NEO INKA – ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ, ΔΥΝΑΜΩΣΕ ΤΟ!!!

ΓΙΝΕ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΚΡΙΚΟΣ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΛΑΟ

Φίλε Ισραηλινέ λαέ

Είμαστε και οι δύο λαοί από τους πιο αρχαίους, τους πιο παλιούς στην περιοχή. Εχουμε ιστορία από τότε που άλλοι λαοί δεν υπήρχαν … και πρέπει να διδαχθούμε όλοι από αυτή.
Σου απευθύνουμε αυτή την επιστολή γιατί μπορεί να νοιώθεις ότι εμείς σε πικραίνουμε με την στάση μας. Στην πραγματικότητα θέλουμε να σε κάνουμε να σκεφτείς βαθειά τις διδαχές της ιστορίας για να προφυλαχθείς ο ίδιος και, εάν και εμείς κάνουμε κάποια στιγμή πράγματα που νοιώθεις ότι μας εκθέτουν σε κινδύνους, θα θέλαμε να πράξεις το ίδιο, όπως εμείς, να μας προειδοποιήσεις, να μας ξυπνήσεις ίσως από τον ύπνο της οργής. Πιστεύουμε πως θα γνωρίζεις την γενναία υπέρ των εδώ συμπατριωτών σου στάση των Ελλήνων, κατά τον ναζιστικό διωγμό.
Ξέρουμε πως μπορεί να νοιώθεις, έχουμε νοιώσει πολλές φορές και εμείς στην ιστορία μας με τον ίδιο τρόπο, αλλά πάντα η οργή μας στοίχιζε την ανθρωπιά μας. Οσο αφορά εμάς και τα μέλη μας ζητούμε συγγνώμη από όσους λαούς αδικήσαμε στο διάβα της ιστορίας μας.
Δεν θέλουμε να σου μιλήσουμε για τις 10 εντολές, στις οποίες και οι δύο λαοί πιστεύουν, εσείς ξέρετε καλύτερα από εμάς αν και τι έχετε πράξει.
Θέλουμε να σου μιλήσουμε για τις διδαχές της Ιστορίας και όσα συνάγονται από αυτές.
Ξέρουμε και οι δύο καλά πως η δύναμη και η ισχύς δεν είναι παντοτινές, πως αργά ή γρήγορα χάνονται. Ξέρουμε πολύ καλά πως μόνο η ειρήνη και η πραγματική φιλία, η κοινή πρόοδος μπορεί να στηρίξει και να εγγυηθεί το μέλλον των λαών. Πως η βία γεννάει τη βία.
Πρέπει φίλε ισραηλινέ λαέ να δεις μέσα από την πολυτάραχη και σκληρή ιστορία σου, να δεις το παρόν και το μέλλον του κράτους σου και να διδάξεις ο ίδιος τους άλλους λαούς με μεγαλοθυμία και αγάπη για την ειρήνη.
Ελα στην θέση του αντιπάλου σου, έχεις βρεθεί σαν λαός πολλές φορές σε αντίστοιχη θέση και δείξε το πρόσωπο που μπορείς, δίδαξε την ειρήνη και την αγάπη στους γύρω σου και σε όλο τον πλανήτη, δείξε τον δρόμο σε όλους.
Δεν υπάρχουν διέξοδοι άλλοι για τους λαούς που να κάνουν καλύτερο το παρόν και να εγγυώνται το μέλλον. Πάρτε το παρόν και το μέλλον στα χέρια σας, νικήστε την οργή και δώστε μιαν ελπίδα στην ειρήνη, δώστε μια ελπίδα για το μέλλον, το δικό σας και των παιδιών σας.
Ισως δεν ξέρετε ότι ο στρατός σας στην Γάζα έχει προκαλέσει τον θάνατο εκατοντάδων αμάχων, εκατοντάδων μικρών παιδιών, όμως δεν είναι ο θάνατος και η ανταπόδοσή του λύση για το μέλλον, αλλά η ειρήνη.
Σας προτρέπουμε να αφήσετε τον θυμό σας στην άκρη πρώτοι εσείς που κουβαλάτε μια μακραίωνη ιστορία και να ανοίξετε τον δρόμο για την ειρήνη με δική σας πρωτοβουλία. Πιέστε όσους μεταξύ σας θέλουν ένα διαρκή πόλεμο, κάνετέ τους να καταλάβουν ότι μόνος τρόπος για να ζήσετε μια πραγματική ζωή δεν είναι ο δρόμος του φόβου, αλλά της ειρήνης.
Είναι καλύτερο να δείξετε εσείς στους Παλαιστίνιους τον τρόπο να ασχολούνται με την ζωή τους , παρά να τους βάζετε στην λογική του πολέμου και του θανάτου.
Δώστε τους μια πατρίδα που μπορεί να επιβιώσει, δώστε τους ένα μέλλον που θα γίνει το μέλλον όλων.
Βλέποντας έναν άδικο και άνισο πόλεμο αναγκαστήκαμε με βαριά καρδιά και πολλή περίσκεψη να κηρύξουμε μποϋκοτάζ στα προϊόντα που παράγετε. Καλέσαμε παράλληλα τους Παλαιστίνιους να πάψουν να σας επιτίθενται.
Είναι ο μόνος δικός μας τρόπος για να πιέσουμε για την ειρήνη.
Ζητούμε συγγνώμη από τον αγνό εργαζόμενο λαό του Ισραήλ για τις δυσκολίες που μπορεί να του προκαλέσει η απόφασή μας αυτή και ζητούμε την κατανόησή του.
Είναι απόφασή μας και πρέπει να γίνει και δική σας, όλου του πλανήτη, πως οι πολίτες θα απαντούν εφεξής σε κάθε πόλεμο που έχει θύματά αμάχους με αυτό τον τρόπο.
Εσείς μπορείτε να πιέσετε στην χώρα σας για να σταματήσει αυτός ο πόλεμος και σας καλούμε να το πράξετε.
Ευχόμαστε να μας αναγκάσετε με την στάση σας υπέρ της ειρήνης να σταματήσουμε το μποϋκοτάζ ακόμα και αύριο: σταματήστε τον πόλεμο.
Θα σας περιμένουμε με χαρά να μετάσχετε και εσείς στη κίνησή μας, στο επόμενο μποϋκοτάζ ενάντια στο ξεκίνημα ενός άλλου πολέμου.

Με αδελφικούς χαιρετισμούς

Advertisements

Ιανουαρίου 16, 2009 - Posted by | ΜΠΟΥΚΟΤΑΖ | , , , ,

3 Σχόλια »

 1. Η 4 ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ … ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΔΥΝΑΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΗΝΙΟΥΣ ?

  ΑΣ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΔΥΝΑΤΟΥ.

  Σχόλιο από ο ευρών | Ιανουαρίου 16, 2009 | Απάντηση

 2. Ισραηλινέ λαέ δεν είσαι φίλος μας. Δεν απολογούμαστε για το μποϋκοτάζ στα προϊόντα σου και πραγματικά απορούμε πόσες τόσες παγκόσμιες φίρμες σου ανήκουν. Ισραηλινέ λαέ δεν έχεις κράτος. Είσαι δύναμη κατοχής σε ένα κράτος εδώ κα 60 χρόνια. Εδώ και 60 χρόνια συντελείς μια γενοκτονία χωρίς να διδαχθείς από τη γενοκτονία τη δική σου. Όντως η ιστορία έχει γυρίσματα αυτό μην το ξεχνάς… Μέχρι πότε θα είσαι κάτοχος του παγκόσμιου πλούτου και θα έχεις τις μισές πολυεθνικές του κόσμου δικές σου και Εβραίους στα τιμόνια των ισχυροτέρων κυβερνήσεων; Όσο για τις 10 εντολές; Αναφέρονται στη Βίβλο. Όχι στην Καινή Διαθήκη. Τη Βίβλο που πιστεύεις και ασπάζεσαι. Και τις έχεις παραβεί όλες. Προσωπικά αλλά και από συζητήσεις με πολλούς Έλληνες Κρητικούς δε σε θεωρούμε φιλικά προσκείμενο, το κάθε άλλο. Τα σχέδιά σου δε για την Κρήτη τα γνωρίζουμε. Ίσως εσύ δε γνωρίζεις οτι οι Παλαιστίνιοι, προέρχονται από τους αρχαίους Φιλισταίους. Τους Μινωΐτες δηλαδή που εποίκησαν την περιοχή μετά την καταστροφή της Κρήτης και του ΜινωΙκού πολιτισμού το 1450 π.Χ. με την καταστροφή που προεκλήθη από το σεισμό του ηφαιστείου της Σαντορίνης. Όπως και τότε, έτσι και τώρα θα σας νικήσουν. Δεν είναι τυχαίο οτι 60 χρόνια με μια από τις μεγαλύτερες πολεμικές μηχανές, με όλα τα κράτη στο «πλευρό» σας, τις πολυεθνικές σας με τους διωγμούς, τα βασανιστήρια, τους πολέμους και τη μακροπρόθεσμη γενοκτονία που έχετε ασκήσει 2 εκατομμύρια βαστάνε γερά. Για κάθε μωρό που θα σκοτώνετε 10 θα γεννιούνται. Γι’αυτό Ισραηλινέ λαέ παράτα τα. Η ήττα σου είναι προδιαγεγραμμένη

  Σχόλιο από Ektoras | Ιανουαρίου 18, 2009 | Απάντηση

 3. O Ektoras έχει την άνεση να πει κάποια πράγματα που πολλοί πιστεύουν. Το ιστορικό κομμάτι μπορεί να ελέγχεται αλλά το άλλο εκφράζει μια δυναμική άποψη με ουσία.
  Βέβαια είναι ευνόητο ότι ο Ελληνας εάν οι όροι ήταν αντίστροφοι θα υποστήριζε τους Εβραίους έναντι των Αράβων, όπως το έκανε κατά των Γερμανών.
  Εχουμε κληρονομήσει σε αυτό τον τόπο ένα αίσθημα ιστορικής δικαιοσύνης και αυτό είναι πολύ σημαντικό.

  Σχόλιο από dimkaramitsas | Ιανουαρίου 22, 2009 | Απάντηση


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: