NEO INKA – ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ, ΔΥΝΑΜΩΣΕ ΤΟ!!!

ΓΙΝΕ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΚΡΙΚΟΣ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ.

Πως κάνω login;

Για να μπορέσετε να μας στείλετε σχόλια στο blog του Νέου ΙΝΚΑ θα πρέπει να έχετε οπωσδήποτε λογαρισμό χρήστη στο WordPress.com. Αλλά για να μπορέσετε να πάρετε λογαρισμό χρήστη θα πρέπει αρχικά να έχετε ένα έγκυρο λογαριασμό ηλ. ταχυδρομείου. Το πως θα αποκτήσετε ένα λογαριασμό ηλ. ταχυδρομείου ξεφεύγει αυτή τη στιγμή από τα πλαίσια αυτού του οδηγού. Στο συγκεκριμένο παράδειγμα υποθέτουμε ότι έχετε ένα ελεύθερο λογαριασμό στο Yahoo.gr.

Βήμα 1ο

Στο κάτω μέρος της σελίδας υπάρχει το login.

rep1.gif

Βήμα 2ο Ξεκινάμε για την δημιουργία λογαριασμού WordPress.com.

rep2.gif

Βήμα 3ο Βάζουμε τοόνομα χρήστη που διάλεξαμε και την διεύθυνση του ηλ. τζυδρομίου μας. Στο παράδειγμα βάλαμε myName. Αυτό δεν πρόκειται να δουλέψει ;-).

Προσέξτε επίσης να σημειώσετε την αποδοχή των όρων και την επιλογή λογαρισμού (εκτός βέβαια αν θέλετε να κάνετε δικό σας μπλογκ).

rep3.gif

Βήμα 4ο α) Το πρώτο πράγμα που κάνει το WordPress.com είναι α ελέγξει ότι ο λογαρισμός ταχυδρομείου υπάρχει.

rep4.gif

β) στην συνέχεια έχετε την ευχέρεια να βάλετε τα στοιχεία σας αν το θέλετε. Συνιστούμε βεβαίως την προσοχή σας σε αυτό.

rep5.gif

γ) …συνέχεια για περισσότερες διορθώσεις αν χρειάζονται.Αφού λοιπόν ελέγξετε το ταχ. σας και ενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας…

rep6.gif

Βήμα 5ο Θα φτάσετε στο ποθητό αποτέλεσμα. Προσοχή όμως! Όπως είπαν και οι παλιώτεροι «τα γραπτά μένουν» και μάλιστα εκτεθειμένα σε δημόσια θέα. Το να πείτε κάτι με το στόμα δεν είναι πάντα τόσο σπουδαίο. Το να το γράψετε όμως, σημαίνει ότι δεν θα μπορείτε να το αρνηθείτε έπειτα.rep7.gif.

Καλό γράψιμο στην συνέχεια.