΚΑΙ ΣΥΝΕΔΕΣΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ…ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΟΥΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ….ΤΑ ΞΑΝΑΒΓΑΖΩ (ΣΤΙΣ 01:00 ΤΟ ΠΡΩΙ) ΚΑΙ ΞΑΝΑΒΑΖ ΤΟΥ ΟΤΕ.ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΩΝ ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΚΟΜΑ.ΘΥΜΩΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΩ ΟΚ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΩ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΜΟΥ…ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΙΤΗΣΗ ΓΡΑΠΤΩΣ.ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΠΑΚΕΤΟ ΜΕ ΦΘΗΝΟΤΕΡΟ ΠΑΓΙΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΑΡΧΙΚΑ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΚΛΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ (ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ Ο ΛΟΓΟΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΜΟΥ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΚΛΗΣΕΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ) ΟΚ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΑΝΤΩ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΛΕΣΕ,ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΜΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ.
  ΕΚΤΟΤΕ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΑΡΧΙΣΕ Η ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ (ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ)28/9- 9/10-6/11-14/11-29/10-26/11-4/12-17/12-24/12-3/01-18/1ΚΑΙ 30/1
  ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΜΑΤΑΙΩΣ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΑ ΜΟΥ ΛΕΓΑΝΕ «ΜΑ ΖΗΤΗΣΑΤΕ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΑΣ!» ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΩ EMAIL KAI NA MHΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ,ΝΑ ΣΤΕΛΝΩ ΦΑΞ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ…
  ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΙΧΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΠ ΤΟΝ ΟΤΕ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ.
  ΤΕΛΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑ ΑΙΤΗΣΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.

  Σχόλιο από ΣΙΛΙΑ | Φεβρουαρίου 13, 2008 | Απάντηση

 32. Έχω ΤELLAS ZISTO και ανήκω στο ιδιόκτητο δίκτυο της(Full LLU) και εδώ και ένα μήνα αντιμετωπίζω σοβαρό πρόβλημα και με το τηλέφωνο αλλά και με το internet.Καθημερινά το τηλέφωνο κόβεται για πάνω από 4-5 ώρες ενώ όταν είναι ενεργό ακούγονται πολλά παράσιτα και θόρυβος καθώς επίσης και συνακρόαση(ακούω άλλες συνομιλίες μέσα στην γραμμή μου).Όσο για το internet τι να πω!Τη μισή και πλέον μέρα δεν μπορώ να συνδεθώ και όταν συνδέομαι κατεβάζω με ταχύτητες dial up με 15-20kbps και υποτίθεται ότι έχω 12MBPS.Έχω ελέγξει τα πάντα φίλτρα και τις πρίζες με ηλεκτρολόγο και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την εσωτερική καλωδίωση του σπιτιού μου. Οι τιμές μου επίσης είναι πολύ καλές SNR: 20 db και Attenuation: 9 db καθώς βρίσκομαι πολύ κοντά στο DSLAM της περιοχής που ανήκω(Φιλελλήνων).Έχω πάρει πολλές φορές τηλέφωνο στο 1212(αναγγελία βλαβών) και έχω επανειλημμένα δηλώσει το πρόβλημα μου μετά από πολύωρη αναμονή. Κουράστηκα με τα λόγια και γι’αυτό θέλω πράξεις και έργα! Έχει και η υπομονή τα όρια της! Αναρωτιέμαι τελικά αν η εν λόγω εταιρεία πράγματι παίζει με την νοημοσύνη μας και μας θεωρεί ανόητους ή πολίτες τελευταίας κατηγορίας! Κάτι πρέπει να γίνει επιτέλους μ’αυτή την κοροϊδία και γι’αυτό σκοπεύω να απευθυνθώ και στην ΕΕΤΤ. Είναι τρομερά απαράδεκτο να πληρώνω για υπηρεσίες που δεν έχω!

  Σχόλιο από Αποστόλης Χ | Φεβρουαρίου 22, 2008 | Απάντηση

 33. ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΤΗΝ ΟΝ ΤΕΛΕΚΟΜΣ.ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ,ΑΠΟ ΑΥΤΑ,ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ.ΑΦΟΥ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ,Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ,ΠΕΦΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 50 Kbps.

  Σχόλιο από ΜΑΥΡΟΖΟΥΜΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ | Φεβρουαρίου 25, 2008 | Απάντηση

 34. Στις 15/11/2007 έστειλα στην Forthnet αίτηση για την ενεργοποίηση της προπληρωμένης σύνδεσης ADSL in a box plus 24mbps. Παρακολουθώντας την κατάσταση της αίτησης απο το site της εταιρίας, ενημερώθηκα πως η αιτηση παρελήφθη στις 19/11/2007 απο την Forthnet και την ίδια ημέρα εστάλη στον ΟΤΕ. Απο τότε μεχρι και αυτη την στιγμη, περιμένω να γίνει η σύνδεση. Έχω πάρει πολλές φορές τηλέφωνο, με τους εκάστοτε τηλεφωνητες να με ενημερώνουν πως απο την πλευρά τους ως Forthnet, έχουνε τελειώσει με τις απαραίτητες εργασίες για ενεργοποίση της σύνδεσης και πως περιμένουν απο την μερια του ΟΤΕ να τελειώσει με τις εργσίες στο τελικο κομματι της γραμμής για να «κουμπώσουνε» την γραμμη. Να τονίσω σε αυτό το σημείο πως οι τηλεφωνητες της Forthnet, με έχουν διαβεβαιώση πως έχουν αποστείλει και 2 επείγουσες αιτήσεις στον ΟΤΕ για άμεση ενεργοποίηση!
  Τι να πω? Η κατάσταση ειναι τραγικά απαράδεκτη! Είμαστε τεχνολογικά ανάπηροι σαν χώρα, ειτε το πιστεύουμε, είτε οχι!

  Σχόλιο από ΘΩΜΑΣ | Φεβρουαρίου 27, 2008 | Απάντηση

 35. Έχω κάνει αίτηση για hol double play στο τηλέφωνο 2310651715 στο όνομα Οικονόμου Ζήσης. Το πρόβλημα είναι ότι έχει κοπεί το τηλέφωνο μου από τις 24/1/2008 και δεν έχω τηλέφωνο μέχρι σήμερα. Επίσης μετά από πολύωρη αναμονή στο 13844 με ενημέρωσαν ότι έχει ενεργοποιηθεί η σύνδεση μου ενώ εγώ έχω κομμένο τηλέφωνο, δεν έχω internet και δεν μου έχει σταλεί κανένα sms ή e-mail που να μου δηλώνει οτι εχει ενεργοποιηθεί η γραμμή μου. Τωρα τελευταια μαθαινω οτι ασχολειται τεχνικος με το προβλημα εδω και 1 μηνα χρονος απαραδεκτος για συστηματα τηλεφωνιας. Παρακαλω βοηθηστε με οπως μπορειτε σε αυτη την αδιεξοδη κατασταση.

  Σχόλιο από Zisis | Φεβρουαρίου 27, 2008 | Απάντηση

 36. Καλησπέρα σας! Ονομάζομαι Γιώργος Βουκάκης και η ταλαιπωρία μου με την Hellas On Line δεν έχει τελειώσει… Από τις 15 Ιουλίου που έκανα τηλεφωνικώς την αίτηση για Double Play στον αριθμό 2106521573, πέρασε ένας μήνας που ξεκίνησε η ταλαιπωρία μου. Στις 14 Αυγούστου έμεινα χωρίς τηλέφωνο και για ενάμιση μήνα +, όπου τον Οκτώβρη με ξαναέβαλαν στον ΟΤΕ και τον Δεκέμβριο με ξανασύνδεσαν στο δίκτυό τους (HOL). Μου έστειλαν επιστολή ότι ο πρώτος μήνας είναι δωρεάν λόγω της ταλαιπωρίας και τελικά την χρέωσαν. Όσον αφορά τις υπηρεσίες έχω συνεχείς επανεκκινήσεις της γραμμής και κακή ποιότητα. Η επικοινωνία είναι μια περιπέτεια μαζί τους. Και όταν επικοινωνώ μου λένε διαφορετικά πράγματα. Τώρα από τις 28/2/2008 δεν μπορώ να πάρω τηλέφωνο και όλες τις κλήσεις τις κάνω από το κινητό μου τηλέφωνο. Κάθε φορά που επικοινωνώ μαζί τους μου λένε θα επικοινωνήσει ένας τεχνικός στην ώρα που τους λέω εγώ και τίποτα μέχρι τώρα και έχει γίνει πάνω από 5 φορές. Και από πάνω μου ζητάνε λεφτά για τους μήνες που δεν ήμουν στην γραμμή τους.
  Η ερώτηση μου είναι πως θα προστατευτώ και τι κινήσεις να κάνω απέναντι τους?
  Μπορώ να φύγω άμεσα αφού δεν τηρούν τους ορούς και να μπω πάλι στον ΟΤΕ?

  Με εκτίμηση
  Γιώργος Βουκάκης

  Σχόλιο από georgvou | Μαρτίου 7, 2008 | Απάντηση

 37. καλησπερα , η υπομονη μου για την Vivodi εχει εξαντληθει.

  1)καταρχας εχωντας κανει αιτηση στις 3/3/2007 η ενεργοποιηση γινεται 105 ημερες αργοτερα στις 18/6/2007 παρα τις επανελημενες επιβεβαιωσεις απο μερος τους οτι δεν παιρνει πανω απο 20 ημερες . επιπλεον ,

  2) ο εξοπλοισμος που παρελαβα ηταν ελατωματικος και αντικατασταθηκε μετα απο επισκεψη μου στα γραφεια τους με εναν επισης ελατωματικο που εχω εως και σημερα.

  3)πολα τηλεφωνα πενταψηφια αναμεσα τους και ανταγωνιστριων εταιριων δεν ητανε και ειναι εφικτα μεσω του δυκτιου τους .

  4)η ταχητητα που παραλαμβανω ενσυρματα μεσω του εξοπλοισμου τους ,ειναι η μιση (11mbit) περιπου απο οτι πληρωνω (20mbit) στο συμβολαιο και μεσω του εξοπλοισμου τους παραλαμβανω ασυρματα το 30% της ταχητητας που χρεωνομαι (6mbit).
  Η βεβαιωμενη ταχυτητα απο τον τεχνικο τους ειναι το 93% (18.66 mbit)

  5)το τελευταιο διμηνο κατα τις βραδυνες ωρες και κυριως τα σαββατα τακτικα και ανενημερωτα διακοπτεται η συνδεση μου για διαστηματα εως και 2 ωρες

  6)σε αιτηση μου να μου δωθει αντιγραφο του συμβολαιου δεν το παρελαβα , σε αντιθεση παρελαβα ενα κενο συμφωνητικο λεγοντας μου πως ειναι σαν αυτο που υπεγραψα (!!!). και ετσι δεν μπορω να εξακριβωσω την τιμολογιση που ειχα υπογραψει και εχω εντονες υποψιες οτι ειναι διαφορετικη απο αυτη που χρεωνομαι(προς τα πανω προς οφελος τους).

  7) σε περιπτωση που θελω να διακοψω την συνεργαασια με την Vivodi τιθεται ενα προστιμο σε περιπτωση διακοπης σε χρονικο διαστημα μικροτερο του ενος ετους. Το παραδοξο ειναι οτι ο χρονος μετραει για αυτους απο την στιγμη που αυτοι ενεργοποιησανε την γραμμη μου και οχι απο την θπογραφη του συμβολαιου και αυτο δεν μου αφηνει περιθωρια να ελενξω την διαρκεια και το κοστος της συνεργασιας μου.

  8) η τηλεφωνικη τους υποστηριξη ακομα και για αμελεια εκ μερους τους χρεωνεται .

  9)η ακριβεια αποστολης των λογαριασμων ερχεται σε εριστικη αντιθεση με την ανακριβεια (περιλαμβανομενης της τιμολογησης) ολων οσων υπογραφτηκαν.

  Σχόλιο από ΔΟΥΡΔΟΥΜΑΣ ΗΛΙΑΣ | Μαρτίου 13, 2008 | Απάντηση

 38. Λοιπόν εγώ είχα ένα χρόνο ADSL της Forthnet και σταθερή τηλεφωνία με πάγιο ΟΤΕ. Με έπεισαν να μπω κι εγώ στις δικές τους παροχές χωρίς το πάγιο του ΟΤΕ. Λοιπόν μέχρι τις 25 Φεβρουαρίου που είχα πάγιο ΟΤΕ αλλά σταθερή τηλεφωνία και ADSL από την εν λόγω εταιρεία πρόβλημα κανένα. Και πάμε στο μετά ΟΤΕ. Από τις 26 Φεβρουαρίου μπήκα στο ιδιόκτητο δίκτυο της Forthnet και τέλος το Internet. Αντί να τρέχω με ταχύτητες 24Mp τρέχω με 3Kp και αν. Να φανταστείτε για να ανοίξω αυτή τη συγκεκριμμένη σελίδα περίμενα 15 λεπτά. Το πρόβλημα στην αρχή ήταν (σύμφωνα με τους τεχνικούς) το router μου το οποίο ήταν δικό μου (και μέχρι τότε δούλευε). Αφού άλλαξα 2 ανακάλυψα ότι δεν έτρεχε ούτε και με το δικό της (δηλαδή αυτό που ήταν στον εξοπλισμό της). Μετά έφταιγε το antivarius, οι ρυθμίσεις και ότι μπορείτε να φανταστείτε. Τελικά μου είπανε ότι κάνανε ρυθμίσεις στη γραμμή μου και για 24 ώρες είχα ένα αξιοπρεπές Internet. Τώρα περιμένω τεχνικό να έρθει σπίτι μου να ελέγξει τις συνδέσεις. Δηλαδή καλά κρασιά. Βέβαια έχω πληρώσει μέχρι στιγμής τα άντερά μου στους 801 αριθμούς της υποστήριξης γιατί αυτοί είναι εκτός απεριόριστης σύνδεσης όπως και στα κινητά (το τηλέφωνο έχει γίνει σκουλαρίκι στο αυτί μου, μιλάω με διαφορετικούς υπαλλήλους κάθε φορά και κανείς δεν είναι υπεύθυνος). Έχω στείλει 3 mail και βέβαια απάντηση καμμία. Δεν με ενδιαφέρει αν το πρόβλημα είναι στην γραμμή ή στην εταιρεία ή οπουδήποτε αρκεί κάποιος να το βρει και να το λύσει. Τελικά από ότι κατάλαβα όλοι μας κοροϊδεύουν και λύση καμμία. Θα αναγκαστώ να γυρίσω στον ΟΤΕ (πληρώνοντας 70 ευρώ αποσύνδεση στην εν λόγω εταιρεία, 40 ευρώ για έναν μήνα που δεν είχα σύνδεση συν τα τηλέφωνα στην τεχνική υποστήριξη και σύνδεση πάλι στον ΟΤΕ), να περιμένω κάνα δίμηνο πάλι σύνδεση και έχει ο Θεός. Εμένα τελικά ποιός με προστατεύει; Μάλλον ο Θεός γιατί κανείς άλλος δεν θα ενδιαφερόταν για μένα. Και πέστε ότι κάνω καταγγελία. Και τι; Ξέρουμε όλοι πόσο κρατάνε αυτές οι διαδικασίες και πόσο κοστίζουν. Οπότε συμβουλή από την καμμένη. Κρατείστε τις συνδέσεις σας ως έχουν αν είστε ευχαριστημένοι. Μην πιστεύετε κανέναν και τίποτα. Μην νομίζετε ότι είμαι υπερβολική και κάνετε δοκιμή. Θα την πατήσετε. Πάντως μια που σας βρήκα θα σας ενημερώσω για την εξέλιξη της ιστορίας. Δεν νομίζω ότι το παραμυθάκι θα έχει happy end. Τελικά μάλλον φταίει η ΔΕΗ!!χαχαχα

  Σχόλιο από Giota | Μαρτίου 14, 2008 | Απάντηση

 39. εγω δεν τους πληρωνω πλεον , και θα παρακαλουσα να με ενημερωσουνε απο το ινκα αν ειναι μεσα στα δικαιωματα μου , εγω νιωθω πως ναι .

  Σχόλιο από ΔΟΥΡΔΟΥΜΑΣ ΗΛΙΑΣ | Μαρτίου 14, 2008 | Απάντηση

 40. Καταγγέλω την FORTHNET για χρέωση, περισσότερο από έναν μήνα, υπηρεσιών. Συγκεκριμένα διέκοψα την σύνδεση της FORTHNET για ADSL υπηρεσίες πριν από την 7/01/08 και την ίδια μέρα έλαβα λογαριασμό για υπηρεσίες που θα λάμβανα μέχρι τις 29/02/08. Στην τηλεφωνική επικοινωνία με την εταιρεία αυτή, ο υπάλληλος με διαβεβαίωσε ότι ο λογαριασμός είναι λανθασμένος και θα εκδοθεί νέος λογαριασμός με την πραγματική χρέωση. Σήμερα παρέλαβα νέο λογαριασμό με την ίδια χρέωση (μέχρι τις 29/02/08). Στην νέα τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με την FORTHNET, η υπάλληλος με ενημέρωσε ότι αυτός ο λογαριασμός είναι σωστός, γιατί η ΤΙΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ της εταιρείας που υπέγραψα (δεν θυμάμαι να έγινε αυτό γιατί μετέτρεψα μια PSTN σύνδεση 2 χρόνων, σε ADSL) είναι να εκδίδεται κάθε 2 μήνες λογαριασμός που θα χρεώνει ακαίραιους 2 μήνες. Δικαιολογείται κάτι τέτοιο; Αν δεν πληρώσω τον λογαριασμό, τι θα γίνει;
  Ευχαριστώ πολύ

  Σχόλιο από Γιώτα Τριανταφύλλου | Μαρτίου 18, 2008 | Απάντηση

 41. εγω απο FORTHNET σε επιχηρηματικη δραστηριοτητα , παρολο οτι στις 11/122007 (πριν περασει στην χρεωση του επομενου μηνα) τους ζητησα με email και επιβεβαιωθηκε τηλεφωνικα απο μερους τους , την υποβαθμιση της συνδεσης μου και σε συνεχεια στις 11/1/2007 να καταργησω με την διαδικασια (αποστολη φαχ με την αιτηση και αντιγραφο ταυτοτητας )που μου υποδειξανε την συνδεση με την εν λογο εταιρια ,φτανουμε στο σημερα με το να συνεχιζουζουνε να μου αποστελουν λογαριασμους σαν να μην εχει γινει καμια απο μερους μου κνηση .Σε τηλεφωνικες εποικοινωνιες καμια διαθεση δεν συναντησα για να λυθει η συνδεση η το προβλημα της επ αοριστου χρεωσης , παρα μονο προσπαθουσανε να σιγουρεξουνε οτι θα πληρωσω,

  Σχόλιο από ΔΟΥΡΔΟΥΜΑΣ ΗΛΙΑΣ | Μαρτίου 19, 2008 | Απάντηση

 42. Τι λέτε εσείς οι καταγγέλλοντες για αυτή την καταγγελία σε βάρος σας;
  http://www.inka.gr/EETT_427-037_22-3-07.pdf

  Σχόλιο από Μανώλης | Απρίλιος 1, 2008 | Απάντηση

 43. does anyone knows if there is any other information about this subject in other languages?

  Σχόλιο από Dil Okulu | Απρίλιος 2, 2008 | Απάντηση

 44. H απόφαση αυτή της ΕΕΤΤ έχει προσβληθεί στο Συμβούλιο της Επικρατείας με Αίτηση Ακυρώσεως και αναμένεται η ακύρωση της αποφάσεως της ΕΕΤΤ και η δικαίωση του νέου ΙΝΚΑ.
  Αυτά για τους ημι-πληροφορημένους!!!

  Σχόλιο από Σήλια | Απρίλιος 2, 2008 | Απάντηση

 45. @Μανώλης: Επαναλαμβάνουμε προγενέστερο σχόλιο του dimkaramitsas:
  Για το Νέο ΙΝ.ΚΑ. είναι τιμή η απόφαση της δήθεν ανεξάρτητης αρχής των διορισμένων καθηγητάδων και κουμπάρων.
  Για τον ελληνικό λαό, τους ελεύθερους αδέσμευτους Ελληνες που το στηρίζουν είναι απόδειξη της ανεξαρτησίας όλων μας.
  Δεν θα εισέλθωσε κριτική της απόφασης , αφού έχει επιληφθεί αυτής το ΣτΕ.
  Εχω να πω μόνο ότι το γέλιο που έπεσε καθώς διαβάζαμε την απόφαση και συντάσσαμε την αίτηση ακυρώσεως ήταν ανεπανάληπτο. Μόνο γέλιο μπορούν να προκαλέσουν τέτοιες αβάσιμες αποφάσεις.
  Και εάν ο θυμός μας ήταν τεράστιος όταν στην διαδικασία δεν τηρούνταν ούτε τα ελάχιστα προσχήματα με αποτέλεσμα να προειδοποιήσουμε τον πρόεδρο της ΕΕΤΤ με αίτηση εξαίρεση. Ηταν εμφανές το τι συνέβαινε, ιδίως όταν οι “αντίδικοί” μας έλεγαν ότι το νέο ΙΝΚΑ φτιάχτηκε για τους νέους … όντας αυτοί μέλη του που κουβαλάνε πάνω από έξι δεκαετίες ζωής στις πλάτες τους.
  Ανακοινώνω την πορεία της “καταγγελίας” : ΓΟΚΕ – Υπουργείο – ΕΕΤΤ. Είναι ενδεικτική και αποδεικνύει το πόσο αξιόπιστοι είμαστε. Το ότι τα βάζουν μαζί μας αποδεικνύει την ανεξαρτησία και την αξιοπρέπειά μας.
  Δεν έχουμε κανένα να φοβηθούμε, ότι και να κάνουν είναι πολύ εφήμεροι, προχωράμε μπροστά με στόχο να ενώσουμε τους Ελληνες καταναλωτές, με στόχο να φτιάξουμε το 1ο ουσιαστικό και πραγματικό καταναλωτικό κίνημα της Ελλάδας, όλοι μαζί οι ελεύθεροι και αδικημένοί Ελληνες, όλα τα θύματα της ασυδοσίας, της κερδοσκοπίας και όσων τάσσονται μαζί τους.
  ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ

  Σχόλιο από μέλη νέου ΙΝΚΑ | Απρίλιος 2, 2008 | Απάντηση

 46. Έχω κάνει αίτηση για νέα σύνδεση Forthnet2play από τις 07.02.2008 με αρχική ημερομηνία ενεργοποίησης της γραμμής την 18η Μαρτίου 2008. Η ημερομηνία αυτή δεν τηρήθηκε και νέα ημερομηνία ενεργοποίησης τέθηκε η σημερινή-9η Απριλίου 2008. Τη Δευτέρα 7 Απριλίου 2008 μου απεστάλη sms που με επιβεβαίωνε ότι η τελική ενεργοποίηση θα γίνει 9 Απριλίου («H Forthnet ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ: Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ. ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΟΛΙΓΟΩΡΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΓΡΑΜΜΗΣ &ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΣΕΡΧ. ΚΛΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΡΟΧΟΥΣ») . Μετά από επικοινωνία μου σήμερα (Τετάρτη 9 Απριλίου 2008) με το Τμήμα Εξυπηρέτησης της εταιρείας αυτής για ΑΓΝΩΣΤΟ λόγο η αίτησή μου ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΗΣ, ΕΠΑΝΑΠΡΟΩΘΗΘΗΚΕ και καλούμαι να αναμένω για ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ της γραμμής μου. Σε ερώτησή μου για τον λόγο αυτής της ΑΛΛΑΓΗΣ όχι μόνο δεν πήρα απάντηση ( απάντηση ήταν άγνωστος ο λόγος ) αλλά μου ζητήθηκε να περιμένω ακόμη 3 μέρες μέχρι να τον μάθω, ενώ η νέα ημερομηνία παρέμεινε άγνωστη και θα μου γνωστοποιηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες. Η αρχική επιλογή της εταιρείας αυτής ως πάροχο δικτύου και τηλεφωνίας βασίστηκε στην αξιοπιστία και στο υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης που προβάλει ότι προσφέρει στους πελάτες της δεδομένης μάλιστα της άμεσης ανάγκης που έχω για δίκτυο υψηλών ταχυτήτων λόγω της εργασίας μου κατ’οίκον. Αντ’αυτού υποχρεώνομαι όλο το χρονικό διάστημα να χρησιμοποιώ dial-up σύνδεση για πρόσβαση στο Internet και φυσικά να είμαι σε διαρκή αναμονή χωρίς πληροφόρηση από μέρους της εταιρείας.

  Σχόλιο από Vassiliki Andronikou | Απρίλιος 9, 2008 | Απάντηση

 47. Είμαι κάτοχος του τηλεφωνικού αριθμού ********** και συνδρομητής στο πακέτο Double Play 1024/256 kbps της εταιρείας Hellas On Line από το Δεκέμβριο του 2007. Η συνδρομή μου στην αναφερόμενη εταιρεία υλοποιούνταν μέχρι και την 21/4/2008 μέσω του δικτύου ΑΡΥΣ καθώς ως τον Μάρτιο του 2008 δεν υπήρχε κάλυψη από το ιδιόκτητο δίκτυο της εταιρείας στην περιοχή μου.

  Μετά από σχετική ανακοίνωση στον δικτυακό τόπο της εταιρείας παρόχου πως πλέον υπήρχε διαθεσιμότητα ευρυζωνικών υπηρεσιών και τηλεφωνίας μέσω ιδιόκτητου δικτύου αιτήθηκα στις 21/3/2008 την μεταφορά του τηλεφωνικού μου αριθμού στο ιδιόκτητο δίκτυο του εναλλακτικού παρόχου ώστε να ωφεληθώ από τις πολυδιαφημιζόμενες αυξημένες ταχύτητες και από τις χαμηλότερες χρεώσεις σταθερής τηλεφωνίας που παρέχει.

  Μετά την παροδο του χρονικού διαστήματος των 25 εργάσιμων ημερών το οποίο απαιτούνταν όπως ενημερώθηκα από τον πάροχο για την ολοκλήρωση της φορητότητας της γραμμής και την κατασκευή του βρόχου και συγκεκριμένα στις 21/4 διακόπηκε το τηλέφωνό μου, όχι όμως και η σύνδεση ADSL, προκειμένου να υλοποιηθεί η φορητότητα του αριθμού και η ένταξή μου στο ιδιόκτητο δίκτυο της εταιρείας. Η διακοπή αυτή θα διαρκούσε από 2 ως 24 ώρες όπως με ενημερώσαν από το τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης, ώσπου τελικά στις 22/4 ενημερώθηκα με γραπτό μήνυμα στο κινητό μου πως η υπηρεσία μου είχε ενεργοποιηθεί.

  Μολαταύτα την ίδια ημέρα στις 22/4 και μετά τη ληψη του μηνύματος προχώρησα στη δήλωση βλάβης στην Τεχνική Υποστήριξη του παρόχου καθώς

  1. Το τηλέφωνό μου παρέμενε νεκρό
  2. Σε κλήση του αριθμού μου από άλλο τηλέφωνο ακουγόταν το ηχητικό μήνυμα “ο αριθμός που καλέσατε δεν λειτουργεί προσωρινά λόγω τεχνικών προβλημάτων”
  3. Ο συγχρονισμός της γραμμής ADSL γινόταν μόνο στην παλιά ταχύτητα των 1024/256 kbps

  τονίζοντας πως είχα ήδη προβεί σε έλεγχο της εσωτερικής καλωδίωσης του σπιτιού και του εξοπλισμού ώστε να εξοικονομηθεί χρόνος.

  Αφού ήδη επικοινώνησα μαζί τους τουλάχιστο δύο φορές στις 23/4, σε επικοινωνία μου μαζί τους στις 24/4 ενημερώθηκα πως η Τεχνική Υποστήριξη δήλωσε τη βλάβη στον ΟΤΕ καθώς δεν εντόπισαν κάποιο πρόβλημα στον δικό τους έλεγχο. Έκτοτε δεν είχα καμία ενημέρωση από τον πάροχο για την εξέλιξη του θέματός μου παρά μόνο μετά από δική μου επικοινωνία μαζί τους έπαιρνα πάντα την ίδια απάντηση ότι η βλάβη ήταν δηλωμένη στον ΟΤΕ και δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι άλλο.

  Εν τω μεταξύ λόγω της ανάγκης για άμεση λύση του προβλήματος που είχε δημιουργηθεί και λόγω της δυνατότητας χρήσης του ιντερνετ από το σπίτι μου καθώς η σύνδεση μου συνέχιζε να λειτουργεί άρχισα να αναζητώ μέσω του διαδικτύου πληροφορίες για τον τύπο του προβλήματός μου και πιθανών λόγων που μπορεί να δημιούργησαν αυτη τη διακοπή της τηλεφωνικής σύνδεσης.
  Στο διάστημα από 25/4 ως 28/4 επικοινώνησα αρκετές φορές μαζί τους για να ενημερωθώ για την περίπτωση μου γνωρίζοντας πως λόγω της εορταστικής περιόδου οι πιθανότητες να είχε δοθεί λύση στο πρόβλημά μου ήταν ελάχιστες.

  Yπάλληλος του τεχνικού τμήματος επικοινώνησε μετά από απαίτησή μου μαζί μου στο κινητό μου τηλέφωνο ώστε να κάνουμε έναν έλεγχο στον εξοπλισμό. Στη συζήτηση που ακολούθησε επιβεβαιώσαμε ότι οι ρυθμίσεις στον εξοπλισμό ήταν σωστές και τίποτε άλλο.

  Για να μην μακρηγορώ μετά από αρκετή αναζήτηση και πολλά τηλέφωνα τόσο στο τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης της HOL όσο και στα αντίστοιχα του ΟΤΕ αποδείχτηκε στις 29/4 μέσω της υπηρεσίας της τεχνικής υπηρεσίας της ΟΤΕΝΕΤ την οποία κάλεσα στο 1242 ότι ο βρόχος μου παρέμενε συνδεδεμένος σε DSLAM του ΟΤΕ, κάτι που επιβεβαίωσε και το τμήμα ADSL του ΟΤΕ στο 134 (ήταν ο προηγούμενος πάροχος ευρυζωνικών υπηρεσιών).

  Η εξέλιξη αυτή με οδήγησε στο αρχικό συμπέρασμα πως όντως το πρόβλημά μου οφειλόταν σε λάθος των τεχνικών του ΟΤΕ αφού ο εξοπλισμός μου συγχρόνιζε μέσω του προηγούμενου DSLAM. Προσπαθώντας να επισπεύσω την επίλυση του θέματος ενημέρωσα σχετικά τόσο την Τεχνική Υποστήριξη της Hellas On Line όσο και τον Προϊστάμενο του Τοπικού Παραρτήματος του ΟΤΕ μετά από παρότρυνση της Τεχνικής Υπηρεσίας της ΟΤΕΝΕΤ και συγκεκριμένα υπαλλήλου του 1242. Ο Προϊστάμενος του Τοπικού Παραρτήματος του ΟΤΕ με τη σειρά του με παρέπεμψε ξανά στο 1242 προτείνοντάς μου να απαιτήσω την άμεση επίλυση του προβλήματός μου, κάτι που φυσικά δεν έγινε μετά από την επικοινωνία μου μαζί τους στις 30/4/2008.

  Όντας σίγουρος πλέον πως ο βασικός υπαίτιος ήταν ο ΟΤΕ για την κατάσταση που αντιμετώπιζα ετοιμαζόμουν να κάνω την παρούσα καταγγελία αναφέροντας τα παραπάνω γεγονότα.

  Κατά την συγγραφή του παρόντος όμως ένα νέο στοιχεία προέκυψε που ίσως αναιρούσε την άποψη περί υπαιτιότητας του ΟΤΕ. Το στοιχείο αυτό φανερώνει πως ο ενώ ο βρόχος μου παρέμένε ακόμα στον ΟΤΕ προς κατασκευή, δόθηκε (κατά λάθος;) νωρίτερα από την Hellas On Line η έγκριση της δρομολόγησης των κλήσεών μου μέσω του δικτύου της. Αυτή η διαπίστωση έγινε την 30/4.

  Την 1/5 επικοινώνησα εκ νέου με την Τεχνική Υπηρεσία αφού πρώτα φρόντισα μέσω του διαδικτύου να ενημερωθώ τόσο για τις διαδικασίες που προβλέπονται από την ΕΕΤΤ όσο και για όρους όπως WCRM και RFS. Σκοπός αυτής της συνομιλίας θα ήταν να εξακριβώσω αν πράγματι η Hellas On Line προχώρησε σε ενεργοποίηση του RFS πριν την παράδοση του βρόχου από τον ΟΤΕ ώστε να αναφερθεί σχετικά σε αυτή την καταγγελία.

  Εδώ όμως ήρθα αντιμέτωπος με μια μεγαλύτερη έκπληξη:

  (Συνομιλία με υπάλληλο της Hellas On Line): “Βλέπω κύριε ότι ενώ στις 21/4 ο ΟΤΕ μας ενημέρωσε για την παράδοση του βρόχου σας και ως εκ τούτου προχωρήσαμε στην ενεργοποίηση της φορητότητας, ο βρόχος παραμένει ανενεργός.»
  Δηλαδή επί εννέα ημέρες ψευδότανε και με αποπροσανατολίζανε με διάφορες δικαιολογίες και σε μία στιγμή αποκαλύφθηκε η “βλάβη” που δηλώθηκε στις 24/4 από την Hellas On Line από μία υπάλληλο που ίσως να “γνώριζε” περισσότερα από τους υπόλοιπους με τους οποίους είχα συνομιλήσει.

  Συμπέρασμα δεν μπόρεσα να βγάλω για την υπαιτιότητα κάποιου εκ των δύο εμπλεκομένων ωστόσο θεωρώ τουλάχιστον επιπόλαιο από μέρους της Hellas On Line να ενημερώνει τους πελάτες της ότι οι υπηρεσίες τους έχουν ενεργοποιηθεί χωρίς πρώτα να προβαίνει σε έναν σχετικό έλεγχο του βρόχου.

  Γνωρίζω πως δεν είναι δουλειά του κάθε πελάτη να αναζητεί το λόγο για τον οποίο κάποιο κομμάτι του βρόχου του παρουσιάζει βλάβη καθώς δεν έχει τις απαιτούμενες τεχνικές γνώσεις ωστόσο οφείλει να το κάνει προκειμένου να περιγράψει γεγονότα που ίσως βοηθήσουν στην αμεσότερη λύση του προβλήματός του και συμβάλουν στην απόδοση των ανάλογων ευθυνών.

  Οι παραπάνω λόγοι με αναγκάζουν να προβώ στη σύνταξη αυτής της επιστολής προκειμένου να περιγράψω τα προβλήματα που αντιμετώπισα μετά από την απόφασή μου να μεταφέρω τον τηλεφωνικό μου αριθμό σε “εναλλακτικό” πάροχο υπηρεσιών τηλεφωνίας και ίντερνετ και που έχουν ως αποτέλεσμα σήμερα την 6/5/2008 να βρίσκομαι στην εξής κατάσταση:

  1. Χωρίς τηλέφωνο επί δέκα έξι ημέρες
  2. Χωρίς την ταχύτητα ίντερνετ που θα έπρεπε να έχω μετά την αίτησή μου.
  3. Αναγκασμένος να χρησιμοποιώ κάρτες καρτοκινητής τηλεφωνίας για τις ανάγκες επικοινωνίας τόσο τις δικές μου όσο και της συζύγου μου και να επωμίζομαι το επιπλέον κόστος
  4. Αναγκασμένος να αφιερώνω αρκετό χρόνο για να καλώ από καρτοτηλέφωνα το τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης της εταιρείας.

  και όλα αυτά μεσούσης μιας εορταστικής περιόδου.

  Οφείλω δε να καταγγείλω τα εξής όσον αφορά το τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης:

  1. Η αδιαφορία όλων των υπαλλήλων με τους οποίους επικοινώνησα ήταν από τουλάχιστο υποτιμητική για τη νοημοσύνη μου ως εκνευριστική και παραπλανητική. Η διαπίστωση μου αυτή επιβεβαιώνεται από το γεγονός πως επί δέκα πέντε ημέρες με ρωτούσαν συνεχώς τα ίδια πράγματα για να καταλάβουν ποιο ήταν το πρόβλημα μου αποφεύγοντας να διαβάσουν στις οθόνες των υπολογιστών τους αυτά που επαναλάμβανα επί τόσες ημέρες στους συναδέλφους τους. Να μην αναφέρω δε και τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στα οποία ποτέ δεν έλαβα απάντηση…
  2. Η έλλειψη γνώσεων ήταν προφανής σε τέτοιο βαθμό μάλιστα ώστε το τμήμα αυτό θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως “Τμήμα Βλαβών” καθώς αυτό που κάνουν είναι μία απλή καταγραφή της βλάβης και σίγουρα όχι η παροχή τεχνικής υποστήριξης. Η άποψή μου αυτή ενισχύεται από το γεγονός ότι έπρεπε να περάσουν αρκετές ημέρες για να διαπιστωθεί αυτό που με δική μου υπόδειξη ανακάλυψε η τελευταία υπάλληλος με την οποία συνομίλησα.
  3. Αν κάνω λάθος στην προηγούμενη διαπίστωσή μου περί έλλειψης γνώσεων τότε θα πρέπει να αποδώσω την καθυστέρηση των δέκα πέντε ημερών είτε σε απροθυμία του εκάστοτε υπαλλήλου να ασχοληθεί με το πρόβλημά μου είτε σε κάποια θεωρία συνωμοσίας όπου προσπαθούσαν να κερδίσουν χρόνο ώσπου να διορθωθεί το πρόβλημά μου και να αποφύγουν τη σύνταξη του παρόντος εγγράφου.
  4. Την ελαφρότητα με την οποία οι ίδιοι προτείνανε τον έλεγχο από μέρους μου της εσωτερικής καλωδίωσης του σπιτιού παραβλέποντας – εν γνώσει τους εάν ισχύει η παραπάνω μου υπόθεση – το οικονομικό κόστος που θα επωμιζόμουν για τον έλεγχο αυτό.

  Παρακαλώ λοιπόν με την παρούσα επιστολή να προβείτε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να δοθεί άμεση λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζω και να αποδοθούν οι ανάλογες ευθύνες όπου αυτές εντοπίζονται ακολουθούμενες από τις προβλεπόνες κυρώσεις.

  Αιτούμαι δε:

  1. Την πίστωση του λογαριασμού μου στην Hellas On Line για όσο διάστημα η υπηρεσία μου παραμένει απενεργοποιημένη.
  2. Την εξεύρεση προσωρινής λύσης παροχής υπηρεσιών τηλεφωνίας από τον ΟΤΕ η την Hellas On Line σε περίπτωση που η φύση του προβλήματος απαιτεί την πάροδο αρκετών εργάσιμων ημερών από τον πάροχο που φέρει την ευθύνη.
  3. Την έγγραφη συγγνώμη των υπαιτίων για την ταλαιπωρία μου ως ελάχιστη αποζημίωση για τον χρόνο που σπατάλησα αναζητώντας κάποια άμεση λύση.

  Κλείνοντας την καταγγελία μου θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη για την αλλαγή ύφους στη γραφή του παρόντος καθώς οι συνεχείς προσθήκες που επιβάλλονταν από την εξέλιξη των γεγονότων απαιτούσαν τη συνεχή επεξεργασία του.

  Ελπίζοντας ότι με τη σύνταξη του παρόντος εγγράφου συμβάλλω στην επισήμανση κάποιων ελλιπών διαδικασιών στην επιλογή κάποιου εναλλακτικού παρόχου .
  Πρέπει να σας επισημάνω ότι μετά από αναζήτηση στο διαδίκτυο ανακάλυψα αρκετούς παρόχους της περιοχής μου που αντιμετωπίζουν το ίδιο ακριβώς πρόβλημα.

  Σχόλιο από ΜΩΡΑΙΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ | Μαΐου 6, 2008 | Απάντηση

 48. Αγαπητοί κύριοι & κυρίες,

  Θέλω να καταγγείλω τη HOL για την ανευθυνότητά της και την ταλαιπωρία που μου προκάλεσε εδώ και έξι μήνες. Σας αναφέρω παρακάτω τα γεγονότα που συνέβησαν.

  Σήμερα 19 Μαϊ. 08 ήρθαν από τον Ο.Τ.Ε. να μου συνδέσουν το τηλέφωνο. Ένα τηλέφωνο που είχα από το 1991. Θεωρήθηκε καινούργια σύνδεση και χρεώθηκα 35,00€ -ευτυχώς πρόλαβα και ξαναπήρα το νούμερό μου- εφόσον η HOL δεν έκανε σωστά τη δουλειά της.
  Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή…

  Στις 07 Νοεμβρίου 2007 είχα & εγώ τη φαεινή ιδέα να φύγω από τον Ο.Τ.Ε. και αποφάσισα να κάνω αίτηση στη HOL για “DoublePlay”. Υποτίθεται ότι σε 20 μέρες όλα θα είχαν τακτοποιηθεί. Αντί αυτού πέρασε ο 1ος μήνας χωρίς να έχει γίνει κάτι. Στις κλήσεις που τους έκανα μου απαντούσαν-μετά από ώρες αναμονής- ότι έπρεπε να περιμένω γιατί ο Ο.Τ.Ε. (ως συνήθως) μας απέρριπτε την αίτηση, χωρίς να ξέρουν το λόγο.
  Στον 3ο μήνα από την αίτηση, δηλαδή στις 7 Φεβ. 2008, από δικές μου κλήσεις και αφού έχω υποψιαστεί ότι κάτι δεν πάει καλά-εφόσον όταν τους έλεγα το νούμερο του τηλεφώνου μου για να ελέγξουν σε ποιο στάδιο βρίσκεται η αίτηση δεν με έβρισκαν παρά μόνο με το όνομά μου- ανακαλύπτω ότι ο υπάλληλός τους, είχε δώσει λάθος νούμερο στον Ο.Τ.Ε. Είχε δώσει το νούμερο της γειτόνισας!!! η οποία είχε ήδη φύγει από τον Ο.Τ.Ε. αλλιώς θα βρισκόταν εκείνη με το HOL Double play και γι’ αυτό ο Ο.Τ.Ε. απέρριπτε την αίτηση.
  Έξαλλη εγώ και ουρλιάζοντας για την άδικη καθυστέρηση, μου λένε ότι ο υπάλληλος που έκανε το λάθος είχε αποχωρήσει από την εταιρία και ότι τώρα θα τα τακτοποιούσαν όλα σε 20 πάλι μέρες. Μετά από φωνές και ικεσίες μου, μου υπόσχονται-μάλλον για να με ξεφορτωθούν- ότι θα κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για πιο γρήγορη σύνδεση του πακέτου.

  Γύρω στις 20 Φεβ.2008, ελπίζοντας ότι θα ακούσω κάτι καλό, ξαναπαίρνω τηλέφωνο και μετά από μισό λεπτό, μισό λεπτό, ακούω το παρακάτω:

  «Οι τεχνικοί μας έχουν κλείσει ραντεβού με τους τεχνικούς του Ο.Τ.Ε.????, για να πάρουν τη γραμμή σας, για τις 14 Μαρ. 2008!!!! και δεν μπορεί να γίνει κάτι άλλο. Αυτό είναι οριστικό!»

  Τι να κάνω λέω θα περιμένω λίγο ακόμα. Επειδή όμως δεν αντέχω να περιμένω και ελπίζω ότι έχει γίνει κάποιο θαύμα, ξαναπαίρνω τηλέφωνο γύρω στις 25 Φεβ.
  Αντί όμως για καλύτερα ακούω τα χειρότερα. Μου αναφέρουν ότι το περιβόητο ραντεβού έχει κλειστεί για τις 24 Μαρ. και όχι για τις 14 Μαρ. Αποκλείεται λέω κάποιο λάθος κάνετε! Αφού με διαβεβαιώνουν ότι δεν κάνουν λάθος φωνάζω και απαιτώ να με συνδέσουν αλλιώς θα κάνω καταγγελία της αίτησης και κλείνω το τηλέφωνο.

  Στις 27 Φεβ. 2008, το βράδυ ανακαλύπτω ότι δεν έχω καθόλου τηλέφωνο. Κάνω το σταυρό μου και λέω μάλλον έπρεπε να φωνάξω νωρίτερα, μάλλον έπιασαν οι προσευχές μου!!! Άντε σε μια μέρα θα έχω τηλέφωνο όπως είχα ακούσει από άλλους γνωστούς μου.

  Έλα όμως που πέρασαν τρεις μέρες και τηλέφωνο δεν είχα.
  Ξαναπαίρνω τη HOL από κινητό πλέον, μισό λεπτό, μισό λεπτό, ψάχνονται όλοι οι υπάλληλοι και δεν ξέρουν τι έχει γίνει, περιμένω στην αναμονή μισή ώρα και μετά από σύσκεψη που έκαναν και είδαν όλα τα αρχεία τους, μου ανακοινώνουν ότι δεν έχουν ιδέα γιατί μου έκοψε ο Ο.Τ.Ε. το τηλέφωνο. Εκείνοι δεν είχαν κάνει τίποτα. Δεν έπρεπε να το κάνει αυτό ο Ο.Τ.Ε. λέει η υπάλληλος της HOL εφόσον είχε κλείσει ραντεβού για τις 24 Μαρ. Έπρεπε να πάρω τώρα εγώ στον Ο.Τ.Ε. να μάθω γιατί μου έκοψε το τηλέφωνο ΕΝΑ μήνα νωρίτερα!!!!!!

  Ως γνωστόν ο ένας τα «ρίχνει» στον άλλο και ως αποτέλεσμα ο Ο.Τ.Ε. μου ανακοινώνει:
  -«Η HOL μας έστειλε μία αίτηση στις 27 Φεβ. για διακοπή, και εμείς αυτό ακριβώς κάναμε. Το διακόψαμε».
  -«Μα έχετε κλείσει ραντεβού για άλλη μέρα» τους λέω.
  -«Τι λέτε κυρία μου, ο Ο.Τ.Ε. δεν κλείνει ραντεβού» μου λέει ο υπάλληλος και έχω μείνει με το ακουστικό- του κινητού μου πλέον- στο χέρι χωρίς να βγάζω μιλιά.

  Μη μπορώντας να βγάλω άκρη, δανείζομαι το ασύρματο του γείτονα για ένα μήνα και απλώς περιμένω.
  Κατά διαστήματα λαμβάνω SMS στο κινητό μου ότι η υπηρεσία μου βρίσκεται στο στάδιο της ενεργοποίησης. Δε δίνω σημασία. Στις 13 Μαρ. το sms λέει ότι όλα είναι εντάξει. Εγώ όμως δεν έχω τηλέφωνο παρά μόνο Internet.

  Απογοητευμένη πλέον δεν κάνω τίποτα άλλο και ξαφνικά μια μέρα με καλεί κάποιος από τη ΗΟL και με χαρά μου ανακοινώνει ότι έχω τηλέφωνο. Είμαι στο δρόμο και μόλις πηγαίνω στο σπίτι κάνω μία εξερχόμενη κλήση. Όλα δουλεύουν τέλεια….. Μάλλον έτσι νόμισα. Έπαιρνα κανονικά τηλέφωνο, όλοι οι άλλοι όμως που προσπαθούσαν να με βρουν μου έλεγαν ότι το τηλέφωνό μου δεν δουλεύει. Δεν τους πίστεψα. Αργότερα το διαπίστωσα και μόνη μου. Όταν έπαιρνα στο τηλέφωνό μου το μήνυμα έλεγε: «ο αριθμός που καλέσατε, δεν αντιστοιχεί σε συνδρομητή».

  Όταν ενημέρωσα τη HOL, μου είπαν να μην ανησυχώ και ότι σε μερικές μέρες όλα θα τακτοποιηθούν. Μετά από αμέτρητα τηλεφωνήματα και εφόσον το πρόβλημα δε λυνόταν, μου ανακοινώνουν ότι πάλι φταίει ο Ο.Τ.Ε. εφόσον μόνο οι δικοί του συνδρομητές δε με βρίσκουν και με απόλυτη σιγουριά μου λένε ότι αυτοί τα έχουν κάνει όλα τέλεια και σωστά????, δεν έχουν κάνει κανένα λάθος και ότι πρέπει να πάρω εγώ στον Ο.Τ.Ε. να τους πω να φτιάξουν τις καρτέλες τους….γιατί δεν τις έχουν ενημερώσει.
  Εξαγριωμένη βάζω τις φωνές και τους λέω ότι όλα αυτά είναι δική τους δουλειά και ότι εγώ υποτίθεται ότι δεν πρέπει να κάνω τίποτα άλλο και τους κλείνω το τηλέφωνο.

  Αναγκαστικά καλώ στον Ο.Τ.Ε. και εκεί η πρώτη απάντηση που παίρνω είναι ότι
  «εμείς δεν έχουμε πλέον να κάνουμε τίποτα άλλο, μας ζητήθηκε διακοπή και αυτό κάναμε, καλά ξεμπερδέματα!!» έτσι κατά λέξη αυτά μου είπαν.
  Τη δεύτερη φορά που ξαναπαίρνω τον Ο.Τ.Ε. μια κοπελίτσα μου λέει ότι το νούμερο μου, ούτε πριν ήταν στον Ο.Τ.Ε.!!!!! Μετά από λίγο μου ανακοινώνει ότι όντως δεν είχε ενημερωθεί η καρτέλα μου και ότι σε τρεις μέρες όλα θα είναι εντάξει. Ευχαριστημένη από την απάντησή της, κλείνω το τηλέφωνο και περιμένω. ¨Πέφτω¨ επάνω στις απεργίες και μετά από τρεις μέρες ξαναπαίρω τον Ο.Τ.Ε. Η απάντηση αυτή τη φορά είναι ότι πρέπει να πάω αυτοπροσώπως στα γραφεία τους. Έχω μείνει άναυδη και τελικά το παίρνω απόφαση και παίρνω άδεια από τη δουλειά μου για να πάω στα κεντρικά του Ο.Τ.Ε, να βγάλω εγώ άκρη.

  Ο υπάλληλος του Ο.Τ.Ε. μένει κι αυτός άναυδος από την όλη ιστορία και μετά από αμέτρητους ελέγχους σε όλα τα συστήματά τους και μερικά τηλεφωνήματα στους τεχνικούς τους σας αναφέρω την απάντησή τους κατά λέξη:

  « Η εταιρία σας, δηλ, η HOL, έκανε αίτηση στις 27 Φεβ. για βρόγχο και όχι για φορητότητα. (απ΄ ότι κατάλαβα με απλά ελληνικά , πήρε τα καλώδια χωρίς το νούμερο) Αυτό, δηλ. την αίτηση για το νούμερο, το έκανε μετά τη διακοπή του τηλεφώνου σας, γι’ αυτό δεν υπάρχετε πλέον στα αρχεία μας!!!! Έχετε πλέον διαγραφεί και το νούμερό σας είναι ελεύθερο. Για να λυθεί το θέμα πρέπει να ξανακάνετε σύνδεση στον Ο.Τ.Ε. να πληρώσετε 35,00€ , μετά να ξανακάνει αίτηση η HOL ή η οποιαδήποτε εταιρία για να λειτουργεί το τηλέφωνό σας με άλλο πάροχο.»

  Έτσι και έκανα, δεν είχα άλλη λύση. Ξαναπήγα στον Ο.Τ.Ε. και τώρα θα προσπαθήσω να ξεμπλέξω από τη HOL. Όπως ανέφερε και κάποιος άλλος αλαιπωρημένος στο μόνο που είναι συνεπείς όλες αυτές οι εταιρίες είναι στους λογαριασμούς τους.

  Συγνώμη που σας κούρασα αλλά έχω πλέον αγανακτήσει…Ελπίζω να με καταλαβαίνετε.

  Με εκτίμηση,

  Ζωγραφιά Καββαδία

  Σχόλιο από Ζωγραφιά Καββαδία | Μαΐου 19, 2008 | Απάντηση

  • Αγαπητή Κυρία να δέιτε εγώ τι τραβηξα απο την HOL ετος 2007, όπου ορίτηκε από ανοικτό πανεπιστήμιο για το ΔΙΟΔΟ΅πρόγραμμα σύνδεσης με ΑΕΠ, 3 μήνες μου γβάλανε το λάδι ,με κοροίδεύανε, μεχρι την τελευραία στιγμή, πήγα κλαιγοντας σε ΟΤΕ να ζητήσω την προηγούμενη γραμμή Con-ex, ακαι φυσικά ούτε λόγος για το Διοδος στις μισές χρεώσεις για φοιτητές, τώρα βλέπω διφημίζεται η εν λόγω εταιρία΄, ούτε πεθαμένη δεν ζητώ HOL,ούτε ζωντανή…….

   Σχόλιο από Πριμικυρη Βιβη | Οκτώβριος 5, 2010 | Απάντηση

 49. θΑ ηθελα να καταγγειλω την ΟΝ telecoms!
  για τους παρακατω λογους.

  Κυριως εκτος απο το ανυπαρκτο τεχνικο τμημα κατα την γνωμη μου,ανακαλυψα οτι το συστημα τους ειναι το εξης…………………………………..

  1) Στελνουν sms στο κινητο
  ‘δηθεν ενεργοποιησης των υπερεσιων τους ‘ πχ σε εμενα 20-4-08 και ενεργοποιουν της υπηρεσιες τους 15ημερες μετα ….
  οπου,ερχομαι αντιμετωπος με ενα καρο προβληματα
  δεν συχρονιζει,πεφτει,δεν εχω τηλεοραση,οποτε
  αποφασιζω να διακοψω την 2η κιολας ημερα απο την
  πραγματικη μου συνδεση,καλω το τηλ κεντρο
  και ο υπαλληλος μου λεει οτι η ηπαναχωρηση για την επιστροφη των χρηματων της ενεργοποιησης δεν μπορει να γινει,γιατι εχει περασει το οριο 10 ημερων,
  Σημαντικο,
  μετα απο συζητησεις και με αλλους συνδρομητες, φτανωστο σημειο να πιστεψω οτι αυτο ειναι συστημα,
  υποθετικα 1000 συνδρομητες την ημερα χ 65 ευρο ειναι
  μεγαλο κερδος μαλλον,μεινουν η στην ΟΝ η οχι.

  2)Χωρις να μπορουν πραγματικα
  να εγγυηθουν το triple play,
  φυσικα,επειδη δεν εχει γινει καμοια μετρηση στην γραμμη απο πριν ,για να κερδισουν το μεγιστο παγιο,
  και αυτο ειναι συστημα,
  (χρειαζεται 7 mbps μονο η τηλεοραση,ταχυτητα
  απιαστη για την ΟΝ κατα την γνωμη μου)
  το δινουν ανεπιφυλακτα λοιπον,σαν HDTV και μετα
  αρχιζουν παλι τα τηλεφωνα στο κεντρο εξ.πελετων
  αναμονη,μισο λεπτο,δεν εχουμε σηστημα,κουνηστε
  το καλωδιο,η ταχυτητα σας ειναι οκ,αλλα …..
  θα σας στειλουμε τεχνικο να μετρησει ,να δει και τα
  κουνημενα καλωδια,
  Ηρθε λοιπον,κανενα προβλημα απο εμενα,το προβλημα
  της ΟΝ,μεγιστη μου ταχυτητα 6000 mbps,
  το προβλημα λυθηκε , μεχρι την επομενη εβδομαδα,
  τηλεφωνα κτλ , κουνηστε τα καλωδια , θα σας στειλουμε
  τεχνικο,ηρθε, μεγιστη μου ταχυτητα 4500 mbps,αυτη την φορα,συχρονισε το μοντεμ ,εφυγε ο τεχνικος,
  1 ωρα μετα, επεσε το ιντερνετ παλι,
  1 μερα μετα, ηρθε ο λογαριασμος , φουσκομενος,
  1 λεπτο μετα πηρα τηλ. να ρωτησω γιατι ,
  η απαντηση »»»»τα τηλ που κανατε στην εξ πελατων,
  χρεωνονται………………………………
  ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΛ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ
  ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΜΕΣ ;
  γεια σας χρεωνουμε τοσο τα τοσα λεπτα. κτλ
  Που να ξερω εγω οτι χρεωνεται ;
  Απαντηση του τηλεφωνητη ‘το γραφει η ιστοσελιδα μας
  Μα δεν εχω ιντερνετ ρε παιδια…….
  Απαντηση του τηλεφωνητη »το λενε οι διαφημισεις μας
  Μα δεν εχω,
  καμια σταση λεωφοριου μαζι μου ρε παιδια……
  3)
  Συστημα λοιπον οι ωρες αναμονης ……..για ακομα ,μεγαλυτερο,
  κερδος;….
  Μετα εμαθα απο μια ιστοσελιδα οτι υπαρχει εκτος απο
  το 5ψηφιο του τηλ κεντρου και αριθμος 210
  χωρις χρεωση ,πηρα,λειτουργει,
  και στον επομενο λογ. θα ξερω εαν ειναι δωρεαν .
  Καλουμε λοιπον να πληρωσω για 3 υπηρεσιες,
  τηλ –internet–tv–( & suport),
  ενω εχω κανει χρηση μονο τις 1 ,
  το τηλ δηλαδη ,σχεδον,μονο για το τηλ κεντρο,
  και εχω βασανιστει ολο αυτο τον καιρο απεριγραπτα,
  με μια εταιρια που με εχει μονιμως OFF.

  Δεν ξερω τι πρεπει να κανω…..

  Με εκτίμηση,

  Παναγοπουλος

  Σχόλιο από PANAGOPOULOS PAnos | Μαΐου 23, 2008 | Απάντηση

 50. Καλημέρα σε όλους,
  Είμαι τεχνικός υπολογιστών και πριν λίγο καιρό, μια πελάτης μου που χρησιμοποιεί ISDN για το INTERNET, μου λέει οτι της ήρθε λογαριασμός 490 Euro για κλήσεις προς INTERNET, εφόσον έχει Tellas για τις τηλεφωνικές κλήσεις. Ο λογαριασμός που έρχετε συνήθως είναι κατα μέσω όρο 29-35 euro το δίμηνο απο τον ΟΤΕ για κλήσεις INTERNET. Στην αρχή ένας αδαής υπάλληλος υποκαταστήματος του ΟΤΕ μας είπε οτι μπήκαν hackers στον υπολογηστή, φυσικά κάτι τέτοιο δεν ισχύει διώτι ο μόνος τρόπος να χρεωθεί ο λογαριασμλος απο ιό, ειναι να έχει κολλήσει ο υπολογιστής ιούς που λέγοντε dialers και χρεώνουν υπεραστικές κλήσεις. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει στην περιπτωσή μας. Μετά την ανάλυση που ζητήσαμε απο τον ΟΤΕ, βγήκε το πόρισμα οτι έχουν γίνει 13600 προς INTERNET μέσα στο δίμηνο αυτό, αυτό το νούμερο κλήσεων προκύπτει «λένε» επιδή το NETMODE κάνει συνέχεια κλήσης προς τον ISP κάθε 5 δευτερόλεπτα όση ώρα είμαστε στο INTERNET. Δηλαδή αν είμαστε στο IΝΤΕRΝΕΤ για 2 λεπτά, τότε το NETMOD έχει κάνει 24 κλήσεις στον ISP τις οποίες χρεώνει ο OTE. Bέβαια κάτι τέτοιο δεν φαίνετε να συμβαίνει. Επίσεις λένε οτι εμείς έχουμε κάνει κάποια τετοια ρύθμηση…..
  Εμένα δεν μου έχει ξανασυμβεί τέτοια περίπτωση με NETMOD, και φυσικά για όλα φταίει και την πληρώνει ο καταναλωτής…

  Με εκτίμηση,

  Παπανικολάου Ηλίας

  Σχόλιο από Παπανικολάου Ηλίας | Μαΐου 30, 2008 | Απάντηση

 51. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ
  ΒΟΗΘΕΙΑ ΖΗΤΑΩ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΓΡΗΓΟΡΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ,ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΑΠΟ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΟΣΤΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΚΕΙ
  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

  Υ.Γ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ

  Σχόλιο από λουλου | Αύγουστος 30, 2008 | Απάντηση

 52. Καταγγέλω την εταιρεία ALTEC για αθέτηση της συμφωνίας μας, έχω ένα ετήσιο συμβόλαιο ADSL Internet με ταχύτητα στα 2048 mbps και λόγω παρατεταμένων τεχνικών προβλημάτων έχω συνεχείς αποσυνδέσεις και κατά πολύ χαμηλότερη ταχύτητα. Ωστόσο, ο τελευταίος λογαριασμός με καλεί να πληρώσω για την ταχύτητα που δεν έχω και τελiκώς για ποιότητα υπηρεσιών που δεν λαμβάνω.

  Ακόμα, καταγγέλω τον ΟΤΕ γιατί στα πλαίσια του ανταγωνισμού του με την ALTEC, λόγω γνωστών οικονομικών διαφορών που έχουν το τελευταίο διάστημα και αφού γνωρίζει την κατάσταση της γραμμής μου , με ειδοποίησε ΨΕΥΔΩΣ ότι οι όροι της συμφωνίας μου με την ALTEC άλλαξαν χωρίς τη συγκατάθεσή μου, ότι θα κληθώ να πληρώσω για άλλο πακέτο υπηρεσιών διαφορετικό απ αυτό που αγόρασα ,με πολύ υψηλότερες χρεώσεις και μάλιστα προσεφέρθησαν να τους εξουσιοδοτήσω για να με απαλλάξουν από την εταιρεία αυτή και να αγοράσω το δικό τους ADSL πακέτο. Τρομοκρατούν τον κόσμο με ψέματα και όλα αυτά στα πλαίσια του άκρως αθέμιτου, αντιεπαγγελματικού ανταγωνισμού που πλήττει το κύρος τους ανεπανόρθωτα.

  Σχόλιο από Ελένη | Σεπτεμβρίου 17, 2008 | Απάντηση

 53. ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΤΟΝ ΟΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΕΙ ΤΗΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΜΟΥ ΓΡΑΜΜΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ HOL
  KAI ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΚΑΙ ΤΗΝ HOL ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΒΡΟΥΝΕ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΩ ΣΤΟΝ ΙΔΙOΚΤΗΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ HOL KAI NA ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ. ΓΝΩΣΤΟ ΔΕ Ο ΟΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΕΙ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΟΥ ADSL. ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΜΑΚΡΙΑ. ΤΩΡΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ 05-09-08 ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥΣ Η ΓΡΑΜΜΗ ΕΠΡΕΠΕ ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ-10 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ HOL. ΟΜΩΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΛΟΓΙΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟ 134 ΤΟΥ ΟΤΕ ΚΑΙ ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ Η ΟΠΟΙΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΗΓΗΣΕΙ ΤΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ ΜΑΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ. ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΟΤΕ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΜΑΛΛΟΝ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΜΑΛΛΟΝ ΟΜΩΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΑ ΝΕΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΝΑ ΤΟΥ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ 134 ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΑΙ.

  Σχόλιο από Βασίλης | Οκτώβριος 3, 2008 | Απάντηση

 54. Σύντροφοι καταναλωτές,

  Προσέξτε όταν σας λένε ότι στέλνουν τη βλάβη σας στον ΟΤΕ και ότι αργεί ο ΟΤΕ να απαντήσει. Λένε ψέματα! Ο ΟΤΕ υποχρεούται να απαντήσει σε 2 μέρες αλλιώς έχει αυτόματα κυρώσεις. Εγώ ήμουν στη ΗΟL και είχα μια βλάβη. Δύο φορές (!) έστειλε η HOL την βλάβη στον ΟΤΕ και τις δύο ο ΟΤΕ απάντησε την επομένη μέρα ότι όλα έχουν καλώς στο δίκτυο ευθύνης του. Η ΗΟL επί ένα μήνα μου έλεγε (στο τηλέφωνο) ότι δεν απαντάει ο ΟΤΕ και ότι πρέπει να περιμένουμε κι άλλο. Αφού έκανα γραπτές καταγγελίες στη ΗΟL, ΕΕΤΤ και ΟΤΕ έμαθα την αλήθεια. Η HOL μάλιστα «διέψευδε τους ισχυρισμούς» μου και υποστήριζε ότι με ενημέρωνε λεπτομερώς για τα παραπάνω! Δηλαδή είμαι και ψεύτης και τρελός που κάνω καταγγελίες… Να απαιτείτε να σας ενημερώνουν γραπτώς για να έχετε αποδείξεις μετά!! Αν αρνιούνται (που πιθανόν αυτό θα κάνουν), το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να στέλνετε εσείς mail με αυτά που μόλις σας «ενημέρωσε» ο υπάλληλος.

  Δυστυχώς, δεν είναι μόνο πολύ λίγοι είναι και αήθεις! Αυτή μου την άποψη την έχω κοινοποιήσει ονομαστικά και στη ΗΟΛ και στην ΕΕΤΤ οπότε φέρω απόλυτα την ευθύνη αυτών που λέω.

  Σχόλιο από Nikos Marinos | Οκτώβριος 7, 2008 | Απάντηση

 55. Γειά σας. Η αραβωνιαστικιά μου καταταλαιπωρημένη από τήν TELLAS αποφάσισε νά κάνει αίτηση σύνδεσης στήν FORTHNET .
  _____Εχουν ήδη περάσει σχεδόν 25-30 μέρες από τότε .Δέν είπε τίποτα ! Ομως τό τελευταίο δεκαήμερο δέν έχει τηλέφωνο ( ούτε εισερχόμενες ούτε εξερχόμενες κλήσεις ) ούτε καί ιντερνέτ.Μάς λένε συνέχεια νά πάρουμε σέ δύο μέρες καί ξανά καί ξανά καίξανά μανά τά ίδια.Τό πρόβλημα είναι από τόν ΟΤΕ από τόν ΟΤΕ από τόν ΟΤΕ ! Παίρνουμε στόν ΟΤΕ καί μία κυρία Τσάκα μάς λέει ότι δέν έχει πρόβλημα ο ΟΤΕ ! ΞΑΝΑΠΑΊΡΝΟΥΜΕ ΤΌΝ οτε ΜΕΤΆ ΤΡΕΊς ΜΈΡΕς ΚΑΊ ΜΆς ΛΈΝΕ ΌΤΙ Ό ΑΡΙΘΜΌς ΑΝΉΚΕΙ ΣΤΉΝ tellas !
  1) ποιός κοροιδεύει ποιόν ;
  2).Η μητέρα της , όσο τά πρωινά δουλεύει , μένει μόνη της αλλά έχει ζαχαρο-διαβήτη ,πρόβλημα όρασης καί τέλος έχει πρόβλημα έντονα ψυχολογικό από τήν απομόνωση στήν οποία έχει περιέλθει.
  Νά συμπληρώσω ότι παρακαλάμε επίμονα στήν forthnet νά πάρουν ένα τηλέφωνο γιατί δέν μπορούν οί <> τους νά επικοινωνήσουν μαζί της καί απαντούν νά πάει νά πάρει από αλλοί ή από τό καρτο-κινητό της !
  Τί νά κάνουμε ρέ παιδιά μέ ΄δαύτους αφού επί πλέον σέ πρόθεσή μας νά φύγουμε σέ άλλο δίκτυο μάς αναγκάζουν νά πληρώσουμε 70 ευρώ γιά σπάσιμο συμβολαίου ! ! ! ! ! ! !

  Σχόλιο από ΔΑΒΒΕΤΑΣ ΔΗΜ.ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ | Ιανουαρίου 25, 2009 | Απάντηση

 56. ΟΚ ΓΡΑΦΤΕΙΚΑΝ ΣΧΟΛΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ…….Κ Α Ι ????

  Κ Α Ι ????

  Σχόλιο από Θανάσης | Ιανουαρίου 30, 2009 | Απάντηση

 57. Εχουμε συμαντικό πρόβλημα απο νεοανεγειρόμενη οικοδομή εχει κάνει το πίσω χώρο της χωματερή με αποτέλεσμα να εχουν μαζευτεί ποντίκια επίσης το διαμερισμά μου που βρίσκεται κολητά με την οικοδομή και συγκεκριμένα ο τοίχος μου εχει γεμίσει μούχλα απο τα νερά που κατεβαίνουν απο την μη σωστή μόνωση της μεσοτιχίας. Η ΟΙΚΟΔΟΜΉ ΒΡΊΣΚΕΤΑΙ ΑΚΤΗ ΙΩΝΙΑΣ 18 ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤ ΣΑΚΕΛΑΡΙΔΗΣ ΜΕ ΤΗΛ:6978081518. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ

  Σχόλιο από ΒΑΦΕΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ | Φεβρουαρίου 6, 2009 | Απάντηση

 58. ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ

  Σχόλιο από ΒΑΦΕΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ | Φεβρουαρίου 6, 2009 | Απάντηση

 59. καταγγελο την forthnet. eilikrina aporo ekei mesa sto 13831 exipiretisis pelaton ti kanoyn. makrya apo forthnet eilikrina 70% tha klete!! to parakato einai to teleutaio e-mail poy toys estila. na simiothei oti prin pao gia kalitera ipotithete se aytoys eixa tellas kai eimoyn eyxaristimenos kai tora pali me nekri grammi exo kanei aitish pali stin tellas kai anameno.(o theos boithos). XEKINISATE NA MOY PAREXETE YPIRESIES DOUBLE PLAY APO 17-2-2009. 13 MARTIOY MOY AKIROSATE TIN GRAMI. MOY KOPSATE TO TIL. APROIDOPIOITA XORIS NA SAS XROSTAO XRIMATA OYTE ESAS OYTE STON OTE OYTE SE KANENAN PAROXEA TILEFONIAS. MALISTA SAS EXO PLIROSI KAI TON LOGARIASMO MEXRI 17-APRILIOY XORIS NA EXO KAN TILEFONO. GIATI?? DEN EXO KANEI AITISI DIAKOPIS OYTE SE ALO PAROXEA PIGA OYTE STON OTE. SAS EBISTEYTIKA APLA. ALLA EISTE APATEONES. SAS EPERNA TIL STO 13831 GIA EXIGISEIS KAI XALASA SE KINITO KARTOTIL 50 EYRO GIA NA MOY LETE PSEMATA OTI TO EKOPSE O OTE. EPANELIMENA. AFOY I GRAMI ANIKE SE ESAS! APATEONES KAI PSEYTES. EXO TOSO DIKIO. EXO IDI XEKINISI TIN DISFIMISI SAS SE INTERNET SE MEGALO KYKLO ANTHROPON TV KAI THA SAS KANO KAI MINISI GIA TIN ZIMIA KAI TIN ANASTATOSI POY ADIKA MOY PROSFERATE. EXO MAGNITOFONIMENES SINOMILIES MAS STO 13831 POY PSEYDESTE KAI ME DOYLEYETE OTI MOY TO EKOPSE O OTE. KAI PALI NTROPI SAS. EGO SAS EBISTEYTIKA KAI ESIS MOY FERTHIKATE ME TOXEIROTERO TROPO. APATEONES.
  kai mi xeirotera. hraklio kritis

  Σχόλιο από χρηστος | Απρίλιος 3, 2009 | Απάντηση

 60. κ. Βαφειάδη : πρώτα από όλα στην διεύθυνση πολεοδομίας του Δήμου. Μετά στην διεύθυνση υγιεινής της Νομαρχίας. Μετά στην αστυνομία και στο τέλος στο Δικαστήριο.

  Σχόλιο από dimkaramitsas | Απρίλιος 6, 2009 | Απάντηση

 61. Ένα μείον ακόμα στη Forthnet.

  Ο προτελευταίος λογαριασμός double-play ήταν 50.35€. Επειδή η πληρωμή πραγματοποιήθηκε μέσω ATM της Eurobank το οποίο δε δεχόταν κέρματα, μου φάνηκε πιο λογικό να πληρώσω 50€ αντί για 55€ και τα 0.35€ να προστεθούν στον επόμενο λογαριασμό.
  Αρχές Απρίλη μου ρθε SMS ότι αν δεν προβώ σε άμεση εξόφληση του χρέους των 0.35€ θα διακόψουν internet και τηλέφωνο. Αν και το ποσό είναι αστείο, το δέχομαι κι έχουν δίκιο. Συγχρόνως ήρθε κι ο επόμενος λογαριασμός ύψους 52.08€. Σ αυτόν συμπεριλαμβανόταν και το υπόλοιπο από τον προηγούμενο λογαριασμό. Στις 3 Απριλίου -άμεσα- έγινε η εξόφληση του.
  Σήμερα, 23 Απριλίου μου ήρθε νέο SMS λέγοντας πως προχώρησαν σε φραγή των υπηρεσιών που μου παρέχουν. Αφού κάλεσα το 13831 ενημερώθηκα πως δεν έχει περαστεί, ακόμα, η πληρωμή μου και η διακοπή έγινε για τα 0.35€ που ΕΧΩ ΠΛΗΡΩΣΕΙ εδώ και 20 μέρες. Επίσης μου είπαν πως για να λήξει το ζήτημα θα πρέπει να πάω την απόδειξη πληρωμής στο υποκατάστημα Forthnet που αυτή πραγματοποιήθηκε.

  Είναι ΑΣΤΕΙΑ (τουλάχιστον) όλα αυτά.
  – Χωρίς να σας χρωστάω χρήματα, μου κόψατε τηλέφωνο και Internet.
  – Παρέχετε «τεχνολογία» και δεν έχετε την τεχνογνωσία να ελέγξετε αν και πόσα χρήματα σας έχω πληρώσει εδώ και 20 μέρες.
  – Με αναγκάζεται να ξοδεύω τον δικό μου χρόνο για ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΛΑΘΗ. Αναμονή στο τηλέφωνο και να σας φέρω να δείτε τον λογαριασμό που ΕΣΕΙΣ μου δώσατε.
  – Με αναγκάζεται να ξοδεύω τα δικά μου χρήματα για ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΛΑΘΗ. Γιατί να πρέπει να πληρώσω την κλήση στο 13831 απ το κινητό μου; Επειδή «κατά λάθος» μου κόψατε το σταθερό μου; Το ποσό που πλήρωσα στην κλήση αυτή ήταν σαφώς ανώτερο απ τα 0.35€ που ΝΟΜΙΖΑΤΕ ότι σας χρωστάω.

  Επίσης κάτι άσχετο με το θέμα μου. Τι θα πει «επιλεκτική ηχογράφηση συνομιλιών» στο 13831; Αν είναι κάτι που σας εξυπηρετεί το ηχογραφείτε αλλιώς όχι;

  Είναι κρίμα που καβαλήσατε το καλάμι. Απ τους πρώτους που έφυγα από τον ΟΤΕ πριν χρόνια για να πάω σε κάποιον εναλλακτικό παροχέα. Αλλά επειδή η ψυχική ηρεμία μου είναι πάνω απ την τσέπη μου, σύντομα θα μαι πάλι δικός τους συνδρομητής.

  Σχόλιο από Αντώνης | Απρίλιος 23, 2009 | Απάντηση

 62. Έχω και εγώ σύνδεση forthnet ADSL και τα προβλήματα είναι συνεχή -η παροχή διακόπτεται συνέχεια όσο για τις ταχύτητες που υπόσχονται έχει καταντήσει ανέκδοτο… Όταν επικοινωνησα με τον τοπικό παροχέα μου μίλησε τόσο ασχημα και στο τέλος μου είπε ότι δεν τον ενδιαφέρουν τα παράπονα μου γιατί «έχει 3000 ευχαριστημένους πελάτες και ένας λιγότερος δεν τον απασχολεί»!!!

  Σχόλιο από marina | Απρίλιος 24, 2009 | Απάντηση

  • Την επόμενη φορά, ζητάς τα στοιχεία του, που από ό,τι ξέρω είναι υποχρεωμένος να στα δώσει, και στέλνεις email στη forthnet, με το γεγονός.
   Είναι δυνατόν να δίνεις σε κάποιον χρήματα για παροχή υπηρεσιών και να παίρνεις κάτι τέτοιο σαν απάντηση;

   Όχι ότι θα γίνει κάτι, αλλά μήπως και κάποτε αλλάξουν μυαλά.

   Σχόλιο από Αντώνης | Απρίλιος 26, 2009 | Απάντηση

 63. Εγώ, ίσως ήμουν τυχερή, όμως με την forthnet δεν έχω αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα.
  Εδώ και χρόνια ήμουν πελάτισσα μόνον για ADSL και όλα πήγαιναν ρολόϊ. Μόνον η τεχνική εξυπηρέτηση ήταν αργή, δηλαδή περίμενες πολλή ώρα (μια φορά ακόμη και 50 λεπτά!), όμως απο τη στιγμή που τους έβρισκες, ήταν πολύ εξυπηρετικοί και υπομονετικοί ακόμα και με τις ασχετοσύνες που καμιά φορά όλοι λέμε, και σου αφιέρωναν ακόμα και μισή ώρα και παραπάνω αν χρειαζόταν. Έτσι αποφάσισα να πάω και στο δικό τους δίκτυο. Ήρθαν λοιπόν άνθρωποι στο σπίτι και έκατσαν με κάτι μηχανήματα, και μέσα και έξω, και έλεγξαν τις ταχύτητες, και «πείραξαν» τις ρυθμίσεις, και πραγματικά οι ταχύτητες τώρα πετάνε.
  Στης μητέρας μου το σπίτι έχω βάλει double play, υπήρχαν κάποια προβλήματα (δηλ. όταν σήκωνες το τηλέφωνο, κοβόταν το Ιντερνετ) όμως με διαβεβαίωσαν πως είναι βραχυκύκλωμα σχετικό με τις τρείς τηλεφωνικές συσκευές, και πρέπει να το φτιάξει ηλεκτρολόγος, τηλεφωνικός κτλ… Αυτό παραμένει ερώτημα, όταν ξέρω θα σας πω.
  Εγώ αποφάσισα λοιπόν να βάλω double play και να φύγω απο τον ΟΤΕ. Παιδιά, χρόνια το σκέφτομαι, συγκρίνω, κάνω μέσους όρους λογαριασμών κλπ… Κακά τα ψέμματα, ο ΟΤΕ είναι πολύ ακριβότερος, και δεν έχει τα τηλέφωνα εξωτερικού (που σε μένα χρειάζονται), και δεν έχει τα 60 λεπτά δωρεάν σε κινητό. Κι αν υπάρχουν μικροπροβλήματα, αλλοιώς να πληρώνεις 39 ευρώ το μήνα κι αλλοιώς 100.
  Μου έστειλαν λοιπόν άνθρωπο για να υπογράψω την αίτηση σπίτι μου, κι έπειτα ένα σωρό sms για την πορεία της αίτησης. Τη μέρα που είπαν πως θα γίνει η μεταφορά της γραμμής πράγματι έγινε, είπαν «ολιγόωρη διακοπή» και πράγματι ήταν κάποιες ώρες (δεν είμαι σίγουρη πόσες γιατί έλειπα στη δουλειά), και τώρα λειτουργεί άψογα.
  Επίσης τους τελευταίους έξι μήνες έχω να πω οτι βρίσκεις πολύ πιο γρήγορα τηλεφωνική εξυπηρέτηση. Σπάνια περιμένεις πάνω απο δέκα λεπτά (εξαρτάται βέβαια και απο την ώρα και τη μέρα). Ίσως έχουν προσλάβει περισσότερους υπαλλήλους. Δεν είναι όλοι οι τεχνικοί εξ ίσου καλά καταρτισμένοι. Έχει συμβεί για το ίδιο πρόβλημα να πάρω 2-3 φορές (δοκιμάζοντας κάθε φορά τις λύσεις που μου πρότειναν, και κλείνοντας το τηλέφωνο για να μπορέσω να τις βάλω σε εφαρμογή), και μόνον ο τρίτος μόνον είπε το απλό και μεγαλοφυές που έλυσε αμέσως το πρόβλημα (ήταν μια δική μου χαζομάρα, είχα αφήσει το παλιό μου μόντεμ που ήταν ISDN ενώ το καινούργιο έπρεπε να είναι το PSTN που μου έστειλαν – αλλά έμοιαζαν ολόιδια!). Αλλά κι αυτοί, απο μακριά, δεν μπορούν πάντα να μαντέψουν τι έχεις στο σπίτι σου απο καλώδια και αξεσουάρ και ρυθμίσεις. Σε γενικές γραμμές, τους βρίσκω καταρτισμένους και πολύ ευγενικούς και – επαναλαμβάνω – υπομονετικούς.
  Άρα… εξαρτάται απο την περίπτωση; Σε γενικές γραμμές, δεν έχω παράπονα. Ήμουν πολύ δύσπιστη, αλλά η δική μου εμπειρία είναι καλή.

  Σχόλιο από Ιρένε Μαραντέϊ | Μαΐου 20, 2009 | Απάντηση

 64. Ξέχασα να πω οτι την αίτηση για double play την έκανα στις 16/4 και η υπηρεσία ενεργοποιήθηκε προχθές 18/5. Ένα μήνα. Εντάξει, δεν είναι και τρομερό. Κυρίως που ώς τότε δεν έμεινα καθόλου χωρίς τηλέφωνο και Internet(έκτός απο τη μέρα της ενεργοποίησης)

  Αυτό που βρίσκω κάπως απατεωνίστικο – και το κάνουν όλες οι εταιρείες – είναι οτι πρέπει να πληρώσεις δύο μήνες το πάγιο προκαταβολικά, ενώ στον ΟΤΕ ο λογαριασμός έρχεται κάθε μήνα και μόνον αφού κάνεις τα τηλεφωνήματά σου. Αυτοί βάζουν τα λεφτά στην τράπεζα και παίρνουν τόκο…

  Επίσης οτι τα τηλεφωνήματα σε κινητά έχουν μεν τιμή ανά λεπτό περίπου όσο ο ΟΤΕ (γύρω στα 0,17 ευρώ), όμως πληρώνεις ανά λεπτό, κι όχι ανα δευτερόλεπτο όπως στον ΟΤΕ. Δηλαδή αν πάρεις τη φίλη σου να της πείς «Έλα, είμαι απο κάτω, κατέβα» (2-3 δευτερόλεπτα), πληρώνεις ένα ολόκληρο λεπτό.

  Σχόλιο από Ιρένε Μαραντέϊ | Μαΐου 20, 2009 | Απάντηση

 65. ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΠΟΥ ΣΤΗΝΕΙ Η WIND ΜΕ SMS ΠΟΥ ΧΡΕΩΝΕΣΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΡΩΤΗΘΕΙΣ!!
  Ενδεχομένως κι άλλες εταιρίες κινητής τηλεφωνίας να συνεργάζονται στην ηλεκτρονική αυτή απάτη!

  Η ΑΠΑΤΗ με λίγα λόγια:
  Συνεργάζονται με διαφημιστικές εταιρίες οι οποίες σου στέλνουν SMS για τα οποία χρεώνεσαι (πάνω από 1euro) τη στιγμή που τα δέχεσαι. Χωρίς την άδειά σου ! Χωρίς να έχεις δηλώσει πουθενά το κινητό σου, η εταιρία προσπαθεί να σε πείσει

  Κάποια εταιρία λοιπόν(υποθέτω κάτι θα παίρνει και η WIND για να το επιτρέπει) σου αφαιρεί χρήματα χωρίς να σε ρωτήσει. Αρκεί κάποιος (οποιοσδήποτε!!!) να βάλει τον αριθμό του κινητό σου στο πρόγραμμα αυτό! Αυτομάτως αρχίζεις να δέχεσαι μηνύματα κάθε λίγες μέρες (για να πιστέψεις οτι είναι απλά διαφήμιση και να μη μπορείς να αντιληφθείς οτι κάποιος σε κλέβει) μέχρι να πάρεις τηλέφωνο στην εταιρία και να μπλοκάρεις τον συγκεκριμένο αποστολέα. Η WIND όμως δίνει δικαίωμα σε απεριόριστους τέτοιους διαφημιστές φαντάσματα να στέλνουν απο διαφορετικό νούμερο κάθε φορά οπότε δεν γίνεται να ελεγχθεί το φαινόμενο!
  ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΑΡΧΙΚΑ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΕΩΝΕΙ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΗ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥΣ;

  ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΛΑΠΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΕΝ ΛΟΓΟ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟΣΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΕΣ;

  Σχόλιο από Μπάμπης | Ιουνίου 17, 2009 | Απάντηση

 66. Καλημέρα…θα αναφερθώ στη HOL
  Στα τέλη του 2008 είχα κάνει αίτηση στη HOL για να μεταφερθεί η γραμμή μου απτον ΟΤΕ σαυτήν την εταιρεία. Αρχικά έγινε η αίτηση τηλεφωνικώς όπου κ με ενημέρωσαν πως η σύνδεση θα γίνει περίπου σε 20 μέρες. Μεσολάβησαν τα Χριστούγεννα, μπήκε ο νέος χρόνος, καμία ενημέρωση. Παίρνω εγώ τηλέφωνο να ρωτήσω το στάδιο εξέλιξης της σύνδεσης. Τότε η απάντηση που μου δίνουν έιναι πως δν υπάρχουν διαθέσιμες θύρες στην περιοχή μου κ πως θα πρέπει να περιμένω. Απογοητευμένη ήδη από άλλο πάροχο (TELEDOME)αμέσως ζητώ τη διακοπή της αίτησης.Η κοπέλα τότε μου λέει πως δν μπορούσε να γίνει αυτό στην τότε χρονική στιγμή διότι η αίτηση είναι σε εξέλιξη. Επέμεινα πως δν ήθελα να προχωρήσει η διαδικασία, οπότε τότε μου λεέι πως πρεπει να στείλω στο φαξ φωτοτυπία της ταυτότητας μου αναφέροντας το αίτημα μου, το οποίο κ έκανα. Μετα από ένα μήνα έρχεται λογαριασμός. Ξαναπαίρνω τηλέφωνο αναφέροντας τη διαδικασία που είχα ήδη κάνει για τη διακοπή κ τότε η κοπέλα με ενημερώνει πως η σύνδεση έχει ενεργοποιηθεί κ αφού έχει γίνει, αν θέλω να την κρατήσω. Της απαντάω πως δν θέλω να προχωρήσει η διαδικασία κ τι μπορεί να γίνει με το λογαριασμό. Τότε μου απαντάει πως εφόσον έχω στείλει φαξ ο λογαριασμός θα αντιλογιστεί. Μόνο αν θέλω ακόμα τη φορητότητα του αριθμού, θα έπρεπε να απευθυνθώ στον ΟΤΕ. Της λέω κ εγώ πως δν μενδιαφέρει ο αριθμός, αφού μετά από όλο αυτόν τον γολγοθά, είχα ήδη σκοπό να κάνω εκ νέου αίτηση στον ΟΤΕ, για γρηγορότερα αποτελέσματα. Λοιπόν, ο λογαριασμός όχι μονο δν αντιλογίστηκε αλλά συνεχιζοταν να στέλνεται.
  Το θέμα είναι πως γύρισα στον ΟΤΕ, πληρώνοντας πολλά περισσότερα χρήματα, κ πριν περίπου από κανα 2μηνο μου τηλεφωνούν απτην HOL, λέοντάς μου πως εχουν πλένον ιδιόκτητο δίκτυο, τις παροχές κτλ. Απογοητευμένη πραγματικά αλλά κ απελπισμένη σκέφτηκα να δώσω μια ευκαιρία ακόμα. Όντως, η εξυπηρέτηση κ η σύνδεση έγινε άμεσα, μέσα στο χρονικό διάστημα που είχαν δώσει κ χωρίς προβλήματα.
  Χθες όμως 10/07/2009 λαμβάνω το πρώτο λογαριασμό, όπου προς έκπληξή μου βλέπω να έχουν βάλει κ το υπόλοιπο που αφορούσε τον προηγούμενο αριθμό τηλεφώνου. Πήρα τηλέφωνο αλλά δυστυχώς δν παραδέχονται απολύτως τπτ ούτε πως έχουν λάβει το φαξ μου κ το μοντεμ.
  Η ερώτησή μου είναι, γιατί να πληρώσω πάγια ενός χρόνου απτη στιγμή που ποτέ δν συνδέθηκα,ποτέ δν χρησιμοποίησα τη σύνδεση? πως μπορώ να κινηθώ με κάθε τρόπο έστω κ νομικά ώστε να διεκδικήσω το δίκιο μου?

  Σχόλιο από Μαντώ Μαρκουλάκη | Ιουλίου 11, 2009 | Απάντηση

 67. Διόρθωση στο e-mail για την αναφορά για τη HOL στις 11/07/2009.

  Σχόλιο από Μαντώ Μαρκουλάκη | Ιουλίου 12, 2009 | Απάντηση

 68. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΑΡΟΧΟΙ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ? ΘΕΜΑ VODAFONE
  ΠΑΙΡΝΩ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΕ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΙΑ SONY ERICSSON ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΙΚΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙ ΑΛΛΩΝ ΕΝΩ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΓΛΩΣΣΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΡΩΣΙΚΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ. ΤΟ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Η ΙΔΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ, ΕΝΩ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΣΕΡΒΙΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΩ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΟΥ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ (ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΤΡΕΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ). Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕ ΔΟΥΛΕΥΕ ΟΠΟΤΕ ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΣΕΡΒΙΣ ΟΠΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΦΤΙΑΞΙΜΟ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗ VODAFONE ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ. ΤΟ ΠΑΩ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΟΠΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ, ΕΝΩ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΜΟΥ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ!!!!!!! ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ ΑΓΕΝΕΣΤΑΤΟ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ «ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΣΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ?» «Ε, ΑΦΟΙ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΜΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ»!!! ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ? ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΟΤΙ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΜΟΝΟ 4 ΜΕΡΕΣ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΙΛΗΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ «ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30 ΛΕΠΤΑ ΔΕ ΝΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ» ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ????????????????????????

  Σχόλιο από ΖΩΗ | Ιουλίου 31, 2009 | Απάντηση

 69. Stis 19 Oktwvriou 2009 aitithika sto Germano Amaliadas(den m’enimerwsan oti tha paei sta kentrika stin Athina kai meta tha ftasei sto topiko katastima) gia nea tilefwniki syndesi OTE (mono kai mono epeidi thelw to Internet), stis 23/10 i aitisi mou prwtokollithike, stis 30/10 eftase sto texniko tmima tou OTE Amaliadas, stis 7/11 irthe to synergio tou OTE dinwntas mou ton arithmo kai diapistwse vlavi sto ypogeio kalwdio, stis 13/11 irthan alla den diorthwsan ti vlavi, telika i grammi doulepse stis 21/11! Stis 23/11 aitithika ston OTE Amaliadas gia ADSL, stis 24/11 pira eksoplismo kai kwdikous, den mpika pote sto Internet, pira sto 1242 pou me parempepse sto 121, i vlavi dilwthike stis 25/11(tilefouna kathimerina mpas kai mou poune ti gineta), stis 02/12 milisa me ton ypallilo stin texniki ypiresia tou OTE Amaliadas kati egine alla akomi tipota oloklirwmeno!!!!Simera 03/12 akoma den exw mpei sto Internet kai kanenas den mou exei dwsei lysi sto provlima mou! Tha synexisw na tilefwnw se ola ta noumera pou ypotithetai oti einai gia tin kalyteri eksypiretisi mou!!!An iksera oti einai toso dyskolo na parw grammi kai Internet apo ton OTE,den tha eixa asxolithei pote me oli auti ti diadikasia!!!

  Σχόλιο από vicky | Δεκέμβριος 3, 2009 | Απάντηση

 70. Σας συντάσσω την παρούσα επιστολή για να εκφράσω την αγανάκτησή μου απέναντι στον Οργανισμό Τηλεπικοινωνιών Ελλάδος (ΟΤΕ) και συγχρόνως να ζητήσω την βοήθειά σας. Πιο συγκεκριμένα:

  Τον Νοέμβριο του 2009 μετακόμισα σε μια νεόκτιστη οικοδομή όπου και έκανα αίτηση για σταθερή γραμμή τηλεφώνου. Αφού προμηθεύτηκα το νέο μου σταθερό νούμερο από υποκατάστημα OTESHOP οι αρμόδιοι υπάλληλοι για τα ραντεβού με ενημέρωσαν ότι δεν μπορούν να προχωρήσουν σε οποιαδήποτε κίνηση αν δεν περαστεί το υπόγειο καλώδιο τηλεφώνου στην οικοδομή (κάτι που ομολογουμένως είχε παραλείψει να κάνει εξ αρχής η ιδιοκτήτρια του ακινήτου).

  Εξαιτίας, λοιπόν, αυτής της ιδιαιτερότητας, με παρότρυναν να μιλήσω με τον υπεύθυνο εργολάβο της περιοχής του Ίλιον και να κανονίσω το ραντεβού μας. Μετά από αρκετά μεγάλη προσπάθεια και ενώ βρισκόμουν στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης μου, ο εργολάβος με το συνεργείο του ήρθε (χωρίς να είμαι παρούσα) και αποχώρησε άκαρπος υποστηρίζοντας ότι υπήρχε παρκαρισμένο αμάξι στο σημείο εκείνο όπου θα γίνονταν οι εργασίες.

  Από τότε μέχρι και σήμερα, κανένα τμήμα δεν μπορεί να με εξυπηρετήσει και ούσα πια μητέρα ενός νεογέννητου νιώθω τεράστια ανασφάλεια σε περίπτωση που χρειαστώ να επικοινωνήσω σε τηλέφωνα άμεσης ανάγκης (π.χ. παιδίατρο).

  Επιθυμώντας να τους δώσω άλλη μια ευκαιρία πριν προβώ στην έγγραφη καταγγελία μου, μετά από συνεχή προσπάθεια μέσω του κινητού μου τηλεφώνου (πληρώνοντας ένα σωρό κάρτες κινητής για να καταφέρω να πιάσω γραμμή), πληροφορήθηκα από τον υπάλληλο της υπηρεσίας ότι «κάποια στιγμή» θα έρθει ο εργολάβος με το συνεργείο του (τον οποίο περιμένω από το μήνα Φεβρουάριο). Και όταν ρώτησα τί σήμαινε η φράση «κάποια στιγμή» μου απάντησαν ότι μάλλον από τον Σεπτέμβριο.

  Επειδή δεν φαίνεται να σέβεται κανείς τους την κατάστασή μου (για την οποία έχουν ενημερωθεί και μέσω mail) ζητώ την υποστήριξή σας και την δημοσιοποίηση του θέματος.

  Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας

  Βρίσκομαι στη διάθεσή σας

  Υ.Γ.: Υπεύθυνος του τμήματος εργολάβων είναι ο κ. Μπόλας και τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι: 210 5065000, 210 5060799, 21

  Σχόλιο από ΚΑΤΕΡΙΝΑ | Ιουνίου 25, 2010 | Απάντηση

 71. Θα ήθελα να καταγγείλω το εξής

  Έχω ένα πρόγραμμα της HOL για δωρεάν αστικά, υπεραστικά και Internet.
  Ο λογαριασμός ο τελευταίος ήρθε αρκετά πιο υψηλός από το συνηθισμένο που πληρώνω και έλεγξα τις αναλυτικές κλήσεις.
  Είδα λοιπόν σε μια μέρα είχαν γίνει οι παρακάτω κλήσεις
  Τηλ. Διάρκει καθαρή αξία
  11888 0:14:24 10.0037
  11880 0:17:23 14.2185
  11880 0:24:00 18.9581
  11888 0:11:46 8.0029

  Σύνολο 51.1832
  ΦΠΑ 11.77214
  Πληρωτέο62.95534
  Σε μια μέρα χρεώθηκα 63 ευρώ.
  Στην αναζήτηση μου για το τι έγινε μου είπε η ηλικιωμένη μητέρα μου ότι έψαχνε τηλέφωνα κάποιων γιατρών και όταν η τηλεφωνήτρια της έλεγε αν θέλει να την συνδέσουν αυτή δεχόταν. Φυσικά ποτέ δεν της είπαν πόση θα είναι η χρέωση για αυτό.
  Πήρα εγώ σήμερα το 11888 και ρώτησα πόσο χρεώνουν όταν σε συνδέουν με κάποιο νούμερο και μου είπαν όση και η χρέωση του 11888 δηλαδή 0,82 το λεπτό. Τους είπα ότι δεν ενημερώνουν τον κόσμο για αυτό και είπαν αν μας ρωτάνε το λέμε.
  Φυσικά το ίδιο συμβαίνει και για το 11880.

  Άρα η μητέρα μου εκείνη την ημέρα χρέωσε το τηλέφωνο 63 ευρώ ενώ αυτά τα τηλέφωνα θα μπορούσε να τα κάνει τσάμπα σύμφωνα με το συμβόλαιο.
  Όποιον έχω ρωτήσει σήμερα από τους συναδέλφους μου κανείς δεν ξέρει για αυτή την τρελή χρέωση και πραγματικά έχω εκνευριστεί με την κοροίδια.
  Θεωρώ μεγάλη απάτη να μην ενημερώνουν τον κόσμο θα μπορούσαν αντί «θέλετε να σας συνδέσουμε?» να λένε «Θέλετε να σας συνδέσουνε με την χρέωση του 11888, 0.82 ευρώ το λεπτό?»

  Σχόλιο από Δέσποινα Φελιμέγκα | Ιανουαρίου 20, 2011 | Απάντηση

 72. Αγαπητοί όλοι,
  μου έχει δημιουργηθεί το ερώτημα αν και κατά πόσο είναι νόμιμη η χρέωση ΦΠΑ πάνω στο τέλος συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας, το οποίο ουσιαστικά είναι κι αυτό φόρος.
  Δηλαδή οι πάροχοι, μετά την χρέωση του παγίου και των λοιπών χρεώσεων, βάζουν και το εν λόγω τέλος και στο γενικό σύνολο που προκύπτει, υπολογίζουν και προσθέτουν το ΦΠΑ.
  Δεν θα έπρεπε το τέλος συνδρομητών να προστίθεται μετά και καθαρό ;
  Πώς μπορεί να φορολογείται ο φόρος !!!

  Σχόλιο από Αναστασία | Αύγουστος 25, 2011 | Απάντηση

  • Για το θέμα που θίγετε είχα κάνει μια εκτεταμμένη έρευνα το 2006 , αφού είχα στείλει και επιστολή στο υπουγρείο Οικονομικών.
   Με παρέπεμψαν σε κάποιο γραφείο στην οδό Σίνα όπου συνομίλησα με κάποιον υπεύθυνο, του οποίου το όνομα έχω δυστυχώς ξεχάσει,είχε όμως ο άνθρωπος την υπομονή να μου απαντήσει στις απορίες μου.

   Συνοπτικά να σας πώ τα εξής (και είμαι σίγουρος ότι μεγάλη μερίδα κόσμου αγνοεί τα κάτωθι) :

   Το κράτος λοιπόν με νομικίστικους όρους έχει βάλει σε δίαφορα προϊόντα (κινητή τηλεφωνία, τσιγάρα , ποτά κτλ) κάποιο είδος έμμεσης φορολόγησης το οποίο ονομάζει «τέλος». Έτσι έχει προκύψει και το περιβόητο «τέλος συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας» το οποίο υπάρχει από το 1998 , αλλά κανείς τότε δεν ασχολιόταν με αυτό. Έκτοτε η νομοθεσία έχει διαφοροποιηθεί κατά καιρούς για το πώς υπολογίζεται αυτό το τέλος.

   Πρόκειται λοιπόν για «ΤΕΛΟΣ» και όχι «ΦΟΡΟ». Άρα με τη λογική του «ΤΕΛΟΥΣ» υπόκειται σε καθεστώς Φ.Π.Α. (!!!!)
   Οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας δεν κερδίζουν τίποτα από αυτό , απλά το κράτος τους έχει μετατρέψει σε «εισπράκτορες» φόρων , όπως ακριβώς και την ΔΕΗ με το χαράτσι.
   Αυτή είναι δυστυχώς η πραγματικότητα. Πληρώνουμε τέλος κινητής τηλεφωνίας , σα να πρόκειται για «είδος πολυτελείας» το κινητό.

   Σχόλιο από Stavros | Απρίλιος 26, 2012 | Απάντηση

 73. Απο τις αρχες αυγουστου ζητησα απο την hol να μεταφερει την συνδεση μου σε αλλη περιοχη
  Για να μην πολυλογω μεχρι σημερα περιπου εναμιση μηνα μετα οχι μονο δεν εχει γινει η μεταφορα,οχι μονο δεν εχω καμμια ειδοποιηση αν και ποτε θα γινει αυτο,οχι μονο με αγνοουν παντελως παρα τα συνεχομενα email μου,οχι μονο δεν απαντανε σε αιτηση μου να διακοπη το συμβολαιο μου μαζι τους,οχι μονο δεν μου επιστρεφουν εγγραφα οπως οικοδομικη αδεια για να παω να κανω αιτηση αλλου,οχι μονο δεν ιδρωνει το αυτι τους οταν προωθω τα email διαμαρτηριας μου σε καθε οργανισμο προστασιας καταναλωτη που μπορω να σκεφτω αλλα μου στελνουν και λογαριασμο για το διαστημα που με εχουν αφησει χωρις τηλεφωνο !!!
  Εχω εξαντησει τα ορια της υπομονης μου και δεν ξερω πια τι αλλο να κανω με δαυτους!
  Οποιος εχει ιδεες να προτεινει η καποιο τροπο βοηθειας καλοδεχουμενος
  Δημοσιοποιω την περιπετεια μου με την hol για να αποτρεψω να πεσουν και αλλοι θυματα της ιδιας εταιρειας

  Σχόλιο από Olympiacos36 | Σεπτεμβρίου 14, 2011 | Απάντηση

 74. Ποιά είναι η απόδειξη,εκτός από το λόγο των αρμοδείων υπουργών,οτι τα έσοδα του δημοσίου πηγαίνουν στην μείωση του ελλείματος;.Τουτη τη στιγμή η μόνη απόδειξη πρέπει να είναι τα επίσημα παραστατικά των οικονομικών πράξεων της κυβέρνησης.Διότι η εμπιστοσύνη δεν είναι κάτι δεδομένο.Ειναι εφικτό αυτό και αν όχι γιατί;Στο κάτω-κάτω της γραφής,δεν εκβιάζουμε για χρήματα.Τις «αποδείξεις» απαιτούμε απο το «διαχειριστή» των χρημάτων μας.Με ποιό δικαίωμα θα έρθει ο διαχειριστής να ζητήσει κι άλλα χρήματα για λογαριασμούς,όταν δεν έχει φέρει αποδείξεις για τούς προηγούμενους;Νομίζω οτι το ΙΝΚΑ και οποισδήποτε άλλος φορέας πρέπει να το απαιτήσει αυτό και μάλιστα αναδρομικά!!!

  Σχόλιο από Dimitris Dim | Σεπτεμβρίου 17, 2011 | Απάντηση

 75. Καταγγελία προς Εταιρία πάροχο internet, HOL

  Υπάλληλος της εταιρίας χωρίς να δηλώνει την ιδιότητά του επισκέπτεται σπίτια χτυπώντας το κουδούνι και λέγοντας ότι πρόκειται για αναβάθμιση τηλεφωνικού δικτύου. Στη συνέχεια, αποκρύπτωντας την ιδιότητά του και ότι πρόκειται ουσιαστικά για πλασιέ ο οποίος προσπαθεί να σε πείσει να αλλάξεις πάροχο, ζητά προσωπικά στοιχεία του λογαριασμού τηλεφώνου με πρόφαση την αναβάθμιση του δικτύου με οπτικές ίνες, λέγοντας ότι το κάνει σε όλη την πολυκατοικία. Αν εγώ δεν είχα παρέμβει μετά από όλα τα εισαγωγικά και παραπλανητικά τα οποία έλεγε για να ξεκαθαρίσω περι τίνος πρόκειται θα είχε σημειώσει τα στοιχεία μου δήθεν για αναβάθμιση του δικτύου με οπτικές ίνες.

  Σχόλιο από bill | Οκτώβριος 14, 2011 | Απάντηση

 76. Τουσ τελευτεους μηνες εχω την ετερεια Cosmoline.Kαθηστερισα τον τελευτεο μηνα να πληροσω τον λογαριασμο μου οχι απο δικη μου αμελεια αλλα απο λαθος πληροφορηση απο τουσ εργαζομενους της(ολοι ασχετοι).Μου εχουν κοψει την συνδεση μου εδω και δυο βδομαδες,εχω εξοφλησει τον λογαριασμο μου και ακομα ειμαι στο περιμενε γιατι κανενας δεν μου εδινε μια σαφη απαντηση για τον λογαριασμο μου.Εχω μιλισει με δεκα διαφορετικα ατομα και ο καθενας μου λεει τα δικα του.Ζω σε ενα πολυ μικρο νησακι της δωδεκανησου,χωρις πλοια ,στο μηνα μου για να γενησω με αλλα τρια παιδια στο σπιτι και ΧΩΡΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.Εχω παει πισω στις δουλειες μου και να δουμε ποτε θα βρω ακρη με αυτους τους ασχετους που εχω μπλεξει.

  Σχόλιο από kiki | Οκτώβριος 18, 2011 | Απάντηση

 77. Γειά σας.
  Σας γράφω διότι χρειάζομαι την συμβουλή σας.
  Την 06/08/2011 απευθύνθηκα σε ένα κατάστημα της Wind (το οποίο βρίσκεται υπο ανακαίνηση αυτή την περίοδο) για να κάνω σύνδεση σταθερής τηλεφωνίας.Το περιοδικό που είχε βγάλει εκείνη την περίοδο η Wind είχε μια προσφορά για το πακέτο WIND Double Play L απο 41,24 ευρώ στα 32,99 ευρώ για ένα χρόνο(προσφορά που βρίσκεται και τώρα σε ισχύ μέσω on line σύνδεσης).
  Ο υπάλληλος με διαβεβαίωσε ότι η προσφορά είναι σε ισχύ και ότι μετά απο αίτηση μου θα μου έρθει μύνημα απο την wind στο κινητό το οποίο θα περιέχει ένα κωδικό ο οποίος θα με εισάγει στο συγκεκριμένο πρόγραμμα.Έτσι κι έγινε.Μετά απο μια ημέρα λαμβάνω μύνημα στο κινητό μου με ένα κωδικό τον οποίο και δίνω αμέσως μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας στο συγκεκριμένo υπάλληλο για να προχωρήσει η διαδικασία.
  Μετά απο μερικές ημέρες λαμβάνω εκ νέου μύνημα στο κινητό μου απο την wind το οποίο αναφέρει οτι απο τις 24/08/2011 θα συνδεθώ κανονικά και θα μου παρέχουν τις υπηρεσίες τους.
  Επικοινωνώ με τον υπάλληλο του καταστήματος για να τον ενημερώσω σχετικά και να ρωτήσω εκ νέου για το πάγιο το οποίο θα πληρώνω.Η απάντηση του ήταν οτι ο πρώτος λογαριασμός θα έχει κατι προσθαφαιρέσεις λόγο της σύνδεσης και οτι απο τον επόμενο λογαριασμό θα έρχεται κανονικά το πάγιο που ανέφερε η προσφορά.
  Πράγματι, ο πρώτος λογαριασμός είχε αυτα τα ακαταλαβίστικα συν και πλήν αλλά…..μόλις έλαβα τον δεύτερο
  λογαριασμό προσφορά πουθενά!!!!!!!!!!!!!
  Το πάγιο κανονικά στα 41,24.
  Παίρνω αμέσως το αρμόδιο τμήμα ,τους αναφέρω σχετικά με τον λογαριασμό μου και οτι έχουν κάνει λάθος και μου λένε ότι θα το ελένξουν και θα με πάρουν τηλέφωνο.
  Επικοινωνούν μαζί μου και μου άναφέρουν οτι ουδέποτε έγινε αίτημα για τέτοιο πρόγραμμα και ότι δεν είχαν τέτοια προσφορά σε έντυπο τους.
  Στέλνω φαξ με τα στοιχεία μου και την αναφορά της προσφοράς αλλα και τον κωδικό που μου έστειλαν αναφέροντας τους ότι γράφω και σε εσάς λεπτομερώς για να λάβω εκ νέου την ίδια απάντηση.
  Πείτε μου σας παρακαλώ, τι μπορώ να κάνω και πού να απευθυνθώ για να βρώ το δίκιο μου γιατί απο ότι καταλαβαίνω εδώ πρόκειται για απάτη, είτε απο τον υπάλληλο του καταστήματος που τελεί υπο ανακαίνηση και δεν μπορώ να βρώ κανέναν, ή απο την ιδια την εταίρια.
  Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

  Σχόλιο από Παύλος | Νοέμβριος 2, 2011 | Απάντηση

 78. Είμαι συνδρομητής του ΟΤΕ. Τον Απρίλιο έκανα μιαρηλεφωνικη αναβάθμιση στο ινερνετ πράγμα που συνεπάγεται αλλαγή πακέτου και ανανέωση, κατ’αυτους, του ειμαι συνδρομητησ του οτε. Ton απριλιο εκανα αναβαθμιση στο ιντερνετ και αυτο σημαινε κατα τον οτε, την παραταση του συμβολαιου μου για 1 χρονο. Συνεπώς θα μπορούσα να αλλάξω πάροχο τον Απρίλιο του 2012. Εγώ θα ήθελα να φύγω απο τον ΟΤΕ Γιατί βρίσκω φθηνότερο πακέτο στην hol. Η hol μου είπε ότι μετα απο 6 μήνες του συμβολαιου μπορεί ο οποιαδήποτε να αλλάξει πάροχο χωρίς κυρώσεις αλλά είναι κάτι που δεν λένε για ευνόητους λόγους. Γνωρίζετε κάτι σχετικο?

  Σχόλιο από Eli | Νοέμβριος 7, 2011 | Απάντηση

  • Κατά πάσα πιθανότητα η δέσμευση είναι 6μηνη γιατι όταν ζητήσεις την αποδέσμευση σου νωρίτερα από τους 6 μήνες σου ανακοινώνουν οτι θα ισχύσει πρόστιμο για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.’Οταν δεν έχεις υπογράψει ,όμως, τίποτα τότε στηρίζονται στην καταγραφή των λεγομένων σου εκ του τηλεφώνου.Μπορείσ να ζητήσεις αντίγραφο του συμβολαίου σου απο αυτους και να στηρίξεις τους ισχυρισμούς σου πάνω σε αυτό.

   Σχόλιο από Παύλος | Νοέμβριος 7, 2011 | Απάντηση

 79. εκανα σύνδεση με τη HOL φεύγοντας απο την ΟΝ TELECOMS και απο την ημέρα της ενεργοποίησης της σύνδεσης είμαι χωρίς καθόλου τηλέφωνο και χωρίς καμμία απάντηση στα ερωτήματα που τους κάνω για το πότε θα έχω τηλέφωνο. Τι μπορώ να κάνω?

  Σχόλιο από Samantha Fanou | Νοέμβριος 15, 2011 | Απάντηση

 80. Είμαι συνδρομιτής της Hol και έκανα την βλακεία να τους ζητήσω το hol tv. Είναι η μεγαλύτερη απάτη όλων των εποχών! Δεν βλέπεις ταινίες δωρεάν είναι ψέματα! Πλωρώνεις 1,5 ευρώ να δεις το casino Royal (το ανέφερα αυτό ενδεικτικά γιατί είναι μια ταινία αρκετά παλιά 10 ετών και την έχει δείξει η τλεόραση τουλάχιστον 5 φορές)! Επίσης για τα πολύ ωραία ντοκιμαντέρ του National Geographic τα πληρώνεις 4 ευρώ επιλέον το μήνα. Είναι απατεώνες! το προσωπικό τους δεν ενημερώνει σωστά και πλήρεις δεν ξέρω αν γίνεται εσκεμένα αλλά γίνεται! Δεν μου είπε κανένας στο τηλέφωνο όταν έκανα την έναρξη του πακέτου για τις χρεώσεις που έχει το hol tv στις ταινίες του! Και πως λέγετε αυτός σύμφωνα με τον Ποινικό Κώδικα αυτός που παραπληρώφορεί εσκεμένα η μή αλλο άτομο για την αποκόμισει κέρδους ή ιδίου οφέλους λέγεται απάτη!

  Σχόλιο από Μάνος | Μαΐου 14, 2013 | Απάντηση

 81. καλησπερα σας εγω εκανα συνδεση στην wind τον ιουνιο με σταθερη και κινητη συνδεση με δωρο ενα ipad.μετα απο λιγες μερες εχασα το το τηλεφωνο απο την εταιρια που με ειχε παρει και δεν γνωριζω πως θα τους βρω γιατι τι ipad εδω και 3 μηνες δεν το εχω παραλαβει .τι μου προτεινετε να κανω?

  Σχόλιο από panagiotis gkiouzes | Οκτώβριος 27, 2013 | Απάντηση

 82. Καλησπέρα παλιότερα είχα κάνει σύνδεση στη cyta αλλά δεν την κράτησα πολύ λόγω των προβλημάτων και μεταπήδησα στη wind. Μετά όμως από 7 μήνες θυμήθηκε η cyta να μας ειδοποιήσει για κάποιο πρόστιμο, όπου καθημερινά μας έπαιρνα τηλέφωνο για νέες προσφορές. Υπάρχει κάποιος νόμος ;που σε προστατεύει όταν φεύγεις από τηλεφωνική εταιρεία ή κάτι άλλο για να αποφυγεί το πρόστιμο της cyta .. ??

  Σχόλιο από rena | Νοέμβριος 14, 2013 | Απάντηση

 83. Γειά σας.
  σε υφιστάμενη σύμβαση με την forthnet εδώ και χρόνια και χωρίς καμία καθυστέρηση στην πληρωμή των λογαριασμών,κάποια στιγμή λόγω ανεργίας,δεν μπορούσα να και ανταποκριθώ και ζήτησα την οριστική διακοπή της σύνδεσης και κατ’επέκταση της τηλεφωνικής γραμμής του ΟΤΕ.Η απάντηση ήταν ότι επειδή είναι σε φραγή το τηλέφωνο δεν μπορώ να κάνω διακοπή εάν δεν πληρώσω το χρέος.Λόγω ανεργίας δεν μπορούσα να πληρώσω και εκείνοι εξακολουθούσαν να χρεώνουν τα πάγια.Εκτός από το 1ο δίμηνο που χρωστούσα,αυτοί με χρέωσαν άλλα 2 διμηνα πάγιο και τώρα με ειδοποίησαν με οριστική διακοπή.Το θεωρείτε νόμιμο να πληρώσω επιπλέον πάγια 2 μηνών???????????????

  Σχόλιο από ΓΚΕΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Ιανουαρίου 25, 2014 | Απάντηση

 84. Είμαι πελάτης της Cyta 2play, δεν έχω κάποιο πρόβλημα με την παρούσα υπηρεσία. Θέλω απλά να καταγγείλω το προσωπικό τεχνικής υποστήριξης και το συνεργείο του ΟΤΕ. Μένω σε ένα συγκρότημα με πολλά διαμερίσματα. Ήρθαν οι εν λόγω κύριοι για μια νέα σύνδεση ενός γείτονα και έκοψαν ή βραχυκύκλωσαν τη δική μου και έφυγαν. Είναι αυτό ή δεν είναι αντιεπαγγελματικό? Πόσο μάλλον όταν είναι απαραίτητη η σύνδεση λόγω ασχολίας. Οι τεχνικοί της Cyta ήρθαν και ανακάλυψαν απλά τι έγινε και το μόνο που μπορούν είναι να στείλουν ειδοποίηση για βλάβη.

  Αυτό το συμβάν μόνο ένα πράγμα μου λέει, ότι είτε δεν έχουν γνώση του αντικείμενου τους είτε απλά «ξεπετάνε» την καθημερινή δουλειά που έχουν όπως όπως για να τελειώνουν γρήγορα.

  Σχόλιο από ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ | Φεβρουαρίου 6, 2014 | Απάντηση

 85. Καλησπέρα σας. Θα ήθελα σε πρώτη φάση να χαιρετίσω αυτη την προσπάθεια που ελπίζω να βοηθήσει πολλούς καταναλωτές απο αρκετούς αετονύχηδες που παραδόξως αν κ ολοένα βυθιζόμαστε στην ύφεση αυτοί πληθαίνουν.
  Στο δικό μου θεμα δεν ξερω κ δεν νομίζω ο υπάρχει κάποια νομική κάλυψη αλλα αν υπάρχει κατι που μπορω να κάνω σας ευχαριστω πολυ να μου πείτε. Εχει να κανει με ένα μαγαζι σέρβις ρολογιών που στην αρχη πάω το ρολόι μου για σέρβις κ μου λεει θα ειναι έτοιμο σε 3 μερες. Πάω σε 5 να το πάρω υποθέτωντας οτι θα ειναι σίγουρα κ μου λεει οτι δεν ειναι δυστυχώς γιατι πρεπει κ καλα ο πάγκος εργασίας να ειναι καθαρός για να το πιάσει κ χρειάζονται επιπλέον 2 μερες παρακολούθηση αν παει καλα κ να ξαναπάω σε 4 μερες. Πάω μετα απο μια βδομάδα κ μου λεει κάτσε να δω αν ειναι έτοιμη η καμάρα, κοιτάει κ τζίφος δεν ειναι έτοιμο. Ειναι Παρασκευη πλέον και μου λεει θα ειναι έτοιμο την Τρίτη. Αν πάω την Τρίτη εκτος απο το να το πάρω πίσω κ να του πω οτι ειναι ερασιτέχνης ούτε κερατά τι μπορω να κάνω..; Θα μου πείτε σιγά τα αυγά ρε μεγάλε εδω άλλοι τρώνε κατσαρίδες, αλλα ρε γμτ δεν γινεται να μας κοροϊδεύουν τόσο ξεδιάντροπα κ το μόνο που μπορούμε να κανουμε ειναι να τους ρίξουμε κ κανένα μπινελικι που ουδωλλως θα τους πειραζει. Ευχαριστω εκ των προτέρων

  Σχόλιο από Panos | Φεβρουαρίου 14, 2014 | Απάντηση

 86. Σας γράφω πρώτα ως ενημέρωση για το που φθάνει πλέον το ίδιο το κράτος μας και κατά δεύτερον αν έχετε υπόψη σας κάποια αντιμετώπιση. Ως επιχειρηματίας (δεν είναι η ουσία) δικάστηκα για οφειλές Φ.Π.Α. (δεν χρειάζονται πιστεύω επί του παρόντος λεπτομέρειες του ιστορικού) 2 φορές. Κατά πάσα πιθανότητα θα ακολουθήσουν και άλλες γιατί με δικάζουν συνέχεια για μεμονωμένα ποσά (ποτέ δεν τα βάζουν συγκεντρωτικά). Η ΟΥΣΙΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ότι ενδιάμεσα, για τις οφειλές αυτές (στις οποίες μετέχει ισόποσα και συνέταιρος) μου έστειλαν κατασχετήριο μόνο σε μένα (τον έναν από τους δύο εταίρους) για την μόνη και κύρια κατοικία μου 100μ² και μάλιστα για το 50%, γιατί το άλλο 50% είναι στο όνομα της συζύγου μου, ΠΑΡΑΒΛΕΠΟΝΤΑΣ περιουσιακό στοιχείο της επιχείρησής μας κτίριο 700μ² (και ότι άλλο). Πείτε μου αν μπορείτε σας παρακαλώ πολύ, τι μπορώ να κάνω γι’ αυτήν την εξέλιξη και κατά πόσο είναι λογικό ή και νόμιμο αυτό που προσπαθούν να κάνουν, κατά πάσα πιθανότητα και σε άλλους πολίτες!!! (δεν μπορεί να είμαι ο μόνος).

  Σχόλιο από Δείμος Σ. | Φεβρουαρίου 19, 2014 | Απάντηση

 87. Δυστυχώς σε αυτή την χώρα που ζούμε πάντα έχει άδικο ο πελάτης. Δεν έχετε καταλάβει ότι όλα είναι κομμένα και ραμμένα για τους μεγάλους, εταιρείες και λοιπά; Από δικαστική υποστήριξη δε ….. ουζουμπούρου.. Κάντε το σταυρό σας μην μπλέξετε…!
  Ζούμε στη ποιο όμορφη χώρα με το ποιο ηλίθιο, πουλημένο και διεφθαρμένο λαό.
  Και επειδή κάποιοι πήγαν στα δικαστήρια εναντίων τηλεφωνικών εταιρειών, τι νομίζετε ότι έγινε;

  Σχόλιο από Αγανακτισμένος | Μαρτίου 17, 2014 | Απάντηση

  • Από όλους εσάς που γράφετε δικαίως τα αγανακτισμένα σας σχόλια και καταγγελίες τι καταφέρατε; Μήπως δικαιώθηκε κάποιος από εσάς;
   Ας υποθέσουμε ότι έχεις μια διαφορά με εταιρεία 100 €….. για τράβα να πληρώσεις δικηγόρους.
   Νομίζετε ότι επειδή οι δικηγόροι που βγαίνουν στη τηλεόραση και αλαλαγούν υπέρ των αδυνάτων θα σου κάνουν τη χάρη να σου πάρουν λίγα χρήματα; Θα σε σφάξουν……

   Σχόλιο από Αγανακτισμένος | Μαρτίου 17, 2014 | Απάντηση

 88. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

  ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΩ. ΔΙΚΑΙΩΜΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΡΙΘΜΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΩ?

  Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΟΥ, (HOL) MOY ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΡΙΘΜΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΩ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

  ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΟΥ, ή ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΑΡΙΘΜΟ?

  ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ Ν΄ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ?

  ΥΠ΄ΟΨΙΝ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΟΠΟΥ ΔΙΑΜΕΝΩ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΡΙΘΜΟ ΨΗΦΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΟΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΩ. ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ: ΛΑΡΙΣΑ 2413- ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2313.

  ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ

  Σχόλιο από Γιαννης | Ιουνίου 12, 2014 | Απάντηση

  • Όχι. Πρέπει να είναι ίδιος ο ΧΑΚ (χαρακτηριστικός αριθμός κλήσης) στην περιοχή που θα μετακομίσεις για να έχεις τον ίδιο αριθμό (από 210 σε 210, από 2310 σε 2310 κοκ)

   Σχόλιο από XAK | Νοέμβριος 21, 2014 | Απάντηση

 89. 4 μήνες για μεταφορά γραμμής (cyta) σε νεα διευθυνση και ακόμα περιμένουμε. Ευχαριστούμε πολύ που για άλλη μια φο΄ρα καλείται ο συνδρομητής να βγάλει το φίδι από την τρύπα επειδη εσάς σας εμπαίζει ο ΟΤΕ και εσείς εμάς με τη σειρά σας….

  Σχόλιο από Ζησης Στυλιανος | Σεπτεμβρίου 22, 2014 | Απάντηση

 90. Παιδια μην κουραζεστε η πιτα εχει μοιραστει και για τα επομενα 10 χρονια μεταξυ Vodafone DE (hellas) kai Deutsche Telecom OTE!
  Eιχαμε στην οικογενεια προσφατα OTE 3 κινητα και 1 ιντερνετ σταθερο vdsl!
  Πληρωναμε τα μαλλιοκεφαλα για ενα καλο ιντερνετ και σημα
  Μετακομισαμε στην Vodafone και τωρα τα εχουμε ολα μισα!!!!!
  Μισο ιντερνετ μισο σημα μισο λογαργιασμο!!
  Διαλεξε και παρε κοσμε!

  Σχόλιο από evoluzione | Οκτώβριος 12, 2014 | Απάντηση

 91. Καλημέρα και καλό μήνα. Θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος να με βοηθήσει στο εξής: Είμαι συνδρομήτρια της wind σε κινητό, σταθερό & internet. Λόγω ανεργίας, έχω ληξιπρόθεσμες οφειλές από τον Ιούνιο, της τάξεως των 150€ περίπου συνολικά και είχε ενεργοποιηθεί η φραγή εξερχόμενων κλήσεων σε κινητό και σταθερό. Η εταιρεία έχει το δικαίωμα να κάνει ακύρωση βρόγχου στο σταθερό μου τηλέφωνο (να μου πάρει τον αριθμό) και αν ναι, μετά από πόσο διάστημα;;

  Σχόλιο από ntia | Νοέμβριος 1, 2014 | Απάντηση

 92. τα μαυρα χαλια της εχει η τελεκομ τρεχει με 6 .2 με διακοπες συχνες και πολύ τσαμπουκα από τους συνεργατες εκει δεν υπολογιζουν τους πελατεσ δεν συζητω άλλο μαζυ ουσ τους χαιρετω και κοβω την συνδεση ..///////////

  Σχόλιο από Lefteris Sarris | Δεκέμβριος 15, 2014 | Απάντηση

 93. Aίτημα-προσφυγή προς εξέταση
  1. Άρνηση παραδόσεως σύμβασης και των σχετικών δεσμεύσεων αυτής στον καταναλωτή προς υπογραφή.
  2. Συχνές και αδικαιολόγητες διακοπές στο σήμα της γραμμής.

  Εδώ και 5 χρόνια περίπου ήμουν πελάτησα της εταιρειίας Forthnet, έχοντας ενεργοποιήσει το γνωστό πακέτο
  Forthnet 2play (internet, τηλέφωνο) έναντι των 28,90(συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ) .
  1.2Σύμφωνα με συμβαση με τη προσφορά Forthnet 2play Economy του ομίλου Forthnet , προσφέρει στους συνδρομητές της απεριόριστη τηλεφωνία και απεριόριστο γρήγορο internet, έως 24 mbps,στην τιμή των 28,90€ το μήνα
  Αλλά την ταχήτητα που έχω αναλογή απο 3,8 mbps μεχρι 4,8 mbps,το πολύ .Επιβιβεωμένο απο τον τεχνικό σας 28-11-2014 η ωρα 10:57 ,μετα απο γραπτή καταγγελία μεσο του διαδικτίου.
  2.1 Η παρούσα σύμβαση έχει την διάρκεια που επιλέγει ο πελάτης και άρχεται με την υπογραφή της.(Και εγώ δεν συμφόνισα να μου αλλάξουν όροι συμφονίας με αυξάμενητιμή,όυτε πρωφορικός ,όυτε γραπτός)
  2.2.Μετά το πέρας των 12 μηνών η σύμβαση μετατρέπεται αυτόματα σε αορίστου διάρκιας.(
  Αλλά πουθενά δε λέει,πως να λίγει η προσφορά και να αυξάνεται η τιμή.)
  2.3.Με την επιφύλαξη των παράγραφον 7.7,7.8 άρθρου 7 κάθε συμβαλλόμενο μέρος δικαιούνται να καταγγέλει την συμβατική σχέση,εφόσον το άλλο μέρος παραβιάζει τόυσ όρους τησ σύμβασης.
  ( συχνά δεν μου στέλουν συμφονιτικό με ημερομενίες αρχής και τέλως της συμφονίας,ουτε τελευτέα φορα και αυτο παραβιάσει τα δικιωματά μου και δυσκολέωει την σωστή συνεργασία )
  Και για αυτό εγώ πέρασα 18-12-2014 απο το κατάστημα Forthnet Β.ΤΣΑΚΟΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ 62Μαρτυρων,41 Ηράκλειο ΑΦΜ 997789830,ΔΟΥ Α ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΤΗΛ.2811107092 και μήλισα στην υπέυθυνη για να εξακριβώνω ,άν έχει γύνει λάθος στην έκδοση τελευταίου λογαριασμού .Αλλά προς έκπληξη άκουσα πώς έχει τελεώσει προσφορά, και τ’ωρα πληρώνω περισσότερα(χωρίς να με ειδοποιήσουν,οπώς πάντα)Τηλεφωνικός μίλησα και με την υπέυθυνη του Forthnet στη Αθήνα κ.Θεοδώρα Παλέτα και ζήτησα να μου στείλουν απόσπασμα των (ηλεκτρονικών ή μη) εμπορικών βιβλίων (καρτέλα) της Εταιρίας που περιέχουν τα επιμέρους χρεωπιστωτικά ποσά καταγραφή απο το φακελό μου ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΕΝΙΕΣ ΑΡΧΗ ΣΗΝΔΡΟΜΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΟΣΕΙΣ,ΓIΑ ΝΑ ΦΑΝΝΕΙ ΣYΝΕΧΟΜΕΝΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΙΤΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ 2010 ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ??? του ν. 2251/94 «Περί προστασίας καταναλωτών» πριν να να επιλέγω να πάω στο δικαστήριο

  2.4 Κάθε εκκρεμής οφειλή του πελάτη που απορρέει από τους παρόντες όρους και αυτών της αιτήσεως καθίσταται ληξιπρόθεσμη και απαιτητή από την ημερομηνία καταγγελίας της σύμβασης.
  2.6.Αλαγή του προγράμματος γύνεται αφού προηγουμένως επικοινωνήσει και ενημερώσει το Συνδρομητή για τα παραπάνω.(αυτό δεν έχει γύνει ποτέ,εδώ και τόσα χρόνια)

  Γνωρίζοντας όλα τα νόμιμα δικαιώματά μου θωρώ υπεύθυνη την Forthnet για την μη έγκαιρη έκβαση του θέματός μου και την καθιστώ υπεύθυνη για οποιαδήποτε χρέωση, καθυστέρηση και ταλαιπωρία υποστώ γιατί συμπεριφέρεται έτσι σε υπάρχοντες πελάτες όταν αντιμετωπίσουν κάποιο πρόβλημα.

  Με τέτοιες τακτικές η Forthnet το μόνο που κάνει είναι να απομακρύνει πιθανούς πελάτες.
  Εγώ στο μέλλον δεν πρόκειται να ξανασκεφτώ να κάνω αίτηση στην Forthnet και ας κάνει κάποια super προσφορά,

  Ευχαριστώ πολύ,

  ΥΣ: Η παρούσα καταγγελία για την υπηρεσία 2play της Forthnet κοινοποιήθηκε και στο Κέντρο Προστασίας Καταναλωτή (ΚΕ.Π.ΚΑ), όπως επίσης και στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομίων (Ε.Ε.Τ.Τ),στο ΙΝΚΑ και στο Συνήγορο του Καταναλωτή

  Σχόλιο από Ειρήνη | Ιανουαρίου 19, 2015 | Απάντηση

 94. Καλησπερα……τελικα ποσες γυναικες την εχουμε πατησει με τα κεντρα αποτριχωσης???πριν λιγους μηνες υπεγραψα συμβολαιο για αποτριχωση με 10 εγγυημενες συνεδριες…..επειδη μου ειπαν οτι ηταν σε προσφορα μονο για εκεινη την ημερα και πως μου το περασανε μεσω κωδικου γιατρου…..μου ζητησαν ολα τα χρηματα μπροστα.πραγματι σαν ηλιθια χωρις να εχω ενημερωθει σχετικα Εδωσα τα 1500 που μου ειπαν και ξεκινησα.ειμαι ηδη στην τριτη συνεδρια.την τελευταια φορα που πηγα που προσφερανε ενα ακομη πακετο αξιας 600 ευρω για αποτριχωση σε αλλο σημειο του σωματος και μου ειπαν παλι τα ιδια οτι ειναι μονο για εκεινη την ημερα και οτι θα περαστει μεσω κωδικου γιατρου.εγω το δεχτηκα γιατι ολα πηγαιναν μια χαρα στη πρωτη αποτριχωση με την μονη διαφορα πως θα εδινα 50€ προκαταβολη και τα υπολοιπα σε 2 δοσεις….το ζητημα μου ειναι οτι….επειδη απο οτι φαινεται ειμαι πολυ ηλιθια…..μετανιωσα και δεν θελω να κανω την δευτερη αποτριχωση με τα 600 €….τους το ειπα και αρχισαν να μου λενε οτι δεν γινεται γιατι θα αναγκαστουν να τα πληρωσουν αυτοι απο την τσεπη τους και οτι τους εκθετω γιατι αυτες τις προσφορες τις κανουν μονο σε εμπιστα ατομα και γενικα ειχαν ασχημη συμπεριφορα ενω καθε φορα που πηγαινα για συνεδρια μονο κοκκινα χαλια δεν μου εστρωναν….υποψιν οτι η αποδειξη που μου εκοψαν ηταν για 60€ και οχι για 600 και δεν εχω κανει καμια συνεδια απο αυτη την προσφορα……σορρυ για το μεγαλο κειμενο αλλα ειμαι εξω φρενων….ετσι μου ερχεται να μην παω να κανω ουτε αυτα που πληρωσα ετσι οπως φερονται…..τι δικαιωματα εχω???μπορω να ακυρωσω αυτο το συμβολαιο απο την στιγμη που δεν εχω χρησιμοποιησει τις υπηρεσιες τους???

  Σχόλιο από δημητρα | Μαΐου 29, 2015 | Απάντηση

 95. ΚΥΡΙΟΙ,
  ΘΕΛΩ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΑΜΕΣΑ!!!!
  ΚΑΙ ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ:
  ΤΗΝ 16/6/2015 ΠΛΗΡΩΣΑ ΜΕΣΩ WEB BANKING, ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ, ΤΟΝ ΥΠ ΑΡΙΘ. Α226775293 ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΕΚ ΠΑΡΑΔΡΟΜΗΣ ΠΛΗΡΩΣΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 1.425,00€ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥ 142,50€ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ.
  ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΝΤΕΛΗΦΘΗΝ ΤΗΝ 29/7/2015 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΥΠΕΔΕΙΞΑΝ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΩ «ΑΙΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΣΟΥ ΣΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗ» (ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ MΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΜΕ E-MAIL), ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΑΜΕΣΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ..
  ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΟΝΤΑ 2 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ, ΕΧΕΙ ΕΚΔΟΘΕΙ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ, ΕΧΩ ΜΕΤΑΒΕΙ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΟΥ 5 ΦΟΡΤΕΣ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΟΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ, ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΕΝΑ ΑΡΜΟΔΙΩΣ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ, ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΙΣΤΩΘΕΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ (ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ) ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΜΟΥ.
  ΚΑ ΕΡΩΤΩ, ΕΑΝ ΕΓΩ ΣΑΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ ΕΙΧΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΝΑ ΕΞΟΦΛΗΣΩ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΟΥ, ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΜΟΥ ΔΙΑΚΟΠΤΑΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΝΑΙ η ΟΧΙ;
  ΓΙΑΤΙ 2 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ 2 ΣΤΑΘΜΑ:
  ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΕ ΤΟ ΑΧΡΕΩΣΤΗΤΩΣ ΚΑΤΑΒΛΗΘΕΝ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ, ΕΚ ΠΑΡΑΔΡΟΜΗΣ, ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟ;
  ΤΕΛΟΣ ΚΥΡΙΟΙ, ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙΣΤΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΗΔΗ ΕΚΔΟΘΕΝΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ, ΕΙΔΑΛΩΣ ΕΠΙΦΥΛΑΣΟΜΑΙ ΠΑΝΤΟΣ ΝΟΜΙΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΜΟΥ.

  Σχόλιο από Dimitris | Σεπτεμβρίου 11, 2015 | Απάντηση

 96. ΚΥΡΙΟΙ, του ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (Ο.Τ.Ε.)
  ΘΕΛΩ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΑΜΕΣΑ!!!!
  ΚΑΙ ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ:
  ΤΗΝ 23/7/2015 ΠΛΗΡΩΣΑ ΜΕΣΩ WEB BANKING, ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ, ΤΟΝ ΥΠ ΑΡΙΘ. Α226775293 ΑΠΟ 16/6/2015, ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΕΚ ΠΑΡΑΔΡΟΜΗΣ ΠΛΗΡΩΣΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 1.425,00€ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥ 142,50€ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ.
  ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΝΤΕΛΗΦΘΗΝ ΤΗΝ 29/7/2015 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΥΠΕΔΕΙΞΑΝ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΩ «ΑΙΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΣΟΥ ΣΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗ» (ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ MΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΜΕ E-MAIL), ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΑΜΕΣΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ..
  ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΟΝΤΑ 2 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ, ΕΧΕΙ ΕΚΔΟΘΕΙ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ, ΕΧΩ ΜΕΤΑΒΕΙ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΟΥ 5 ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ Ο.Τ.Ε. ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ, ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΕΝΑ ΑΡΜΟΔΙΩΣ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ, ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΙΣΤΩΘΕΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ (ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ) ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΜΟΥ.
  ΚΑ ΕΡΩΤΩ, ΕΑΝ ΕΓΩ ΣΑΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ ΕΙΧΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΝΑ ΕΞΟΦΛΗΣΩ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΟΥ, ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΜΟΥ ΔΙΑΚΟΠΤΑΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΝΑΙ η ΟΧΙ;
  ΓΙΑΤΙ 2 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ 2 ΣΤΑΘΜΑ:
  ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΕ ΤΟ ΑΧΡΕΩΣΤΗΤΩΣ ΚΑΤΑΒΛΗΘΕΝ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ, ΕΚ ΠΑΡΑΔΡΟΜΗΣ, ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟ;
  ΤΕΛΟΣ ΚΥΡΙΟΙ, ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙΣΤΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΗΔΗ ΕΚΔΟΘΕΝΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ, ΕΙΔΑΛΩΣ ΕΠΙΦΥΛΑΣΟΜΑΙ ΠΑΝΤΟΣ ΝΟΜΙΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΜΟΥ.

  Σχόλιο από Dimitris | Σεπτεμβρίου 11, 2015 | Απάντηση

 97. Κατοικούσα στα Γιάννενα για 1 χρόνο και είχα συμβόλαιο για ασύρματο internet to opo;io ;elhje 7 100 2015. πήγα στο μαγαζί τουρ στα Γιάννενα να δια κόψω τη σύμβαση λόγω αναχώρησης από την πόλη. Μου ζήτησαν να τους πληρώσω τον τελευταίο μήνα. Τους πληροφόρησα οτι δεν θέλω πλέον να ανανεωθεί η σύμβαση. Πλήρωσα και πλέον κατοικώ στην Αθήνα. Εντελώς τυχαία επισκέφτηκα ένα μαγαζί της wind στην Αθήνα. Με πληροφόρησαν οτι η σύμβαση τρέχει ανεξάρτητα αν δεν έχω κατεβάσει ούτε μισό bite. έπρεπε να έχω κάνει αίτηση…. Ζήτησα να κάνω εκείνη τη στιγμή για μα ξεμπερδέψω. Μου ζήτησαν ν ΞΟΦΛΉΣΩ ΤΟ ποσό …. τα έδωσα μου ζήτησαν ταυτότητα και ΑΦΜ … τα έδωσα. Μου ζήτησαν τηλέφωνο… είπα οτι δεν έχω… μου είπαν οτι δεν μπορώ να συνεχίσω ….. σαν να κρατούσαν καθυστέρηση (από την αρχή έπρεπε να με πληροφορήσουν οτι χρειάζεται αίτηση. Τι μπορώ να κάνω με αυτούς τους απατεώνες;;;; γιατί φαντάζομαι την επόμενη καθυστέρηση …πήγαινε Ιωάννινα εκεί που σου έκαναν το συμβόλαιο.

  Σχόλιο από Ioannis Machairas | Οκτώβριος 16, 2015 | Απάντηση

 98. κάνοντας αίτηση για νέα σύνδεση σταθερής τηλεφωνίας και ΙΝΤΕΡΝΕΤ στο Ιλιον στην Αθήνα στην εταιρεία CYTA μετά από αρκετές ημέρες μας έγινε γνωστό ότι δεν υπάρχει διαθέσιμη γραμμή από τον ΟΤΕ. Αν όμως υποβληθεί αίτημα στον ΟΤΕ μπορεί να ικανοποιηθεί. Δεδομένου ότι ο ΟΤΕ είναι αρκετά ακριβότερος και η σύνδεση με αυτόν σε δεσμεύει για 12 ή 18 μήνες τι μπορεί να γίνει σε αυτήν την περίπτωση δεδομένου ότι ο ΟΤΕ καταργεί στην πράξη το δικαίωμα ελεύθερης επιλογής παρόχου και καταστρατηγεί τις αρχές του αθέμιτου ανταγωνισμού που πρέπει να εξααφαλίζονται στην αγορά. Σημειώνω ότι αυτό συμβαίνει για δεύτερη φορά στα 3 τελευταία χρόνια με την προηγούμενη φορά στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας Αττικής και τελικά την αναγκαστική σύνδεση με τον ΟΤΕ

  Σχόλιο από arthurskg | Νοέμβριος 24, 2015 | Απάντηση

 99. Αιτηση αρχες ΜΑΙΟΥ του 15′ για τηλεφωνο και ιντερνετ στο εξοχικο(6μηνο προγραμμα »εξοχικο») και αφου με διαβεβαιωσαν οτι ολα θα ειναι ΟΚ την 1/6 ,που ξεκιναει το προγραμμα, δεν ειχα ποτε internet.Καθημερινες τηλ. »ενοχλησεις» λεγοντας μου οτι υπαρχει βλαβη που θα διορθωθει.Τελικως ,οταν εφτασα στον τεχνικο διευθυντη της ευρυτερης περιοχης(τηλεφωνικα) στις αρχες…Αυγουστου!!!, μου ειπε οτι τωρα δεν μπορει να δεσμευσει ατομα για να ερθουν να επιδιορθωσουν την βλαβη διοτι φευγουν ολοι με αδεια!!!Απο σεπτεμβρη…Τελικα εκανα αιτηση απομειωσης παγιου αλλα αυτο δεν ηταν η λυση…Το θεμα ειναι οτι εχω μια μικρη ξενοδοχειακη μοναδα, και ειναι η μονη χωρις internet.Με αποτελεσμα να εχω υποστει μεγαλη οικονομικη ζημία απο τον ανταγωνισμο.Οι τζιροι μου ειναι κατα 50% μειωμενοι.Ειχα πελατες δυσαρεστημενους μιας και σε ολα τα site που ειμαι ειχα προσθεσει την υπηρεσια του internet, με αποτελεσμα εκτος των ακυρωσεων να μου ριχνουν τις τιμες των δωματιων οι ιδιοι δυσαρεστημενοι πελατες.Δεν εμφανιστηκε ποτε καεις απο τον ΟΤΕ.Θελω να τους κανω αγωγη-καταγγελια για την οικονομικη ζημια που υπεστη!Και για την αναλγησια τους.Αν μπορει να με βοηθησει κανεις που ειχε ποτε αντιμετωπισει ιδιες περιπτωσεις ,θα ηταν ευχαριστο

  Σχόλιο από giorgos | Νοέμβριος 25, 2015 | Απάντηση

 100. Στα μέσα Δεκεμβρίου πήγα με την σήζυγό μου στο κατάστημα WIND επί της εγνατίας οδού στην Θεσσαλονίκη. Εκεί μας ενημέρωσε η κ.Ντίνα Σοφία για μια προσφορά για κινητά και σταθερό τηλέφωνο. Αποφασίσαμε να κάνουμε συμβόλαιο με την WIND και πήγα ξανά στο κατάστημα να το υπογράψω.Αφού υπέγραψα το συμβόλαιο βασιζόμενος στην σχετική ενημέρωση από την συγκεκριμένη υπάλληλο, αυτή
  δίνοντας μου τις κάρτες για τα κινητά μου είπε πως για τον αριθμό της συζήγου μου ισχυε κάτι διαφορετικό από αυτό που μας είχε αρχικά διαβεβαιώσει. Μας είπε άλλα πριν και άλλα μετά την υπογραφή του συμβολαίου.Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ξαναπήγαμε στο ίδιο κατάστημα να ζητήσουμε ακύρωση της διαδικασίας μιας και είχαμε εξαπατηθεί. Η κ.Ντίνα μας είπε πως και αυτή ενημερώθηκε για την αλλαγή των όρων στο συμβόλαιο 5 ημέρες πριν αλλά έκρινε σκόπιμο να μας ενημερώσει αφού το υπογράψαμε.Ζητήσαμε την ακύρωση το ίδιο απόγευμα και η απάντηση της ήταν πως τώρα πια δεν γίνεται!!! Αρνήθηκε να προβεί σε οποιαδήποτε διαδικασία ακύρωσης λέγοντας πως αυτό δεν είναι δυνατό.Απευθυνθήκαμε στην cosmote και ζητήσαμε ξανά συνεργασία μαζί της και ανέλαβε αυτή τα κινητά μας τηλέφωνα. Λίγες ημέρες μετά και αφού ψάχναμε κάποια λύση απευθυνθήκαμε ξανά στο κατάστημα ώστε να δούμε πως θα ακυρωσουμε και την αίτηση για το σταθερό.Εκει ο υπάλληλος Καλαϊτζόγλου Γιώργος μας είπε πως αν θέλουμε ακύρωση πρέπει να πληρώσουμε πρόστιμο. Του είπαμε να προβεί στην ακύρωση και μας είπε πως δεν μπορεί να το κάνει και πως έπρεπε να τηλεφωνήσουμε στην εταιρία. Φύγαμε από το κατάστημα, τηλεφωνήσαμε στην εταιρία και μας είπαν οτι μπορούσαμε να κάνουμε την ακύρωση τρεις ημέρες πριν και πως τώρα γίνεται μόνο με προστιμο και πως αυτό γινεται σε κατάστημα. (Γιατί λοιπόν αφού μπορούσαμε να κάνουμε την ακύρωση τρεις μέρες πριν η κ.Ντινα μας ειπε πως δεν γινεται;) Ξαναπήγαμε λοιπόν πίσω στο κατάστημα και είπαμε στον κ.Καλαιτζόγλου πως απο την εταιρία στην οποιά μας έβαλε να τηλεφωνήσουμε μας είπαν να ξαναέρθουμε στο κατάστημα για την ακύρωση. Ο κ. Καλαιτζόγλου αρνήθηκε και πάλι να κανει την ακύρωση λέγοντας πως δεν την δέχεται το σύστημα και κράτησε την φωτοτυπία της ταυτότητας μου στην οποία δήλωνα γραπτως πως επιθυμώ ακύρωση η οποια θα γινοταν την επόμενη μέρα που θα ηταν εκεί και η κ.Ντίνα. Αυτή η ακύρωση δεν έγινε και πάλι! Έιχε η κ.Ντίνα το δικαίωμα να αρνηθεί να προβεί στην αίτηση ακύρωσης την ίδια ημέρα; Μας είπε ψέματα οτι δεν γινόταν. Είχε ο κ.Καλαιτζόγλου το δικαίωμα να αρνηθεί κι αυτός την αίτηση ακύρωσης;Τελικά άρχισα να στέλνω fax και e-mail στην wind για την ακύρωση και με ενημέρωσαν οτι πρέπει να πληρώσω και το τέλος ενεργοποίησης και το τέλος διακοπής δηλ.γύρω στα 220€. Θέλω να τους καταγγείλω γιατι με εξαπατησαν. Δεν ελαβα καν αντιγραφο του συμβολαιου. Αρνηθηκαν παρανομως να προβουν στην εμπροθεσμη αιτηση μου για ακύρωση. Τωρα με χρεωνουν με τιμολογια για μια υπηρεσία που δεν χρησιμοποιησα ποτε και που απο την ιδια κιολας ημερα ζητησα την ακύρωση της.

  Σχόλιο από stellandreas | Ιανουαρίου 9, 2016 | Απάντηση

 101. Εδώ και 1 μήνα έχω κάνει αίτηση μεταφοράς από το προηγούμενο σπίτι σε καινούρια οικοδομή και μου απάντησαν ότι δεν έχει γραμμή ο ΟΤΕ πριν μία εβδομάδα ήρθαν τεχνικοί του ΟΤΕ και όντος δώσαν γραμμές, σήμερα ύστερα από μια εβδομάδα με πήραν τηλέφωνο από την Forthne και μου είπαν ότι δεν έχει γραμμές όταν ο γείτονάς μου ζήτησε γραμμή από τον ΟΤΕ ΠΡΙΝ από 2 Μέρες και του απάντησαν ότι σε 3 μέρες θα έχει ιντερνετ και τηλέφωνο και ότι έχει κανονικά γραμμές. Εγώ έχω προπληρωμένο πακέτο τις Forthne από το προηγούμενο σπίτι που λήγει σε 2 μήνες και αυτό που μου είπαν από την fortnet είναι ότι για να μην χάσω τα λεφτά μου θα πρέπει να περιμένω 2 μήνες και μετά εφόσον δεν μπορούν να με εξυπηρετήσουν τότε μόνο μπορώ να πάρω τα λεφτά μου από τους 2 μήνες που προπλήρωσα άρα και δεν έχω ίντερνετ και δεν μπορώ να πάρω τα χρήματα μου που τα έχω προπληρώσει αφού δεν μπορούν να με εξυπηρετήσουν ώστε να πάω σε άλλο πάροχο διότι πιστεύω ότι μόλις πάω στον ΟΤΕ την άλλη μέρα θα με πάρουν τηλέφωνο να μου πουν ως δια μαγείας ότι έχουν γραμμές.Τι κάνω σε αυτήν την περίπτωση ?

  Σχόλιο από ΓΙΩΡΓΟΣ | Μαρτίου 9, 2016 | Απάντηση

 102. η μεγαλη απατη wind αν κ την ειχαμε παρει με καλο ματι,,,,, με το που πηγαμε απο vodafone se wind αρχισε το παραμυθι δεν υπαρχει προστιμο στον πρωην παροχο δεν ειναι πουθενα γραμμενο,,,,, ειχαμε κανει ξανα φορητοτητα στη vodafone την 1 ημερα που ηρθε το σημα κ μασ πηρε τηλ,η wind se 5 ημερεσ να δωσουμε τη γραμμη στη vodafone ! δωστε τη λεμε αρχισαν τα δικα τουσ ,,,,δεν υπαρχει προστιμο μασ λενε δεν ειναι γραμμενο πουθενα,,, τουσ ειπαμε δωστετη γραμμη τωρα ποτε δεν πηγε η γραμμη στη vodafone …. mas εστειλαν 120ευρω προστιμο λογω συμβολαιου για αλλουσ 7 μηνεσ απο vodafone…. λεμε στα τσακιδια κ φευγουμε κ απο wind ξανα τηλ, θα πληρωσετε ρητρα!!! λυτρα,,, 170εευρω,,,, 1 δεν υπεγραψε κανεισ συμβολαιο με wind.. 2 μασ ειπαν πωσ δεν υπαρχει κανενα προστιμο,,, τουσ λεμε ,απαντηση η κοπελλα ειναι καινουργια στην wind….. mas ειπαν,,, καναμε εντοσ 14ημερων υπαναχωρηση σε καταστημα wind k ξαφνικα δεν μασ γνωριζαν στην δαβακη,,,, τα δικαιολογητικα τα εξαφανισαν,,,,, αυτη ειναι η ελλαδα σημερα αναρχια ο καθενασ κλεβει κ δεν υπαρχει κανεισ! να τουσ μαζεψει!

  Σχόλιο από παντελησ | Νοέμβριος 13, 2016 | Απάντηση

 103. Ο ΟΤΕ είναι η μεγαλύτερη απάτη κοροϊδεύουν ρο κοαμακι λες και είναι σκουπίδια είναι η μεγαλύτερη εταιρεία που τους θεωρώ απατεωνες και κοινός κλέφτες…. Ας μου κανουν αυτοι τώρα καταγγελεια για αυτά που γράφω… Ειναι είναι κλέφτες, απατεώνες, και εγκληματίες,…. Και το κράτος ανύπαρκτο να πανε να γαμηθουνε σεν πληρώνω τπτ αλλα λένε όταν σε παίρνουν τηλ για να σε κανουν πελάτη, και αλλα ερχονταο μετα

  Σχόλιο από Ηλία; | Νοέμβριος 2, 2017 | Απάντηση

 104. Έγινε αίτηση για υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας και ίντερνετ στην εταιρία nova σε κατάστημα στη Ρόδο στις 5/3/18 όπου και μας είπαν ότι σε μια βδομάδα περίπου θα έχει ενεργοποιηθεί η υπηρεσία. Στις 10/3/18 ενημερωνόμαστε ότι η υπηρεσία μας έχει ενεργοποιηθεί αλλά ελέγχοντας την γραμμή μας ήταν ΄΄νεκρή’’. Διαπιστώνουνε μετά από δική μας όχληση ότι πράγματι έχει πρόβλημα η γραμμή μας και θα στείλουν τεχνικό να την δει. Στις 13/3/18 έρχεται ο τεχνικός της nova και διαπιστώνει όντως το πρόβλημα όπου και το κοινοποιεί (απ ότι μου ανάφερε) τόσο στης εταιρία nova όσο και στον ΟΤΕ γιατί λέει πρέπει να γίνει συνδυαστικά η επίλυση του προβλήματος. Ρωτώντας πόσο διάστημα θα χρειαστεί μου είπε μέσα σε 3 εργ.μέρες πρέπει να έχει έρθει ο τεχνικός του ΟΤΕ να το φτιάξει και κατόπιν θα ερχόνταν πάλι για να κάνει την τελική σύνδεση….Από τότε έχουν περάσει 3 εβδομάδες με καμία παροχή υπηρεσιών τηλεφωνίας και προβληματικού ίντερνετ, και με μόνη ενημερώση σε επανελλειμένα mail που στέλναμε αλλά και τηλεφωνήματα μας ‘’ότι έχει δρομολογηθεί το αίτημά μας’’….. Εχοντας μετακομίσει πρόσφατα από Αθήνα στη Ρόδο η έλλειψη σταθερής τηλεφωνίας αλλά και ίντερνετ μας έχει δημιουργήσει πολλαπλά προβλήμα επικοινωνίας με τους δικούς μας ανθρώπους στην Αθήνα αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς και σε επίπεδο προσαρμοστικότητας σε ένα νέο τόπο διαμονής μας πλέον. Και ρωτώ: ΠΟΣΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΧΡΕΙΆΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΎΣΟΥΝ ΜΙΑ ΒΛΆΒΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΠΤΙΚΩΝ ΙΝΩΝ? ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ‘’ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ’’ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΕΝΑΝ ΠΕΛΑΤΗ ΤΟΥΣ?? ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΣΑΦΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ/ΕΞΗΓΗΣΗ/ΛΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΟΧΟ ΠΡΟΣ ΕΜΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ‘’ΑΝΙΔΕΙΚΕΥΤΑ’’ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΆ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ?? ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΚΔΙΔΟΥΝ(!!!) ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΑΜΕΣΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΣΧΕΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ?? Σήμερα σχεδόν ένα μήνα μετά και παρόλοες τις καταγγελίες που τους κοινοποιήσα το αυτί τους δεν ίδρωσε….ούτε καν να μπουν στο κόπο να με πάρουν τηλέφωνο…..

  Σχόλιο από ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΙΡΑΜΟΓΛΟΥ | Απρίλιος 3, 2018 | Απάντηση


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: