NEO INKA – ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ, ΔΥΝΑΜΩΣΕ ΤΟ!!!

ΓΙΝΕ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΚΡΙΚΟΣ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ.

Προσοχή στα μηνύματα που αποστέλλουμε σε τετραψήφιους ή πενταψήφιους αριθμούς για να συμμετάσχουμε σε διάφορους «διαγωνισμούς»

Το Νέο ΙΝΚΑ προειδοποιεί τους καταναλωτές ώστε να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, όταν αποστέλλουν από τα κινητά τους τηλέφωνα μηνύματα σε τετραψήφιους ή πενταψήφιους αριθμούς, προκειμένου να συμμετάσχουν σε διάφορους αποκαλούμενους «διαγωνισμούς».

Σήμερα 5 Νοεμβρίου δεχθήκαμε επώνυμη και με όλα τα αποδεικτικά στοιχεία καταγγελία ( τα στοιχεία του οποίου είναι στην διάθεση σας) από καταναλωτή, ο οποίος είναι συμβεβλημένος με εταιρεία κινητής τηλεφωνίας. Στις 11 Οκτωβρίου έστειλε από το κινητό του μήνυμα σε πενταψήφιο αριθμό, συμμετέχοντας σε ένα διαγωνισμό, προκειμένου να κερδίσει μία τηλεόραση. Μετά το μήνυμα που έστειλε όμως, άρχισε να δέχεται επανειλημμένα μηνύματα από το συγκεκριμένο πενταψήφιο νούμερο, στα οποία τον καλούσαν να συμμετάσχει και σε άλλους διαγωνισμούς. Η απάτη σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα έγκειται στο ότι για τα μηνύματα που δεχόταν από τον πενταψήφιο αριθμό χρεωνόταν στο λογαριασμό του με 1, 68 ευρώ. Συνολικά δέχθηκε οκτώ τέτοια μηνύματα για τα οποία ήδη για τα πέντε έχει χρεωθεί στον τελευταίο λογαριασμό που του απεστάλη με 1, 68 για κάθε ένα από αυτά. Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι πολλά.

Η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας ρίχνει την ευθύνη στην εταιρία που διαχειρίζεται τον πενταψήφιο αριθμό. Πώς είναι όμως δυνατόν εταιρία κινητής τηλεφωνίας με την οποία έχει συμβληθεί ο καταναλωτής να επιτρέπει να επιβάλλονται εν αγνοία του κατόχου του κινητού, χρεώσεις από άλλες εταιρίες; Δεν οφείλει να προστατεύσει τον πελάτη της; Είναι πραγματικά πρωτάκουστο να επιβάλλονται χρεώσεις όταν κάποιος δέχεται και το τονίζουμε δέχεται και όχι αποστέλλει ο ίδιος, το οποιοδήποτε μήνυμα στο κινητό του.

Το νομικό πλαίσιο για την διενέργεια «διαγωνισμών» είναι σαφές και θέτει προϋποθέσεις και όρους για την σύννομη διενέργειά τους.

Επίσης σαφή είναι και τα νομικά πλαίσια ως προς τα ζητήματα του τηλεφωνικού απορρήτου, της χρήσης προσωπικών δεδομένων και λειτουργίας των επιχειρήσεων τηλεειδοποίησης, τηλεμηνυμάτων, τηλεπωλήσεων κλπ. .

Έχοντας επισταμένα ασχοληθεί με τα ανωτέρω ζητήματα καλούμε όλους όσους δραστηριοποιούνται στους ανωτέρω τομείς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με την τήρηση του νόμου, αναλογιζόμενοι πρώτιστα τη νομιμότητα των πρακτικών τους.

Το Νέο ΙΝΚΑ έχει έτοιμα τα στοιχεία προκειμένου να ζητήσει την εισαγγελική παρέμβαση για την συνολική προστασία των πολιτών – καταναλωτών.

Το Νέο ΙΝΚΑ συνιστά και καλεί τους καταναλωτές να μην μετέχουν σε τέτοιου είδους διαγωνισμούς και γενικά σε διαγωνισμούς που δεν δημοσιοποιούν απόλυτα τους όρους συμμετοχής και επιλογής των νικητών.

Για την συγκεκριμένη περίπτωση δεν χωρά αμφιβολία ότι, εφόσον έγιναν χωρίς την ρητή ενημέρωση και την συγκατάθεση του λήπτη, οι χρεώσεις από την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας και την εταιρεία διαχείρισης είναι παράνομες και άκυρες.

Καταναλωτές, να ελέγχετε πάντα τους λογαριασμούς σας και να μην αποδέχεστε όσες χρεώσεις δεν είναι σαφείς ή δεν ανταποκρίνονται σε συναλλαγές σας.

Advertisements

Νοέμβριος 6, 2008 - Posted by | 2008, ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ, SMS | , , , , , , , ,

334 Σχόλια »

 1. ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ.

  Σχόλιο από ΠΕΤΡΟΣ | Νοέμβριος 7, 2008 | Απάντηση

  • http://www.eett.gr/opencms/opencms/admin/News/news_0914.html

   Όποιος ενδιαφέρεται ας κινηθεί νομικά, έχει πλέον υπέρ του και την απόφαση Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων και του Συνηγόρου του Καταναλωτή, με την ταυτόχρονη υποστήριξη της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

   Σχόλιο από Panos Alpogiannis | Οκτώβριος 12, 2009 | Απάντηση

   • Υπαρχουν καποια τηλεφωνα στα οποια μπορεις να καλεσεις και να διακοψεις ολο αυτο…Ειχα παρει μια φορα μα ξαναεγινε με τον αριθμο 54224 .. Μου τρωει ολη την καρτα σε μια μερα… Ποιον αριθμο μπορω να καλεσω για διακοπη… ??

    Σχόλιο από Τελης | Μαΐου 29, 2013

 2. paranoma me xrevse h cosmote mhnhmata sto 54024 apanthtika mhnhmata 11.26 eyrv. nomika th mporv na kanv.

  Σχόλιο από ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ | Νοέμβριος 14, 2008 | Απάντηση

  • Εφόσον έχεις εγγραφεί στην υπηρεσία (μέσω web site σε quiz / διαγωνισμό κτλ) αποδέχεσαι τους Όρους Χρήσης τους, οπότε οι εταιρείες που κάνουν τέτοιες παραπλανητικές ενέργειες είναι νομικά καλυμμένες.

   Το θέμα είναι να υπάρξει κινητοποίηση από τους καταναλωτές. 5-ψήφια υπήρχαν και παλιότερα, αλλά αυτές οι πρακτικές είναι πρόσφατες και γίνονται με τη συγκάλυψη των δικτύων, οι οποίες έχουν περίπου 50% συμμετοχή στα έσοδα.

   Σχόλιο από JFK | Ιουλίου 22, 2009 | Απάντηση

   • ΑΥΤΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΛΥΜΕΝΕΣ ΑΛΛΑ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΜΕΝΗ ΔΙΟΤΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΥΠΕΡΧΡΕΩΣΗ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΣΟΥ,ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΘΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΩΤΗ ΤΗΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΣΕΒΑΣΜ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΕΙ

    Σχόλιο από iwannou agyrios | Φεβρουαρίου 5, 2010

 3. Επικοινώνησε με το Ν. ΙΝΚΑ (στείλε e-mail). Εχεις πολλές επιλογές

  Σχόλιο από DimKaramitsas | Νοέμβριος 15, 2008 | Απάντηση

  • Η εταιρεία COSMOTE με χρέωσε με 22,299 ευρώ σε μυνήματα που δέχτηκα από το 54300 και την εταιρεία SMARTNET, τηλ. 2106069590 – προσοχή το τηλέφωνο είναι κρυφό και κάνει εκτροπή στην Κύπρο!! . Τα μυνήματα ήρθαν στο κινητό μου κατόπιν εγγραφής μου σε ενα διαγωνυσμό για ένα laptop και δεν ενημερώθηκα γιά το κόστος των απαντητικών μυνημάτων που θα λάμβανα, αλλά και για των αριθμό τους, δηλαδή 13 μυνήματα Χ 1,68 ευρώ έκαστο.
   Νομίζω ότι πρόκειτε για καθαρή απάτη και θα ήθελα αν μπορούσατε να με ενημερώσετε για το τι μπορώ να κάνω γι’αυτό.
   Ευχαριστώ.

   Σχόλιο από ΚΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ | Ιουνίου 5, 2009 | Απάντηση

   • Ενημερώθηκες με αναφορά στα ψιλά γράμματα. Με την εγγραφή σου αποδέχθηκες τους όρους χρήσης και άρα δέχθηκες τη λήψη αυτών των SMS. Θα είναι δύσκολο να καταφέρεις κάτι, αλλά αξιζει να το προσπαθήσεις, πρωτίστως για να προστατέψεις τους επομενους.

    Σχόλιο από panos1009 | Ιουλίου 15, 2009

   • ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΕ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ…ΜΗΝ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ…ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΝΑ ΔΕΙΤΕ?Η ΜΙΛΑΤΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ?…

    Σχόλιο από ΣΤΑΘΗΣ | Σεπτεμβρίου 29, 2009

 4. μετά από τρία μηνύματα του 54024 για συμμετοχή σε διαγωνισμό (24-10-08), η κόρη μου 10 ετών έστειλε μία απάντηση -από ολιγορία δικιά μου- την ίδια ημέρα. Από τότε το 54024 έστειλε περίπου 20 μηνύματα χωρίς βέβαια να απαντήσω, τα οποία και μου χρέωσε η wind προς 1,68 euro έκαστο. Στις 18-11-08, μετά από επικοινωνία μου με wind, που μου έδωσε στοιχεία της εταιρείας του 54024 (WIN), ζήτησα τηλεφωνικά να διακόψουν την αποστολή μηνυμάτων. Η υπάλληλος μου είπε ότι στέλνει νέο μήνυμα διακοπής εντός 24 ωρών. το μήνυμα αυτό ήρθε αμέσως αλλά το απόγευμα της ίδιας ημέρας ήρθαν άλλα δύο μηνύματα, τα οποία ήταν και τα τελευταία -μέχρι τώρα τουλάχιστον. Όλα τα μηνύματα, εισερχόμενα και 1 εξερχόμενο προς το 54024 δεν τα έχω διαγράψει. Τι μπορεί να γίνει από νομικής άποψης;

  Σχόλιο από παν. κολλίντζας | Νοέμβριος 27, 2008 | Απάντηση

  • ΕΓΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΕΣΤΕΙΛΑ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ 54006 ΚΑΙ ΜΟΥ ΗΛΘΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΕΛΝΟ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΟΣΤΕΛΩΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΕΙΧΑ 12 ΑΠΑΝΤΙΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ.ΒΕΒΑΙΑ Η KOSMOTE ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΧΤΙΚΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ.ΚΑΙ ΕΞΩΦΛΗΣΑ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ.ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ?

   Σχόλιο από nikmpoux | Ιουλίου 6, 2009 | Απάντηση

   • ΒΑΣΙΚΑ ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΟΤΙ ΕΠΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ.
    ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ.
    ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ.
    ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ OTI THN IDIA PERIODO H WIND MOY EXEI ENEΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΜΥ ΤΟΝΕ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΜΟΥ
    ΠΗΡΑ ΣΤΗ WIND ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ .
    ΨΕΜΑΤΑ….
    ΚΑΙ ΕΛΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΠΕΤΑΞΕΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΙΣΤΗΚΑΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΔΩΡΕΑΝ, ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΟΝΕ ΟΤΑΝ ΜΕ ΚΑΛΟΥΝ.
    ΣΤΟ ΛΟΓ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΡΕΩΣΕΙ 12ΜΗΝ ΑΠΟ ΤΟ 54006 + 1ΑΠΟ 54529 + 1 ΜΥ ΤΟΝΕ.ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΣΤΕΙΛΑ ΒΕΒΑΙΑ.
    ΜΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΚΑΤΙ ΜΗΝ «PUSH» ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΟΙΦΑ\ΓΑ ΟΜΩΣ – ΤΑ ΔΙΕΓΡΑΦΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ.
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑΚΑΝΩ ,ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ.
    ΤΙ ΘΑΓΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ???
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΘΥ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ….?
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    Σχόλιο από ΕΛ | Οκτώβριος 29, 2009

 5. Να μην δώσεις δεκάρα και να μας στείλεις τα στοιχεία.
  ΘΑ έχουμε πανηγύρια ….

  Σχόλιο από dimkaramitsas | Νοέμβριος 27, 2008 | Απάντηση

 6. με ποιο τρόπο;
  στο site σας δεν βρήκα πουθενά κάποιο τηλέφωνο ή φαξ.

  Σχόλιο από πάνος κολ. | Νοέμβριος 30, 2008 | Απάντηση

 7. Ετσι ακριβώς και σε μένα. Χρέωση για 6 μηνύματα ανάλογα και κόστος όχι 1,68 €/ sms αλλά μαζί με το ΦΠΑ φίλοι μου είναι 2,00 €/sms.
  Το ερώτημά μου είναι μπορούμε ν ααρνηθούμε την πληρωμή προς την Cosmote και μπορούμε να μάθουμε την επιχείρηση που κάνει την κομπίνα?

  Σχόλιο από ΑΝΕΣΤΗΣ | Δεκέμβριος 1, 2008 | Απάντηση

 8. Τελικά από την απάτη σε απάτη το πανε αυτοί ρε παιδιά. Από το Winplc.com βρήκα τηλέφωνο Αθηνών. Η υπάλληλος μου εκεί στο πρώτο τηλέφωνο αφού μου ζήτησε αρ. κινητό μου είπε ότι πρέπει ν ατηλ σε άλλον αριθμό που είναι η εταιρεία SUN NETWORKS στο 210 8103066 διότι γνώριζε ότι το κινητό μου στη υπηρεσία 54024 είναι συνδεδεμένο μαυτή την εταιρεία. Μύλος όπως καταλαβαίνετε. Προσωπικά δεδομένα και πράσινες ελιές. Η υπάλληλος μου στο νεο τηλεφώνημα μου είπε ότι στέλνει νέο μήνυμα διακοπής εντός 24 ωρών. Της ζήτησα να μου πει τον υπεύθυνο της εταιρείας, μου είπε ότι είναι η ίδια Χ»σωτηρίου (ψεύτικο?) και ότι βρίσκεται στην Αγγλία.
  Θα περιμένω έως αύριο να σταματήσει γιατι όμως πρέπει να πληρώσουμε τα μηνύματα. Σκεφθείτε πόσο εύκολα αυτοί μπορούν μέσα σε ένα μήνα να κλέψουν 500.000 € Απλά στέλνουν αυτό το σύστημα σε 50000 τηλέφωνα. Τόσο απλά.

  Σχόλιο από ΑΝΕΣΤΗΣ | Δεκέμβριος 1, 2008 | Απάντηση

 9. ΑΝΕΣΤΗ αναλαμβάνεις να συγκεντρώσεις τα στοιχεία για να κάνουμε μηνύσεις;
  Κανείς να μην πληρώσει τις παράνομες χρεώσεις.

  Σχόλιο από dimkaramitsas | Δεκέμβριος 2, 2008 | Απάντηση

 10. Δέχθηκα το παρακάτω μήνυμα στο κινητό μου τηλέφωνο : «ΕΣΑΙ ΕΓΓΕΓΡΑΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ QUIZ ΤΗΣ SUN NETWORKS ΜΕ ΧΡΕΩΣΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ 4EURO /ΕΒΔΟΜ. ΚΑΝΕ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΜΕ QUIZ STOP ΣΤΟ 54024 Τ2130251813 http://WWW.MOBIMILLIONS.NET» .

  Στο προηγούμενο χρονικό διάστημα πάτησα σε παρόμοιο μήνυμα στο 54024 με αποτέλεσμα να δεχθώ χρεώσεις για μηνύματα που δέχθηκα. Σε τηλεφωνική επικοινωνία με την ΚΟΣΜΟΤΕ την 17/11/2008 και μετά από διαμαρτυρία μου, μου δόθηκε κάποιο τηλέφωνο προκειμένου να επικοινωνήσω με την εταιρία WIN SA (όπως μου ανέφεραν) και να δηλώσω τη διακοπή. Το τηλέφωνο που μου δόθηκε δεν απαντούσε και μετά από δεύτερη τηλεφωνική επικοινωνία με την ΚΟΣΜΟΤΕ φρόντισαν να διακόψουν τις χρεώσεις που μου επέβαλλαν και απέδιδαν στην εν λόγω εταιρία.

  Σήμερα που δέχθηκα το ανωτέρω μήνυμα επέλεξα το 54024 προκειμένου να ενημερώσω με μήνυμα ότι δεν είμαι εγγεγραμμένος, αλλά διαπίστωσα ότι δεν λειτουργούσε. Μετά από επικοινωνία με την ΚΟΣΜΟΤΕ μου δηλώθηκε ότι αυτό ισοδυναμεί με αποδοχή και ότι είναι υποχρεωμένοι να αποδίδουν τις χρεώσεις της WIN SA χρεώνοντας το λογαριασμό μου. Επίσης με ενημέρωσαν ότι δεν έχουν τη δυνατότητα να ελέγξουν εάν είχε αποσταλεί κάποιο μήνυμα στο 54024 εκ μέρους μου.

  Παρακαλώ πολύ να με ενημερώσετε εάν έχει το δικαίωμα η ΚΟΣΜΟΤΕ να με χρεώνει και να αποδίδει σε τρίτους χωρίς τη συμφωνία και τι μπορώ να κάνω για να αποφύγω παρόμοιες χρεώσεις αλλά και για να μου επιστρέψουν όσα μέχρι σήμερα μου έχουν χρεώσει.

  Σχόλιο από Πάσχου Στέργιος | Δεκέμβριος 13, 2008 | Απάντηση

 11. To ίδιο συνέβη και σε μένα στο καρτοκινητό μου
  με το 54024 μετα απο τηλ επικοινωνία με την wind
  μου είπανε οτι δεν μπορούν να κανουν κάτι πάνω σε αυτό κι αν θέλω να κάνω καταγγελία
  Σαν δεν ντρέποντε λιγάκι
  αλλά εμείς φταίμε που τους αφήνουμε και τα κάνουν

  Σχόλιο από ΓΙΩΡΓΟΣ | Ιανουαρίου 2, 2009 | Απάντηση

 12. Παιδιά η απάτη εξακολουθεί να συνεχίζεται. Βγάλατε άκρη; Μπορεί κάποιος να με ενημερώσει για τις κινήσεις που πρέπει να κάνω ώστε να μην πληρώσω τις χρεώσεις στην VODAFONE (η οποία μάλιστα χρησιμοποιεί τον όρο “συνεργάτες” για WIN SA). Η εγγραφή μου πραγματοποιήθηκε εν αγνοία μου μέσα από κάποιο site και για πολύ καιρό γινόμουν αποδέκτης των μηνυμάτων χωρίς να γνωρίζω τον πραγματικό τους σκοπό.

  Σχόλιο από lida | Φεβρουαρίου 2, 2009 | Απάντηση

 13. Παιδιά αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα και η vodafone μου λέει πως δεν μπορεί να κάνει τίποτα.
  Εγώ ουδέποτε έστειλα μήνυμα σε αυτούς και μου στέλνουν συνέχεια μηνύματα οι αλήτες. Έχει βρεθεί καμιά άκρη.

  Σχόλιο από Βασίλης | Φεβρουαρίου 2, 2009 | Απάντηση

 14. Παιδιά αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα και η vodafone μου λέει πως δεν μπορεί να κάνει τίποτα.
  Εγώ ουδέποτε έστειλα μήνυμα σε αυτούς και μου στέλνουν συνέχεια μηνύματα οι αλήτες. Έχει βρεθεί καμιά άκρη;

  Σχόλιο από Βασίλης | Φεβρουαρίου 2, 2009 | Απάντηση

  • ΕΧΩ ΥΠΟΣΤΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΜΕ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ VODAFONE.TO ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ
   ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΘΑΜΕ ΕΝ ΤΗ ΑΓΝΟΙΑ ΜΑΣ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΝΕΝΟΣ ΟΤΙ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΑΡΙΘΜΟ ΑΠΟΣΤΟΛΕΑ.
   ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΑΝΕΙΛΛΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ ΣΤΗ VODAFONE
   KAI ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΜΥΝΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΧΟΜΟΥΝ,ΜΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΑΝ
   ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΟΙΓΑ
   ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΧΡΕΩΝΟΜΑΙ ΜΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΑΝ ΠΩΣ ΟΧΙ.ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΤΟ ΘΕΡΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ-ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΠΟΙΟΣ ΜΕ ΚΛΕΒΕΙ
   ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝΑ ΜΥΝΗΜΑ APO TO 54034 ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ ΤΗΣ VODAFONE
   KAI EXΩ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΩΝ 40 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ WIN AE/Μ’ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΞΗΠΗΡΕΤΗΣΗΣ
   8018038000
   OTAN ΚΑΛΕΣΑ ΤΗ VODAFONE ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΣ WIN AE
   KAI H WIN AE ENA AΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΝΑΣ ΚΥΡΙΟΣ ΗΡΕΜΟΤΑΤΟΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΠΩΣ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΔΡΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΑΔΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΗΝΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ,ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ ΜΕ ΦΑΞ ΤΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΚΑΙ ΜΕ ΧΡΕΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΜΕ 80 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ?
   ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΣΙΡΚΟ.ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΕ ΘΑ ΣΥΞΗΤΟΥΣΑΝ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΑΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΑΘΟΝΤΕΣ/ΜΕ ΜΙΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΝΟΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΠΙΛΗΦΘΕΙ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΤΑΝ.
   ΕΔΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ?ΡΩΤΑΩ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΑΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΟΥ.

   Σχόλιο από ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ | Απρίλιος 26, 2009 | Απάντηση

   • Μαρια στειλε μου το ταχυδρομειο σου ηδη εδωσα τα χαρτια μου σε δικηγορο

    Σχόλιο από Πετρος | Απρίλιος 29, 2009

 15. http://www.w2mobile.com/?q=el

  Edw einai h kompinaaaaaa

  Σχόλιο από Vassilis Boultis | Φεβρουαρίου 4, 2009 | Απάντηση

 16. Kai ege to idio exw pa8ei. Twra epsaksa sto internet na dw ti einai. Parakalw enimerwste me pws na kini8w apo edw kai pera. Egw exw cosmote kai den tous exw parei akoma tilefwno.

  Σχόλιο από stelios | Φεβρουαρίου 18, 2009 | Απάντηση

 17. Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω κι εγώ με μηνύματα με τον αριθμό 54024.
  Δεν χρειάζεται να αναφέρω λεπτομέρειες αναφέρθηκαν παραπάνω.
  Αυτοί οι τύποι έστελναν μηνύματα όποτε τους έκανε κέφι και τα χρέωναν στο λογαριασμό μου με 1,68€ που όπως είπε κάποιος παραπάνω αν βάλεις και το ΦΠΑ είναι 2€/sms
  Σήμερα που πήγα να πληρώσω το λογαριασμό ζήτησα να αφαιρεθεί το ποσό των 31€ που αφορούσε τα συγκεκριμένα μηνύματα αλλά δεν το δέχτηκαν.

  Εγώ πολύ απλά δεν τα πλήρωσα.
  Πλήρωσα μόνο το ποσό των κλήσεων που είχα κάνει.
  Αύριο θα κόψω εντελώς και το τηλέφωνο.
  Τώρα φαίνεται βέβαια οτι έχω ένα χρέος 31€ στη Wind αλλά δεν θα τους τα δώσω αν θέλουν να τα πάρουν ας με μηνύσουν.

  Σχόλιο από Μπακαβέλος Θωμάς | Φεβρουαρίου 23, 2009 | Απάντηση

 18. ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΘΟΝΤΕΣ ΜΕ ΤΟ 54024 ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΒΕΙ ΤΟ 54422 ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΜΠΛΕΚΟΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΛΙΣ ΑΛΛΑΞΑ ΠΑΚΕΤΟ ΚΑΡΤΟΣΥΝΔΕΣΗΣ ΣΤΗΝ COSMOTE ΑΠΟ WHATSUP ΣΕ 2009 ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΜΥΝΗΣΗ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΔΙΟΤΙ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΜΕΝΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΙ ΕΞΩ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΙΝΑΙ…..

  Σχόλιο από ΙΩΑΝΝΗΣ | Φεβρουαρίου 23, 2009 | Απάντηση

 19. ΕΠΙΜΕΝΩ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΠΑΘΩΝ

  Σχόλιο από ΙΩΑΝΝΗΣ | Φεβρουαρίου 23, 2009 | Απάντηση

 20. Μην τα πληρώνεται ρε παιδιά!
  Σας τα παίρνουν με τη βία;

  Σχόλιο από Θωμάς | Φεβρουαρίου 23, 2009 | Απάντηση

 21. Gia sas filarakia kai egw pathon eimai me tous kyrious ths WIN SA moy exoun faei 3 kartes me mynhmata pou stelnoun gia kathe mhnhma de xrewnoun 2 EU . Gia 2rh fora epikeinwnhsa me thn Cosmote pou einai kai paroxos ths

  Σχόλιο από Isi | Φεβρουαρίου 27, 2009 | Απάντηση

 22. Kai egw pathwn apo thn WIN SA [paroxos cosmote } pou mou exei steilei 8 mhnhmata kai kathe ena xrewsis 2EU. Den yparxei prostasia apo kanenan [apanthsh ths cosmote].To mono pou menei einai o INKA na mazepsei oles ths katagelies kai na paei ston eisagelea.

  Σχόλιο από Isi | Φεβρουαρίου 27, 2009 | Απάντηση

 23. Re paidia exw kai egw to idio provlima… egw omws exw kartosindesi opote den ginetai na min ta plirwsw! ta xrewnei amesws. an ksereis kaneis pws na to stamatisw na mou steilei e-mail sto notis152@hotmail.com
  Exw wind.

  Σχόλιο από notis15 | Μαρτίου 1, 2009 | Απάντηση

 24. Διαγραφή

  Για να διαγραφείς από τη συγκεκριμένη υπηρεσία:

  1. Μέσω sms: Στείλε STOP ή [keyword] STOP στο 54024 και θα διαγραφείς από τη συγκεκριμένη υπηρεσία. Κατόπιν θα λάβεις ένα μήνυμα (χωρίς χρέωση) που θα επιβεβαιώνει τη διαγραφή σου.

  2. Μέσω τηλεφώνου: Κάλεσε τη γραμμή εξυπηρέτησης πελατών στο: 8018038000.

  Egw esteila kai mou ir8e mnm xwris xrewsi oti entos mias ergasimis meras 8a exei diagraftei o ari8mos mou apo tin ypiresia auti! perimenw na dw ti 8a ginei kai 8a sas pw

  Σχόλιο από notis15 | Μαρτίου 1, 2009 | Απάντηση

 25. Mou ir8an alla dyo minimata meta apo ato… to ena elege oti se 24 wres 8a exw ksegraftei kai sto idio mnm eixe kai mia prosfora kai kala gia na steilw pali mnm. + ena mnm akoma na simetasxw se ena diagwnismo!! epeidi den eixa monades mesa dn mou xrewse tpt apo auta ta mnmta… Opote se esas dn kserw an 8a sas xrewsei i oxi!!! elpizw twra na min ksnaer8ei allo mnm…

  Σχόλιο από notis15 | Μαρτίου 1, 2009 | Απάντηση

 26. Σήμερα, μπαίνοντας σε ενα site που εμοιαζε να είναι του ZARA για να κερδίσω μια δωροεπιταγη 500ευρω είχε ενα κουιζ που εμοιαζε επισης να είναι της εταιρείας μεσω internet.
  Αφού απάντησα σε μια ερωτηση για το ZARA μου ζητηθηκε το κινητο μου & η εταιρεία του.
  Νόμιζα ότι είναι για ενημερωση όπως στη LACTA απο την οποία δεν είναι ποτε κανενα προβλημα.
  Ξαφνικά έλαβα sms με ενα pin απο καποιο 54666.
  Μόλις εβαλα το pin (μπερδεμενη ομως για ολο αυτο) ελαβα sms με μια ερωτηση & στο τέλος ελεγε ότι μέχρι τελη ιουνιου θα λαμβάνω 2sms/εβδομάδα, 2ευρω/sms!!!
  Όπως καταλαβαίνετε επαθα εγκεφαλικο και ετρεξα να ψαξω για «μικρά γραμματα». Αν και αργα, εστειλα ακυρωτικο sms στο 54422.
  Λεφτά πεταμένα σε «λαμόγια» (skill2thrill Mobile Entertainment) με την ευλογία εταιρειων (Vodafone,Wind, Cosmote)
  Πώς γίνεται να μην πληρωσεις τις χρεωσεις αυτες που λέτε παραπάνω??? Όταν έχεις συνδεση που πληρώνεις στην τράπεζα???
  Έλεος….

  Σχόλιο από ta_xw_parei | Μαρτίου 3, 2009 | Απάντηση

 27. πηρα τηλεφωνο στο 8018038000 και τους ειπα οτι επεικειται εισαγγελικη παρεμβαση και μου υποσχεθηκαν οτι θα στειλουν πισω οτι λεφτα μου εχουν χρεωσει με τραπεζικη επιταγη. Αληθεια – ψεματα θα ξερω σε 15 μερες! Προτεινω να κανετε ολοι το ιδιο …
  ενημερωσα και την vodaphone οτι μεχρι να παρω τα χρηματα δεν προκειται να δουν φραγκο!

  Σχόλιο από 54024 | Μαρτίου 6, 2009 | Απάντηση

 28. Η WIN S.A. είναι θυγατρική εταιρεία της Win plc, η οποία εισήχθη στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου τον Οκτώβριο του 2004 και κατέχει ηγετική θέση στον τομέα παροχής υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας στην Ευρώπη. Η WIN S.A. εξειδικεύεται σε υπηρεσίες Mobile Marketing και Mobile Content μέσω SMS και άλλων τεχνολογιών (Cosmote i-mode, Vodafone Live, TIM Imagine), διαθέτωντας στο πελατολόγιο της εταιρείες όπως SKY NEWS, LOREAL, IMAKO Media, ΒBC, ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ, NINTENDO, ΕΒΓΑ κ.α.

  Σχόλιο από sakis | Μαρτίου 8, 2009 | Απάντηση

 29. Και ο γιός μου την πάτησε σε καρτοσύνδεση με τον ίδιο τρόπο. Οκτώ μηνύματα τον τελευταίο μήνα. Και μου έλεγε το παιδί ότι τέλειωνε η κάρτα του χωρίς να παίρνει τηλέφωνα και έλεγα ότι κάνει κάτι λάθος.
  Πως αντιδράμε όταν έχουμε καρτοσύνδεση; Αν δεν την πληρώσουμε κόβεται, έτσι δεν είναι; Που μπορούμε να τους καταγγείλουμε;
  Θα πάω άυριο και θα ζητήσω τα χρήματα πίσω αλλιώς θα κάνω καταγγελίας της σύμβασης στην Wind και μεγάλη φασαρία.
  Φωνάξτε γιατί αλλιώς δεν βγαίνει άκρη.
  Αγανακτισμένος!!!!

  Σχόλιο από Antonis | Μαρτίου 9, 2009 | Απάντηση

 30. ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΘΩΜΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΕΝΩ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ
  ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΤΑ ΛΕΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Η΄ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΑΣΕΣΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

  Σχόλιο από ΙΩΑΝΝΗΣ | Μαρτίου 12, 2009 | Απάντηση

 31. ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ
  1 ) ΕΕΤΤ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΥΡΙΑ ΡΑΛΛΗ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 60-62 ΜΑΡΟΥΣΙ.ΖΗΤΗΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ ΑΚΡΟΑΣΗ , ΜΑΖΙ ΓΡΑΠΤΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΑ.
  2 ΑΡΧΗ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ 3 ) ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ

  Σχόλιο από o ευρών | Μαρτίου 12, 2009 | Απάντηση

 32. Παιδιά κι εγώ τα ίδια έπαθα, αλλά με το 54422. Μου έρχονταν μηνύματα από εκεί, και τελικά είδα ότι έπρεπε να στείλω τη λέξη STOP αλλά ΠΡΟΣΕΞΤΕ!!! οχι στο 54422, στο 54354 έλεγε… ΨΕΜΜΑ!! το έκανα αλλά συνέχιζαν να μου έρχονται μηνύματα. τελικά πήρα το σταθερό που έγραφε,μου βγήκε ΑΛΛΗ εταιρεία, και τελικά μπήκα και στο google να ψάξω και είδα ότι το STOP Πρέπει να το στείλω στο 54422. Το έστειλα πριν 10 λεπτά και μόλις τώρα μου ήρθε απάντηση από ΑΛΛΟ 5ψηφιο νούμερο ότι η διαγραφή μου ήταν επιτυχής… τι να σας πω ρε παιδιά… ο Θεός κι η ψυχή του..

  Σχόλιο από maria | Μαρτίου 20, 2009 | Απάντηση

 33. α! και η χρέωση για κάθε ΛΗΨΗ sms ήταν 2 ευρώ ακριβώς!

  Σχόλιο από maria | Μαρτίου 20, 2009 | Απάντηση

 34. και εγώ την πάτησα έτσι.

  ΄Μπήκα σε μία σελίδα στο Ιnternet που έλεγε να δώσεις τον αριθμό κινητού και μπορεί να κερδίσεις δωροεπιταγή Hondos Center 500 euro. Εγραψα το κινητό μου και μου έστειλαν μύνημα ότι είχα εγγραφεί για συμμετοχει σε εβδομαδιαίο παιχνίδι με ερώτήσεις μέσω κινητού με συδρομή 6Ευρώ την εβδομάδα. Αμέσως τους πήρα τηλέφωνο και διέκοψα τη συνδρομή.
  Βέβαια έως τότε μου είχαν χρεώσει 6 ευρώ τη συνδρομή και 6 ευρώ τις τρεις ερωτήσεις που μου είχαν στείλει (2 ευρώ η καθεμία), δηλ. 12 Ευρώ.
  Βέβαια το site είχε κάτω κάτω με μικρά γράμματα γραμμένους αυτούς τους όρους, έγω δεν τους διάβασα.
  Το σημαντικό είναι ότι πρέπει να γίνει κάποιος ΝΟΜΟΣ, αν μπορρεί να το ξεκινήσε το ΙΝΚΑ αυτό, ώστε στα site να μην είναι αυτοί οι όροι γραμμένοι με μικρά γράμματα, αλλά σε σημείο που να τους δεί κάποιος 100%, γίατί ο χρήστης δε ξέρει (και όυτε αντιλαμβάνεται) ότι πρέπει να κάνει scroll με το ποντίκι για να δεί τους όρους. Είναι διαφορετικά τα πράγματα απ’ ότι όταν διαβάζεις ένα συμβόλαιο που είναι εκτυπωμένο σε χαρτί.
  Επίσης περίεργο είναι που αφού γράφεις το κινητό σου στa συγκεκριμμένα site ξεκινάς μία συδρομή.
  Για κράχτες χρησιμοποιούν μεγάλα καταστήματα π.χ.
  Hondos Center, Zara δε θυμάμαι άλλα. Αν τύχει να πέσω πάλι πάνω σε αυτό το site θα στείλω το link για να ελεγθεί από το INKA.

  Σχόλιο από Κάτερίνα | Μαρτίου 20, 2009 | Απάντηση

 35. Μία ερώτηση ακόμα
  Για ανήλικους δεν είναι παράνομο να λαμβάνουν μέρος σε τέτοια παιχνίδια?? Δε γίνεται έλεγχος ηλικίας! Πιστεύω ότι απαιτείται άμεση εισαγγελική παρέμβαση, και επιστροφή των έφ χρημάτων των ανήλίκων που τους έφαγαν αυτοί οι κλέφτες!!!

  Σχόλιο από Κάτερίνα | Μαρτίου 20, 2009 | Απάντηση

 36. ΓΕΙΑ ΣΑΣ
  ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΓΩ ΕΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΓΙΑΥΤΑ ΤΑ RINGTONE.
  ΓΙΑΤΙ ΠΕΦΤΟΥΝ ΘΥΜΑΤΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ . ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΜΥΝΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΡΟΞΕΣΕΙ ΚΑΠΟΥ ΑΥΤΟ.
  ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΜΥΝΗΜΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΣΟΥ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΓΙΑΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΘΑ ΣΕ ΧΡΕΩΝΟΥΝ 2 ΕΥΡΩ ΚΑΘΕ ΜΥΝΗΜΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ.ΣΟΥ ΕΣΤΕΛΝΕ ΜΥΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΥΝΗΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΥΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΡΑ 2 ΚΑΙ 2 ΣΤΟ 4 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΧΡΕΩΝΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ . ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΕΛΙΩΝΕ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΖΥΓΟ ΜΟΥ ΤΟ ΧΡΕΩΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΛΟΓ/ΣΜΟ ΤΟΥ .ΟΠΟΤΕ ΜΑΖΕΥΟΤΑΝ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΜΗΝΑ 25-30 ΕΥΡΩ .ΑΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΣΑ ΕΥΡΩΠΟΥΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΨΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΑΠΟ 10 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΤΟ ΟΧΙ ΑΛΛΑ RINGSTONE H OTI ΟΤΑΝ ΛΕΝΕ ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ. ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΚΡΥΦΗ ΧΡΕΩΣΗ !!!!!!!!!

  Σχόλιο από ΖΕΡΒΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ | Μαρτίου 22, 2009 | Απάντηση

 37. Hello. Apo to 54422 mou rxontai kati sms sto kinhto, gia diafora zwa, perierga klp. Exw steilei STOP sto idio noumero kai den exei stamathsei auto omws. Mour8e o logariasmos kinhtou 3 plasios apo to pagio!! Ti kanw?
  Kserei kaneis? Thanx.

  Σχόλιο από Angie | Μαρτίου 31, 2009 | Απάντηση

 38. k go tin epatha apo to 54422 me xrewsi 1,68. esteila stop sto 54422 k mou apantisan oti diagrafika,elpizw na egine an m 3anaerthei mnm pali tha sas to pw,

  to site autis tis apatis http://skill2thrill.com/gr/products.html

  Σχόλιο από thodoris | Απρίλιος 6, 2009 | Απάντηση

 39. kai egw thn pathsa etsi an kai den exw kamia idea apo pou ksekinhse auto. ka8ws exw kartokinhth den mporw na arnh8w na plhrwsw tis xrewseis…tis exw plhrwsei hdh … >.< akolou8ontas tis protropes kapoiwn atomwn se diafora forums esteila stop sto 54422 kai mou esteilan apanthsh oti exw diagrafei…elpizw na teleiwsei edw h istoria!

  Σχόλιο από Ria | Απρίλιος 20, 2009 | Απάντηση

 40. Άντε παλικάρια, όλοι μαζί να τους σκίσουμε.
  Όλοι στα κωλομάγαζά τους να κάνουμε φασαρία και τηλέφωνα συνέχεια μεχρι να τρελαθούνε….

  Θάνατος στο ραγιαδισμό!

  Σχόλιο από http://54422apateones.blogspot.com/ | Απρίλιος 22, 2009 | Απάντηση

  • Καλυτερα να ενωθουμε ολοι μαζι και να τους τρελανουμε στα δικαστηρια εδω και στην Ευρωπη
   οι οροι χρησης τους λενε οτι αν δεν απαντησεις την πρωτη ερωτηση δεν σου στελνουν αλλα μηνυματα , δεν αναφερουν οτι ειναι χρρεωστικα μηνυματα και συν τοις αλλοις η Cosmote δεχεται ντε φακτο τι λεει ο καθε απατεωνας που μας χρεωνει και δεν επιβεβαιωνει αν οντως συμμετεχουμε στις κωλοκληρωσεις τους Το email ειναι:
   tzpetros@gmail.com

   Σχόλιο από Πετρος | Απρίλιος 25, 2009 | Απάντηση

 41. Μολις ελαβα τηλ απο την Cosmote και με απειλουν οτι αν δεν πληρωσω μεχρι την Δευτερα με θα μου παρουν τη γρμμη
  Αισχος αυτοι ειναι με τους κλεφτες και οχι με οσους τους στηριξαν εδω και 11 χρονια
  Τα λεφτα στον νταβατζη δεν θα τα δωσω με οποιο κοστος εχω τρελαθει δεν ειναι τα 20 Euro το ποσο ειναι μεγαλο στα 1000 ατομα τον μηνα αν υποθεσουμε οτι υπαρχουν 10000000 αριθμοι φανταστειτε ποσο κοσμο θα κλεψουν ενω εμεις θα βλεπουμε 20 Euro και θα λεμε δεν βαριεσαι , αυτοι θα κοβουν χιλιαρικα τον μηνα .
  ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥς ΠΛΗΡΩΣΩ ΘΑ ΤΟΥς ΠΑΩ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!
  ηδη ξεκινησα εδωσα τα χαρτια μου σε δικηγορο tzpetros@gmail.com

  Σχόλιο από Πετρος | Απρίλιος 29, 2009 | Απάντηση

  • Έχω γίνει κει εγώ θύμα της απάτης αυτής. Από τον Δεκέμβριο μέχρι τώρα μου έχουν χρεώσει 160 €. Δεν θα το αφήσω έτσι ώμος. Έχει οργανωθεί κάποια ομαδική καταγγελία για να συμμετάσχω και εγώ? Επίσης προτείνω να δημοσιευτεί στα κανάλια της τηλεοράσεις για να ταρακουνηθούν λίγο

   Σχόλιο από Ακριτας | Μαΐου 4, 2009 | Απάντηση

 42. Γεια ΄σας! Την πάτησα και εγώ καθώς έκανα τη βλακεία να στείλω μήνυμα σε υπηρεσία τάχα μου μέτρησης άι κιού. Μου ήρθε σήμερα μήνυμα με κάτι βλακείες το οποίο χρεώθηκε γύρω στα 2 ευρώ. Ξέρει κανείς πως να ζητήσω να με διαγράψουν από εκεί;

  Σχόλιο από Μαρια | Μαΐου 7, 2009 | Απάντηση

 43. Χαίρεται,
  θα ήθελα να σας καταγγείλω την λειτουργία εταιρίας παροχής υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας
  η οποία αποστέλνει μηνύματα για συμμετοχή σε διαγωνισμούς ,με κόστος 2€ ανά sms ,σε συνδρομητές
  οι οποίοι δίνοντας τον αριθμό του κινητού τους σε ιστοσελιδες γράφτηκαν αυτόματα ως συμμετέχοντες στους διαγωνισμούς αυτούς.
  Η εταιρία χρησιμοποιώντας διαγωνισμούς και παιχνίδια σε ιστοσελίδες του διαδικτύου ,με δόλο και με μη διαφανείς όρους αποσπά αποδοχή των χρεώσεων αυτών για απεριόριστο χρονικό διάστημα.
  Μέχρι ο πελάτης-θύμα να δει στον λογαριασμό του τις χρεώσεις αυτές και να καταφέρει να διαγραφεί από την υπηρεσία έχει ήδη χρεωθεί.
  Είναι απελπιστικό το πόσο εύκολα μπορούν και εξαπατούν τον καταναλωτή κάποιοι επιτήδειοι και πόσο ξεδιάντροπα απολαμβάνουν την ανυπαρξία ελέγχου από το κράτος.
  Τα στοιχεία της συγκεκριμένης εταιρίας είναι : Netsmart, P.O.Box 28985, Cy-2084, CY, 210 606 9597 και λειτουργεί κάτω από την αποδοχή της WIND.
  Alex_g719@hol.gr

  Σχόλιο από Γιώργος | Μαΐου 12, 2009 | Απάντηση

  • Δοκίμασε να κάνεις ότι έκανα και εγώ. Αφιέρωσε κάποιες ώρες από τη ζωή σου και πήγαινε σε κεντρικό κατάστημα σε ώρα αιχμής και κάνε ΦΑΣΑΡΙΑ!!! Διάβασε τι έκανα εγώ στο παρακάτω λινκ:
   http://54422apateones.blogspot.com/

   Σχόλιο από Θόδωρος | Μαΐου 12, 2009 | Απάντηση

 44. Το καλυτερο που μπορουμε να κανουμε ειναι να τους μηνυσουμε
  Τα email μας ειναι εδω ας τα μαζεψει καποιος και να κανουμε ομαδικη μηνυση καθως και δημασιοποιηση του θεματος σ ολα τα μεσα εποικοινωνιας

  Σχόλιο από Πετρος | Μαΐου 13, 2009 | Απάντηση

 45. εγώ την πάτησα συμμετέχοντας υποτίθεται σε κλήρωση για δωροεπιταγή 500 ευρώ από τα Zara, από διαφήμιση στην ιστοσελίδα του e-radio. Στον προηγούμενο λογαριασμό χρεώθηκα 38 ευρώ (19 μηνύματα) και συνεχίζουν κανονικά να μου στέλνουν μηνύματα, από το νούμερο 54006. Για ομαδική μήνυση συμφωνώ φοβάμαι όμως ότι μη διαβάζοντας τα ψιλά γράμματα έχουμε συναινέσει και είναι κατοχυρωμένοι οι απατεώνες

  Σχόλιο από Βίκυ | Μαΐου 21, 2009 | Απάντηση

 46. Η εταιρεία που βρίσκεται πίσω από τον αριθμό 54006 είναι η WIN SA και έχει νούμερο 2111026810. Υποτίθεται ότι μόλις με διέγραψαν, θα δούμε. παρακαλώ να συμπεριληφθώ σε οποιαδήποτε ομαδική δράση, στο μεταξύ όμως να πληρώσω το λογαριασμό? Έστειλα καταγγελία στο ΙΝΚΑ (inka@inka.gr) και είμαι έξαλλη, πρωτίστως με εμένα και την αφέλειά μου!!!!

  Σχόλιο από Βίκυ | Μαΐου 21, 2009 | Απάντηση

 47. ΑΙΣΧΟΣ! Η Vodafone αμέσως μόλις ανέφερα ότι χρεωνόμουν εν αγνοία μου μυνήματα από το 54006, ήξερε ότι προέρχονται από την εταιρία WIN με τηλ. 2111026810, όμως δεν είχε λέει ΚΑΜΙΑ ευθύνη γι’αυτό! Ωστόσο η Vodafone δεν έστενε αναλυτικό λογαριασμό για να διαπιστωθεί το πρόβλημα, πληρώνεται κατευθείαν από τράπεζα, και έτσι όλα είναι εντάξει με τους κρυφούς επιδέξιους απατεώνες και χρεώνονται οι κακώς εμπιστευόμενοι τις «εγκυρες» εταιρίες καταναλωτές.

  Σχόλιο από Οικονομοπούλου Αγγελική | Μαΐου 25, 2009 | Απάντηση

 48. οκ….είμαστε όλοι θύματα απάτης, στην οποία συμμετέχουν από κοινού η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, οι απατεώνες (βλέπε win sa) αλλά και το κράτος που καρπώνεται το φπα. ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ?
  TI KANEI O INKA ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ? ΠΩΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ? ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ?

  Σχόλιο από ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ | Ιουνίου 12, 2009 | Απάντηση

 49. Και εγώ την πάτησα!!! Είχε μια διαφήμιση στο facebook που έλεγε να δώσεις τον αριθμό κινητού και μπορεί να κερδίσεις δωροεπιταγή Hondos Center 500 euro. Έκανα το λάθος να δώσω τον αριθμό του κινητού μου. Που να φανταστώ ότι θα μου στέλνουν μηνύματα από το 54300 και θα χρεώνομαι. Το ανακάλυψα μετά το τελευταίο λογαριασμό που πήρα. 60 εύρώ με έχουν χρεώσει!! Τι πρέπει να κάνω;

  Σχόλιο από Ειρήνη | Ιουνίου 19, 2009 | Απάντηση

 50. Παρακαλω βοηθηστε με.Αρχισα να λαμβάνω μηνύματα απο το 54030 απο την εταιρεια netsmart στο κινητο μου που δεν ανοιγα και με χρεωσαν συγκεντρωτικα μεχρι σημερα 110 ευρώ.Μολις απευθυνθηκα στο καταστημα wind που ειχα το συμβολαιο μου με αντιμετωπισαν ασχημα και μολις εστειλε μηνυμα ο υπάληλλος στοπ στο 54030 αρχισα να λαμβάνω μηνυματα απο το 54024!!!!!! ελεος ειμαστε ανιπεράσπιστοι?
  Επικοινωνηστε μαζι μου κινητο 6936178283 η σταθερο 210 4621356 και πειτε μου αν το αναλαμβάνεται νομικα και τι πρεπει να κανω?
  ευχαριστω

  Σχόλιο από Mάντω Γκιόκα | Ιουνίου 21, 2009 | Απάντηση

  • Δες το σχολιο 142

   Σχόλιο από Κωστας Χ | Οκτώβριος 2, 2009 | Απάντηση

 51. Και εγώ έπεσα θύμα της απάτης.
  Αρχικά μου είχε σταλεί στο κινητό SMS για να κατεβάσω ένα ΔΩΡΕΑΝ (όπως έλεγε)βίντεο στέλνοντας ένα SMS στο 54034.
  Μου ήρθε κατόπιν SMS με ένα λινκ για να κατεβάσω το βίντεο που για να πω την αλήθεια δεν κατέβασα ποτέ. ‘Εκτοτε μου ερχόταν τακτικά μηνύματα για νέα βίντεο, τα οποία ποτέ δεν κατέβασα. Κάποια στιγμή θέλοντας να σταματήσω να πέρνω αυτά τα SMS γιατί ήταν ενοχλητικά έστειλα το SMS «VID STOP» στο 54024 (μου είχε έρθει σαν οδηγία σε κάποιο από τα αρχικά SMS).
  Μου ήρθε μήνυμα (από 54034)ότι σε μια ώρα θα διαγραφώ από την υπηρεσία (10/6/09)και όντως μετά από περίπου 40 λεπτά μου ήρθε δεύτερο μήνυμα (από 54034) ότι έχω διαγραφεί.
  Η όλη απάτη είναι ότι σε κανένα από τα SMS που λάμβανα δεν αναφερόταν ότι χρεώνομαι με 2€ για το καθένα.
  Αυτό το είδα στον αναλυτικό λογαριασμό της WIND που έλαβα σήμερα 24/6/09.
  Αποτέλεσμα ήταν να λάβω 12 συνολικά SMS από το 54024 και 4 από το 54911 με χρεώσεις 1,6807€ και 1,0000€ αντίστοιχα. Οπότε μαζί με το ΦΠΑ το κόστος είναι περίπου 29€.
  Στο λογαριασμό που έχω φαίνονται τα νουμερα 54024 και 54911 ως παραλήπτες, δηλαδή σαν να έστειλα εγώ αυτά τα SMS, πράγμα φυσικά που δεν ισχύει!
  Σαφώς και πρόκειται για παραπλάνηση του συνδρομητή με ηθική αυτουργία του παρόχου κινητής τηλεφωνίας (WIND HELLAS στην παρούσα περίπτωση.
  Σαφώς και το θέμα δε θα μείνει εδώ και πρέπει να πάρει διαστάσεις.

  Σχόλιο από Θωμάς Χρηστίδης | Ιουνίου 24, 2009 | Απάντηση

 52. Πριν από λίγο έστειλα στη WIND την παρακάτω διαμαρτυρία:

  «Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι στον τελευταίο λογαριαμό μου (01760… – 14-6-09) μου έχει γίνει χρέωση «Υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας και εθνικής-διευθνούς κίνησης GPRS» συνολικού ποσού 24,67€ + ΦΠΑ. Οι χρεώσεις αναφέρονται σε 16 αποστολές στους αριθμούς 54024 και 54911
  οι οποίες δεν έγιναν ουδέποτε από έμένα!
  Προφανώς αυτές αναφέρονται σε κάποια διαφημιστικά SMS που λάμβανα τελευταία και με παρότρυναν να «κατεβάσω» κάποια βίντεο, πράγμα που ΠΟΤΕ δεν έκανα.
  Άλλωστε τέτοιου είδους SMS λαμβάνω τακτικά από την εταιρεία σας.
  Θεωρώντας πως είναι απλά διαφημιστικά μηνύματα τα έσβηνα μόλις τα λάμβανα. Σε καμιά περίπτωση δεν υπήρχε σε κανένα από τα μηνύματα που λάμβανα ενημέρωση πως αυτά χρεώνονται!
  Για το λόγο ότι ποτέ δεν έκανα χρήση κάποιας υπηρεσίας ούτε από την εταιρεία σας, ούτε από οπουδήποτε αλλού και δεδομένου ότι οι χρεώσεις αυτές ήταν παραπλανητικές (κρυφές), παρακαλώ για πίστωση του ποσού που προκύπτει (12 αποστολές από 54024 και 4 από το 54911 με χρεώσεις 1,6807€ και 1,0000€ αντίστοιχα +ΦΠΑ), στον επόμενο λογαριασμό μου.»

  και περιμένω την απάντησή τους…

  Σχόλιο από Θωμάς Χρηστίδης | Ιουνίου 24, 2009 | Απάντηση

 53. ΕΠΕΙΓΟΝ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ : Αγαπητοί φίλοι, δείτε παρακαλώ όσα έγγραφα ή δηλώσεις συνοδεύουν τις πιο πάνω καταγγελίες σας. Εχω έτοιμο τον κορμό της μηνυτήριας αναφοράς.
  Θα πρέπει όμως να δούμε αυτά που υπογράψατε ή δηλώσατε συμμετοχή. Ελέγξτε τα.
  Μάλλον μέσα στην εβδομάδα θα πρέπει να κανονίσουμε και μία συνάντηση.
  Μετά θα τους «κανονίσουμε».

  Σχόλιο από dimkaramitsas | Ιουνίου 27, 2009 | Απάντηση

  • την εχω παθει και εγω.μεσα σε ολα ενημερωστε με σας παρακαλω!!!το email μου ειναι tsiridis@hol.gr.καντε κατι γρηγορα να παρουμε τα λεφτα μας πισω γιατι αλλιωσ θα παω να σπασω το πρωτο κοσμοτε που θα βρω μπροστα μου μαζι και με τους υπαλληλους!!!ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΕΡΧΩΜΑΙ!!

   Σχόλιο από georgios tsiridis | Ιουλίου 22, 2009 | Απάντηση

   • Αγαπητέ Γιώργο,

    1. Επικοινώνησε με την Cosmote (αν αυτή είναι το δίκτυό σου) και ζήτησε αναλυτικό λογαριασμό ή τέλος πάντων ποια 5-ψήφια σου έστειλαν SMS.

    2. Για κάθε 5-ψήφιο θα ζητήσεις σε ποια εταιρεία ανήκει καθώς και στοιχεία επικοινωνίας με την εταιρεία, τα οποία η Cosmote τα έχει μια και έχει και αυτή έσοδα από αυτές τις υπηρεσίες και άρα συνεργάζεται με τις εταιρείες που τις «στήνουν».

    3. Πάρε τηλέφωνο και ζήτησέ τους διακοπή υπηρεσίας.

    ΠΡΟΣΟΧΗ:
    Τα 5-ψήφια χρησιμοποιούνται από διαφορετικές υπηρεσίες, δηλαδή μια εταιρεία μπορεί να έχει π.χ. το 54455 αλλά όχι το 54545. Αυτό δε σημαίνει ότι όλες οι εταιρείες χρησιμοποιούν τα 5-ψήφια με τον ίδιο τρόπο, ούτε ότι με διαγραφή σε 1 από αυτά θα έχεις διαγραφή από όλα τα 5-ψήφια με συνδρομητικά SMS.

    Σχόλιο από JFK | Ιουλίου 22, 2009

  • ειμαι και εγω μεσα σε οτι χρειαστειτε.μου χρεωσαν 95ευρο σε 1,5 μηνα.τα μυνηματα απο το 54300 ερχοταν 3 μεσα σε 1λεπτο.τους σταματησα αλλα θελω να παρω πισω τα χρηματα(πληρωνεται με καρτα ο λογαριασμος,δυστηχως).οτι χρειαστης μαζι σου ειμαι.
   ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!!!

   Σχόλιο από Georgios Tsiridis | Ιουλίου 23, 2009 | Απάντηση

 54. tin patisa kai egw .. kai den kserw twra pws na to diagrapsw .. zitw voitheia

  Σχόλιο από aliona | Ιουνίου 27, 2009 | Απάντηση

 55. Παιδια και γω τη πατησα με τη διαφορα ότι δεν είχα δώσει πουθενά το κινητό μου. Προφανώς κάποιος τρίτος έδωσε τον αριθμό μου κάπου, και μετά μου έστελναν μυνήματα που έλεγαν «Σε λιγο θα σας αποσταλεί link να κατεβασετε το ringtone σας». Δεν ανεφερε πουθενα κάποια κοστολογηση για το μυνημα αυτό, και ούτε βεβαίως μπορούσα να φανταστώ ότι υπάρχει περίπτωση να χρεώνομαι για μυνήματα που μου στέλνουν. Ετσι απλά τα έσβηνα και δεν έδινα σημασία, ώσπου μια μέρα το ψαξα στο internet, κατάλαβα τι παίζει και τα διέκοψα. +35 ευρω ο λογαριασμός για κατι που δεν έκανα!!!! Δεν υπάρχει περίπτωση να τα πληρώσω και αυτο να κάνετε ΟΛΟΙ!
  Η COSMOTE (στη δικη μου περίπτωση), και όποιες άλλες εταιρίες εμπλέκονται φέρουν τεράστια ευθύνη. Σκεφτείτε να βάζει ο οποιοσδήποτε το κινητό σας σε ένα site και μετά να χρεώνοστε εσείς εν αγνοία σας. Η cosmote όχι απλά δε με προστάτευσε ως όφειλε, αλλά προφανώς συνέργησε σε αυτήν τη κλοπή. Μιλάμε για ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα των τελευταίων χρόνων και τα ΜΜΕ κάνουν τη πάπια!!!

  Σχόλιο από Στελιος | Ιουνίου 27, 2009 | Απάντηση

 56. ΜΗΝΥΣΗ : Θα χρειαστούμε τεκμηρίωση, λογαριασμούς, μηνύματα που ελήφθησαν κλπ.
  Πρέπει να συναντηθούμε αρκετοί μαζί να το συζητήσουμε. Προτείνω Πέμπτη απόγευμα στα γραφεία του ΙΝΚΑ (Κηφισίας 5), όσες/όσοι είναι σύμφωνοι να το γράψουν.

  Σχόλιο από DimKaramitsas | Ιουνίου 28, 2009 | Απάντηση

  • 5 το απογευμα θα ειμαι στην εισοδο

   Σχόλιο από Δημητρης | Ιουνίου 29, 2009 | Απάντηση

 57. Παιδιά και η μητέρα μου έχει το ίδιο πρόβλημα. Εξαπατήθηκε από κάποιο ‘διαγωνισμό’ σε κάτι εμφιαλωμένα νερά, και κατέληξε να χρεώνεται τον τελευταίο μήνα (24Ε μέσω Vodafone), από μυνήματα που έλαβε από την WIN (από 19003). Παρακαλώ ενημερώστε με για οποιαδήποτε κίνηση – δυστηχώς είμαι επαρχία και δεν μπορώ να παραβρεθώ έυκολα σε συνάντηση, αλλά θέλω να κινηθώ εναντίων αυτής της απάτης. Σκεφτεστε να κινηθείτε εναντίων των παροχων κινητής, ή εναντίων της WIN; Καλό θα είναι ακόμα να δωθεί περισσότερη δημοσιότητα στο θέμα (εκτός διαδικτύου), καθώς σίγουρα θα είναι χιλιάδες οι εξαπατημένοι χρήστες (οι οποίοι δεν έχουν πρόσβαση/ενημέρωση από Ιντερνετ).
  Ευχαριστώ.

  Σχόλιο από cypher | Ιουνίου 28, 2009 | Απάντηση

 58. θα ειμαι 5 το απογευμα κηφισιας 5 (ΙΝΚΑ) στιν εισοδο

  Σχόλιο από Δημητρης | Ιουνίου 29, 2009 | Απάντηση

 59. μηπως ειναι αργα DimKaramitsa?

  Σχόλιο από Δημητρης | Ιουνίου 29, 2009 | Απάντηση

 60. παιδια και γω τα ιδια επαθα ερχοταν μυνηματα απο το 54300 και μου τα χρεωνανε στην κοσμοτε σαν απαντητικο μηνυμα υπηρεσιας με 1,6807 + φπα δηλαδη κανα 30ευρω παραπανω στον λογαριασμο σημερα απεστειλα στοπ στην συγκεκριμενη υπηρεσια επαθα μεγαλη πλακα οταν ειδα τον λογαριασμο τελικα σε αυτο το κρατος ολοι εχουν μαθει να τα παιρνουν φανερα και κρυφα με θυματα εμας τους πολιτες ελεος πια να οργανωθουμε με μια ομαδικη καταγγελια και μεσω ΙΝΚΑ να διεκδικησουμε το δικιο μας φτανει πια με τους απατεωνες, ηδη εκανα φασαρια με την κοσμοτε και επετε συνεχεια στο κατω-κατω χεστηκα κοβω και την συνδεση μαλακας δεν θα γινω για κανεναν αν κοψουμε ολοι τις συνδεσεις αυτοι θα εχουν προβλημα οχι εμεις

  Σχόλιο από Αχιλλεας | Ιουνίου 30, 2009 | Απάντηση

 61. Έπαθα ακριβώς το ίδιο με το 54300 και γω και πληρώνω 30€ χωρίς να έχω απαντήσει σε κανένα μήνυμα – μπορείτε να μου πείτε πως μπορώ να κάνω στοπ σ’αυτά τα μηνύματα?

  Σχόλιο από ΑΡΙΑΔΝΗ | Ιουλίου 1, 2009 | Απάντηση

 62. Δημήτρη, αργά πήρα το μήνυμα … το είδα στο mail στις 1 το ίδιο βράδυ.
  Ηταν τόσο πολύ το τρέξιμο με την δουλειά που δεν πρόλαβα ούτε να σου ζητήσω συγγνώμη που απουσίαζα.
  Να ξέρετε όλοι ότι όσες περιπτώσεις πήγαν στο Ν. ΙΝΚΑ έκλεισαν υπέρ των καταναλωτών.
  Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να ορίσουμε μία συνάντηση την ερχόμενη εβδομάδα (ας πούμε Τρίτη απόγευμα) για να βρεθούμε. Να γίνουν οι καταγγελίες και να προχωρήσουμε και την μήνυση. Διότι η μήνυση πρέπει να γίνει για όλα τα θύματα.

  Σχόλιο από dimkaramitsas | Ιουλίου 2, 2009 | Απάντηση

 63. καλησπερα εχω παθει και εγω το ιδιο με το 54006 και μου ηρθε ακριβα ο λογαριασμος της cosmote.πως θα μπορουσα να σταματησω τα μυνηματα να ερχονται?

  Σχόλιο από ΓΙΩΡΓΟΣ | Ιουλίου 4, 2009 | Απάντηση

 64. Επαθα και εγω το ιδιο,ευτιχως οτι εχω vodafone karta και οχι συμβολαιο.Καθε εβδομαδα επαιρνα μημιματα απο 54345 και μου κρατησε 2.5 ευρω.Εστειλα τωρα STOP στο 54354 και παρελαβα ενα μηνιμα οτι η υπηρεσια απενεργοποιηθηκε.Στο ωοδαφονε μου ειπανε να παρω τηλεφωνω στο 2106241808.Ελπιζω να μην παρω και αλλα.

  Σχόλιο από Λαουρα | Ιουλίου 13, 2009 | Απάντηση

 65. 2 Παρατηρήσεις:

  1) Οι χρεώσεις αυτές γίνονται από συγκεκριμένες εταιρείες και ΔΕΝ αφορούν το σύνολο του κλάδου. Μπράβο σε αυτούς που αναφέρουν σωστά τις εμπλεκόμενες εταιρείες.

  2)Στα 5-ψήφια, από τα έσοδα που παράγουν, τα μισά περίπου χρήματα είναι έσοδα των Cosmote, Vodafone, Wind, ανάλογα με το δίκτυο του καταναλωτή.

  Σχόλιο από panos1009 | Ιουλίου 15, 2009 | Απάντηση

 66. Κι εγω τα ιδια εχω πάθει! σοκ οταν πηρα τον λογαριασμο!, 45€ περιπου μου εφαγε η cosmote, τοσο βλακες μας περναν επιτέλους? παω να κανω διακοπη συμβολαιου. Θα ήθελα να συμμετεχω κι εγω στη μηνυση, παρακαλώ ενημερώστε με αν θελετε…. Ευχαριστώ

  Σχόλιο από Ευη | Ιουλίου 20, 2009 | Απάντηση

 67. Θ α ήθελα να συμμετέχω και γω στη μήνυση – παρακαλώ ενημερώστε με

  Σχόλιο από ΑΡΙΑΔΝΗ | Ιουλίου 23, 2009 | Απάντηση

 68. Άλλο χαρακτηριστικό παράδειγμα

  http://www.mt50mobilefun.com/gr/omnia/?sid=86d33ba7d1006f3844668160cedfb9cc&aid=2&zanpid=1267057975411870720

  Η Yamtalk λειτουργεί σύμφωνα με τους εφαρμοστέους κανόνες των υπηρεσιών SMS στην Ελλάδα. Πάροχος Υπηρεσιών: SD&P Mobile B.V., Halstraat 31 B, Breda, the Netherlands. Πληροφορίες: 2106069590. Πάροχος Σύντομου Κωδικού: Netsmart, P.O.Box 28985, Cy-2084, CY

  Σχόλιο από panos1009 | Ιουλίου 28, 2009 | Απάντηση

 69. ΚΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ ΑΠΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΟΥ HONDOS CENTER ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΧΡΕΩΣΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΩΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ, ΑΝ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΠΟΥ ΕΠΑΘΕ ΤΟ ΙΔΙΟ..ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ..ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ..ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ? ΣΤΟ ΙΝΚΑ? ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΦΟΡΜΑ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ?ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ SITE AYTO KAI NA ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ

  Σχόλιο από ΜΑΡΙΑ | Αύγουστος 3, 2009 | Απάντηση

  • Μαρία είσαι σίγουρη ότι ήταν όντως τα Hondos Center πίσω από το διαγωνισμό; Γιατί οι συγκεκριμένοι είχαν ως δώρα τσάντα Luis Vitton, iphone κτλ. Σε αυτές τις περιπτώσεις μάλλον δεν πήραν τη συναίνεση των εταιρειών. Αν μπορείς σημείωσε το 5-ψήφιο από το οποίο έλαβες τα SMS για να μάθεις ποια ακριβώς εταιρεία είναι υπεύθυνη.

   Σχόλιο από panos1009 | Αύγουστος 4, 2009 | Απάντηση

   • Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΕΓΕΤΑΙ YAMTALK. AN ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΣΤΟ GOOGLE ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ..ΕΓΩ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΟΥ HONDOS CENTER ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ Η ΥΑΜΤΑLK SMS ΠΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΑ ΤΑ ΧΡΕΩΝΟΜΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΩ. ΑΠΑΝΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ.ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ , Η’ ΤΟ ΕΧΕΙ ΜΕ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΠΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ, ΦΤΑΙΕΙ? ΕΣΤΕΙΛΑ ΠΑΝΤΩΣ ΕΜΑΙΛ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ ΙΝΚΑ, ΧΩΡΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ (ΔΥΣΤΥΧΩΣ). ΤΟ ΤΗΛ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΕ ΤΑ SMS EINAI TO 54300.

    Σχόλιο από ΜΑΡΙΑ | Αύγουστος 5, 2009

  • ΜΑΡΙΑ η YamTalk μπορεί να χρησιμοποίησε την επωνυμία των Hondos Center χωρίς τη συναίνεση των Hondos Center. Στη θέση σου θα επικοινωνούσα με τα Hondos και αν δηλώσουν ότι δεν έχουν καμία σχέση και δεν έδωσαν άδεια για το διαγωνισμό, να καταγγείλεις την ενέργεια και τη YamTalk. Αλλιώς είναι και αυτοί υπεύθυνοι.

   Σχόλιο από panos1009 | Αύγουστος 6, 2009 | Απάντηση

 70. re o kathenas grafei oti twn klepsane.
  as grapsei kapiws mia lhsh olo grafetai kai den ginetai tipota ! eleos pia.
  h mana mou to idio exei pathei twra molis sou stelnoune sms apo win xrewnesai 2 euro.

  KAPIWS NA GRAPSEI LISI EDW PERA !

  Σχόλιο από Lefteris | Αύγουστος 5, 2009 | Απάντηση

  • An koitakeis parapano,tha breis tin lusi Ke.Eksupnakia !!!!!!!!!!!!!!

   Σχόλιο από Θανάσης | Απρίλιος 1, 2010 | Απάντηση

 71. Opoios stelnei minimata se tetoious diagwnismous ftaiei ka8ara o idios gia thn energeia pou ekane kai den exei kamia eu8ini i etaireia pou stelnei ta minimata….Sto katw katw iparxoun sindromites pou aresoun tetoiou eidous ipiresies kai asxolountai me auta…

  Σχόλιο από Giwrgos | Αύγουστος 5, 2009 | Απάντηση

  • Αυτό είναι πέρα για πέρα λάθος γιατί οι υπηρεσίες είναι ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ. Οι περισσότερες από αυτές ενημερώνουν το χρήστη ότι κέρδισε και να βάλει τον αριθμό κινητού, κάτι που προφανώς δεν ισχύει. Επιπλέον υφίστανται πάνω από 1 χρόνο και μόνο τους τελευταίους μήνες αναφέρονται ξεκάθαρα οι χρεώσεις. Τέλος στους διαγωνισμούς συνήθως η συμμετοχή γίνεται με αποστολή SMS, όσων θέλει ο χρήστης και όχι με λήψη χρεώσιμων SMS.

   Σχόλιο από panos1009 | Αύγουστος 6, 2009 | Απάντηση

   • Κι όμως υπαρχουν υπηρεσιες του mega-ant1 και τα λοιπα που ενημερωνουν για ζωδια,gossip κτλ με χρεωσιμα sms που λαμβανουν οι συνδρομητες.Επαναλαμβανω υπο την ευθυνη του ιδιου συνδρομητη και πολλες φορες τον ενδιαφερουν τετοιου ειδους ενημερωσεις. Στο λεω γιατι δουλευω σε γνωστη εταιρεια κινητης τηλεφωνιας και ερχομαι σε επαφη με πολλες τετοιες περιπτωσεις καθημερινα.

    Σχόλιο από giwrgos | Αύγουστος 6, 2009

 72. @giwrgos: ναι, υπάρχουν τέτοιες υπηρεσίες, λειτουργούσαν πολύ πριν τις συγκεκριμένες ενέργειες που καταγγέλλονται εδώ, και εξακολουθούν να λειτουργούν κανονικά. Οι καταγγελθέντες «διαγωνισμοί» και η διαδικασία συμμετοχής όμως χωλαίνουν. Ο καταναλωτής ενημερώνεται ότι κέρδισε, αρκεί να βάλει τον αριθμό κινητού του (για να εγγραφεί), ενώ οι Όροι Διαγωνισμού δεν έχουν κλήρωση με παρουσία συμβολαιογράφου ή ανοιχτή διεξαγωγή της κλήρωσης κτλ. Οι πρακτικές αυτές, αν όχι παράνομες, είναι ανορθόδοξες, ενώ έχουν ξεκινήσει εδώ και 1 χρόνο. Ειδικά στην αρχή ήταν πολύ περισσότερο παραπλανητικές, χωρίς σαφείς αναφορές στις χρεώσεις και τη διαδικασία εγγραφής στις υπηρεσίες των χρεώσιμων SMS.

  Σχόλιο από panos1009 | Αύγουστος 6, 2009 | Απάντηση

 73. Ειμαι κι εγω θύμα της απάτης.Μου βγήκε pop-up στο Διαδίκτυο
  για συμμετοχή σε διαγωνισμό. Για να δω που το παει έδωσα
  κινητό και έστeιλα το pin πίσω που αμέσως μου έστειλαν.Αποφάσισα να διακόψω και να μη συμμετάσχω, διέκοψα
  την συμπλήρωση στοιχειων,ποτε δεν πατησα ‘αποστολη» και βγηκα χωρίς να υποψιαζομαι και χωρις να σωσω ή εκτυπωσω τη σελιδα. Αυτοί όμως είχαν ηδη παρει ό,τι ήθελαν, κινητο και πιν.Σε καμμια περιπτωση δεν συνειδητοποιουσες οτι συμβληθη- -κες σε οτιδηποτε.Καταλαβα μονο οταν μου αδειασε η καρτα.
  Δεν εβαλα αλλη για να μη μου τη φανε κι αυτη, αλλα και δεν
  μπορουσα ετσι να στειλω μηνυμα STOP. Τηλεφώνησα στην COSMOTE και παραπονεθηκα αποδιδοντας ευθυνη και συνεργεια
  και στους ίδιους. μετα το άφησα και χρησιμοποιουσα αλλο
  κινητο.
  Σημερα αποφασισα να ψαξω το θεμα στο διαδίκτυο και βρηκα
  πολλα. Τηλεφωνησα τελικα στο 8018038000 για απεργοποιηση.
  Βγηκε μια ‘αυτοματοποιημένη’ φωνή που μου ζητησε και έδωσα
  κινητο και παροχο. Μετα μου ειπε οτι το κινητο μου δεν ειναι γραμμενο σε καμμια απο τις υπηρεσιες της WIN ΑΕ
  (η εταιρεια που λειτουργει το συστημα).
  Αναρωτιεμαι αν ειναι το τελευταιο αληθεια. Αν ναι, τοτε
  ισως η COSMOTE μετα τα τηλφ παραπονα μου η ιδια με απενεργοποιησε.
  Ειναι φανερο οτι υπαρχει συμπαιγνια WIN και εταιρειων κινητης. Μεχρι να αντιδρασει το θυμα, κατι τουχουνε φαει,
  και μοιραζονται τη λεια μεταξυ τους. Σε δικαστηριο θα πληρωναν ακριβα και οι δυο ως συνεργοι σε απατη. Αλλα σου
  λεει ποιος κανει αγωγη για 30-40 Ε?
  Δεν ξερω τι εχει τελικα γινει,αν απαλλαχτηκα ή όχι, και πως
  θα ενεργήσω. Ξερω όμως ένα: Εγω που αντιμετώπιζα τις καταστροφές καταστηματων τηλεφωνιας εχθρικα, τωρα όποτε
  ακουσω ξανα κατι τετοιο θα πω «Ευγε!». Επιτελους αυτοι
  μονο αυτη τη γλωσσα φαινεται μονο καταλαβαινουν.

  Σχόλιο από Vassilis876 | Αύγουστος 8, 2009 | Απάντηση

  • ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΦΑΝΗΣ!!!ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ…ΛΕΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΑΝΩ ΛΙΜΠΑ…ΕΙΣΑΙ?

   Σχόλιο από ΣΤΑΘΗΣ | Σεπτεμβρίου 29, 2009 | Απάντηση

 74. Δεν φερει ευθυνη η Cosmote… Εφοσων εκανες εγγραφη στην WIN, θα χρεωθεις… Παντως το μονο σιγουρο ειναι οτι η Cosmote oυτε την ενεργοποιησε ουτε την απενεργοποιησε. Εκανες απλα αιτηση στον τηλεφωνητη της εταιριας WIN και σε διεγραψαν… Οποτε οσα παραπανα και να κανεις στην εξυπηρετηση πελατων της Cosmote δεν μπορουν να κανουν κατι, παρα μονο να σε ενημερωσουν για τις εταιρειες με τα 5ψηφια και τα τηλ. επικοινωνιας τους…

  Σχόλιο από Giwrgos | Αύγουστος 9, 2009 | Απάντηση

  • ειναι λαθος οτι η Cosmote δεν χει ευθυνη αυτες οι εταιρειες; τους παρεχουν το δικαιωμα να μας χρεωνουν χωρις να μας ενημερωνουν οτι δεχομαστε χρεωστικα μηνυματα
   ποια ειναι η ασφαλεια που μου παρεχει η κινητη τηλεφωνια σαν πελατης της , εγω την πληρωνω για τις υπηρεσιες τις υπηρεσιες της οχι τριτων που δεν εχω συναψει καμμια συμβαση συνεργασιας
   Πως με χρεωνει μια εταιρρεια οταν δεν ξερει καν το νουμερο της ταυτοτητας μου η το ΑΦΜ ;;;;;;;;;
   γιατι με χρεωνει η κινητη εταιρεια οταν εγω δεν συμμετεχω στο διαγωνισμο ;;;;( για να συμμετεχω συμφωνα με τους ορους συμμετοχης πρεπει να απαντησω στα δικα τους μηνυματα );;;
   Γιατι οι εταιριες τους δινουν αυτο το δικαιωμα;;;;;;;;
   Μηπως εχουν και αυτες καλο κερδος;;;;;;;

   Σχόλιο από Πετρος | Αύγουστος 10, 2009 | Απάντηση

   • φυσικά και έχουν κέρδος παίρνουν τα μισά έσοδα (χωρίς ΦΠΑ).

    Σχόλιο από panos1009 | Αύγουστος 24, 2009

 75. Διαβασε σε παρακαλω τους ορους συμβολαιου (που υπεγραψες) της Cosmote να δεις την θεση της για τις υπηρεσιες τριτων και να διαπιστωσεις οτι δεν εχει καμια ευθυνη…

  Σχόλιο από Γιωργος | Αύγουστος 11, 2009 | Απάντηση

  • φιλε μου
   1) αυτες δεν ειναι υπηρεσιες
   2) δεν ειδοποιουν οτι στελνουν χρεωστικα μηνυματα
   3) εχουν ορους συμμετοχης και αναφερουν οτι αν δεν απαντησουμε ενα μηνυμα δεν συμμετεχουμε στο διαγωνισμο
   4) Η Cosmote δεν δεχεται να κανει ελεγχο αν εγω στελνω μηνυματα για να δεχομαι μηνυματα
   5) πιοα η προστασια μου σαν πελατης της οταν δεν με προστατευει απο τετοιους απατεωνες
   Και τελεος εμενα προσωπικα μνε εμπλεξε ενας φιλος
   πως λοιπον με χρεωνουν οταν δεν εχουν τα προσωπικα μου στοιχεια;;;;;

   Σχόλιο από Πετρος | Αύγουστος 11, 2009 | Απάντηση

 76. 1)Ειναι κανονικοτατα υπηρεσιες τριτων (εννοω αλλων περα της Cosmote)
  2)Για το αν ειδοποιουν η οχι ειναι καθαρα των εταιριων αυτων αρμοδιοτητα (που φυσικα ειμαι εναντιων αυτων και εγω)
  3)Επισης οπως και το 2)
  4)Για αλλη μια φορα λεω οτι η Cosmote δεν φερει καμια ευθυνη για το πως 8α χρησιμοποιησεις το κινητο σου (ειτε εγγραφεις σε διαγωνισμους, ειτε διακινησεις παρανομο υλικο, ειτε οτιδηποτε)
  5) Η Cosmote δεν εχει λογο προστασιας ή κατι τετοιο σε κανεναν εφοσων αυτους που θεωρεις εσυ και εγω απατεωνες, αλλοι το θεωρουν κομματι της διασκεδασης τους (και ειναι πολλοι αυτοι, πιστεψε με..που αρεσουν και χρησιμοποιουν αυτες τις υπηρεσιες κανονικοτατα γνωριζοντας χρεωσεις)

  Σχόλιο από Γιωργος | Αύγουστος 11, 2009 | Απάντηση

 77. Εγω βρε παιδιά πήρα μέρος σε διγωνισμό τραγουδιού και άρχισαν να μου στέλνουν με το 54354 πληροφορίες για συγκροτήματα αλλά άρχισε και η χρέωση χωρίς να το ζητήσω.
  Στήν συνέχεια έστειλα το STOP άλλά τίτοπα και μετά πήρα την cosmote και μου έδωσε σταθερό τηλ.για να διαγραφώ΄πίσω ήταν η bojorno hellas εταιρεία.
  Ευθύνεται ο κάθε πάροχος για όλα αυτά εφόσον δεν το ζητάμε θα πρέπει να υπάρχει φραγή για 5ψήφια νούμερα και δεν απαντούμε θετικά γιατί μας χρεώνει.Η cosmote είπε οτι είναι συνδρομητική η παροχή όταν καλούμε στα νούμερα και στέλνουμε sms και θα πρέπει να το βλέπουμε αλλά δεν είναι έτσι..όταν δεν απαντούμε σε αυτά θετικά πώς μας χρεώνουν…

  Σχόλιο από ELEN | Αύγουστος 21, 2009 | Απάντηση

 78. Εφοσων πηρες μερος στο διαγωνισμο τραγουδιου, αυτοματα ειναι σαν να απαντησες θετικα για την συνδρομη. Η Cosmote δεν μπορει να κανει φραγες σε 5ψηφιους αριθμους (για τον απλουστατο λογο οτι 5ψηφια ειναι και διαφορα αλλα χρησιμα τηλεφωνα εξυπηρετησης και πληροφοριων που τα χρησιμοποιουμε καθημερινα). Αντιθετα φραγες μπορουν να γινουν σε αρι8μους τυπου 901… (erotic lines)

  Σχόλιο από Γιωργος | Αύγουστος 21, 2009 | Απάντηση

 79. ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ 54034 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ:

  ΣΥΜ΄ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ PIN ΣΟΥ 7—-, ΛΑΒΕ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΤΟ IQ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ! ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ http://WWW.CELLDORADO.COM H ΣΤΟ 2111026810

  ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΩ ΑΥΤΟΥς ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΓΡΑΦΤΕΙ ΚΑΠΟΥ?

  Σχόλιο από spyros | Σεπτεμβρίου 3, 2009 | Απάντηση

 80. Έχω σύνδεση cosmote και εδώ και αρκετές βδομάδες λάμβανα διάφορα μηνύματα από το 54300, στα οποία δυστυχώς δεν έδινα σημασία (απλά τα έσβηνα). Και λέω δυστυχώς, γιατί πριν από 2 βδομάδες που επέστρεψα από διακοπές ανακάλυψα ότι ο προτελευταίος λογαριασμός είχε αυξηθεί κατά 26 ευρώ εξ αιτίας αυτών των μηνυμάτων, ενώ ο τελευταίος κατά 80! Αμέσως πήρα τηλέφωνο στην cosmote και μου είπαν ότι είναι υπηρεσίες τρίτων (συγκεκριμένα της netsmart) και πρέπει να τις πληρώσω, μιας και τα χρήματα αυτά πάνε όλα στη netsmart (πράγμα το οποίο ανακάλυψα στην πορεία ότι είναι ψέμα, αφού το 50% πάει στην cosmote). Επειδή μάλιστα ο λογαριασμός μου πληρώνεται με πάγια εντολή, ο προτελευταίος είχε ήδη πληρωθεί. Μου είπαν επίσης να στείλω STOP στο 54300 για να σταματήσει η χρέωση (πραγμά το οποίο και έκανα).
  Αφού τους σκυλόβρισα μου δώσανε στο τηλέφωνο κάποιον «προϊστάμενο», ο οποίος μου είπε να καταθέσω αμφισβήτηση του λογαριασμού. Πράγματι την έστειλα με fax και μετά από μία βδομάδα ξαναπήρα τηλέφωνο για να δω τι γίνεται. Μου είπαν ότι ελέγχουν το αίτημα και θα μου απαντήσουν άμεσα. Επίσης, επειδή πλησίαζε η ημερομηνία για να πληρωθεί ο τελευταίος λογαριασμός τους ρώτησα τι γίνεται με αυτόν. Μου είπαν ότι, επειδή εκρεμμεί το αίτημά μου, δε θα γίνει καμία χρέωση. Πέρασε άλλη μία εβδομάδα και όχι μόνο δεν μου απάντησε κανείς αλλά χρεώθηκα και τα 80 ευρώ. Ξαναπήρα τηλέφωνο και αφού τους ξανασκυλόβρισα μου δώσανε άλλο «προϊστάμενο», ο οποίος μου είπε ότι τα 80 ευρώ θα τα χρεωνόμουν γιατί γίνεται αυτόματα από το σύστημα και κακώς μου είπαν το αντίθετο. Μου είπε επίσης ότι θα ελέγξει το αίτημά αμφισβήτησης και θα μου απαντήσει το πολύ σε 1-2 ώρες. Φυσικά κανείς δεν επικοινώνησε μαζί μου.
  Σήμερα πήγα σε ένα κατάστημα της cosmote και αφού τους ξαναματασκυλόβρισα, ένας άλλος «προϊστάμενος» πήρε στα κεντρικά και μου είπε ότι έχουν στείλει email στη netsmart για να δουν τι γίνεται και να περιμένω ακόμα 1-1.5 βδομάδα, αλλά κατά 99% δεν πρόκειται να πάρω τα λεφτά μου πίσω. Τους είπα ότι κατά τη γνώμη μου η netsmart δεν πρόκειται να τους απαντήσει. Τους είπα ότι και εγώ ο ίδιος προσπάθησα πολλές φορές να τους βρω στο τηλέφωνο χωρίς αποτέλεσμα.
  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Ζήτησα αναλυτικές χρεώσεις για τους τελευταίους 3 μήνες για να δω πως ξεκίνησαν αυτές οι χρεώσεις. Επίσης τους είπα να μου στείλουν εγγράφως την απάντηση τους για το αίτημα αμφισβήτησης σε περίπτωση που είναι αρνητική (που μάλλον θα είναι). Τέλος, ακύρωσα την πάγια εντολή, γιατί απ’ ότι φαίνεται θα υπάρχουν κερατιάτικες χρεώσεις και στον επόμενο λογαριασμό, τον οποίο και δεν πρόκειται να πληρώσω.
  ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Δεν είναι δυνατόν να θυσαυρίζουν εις βάρος μας κάποιοι «έξυπνοι» και να έχεις και τον κάθε άσχετο και ανεύθυνο στην «εξυπηρέτηση πελατών» να σε κοροϊδεύει και να σε περνάει για μαλάκα. Με τις φωνές όμως δε βγαίνει τίποτα. Νομίζω ότι το καλύτερο που πρέπει να κάνει όποιος έχει εξαπατηθεί με αυτόν τον τρόπο είναι (1) να καταφύγει στη δικαιοσύνη ή/και (2) να σταματήσει να πληρώνει τους λογαριασμούς. Νομίζω ότι όσο πιο μαζικά γίνουν αυτές οι κινήσεις, τόσες περισσότερες πιθανότητες υπάρχουν να ευαισθητοποιηθεί η κάθε εταιρία κινητής τηλεφωνίας.

  Σχόλιο από noname | Σεπτεμβρίου 12, 2009 | Απάντηση

  • Φυσικά και θα ειναι αρνητικη η απαντηση…Οι λογοι αναγραφονται πιο πανω..

   Σχόλιο από Γιωργος | Σεπτεμβρίου 12, 2009 | Απάντηση

   • Διάβασα την παραπάνω συζήτηση και δε συμφωνώ με το ότι η cosmote δε φέρει ευθύνη. Και αυτό για δύο λόγους.

    (1) Κάποιες από αυτές τις υπηρεσίες τρίτων λένε στις σελίδες τους ότι για να γίνεις συνδρομητής πρέπει να είσαι 18+. Πώς είναι τόσο σίγουροι ότι αυτός που γράφεται είναι πράγματι 18+??

    (2) Τι γίνεται αν κάποιος μπει σε μία τέτοια σελίδα και βάλει το κινητό σου χωρίς να το γνωρίζεις. Δε θα έπρεπε κάπως να προστατεύεσαι?

    Όσο για την εξυπηρέτηση πελατών στην cosmote μετά από την ταλαιπωρία που τράβηξα ένα έχω να πω: Ή είναι εντελώς άσχετοι, οπότε πρέπει να πάνε σπίτια τους, ή είναι συνένοχοι στην απάτη, οπότε πρέπει να πάνε φυλακή.

    Σχόλιο από noname | Σεπτεμβρίου 12, 2009

 81. Γιατι πολυ απλα δεν διαβαζεις τους ορους συμβολαίου πριν κανεις μια συμβαση?
  Αν δεν σε καλυπτουν οι οροι τοτε μην κανεις ποτε σου χρηση κινητου απο καμια εταιρεια…
  Καλεσε στο 1212 απο κινητο Cosmote ή 6971001212 απο οποιοδηποτε σταθερο να δεις τι ομορφα θα σε συμβουλεψουμε για το τι να προσεχεις και τι να γνωριζεις…
  Και θα εισαι πολυ ανετος και ησυχος με αυτα που θα σου πουμε χωρις οποιοδηποτε προβλημα…

  Σχόλιο από Γιωργος | Σεπτεμβρίου 12, 2009 | Απάντηση

 82. Σε κάποιο σημείο η σύμβαση λέει:

  Η cosmote υποχρεούται να εξετάζει άμεσα τα παράπονα και αιτήματα του Συνδρομητή σχετικά με … την τιμολόγηση.

  Έχω καταθέσει εδώ και πολλές μέρες αίτηση αμφισβήτησης λογαριασμού και δεν έχω λάβει καμία απάντηση. Έχω επικοινωνίσει πολλές φορές με την «εξηπηρέτηση πελατών» και έχω φάει χοντρό δούλεμα. Ως εκ τούτου δε βλέπω καμία ομορφιά και δεν αισθάνομαι ούτε άνετος ούτε ήσυχος. Και μου λες αγαπητέ Γιώργο μετά από όλα αυτά να ξαναεπικοινωνίσω με την cosmote. Συγνώμη, αλλά έχω σημαντικότερα πράγματα να κάνω από το να ακούω συνέχεια το παραμύθι που τόσο ωραία σας έχουν μάθει να λέτε…

  Σχόλιο από noname | Σεπτεμβρίου 12, 2009 | Απάντηση

 83. Μα για την αμφισβητηση σου ειπα δεν προκειται να γινει κατι…εφοσων εγιναν οι χρεωσεις…χωρις την παραμικρη ευθυνη της Cosmote…απο εκει και μετα οι αμεσα υπευθυνεoι ειστε εσυ και η συγκεκριμενη εταιρια που σου στελνει τα χρεωσιμκα μυνηματα. Ασε που επαναλαμβανομαι (τα εστειλα και πιο παλια)

  Σχόλιο από Γιωργος | Σεπτεμβρίου 12, 2009 | Απάντηση

 84. Και αφού δε θα γίνει τίποτα με την αμφισβήτηση γιατί από την εξυπηρέτηση πελατών μου λένε επί τρεις βδομάδες ότι εξετάζουν το αίτημα μου και θα μου απαντήσουν το συντομότερο δυνατόν??????

  Πρώτη φορά ακούω ότι αυτός που έχει εξαπατηθεί είναι ο άμεσα υπεύθυνος!!!

  Μάλλον παίρνετε ληγμένα, δεν εξηγείτε αλλιώς…

  Σχόλιο από noname | Σεπτεμβρίου 12, 2009 | Απάντηση

 85. Oι λογοι που το αρμοδιο τμημα παραπονων και αμφισβητησης ελεγχει το θεμα ακομα, δεν τους γνωριζω και δεν μπορω να ξερω.
  Το οτι καποτε απαντησες σε διαγωνισμο ή ελαβες μερος για καποια πληροφορια ή οτιδηποτε αλλο σε καθιστα εσενα υπευθυνο και φυσικα την εταιρεια που σου στελνει τα μηνυματα. (Αλλη μια φορα το ξαναειπα-μπορω να στο πω και αλλες δεν υπαρχει προβλημα) Ληγμενα εσυ περνεις μαλλον εκτος αν εισαι καθυστερημενος… δεν εξηγηται αλλιως..

  Σχόλιο από Γιωργος | Σεπτεμβρίου 12, 2009 | Απάντηση

 86. Παραπάνω ανέφερα δύο λόγους που δεν τους σχολιάζεις καν. Το site είναι γεμάτω από αγανακτισμένους συνδρομητές και δε δίνεις σημασία. Μήπως είσαι εσύ ο καθυστερημένος? Εκτός και αν είσαι μέτοχος στην cosmote…

  Σχόλιο από noname | Σεπτεμβρίου 12, 2009 | Απάντηση

  • Oxi δοξα το θεο ειμαι πολυ υγιεις. Οι αγανακτισμενοι συνδρομητες απλα τα βαζουν με την εταιρεια που ανηκουν επειδη πολυ απλα δεν ξερουν και δεν εχουν ιδεα το τι ειναι τα πενταψηφια αυτα και ως ευκολη λυση θεωρουν υπευθυνο την εταιρεια (εντελως ασχετη η αντιδραση φυσικα). Και οτι συζηταμε εδω δεν αντιπροσωπευει αποκλειστικα την Cosmote αλλα και τις αλλες εταιριες κινητης τηλεφωνιας και φυσικα σταθερης τηλεφωνιας…
   Θα σου πω ενα πολυ ωραιο παραδειγμα. Πες οτι ζεις σε μια πολυκατοικια (δικτυο Cosmote) εσυ εχεις ενα διαμερισμα και πληρωνεις ενοικιο (συνδρομητης), ταυτοχρονα η διαχειρηση της πολυκατοικιας (τα τμηματα και μελη που εργαζονται στην Cosmote) εχουν ενα συνεργειο καθαρισμου (εταιριες 5ψηφιες) και κανουν τις δουλειες τους…Θεωριτικα οτι εσενα σου προκαλεσαν μια ζημια ενω τον απεναντι σου, του προσφεραν υπηρεσιες..Εσυ θα τα βαλεις με την διαχειρηση? Ευθυνεται αυτη? Θα τα βαλεις με το συνεργειο? Δισταζεις να τα μιλησεις μαζι τους? Η διαχειρηση το πολυ πολυ να αλλαξει συνεργειο καθαρισμου για την πολυκατοικια..Παντα θα εχει ενα συνεργειο. Εσυ απλα αν θελεις απαιτησε να μην πλησιαζουν τον χωρο σου. Αλλους τους εξυπηρετει αυτο..

   Σχόλιο από Γιωργος | Σεπτεμβρίου 12, 2009 | Απάντηση

 87. Και τι γίνεται στην περίπτωση που προσπαθείς να επικοινωνίσεις με το συνεργείο και δε βρίσκεις κανένα? Τι γίνεται ακόμα στην περίπτωση που η διαχείριση τα έχει κάνει πλακάκια με το συνεργείο για να τα πέρνουν και οι δύο και να σου προκαλούν εσκεμμένα ζημιά? Τι γίνεται τέλος στην περίπτωση που ο διαχειριστής δεν εμφανίζεται και βάζει τον πεντάχρονο γιό του (εξηπηρέτηση πελατών) να δώσει εξηγήσεις?
  Αυτά για να συμπληρώσω το πολύ ωραίο παράδειγμα που μου έφερες. Γιατί αν με τέτοια παραδείγματα μπορείτε να κοροϊδεύετε την κάθε κυρά Κατίνα, να ξέρετε ότι δεν πιάνουν σε όλους…

  Σχόλιο από noname | Σεπτεμβρίου 12, 2009 | Απάντηση

 88. NoName και Γιώργος η ανακοίνωση δεν είναι για προσωπική αντιπαράθεση.

  Γιώργο η Cosmote και τα υπόλοιπα δίκτυα είναι υποχρεωμένα να προστατεύουν τους συνδρομητές τους από παραπλανητικές υπηρεσίες, ειδικά εφόσον αυτές ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ με το δίκτυό τους. Σίγουρα ξέρεις, μια και είναι κανόνας της αγοράς, ότι: ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΤΟ 55% ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ από όλα τα 5-ψήφια. Και προφανώς ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ με τις σχετικές εταιρείες, μια και οι εταιρείες αυτές στέλνουν SMS στους συνδρομητές τους.

  Εφόσον λοιπόν τα δίκτυα δέχονται ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ από τους ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ τους για τους συνεργάτες τους, τι θα έπρεπε να κάνουν; Τα γεγονότα δείχνουν ότι αδιαφορούν γιατί κερδίζουν τρελά λεφτά, πάνω από 1 χρόνο τώρα.

  Σχόλιο από PanosAth | Σεπτεμβρίου 12, 2009 | Απάντηση

  • Exω ψαξει σε πολλα site τυπου facebook και λεει ξεκαθαρα πριν στειλεις καποιο μυνημα και αρχισουν να σε χρεωνουν τους ορους οτι δηλαδη το ποσο κοστιζει το καθε μυνημα και ποσα σου στελνουν ημερησιως ή την εβδομαδα. Εγω πρωσοπικα και το εχς πει πιο παλια φυσικα και ειμαι κατα των εταιριων αυτων γιαυτο και αλλωστε απο μικρο παιδι δεν ασχολιομουν με διαγωνισμους και δωρα γιατι ξερω απο πισω οτι θα χρεωθω αρκετα. Δεν μου το ειπε κανεις παρολα αυτα ηξερα οτι δεν ειναι τοσο ευκολο το να στειλεισ κατι και να κερδισεις (κατι συμβενει). Και ερχομαι εδω να σου πω οτι καλυπτονται νομικα και οι υπηρεσιες των εταιριων αυτων αλλα και τα παντα εφοσων υπαρχουν οροι-ασχετα αν δεν τους διαβασεις. Η Cosmote αν δεν το θελησεις θα σου υποδειξει πως να διακοπεις απο αυτες τις υπηρεσιες. Επαναλαμβανω ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ (υπαρχουν οροι και επισης κοσμος που γνωριζει τις χρεωσεις και θελει να τισ χρησιμοποιει κανονικοτατα). Οσο για την προστασια, δεν ξερω αν ακουσατε τον σαλο που εγινε την προηγουμενη εβδομαδα (και στα καναλια το ειπαν) για το μηνυμα που ληφθησε σε συνδρομητες με περιεχομενο ΄΄Ειμαι η Μαριανα…». Το συγκεκριμενο μηνυμα ειναι οντως κακοβουλο, δεν εχει ληπτη, ειναι απο εταιρια εξωτερικου και πιθανοτατα οπως ακουστηκε αν απαντησει θα χρεωθει με αρκετα χιλιαδες ευρω (προσωπικα δεν το πιστευω το τελευταιο). Η Cosmote λοιπον ηδη προεβει σε φραγη της εταιριας αυτης για την προστασια του συνδρομητη γιατι πραγματικα ηταν κακοβουλο αυτο. Συγκεκριμενα στο site της αναφερε:

   Δελτία Τύπου
   09/09/2009
   Ανακοίνωση

   Η COSMOTE ενημερώνει το κοινό ότι, σε συνέχεια των σημερινών αναφορών στα μέσα μαζικής ενημέρωσης σχετικά με αποστολή ανεπιθύμητων μηνυμάτων (spam sms) από κέντρα μηνυμάτων του εξωτερικού, προχώρησε στη φραγή εισερχομένων μηνυμάτων από τα εν λόγω κέντρα.

   Η COSMOTE συμβουλεύει τους πελάτες της να μην απαντούν σε μηνύματα (sms) από προορισμούς που δεν αναγνωρίζουν, προκειμένου να αποφεύγονται έτσι ανεπιθύμητες χρεώσεις.

   Σχόλιο από Γιωργος | Σεπτεμβρίου 13, 2009 | Απάντηση

   • ΚΑΛΑ ΜΕΓΑΛΕ…ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ…ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΙΝ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ…ΕΔΩ ΕΚΑΝΑ ΑΛΛΑΓΗ ΑΡΙΘΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΑΝΕ ΣΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΤΡΙΤΟΙ…ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ…ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΥΟΜΑΣΤΕ..

    Σχόλιο από ΣΤΑΘΗΣ | Σεπτεμβρίου 29, 2009

 89. Άλλο το παράνομο και άλλο το ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ.

  Οι υπηρεσίες που αναφέρονται ειδικά τους παλιότερους μήνες «έκρυβαν» τους Όρους Χρήσης και τις χρεώσεις που υφίστανται οι χρήστες, ενώ παραπλανούσαν το χρήστη με μηνύματα του στυλ «κέρδισες 1 iphone», κτλ, κάτι εντελώς ανυπόστατο, μόνο και μόνο για να «πιέσει» το χρήστη να καταχωρήσει τον αριθμό του και να ξεκινήσει η χρέωση.

  Και μια και αναφέρεις το παράδειγμα της Cosmote, η αντίδρασή της ήταν άμεση και καλά έκανε για το spam. Στην περίπτωση των «διαγωνισμών & games» που περιγράφονται εδώ όμως τι έκανε; Όπως και οι άλλες 2, απλά συγκεντρώνει έσοδα, αφήνοντας εταιρείες να παραπλανούν χρήστες..

  Φυσικά δεν είναι όλοι οι διαγωνισμοί έτσι, αυτές οι πρακτικές υιοθετούνται από συγκεκριμένες εταιρείες, τις οποίες τα δίκτυα -αν ήθελαν- τις είχαν αποβάλει.

  Σχόλιο από PanosAth | Σεπτεμβρίου 13, 2009 | Απάντηση

  • Eγω γιατι δεν παραπλανηθηκα ποτε μου? Οπου βλεπω κατι το ευκολο του στυλ κερδισα κατι..θα το ψαξω πριν αποφασισω να στειλω μυνημα η οτιδηποτε…Αν εσυ ή οποιοσδηποτε αλλος ειναι τοσο αφελης..καλα σου κανουν. Η «πιεση» δεν υφισταται…Σ΄αυτη τη ζωη ο καθ ενας κανει αυτο που θελει…Εαν εσενα σε «πιεζουν» διαφοροι να κανεις κατι που δεν θελεις εισαι αξιος της μοιρας σου.
   Στο κατω κατω πως κερδισες το iphone. Στο χαρισε καποιος ετσι? Ελαβες μερος σε διαγωνισμο? Βεβαιωσου οτι υπαρχουν συμβολαιογραφοι για την εγκυροτητα του διαγωνισμου…Εστειλες μυνημα απο διαφορα spam sites στο internet μη εγκυρα και παρανομα..καλα να παθεις.. Απλα λιγο προσοχη με τετοια θεματα, αν δεν θελεις να βρεθεις προεκπληξεως
   (Υποψιν..Το υφος μου σε ολες τις περιπτωσεις ειναι φιλικο και μιλαω γενικα οχι προσωπικα για καποιον)

   Σχόλιο από Γιωργος | Σεπτεμβρίου 13, 2009 | Απάντηση

   • ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΑΛΛΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΑ,
    ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑ ΛΑΒΕΙΣ ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ… ΟΥΣΙΑΖΕΤΙΚΑ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ.
    ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟ AFTERSALE SUPPORT ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΣΑ ΘΑ ΦΑΕΙ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ Η ΚΑΘΕ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΜΕ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ- ΓΙΑΤΙ ΤΑ 3 Η ΤΑ 100 ΕΥΡΩ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΥΡΙΟ ΕΛΑΝΑ ΜΟΥ ΖΗΤΙΑΝΕΨΕΙΣ!!!!
    ΜΑΘΕ ΜΠΑΛΙΤΣΑ ΦΙΛΕΜΟΥ!!!!!

    Σχόλιο από ΕΛ | Οκτώβριος 29, 2009

 90. Νομίζω ότι είναι καιρός να βάλουμε κάποια πράγματα στη θέση τους.
  (1) Την πρώτη φορά που επικοινώνησα με την cosmote μου είπαν ότι τα χρήματα που πληρώνει ο καθένας για αυτά τα μηνύματα πάνε ΟΛΑ στις υπηρεσίες τρίτων και η cosmote δεν κρατάει ΤΙΠΟΤΑ. Είναι αυτό ψέμα ναι ή όχι?
  (2) Τη δεύτερη φορά που επικοινώνησα με την cosmote μου είπαν ότι αφού εκρεμμεί αίτηση αμφισβήτησης λογαριασμού δε θα χρεωθώ, ενώ ΗΞΕΡΑΝ ότι ο λογαρισμός μου πληρώνεται με πάγια εντολή, άρα η χρέωση θα γινόταν αυτόματα. Μου είπαν ψέματα ναι ή όχι?
  (3) Την τρίτη φορά και αφού είχαν ήδη περάσει δύο εβδομάδες από την πρώτη επικοινωνία μία υπάλληλος μου είπε ότι θα το φροντίσει προσωπικά το θέμα και θα με πάρει τηλέφωνο σε 1-2 ώρες. Δεν με πήρε κανένας. Με γράψανε κανονικά ναι ή όχι?
  (4) Υπάρχουν πολλοί που άρχισαν να λαμβάνουν αυτά τα μηνύματα χωρίς να κάνουν καμία εγγραφή ΠΟΥΘΕΝΑ. Αυτό είναι παραπλανητικό ή παράνομο?
  (5) Όταν κάποιες τέτοιες υπηρεσίες λένε ότι για να κάνεις εγγραφή πρέπει να είσαι 18+ και ουσιαστικά δε μπορούν να το ελέγξουν, τότε αυτό τί είναι??
  (6) Από τα μηνύματα που έλαβα τα μισά έλεγαν μόνο τη φράση «σε λίγο θα λάβετε ένα μήνυμα υπηρεσίας», ενώ τα άλλα μισά έλεγαν «μείνετε και αυτή τη βδομάδα συντονισμένοι». Ποιος νοήμων άνθρωπος πληρώνει 2 ευρώ για το ίδιο μήνυμα που του έρχεται 30 φορές???
  (7) Εδώ και πόσο καιρό όλες οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας δέχονται βροχή από τηλεφωνήματα αγανακτισμένων συνδρομητών και αντί να κάνουν έναν έλεγχο να δουν τι συμβαίνει, αρκούνται σε ένα απλό «λυπούμαστε, αλλά είναι υπηρεσίες τρίτων και δε μπορούμε να κάνουμε τίποτα». Ακόμα και αν κάποιοι τη βρίσκουν να λαμβάνουν τέτοια μηνύματα και ας τα χρεώνονται 500 ευρώ το μήνυμα, τη στιγμή που υπάρχουν πολλοί δυσαρεστημένοι συνδρομητές, δε θα έπρεπε οι υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας, που τοοοοοοόσο πολύ ενδιαφέρονται για τον καταναλωτή, να κάνουν κάτι, ΑΚΟΜΑ και αν αυτές οι υπηρεσίες τρίτων είναι νόμιμες???
  Οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας όμως όχι μόνο δεν κάνουν τίποτα, αλλά βάζουν και από πάνω τα σκλαβάκια της εξυπηρέτησης πελατών να σου λένε το ίδιο παραμύθι, σα να σου λένε: «χα, χα, χα, ας πρόσεχες». ΑΥΤΗ είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ, και αν κάποιοι δε μπορούν να τη δεχτούν και έχουν και την ψευδαίσθηση ότι «εξυπηρετούν», το πρόβλημα το έχουν αυτοί και όχι οι «αφελείς» συνδρομητές που έχουν εξαπατηθεί.

  Σχόλιο από noname | Σεπτεμβρίου 13, 2009 | Απάντηση

 91. 1) Δεν το γνωριζω και δεν ειναι το θεμα αν κραταει η οχι. Ειτε τα κραταει ειτε οχι δεν αφορα εσενα ή εμενα. Προσωπικα αν κραταει πολυ καλα κανει. Αυτο θα κανα και εγω.
  2) Φυσικα και θα χρεωθεις. Οι λογαριασμοι εκδιδονται και τρεχουν καθε μηνα. Το αν θα ξοφλησεις η οχι ειναι δικο σου θεμα. (Θυμισου μονο τους ορους σθμβολαιου)
  3) Μπορει η υπαλληλος να ψοφισε και δεν σε πηρε ποτε. Αν και απορω γιατι σου ειπε οτι θα το φροντισει. Αφου δεν ειναι ευθυνη της Cosmote το πως θα χρησιμοποιησεις το κινητο σου.
  4) Μηνυμα χρεωσιμο απο το πουθενα δεν μπορεις να λαβεις οσο και να επιμενεις. Ολο και καπου εβαλες το χερακι σου. Επαναλαμβανω «χρεωσιμο» και απο «το πουθενα» δεν υφισταται.
  5) To πως λειτουργουν αυτες οι υπηρεσιες πραγματικα δεν γνωριζω και δεν με ενδιαφερει και φυσικα ουτε την Cosmote διοτι δεν ειναι υπηρεσιες αυτης. (Eπαναλαμβανω το πως θα χρησιμοποιησει ο καθε χρηστης το κινητο ειναι δικαιωμα του.) Διαβασε παραγραφο 7.Α.8 να ξεστραβωθεις στους ορους συμβολαιου.
  6) Οπως και πριν δεν με ενδιαφερει ουτε γνωριζω ουτε συμμεριζομαι το περιεχομενο των υπηρεσιων τριτων. Η παραγραφος 7.Α.5 αν την διαβασεις τα λεει ολα, τσαμπα συνεχιζουμε το μπλα μπλα.
  7)Στα τηλεφωνηματα των συνδρομητων συμβουλευουμε και πραγματοποιουμε διαγραφες απο τις υπηρεσιες αυτες αν το επιθυμησουν.
  Αν εσυ εισαι ασχετος επι του θεματος δεν χρειαζεται να μιλας ετσι. Η Cosmote (δεν ξερω για τις αλλες) κανει πολλα. Αν θεωρεις σκλαβια το επαγγελμα καποιου, τοτε εχει πολλα κομπλεξ. Το «χα, χα, χα, ας πρόσεχες» δεν υπαρχει εκ μερους της εξυπηρετησης. Εχω ακουσει απειρα ευχαριστω απο συνδρομητες που τους καθοδηγησα και διαγραφηκαν απο υπηρεσιες τριτων κα8ως και πληρει εξυπηρετηση των διαφορων αλλων αιτηματων των συνδρομητων.

  Σχόλιο από Γιωργος | Σεπτεμβρίου 13, 2009 | Απάντηση

 92. Αγαπητέ Γιώργο,

  Το τελευταίο μου μήνυμα δεν απευθυνόταν σε σένα και κακώς απάντησες. Επίσης είναι η τελευταία φορά που απαντάω σε αδαείς και ανεύθυνους ανθρώπους. ΑΡΚΕΤΑ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ. Απλά περιμένω την άποψη και άλλων συνομιλητών.

  Σχόλιο από noname | Σεπτεμβρίου 13, 2009 | Απάντηση

 93. Eφοσων ακομα εχουμε δημοκρατια εχω το δικαιωμα να λεω την αποψη μου οπου θελω, οπως κανεις και εσυ…Σε αυτη την περιπτωση απαντησα τα ερωτηματα σου… Και χαιρομαι που καταλαβες καποια πραγματα ασχετως αν δεν το παραδεχεσαι (ειτε επειδη εισαι εκνευρισμενος ειτε επειδη δεν εχεις εσυ το δικιο)
  Αυτα απο μενα οσων αφορα τις αποψεις ΣΟΥ. Αν θελεις το μπλα μπλα για τα ιδια και τα ιδια εγω θα σου υπενθυμιζω τους ορους της συμβασης και μονο καθε φορα. Να εισαι καλα.

  Σχόλιο από Γιωργος | Σεπτεμβρίου 13, 2009 | Απάντηση

 94. ECHO TO IDIO PROVLIMA ME TO N.73.MOU CHREONOUN MHNYMATA TA OPOIA THEN STELNO.PERIMENO BOHTHIA PRIN ANAGASTO NA ALLAXO ETAIREIA KAI NOUMERO META APO POLLA CHRONIA.EGO ESTEILA TO ‘STOP’OPOS MOU EIPAN.TA STICHI POU ECHO EINAI:54034 http://WWW.WINPLC.COM,54224 8018038000,54254 KAI 54354 BLINKOGOLD.EYXARISTO TINA.

  Σχόλιο από AMIRIDOU STAMATIA | Σεπτεμβρίου 14, 2009 | Απάντηση

  • Σταματια αφου δεν λειτουργισε το STOP καλεσε τους 8018038000 πρεπει να ειναι η WIN SA αν δεν κανω λαθος, αν παλι δεν βγαλεις ακρη καλεσε στην εξυπηρετηση πελατων της εταιρειας σου να σου υποδειξουν τι να κανεις. Και εταιρεια να αλλαξεις παλι θα σε στελνουν, αν δεν διακοψεις την υπηρεσια. Και ειναι κριμα να αλλαξεις αριθμο αφου τον εχεις πολλα χρονια.

   Σχόλιο από Γιωργος | Σεπτεμβρίου 14, 2009 | Απάντηση

 95. ΔΙΑΤΗΡΩ ΕΝΑ ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟ ΕΝΑ ΤΗΛ.ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΜΥΝΗΜΑ ΠΕΝΤΑΨΗΦΙΟΥ ΑΡΥΘΜΟΥ.ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΕΨΑΞΑ ΝΑ ΒΡΩ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.ΕΜΑΘΑ ΓΙΑΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ…ΕΣΤΕΙΛΑ SMS ΔΙΑΚΟΠΗΣ,ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΩ,ΤΙΠΟΤΑ ΠΗΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΟΧΟ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΑΙΤΗΜΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΑΡΟΧΟΥ ΜΟΥ…ΣΥΝΕΧΙΣΑ ΝΑ ΛΑΝΒΑΝΩ ΜΥΝΗΜΑΤΑ…ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΚΑΝΑ ΑΛΛΑΓΗ ΑΡΙΘΜΟΥ!!!!…ΗΣΥΧΑΣΑ ΓΙΑ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ!!!ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΟΥ ΑΡΙΘΜΟ!!!!ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ!!!ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΥΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ!!ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Η ΔΕΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ..ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ!!!!!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΕΤΣΙ ΜΕ ΜΑΦΙΟΖΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ???

  Σχόλιο από ΣΤΑΘΗΣ | Σεπτεμβρίου 14, 2009 | Απάντηση

 96. ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ…ΕΚΑΝΑ ΦΡΑΓΗ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΜΥΝΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝΕ ΟΤΙ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΛΑΝΒΑΝΩ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΝΑ ΧΡΕΩΝΟΜΑΙ…ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΤΡΑΓΙΚΟ!!!ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΝΑ ΛΑΝΒΑΝΩ ΚΑΙ ΣΥΤΟΝ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ 8018038000.ΕΚΕΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΥΝΗΜΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΣΑΣ…ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΩ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΓΕΓΡΑΜΕΝΟΣ!!!!!Η ΑΠΑΤΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ..ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΟ ΚΥΝΗΓΑΩ (ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ?)ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΚΑΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΑΦΗΝΕΙ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ…ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ!!!!ΕΛΕΟΣ!!

  Σχόλιο από ΣΤΑΘΗΣ | Σεπτεμβρίου 14, 2009 | Απάντηση

 97. EYCHARISTO!

  Σχόλιο από AMIRIDOU STAMATIA | Σεπτεμβρίου 14, 2009 | Απάντηση

 98. MHPOS PREPEI NA PAME SE EKPOMPH TRIANTAFILOPOULOU I EYAGGELATOU;

  Σχόλιο από AMIRIDOU STAMATIA | Σεπτεμβρίου 14, 2009 | Απάντηση

 99. ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΠΑΝΤΟΥ!!ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΙΝΚΑ!!ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΙΝΚΑ?ΑΠΟ ΝΟΜΙΚΗΣ ΠΛΕΥΡΑ?ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΚΑΘΑΡΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΛΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΛΕΒΕΙ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ!!ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΕΝΑ ΑΝ ΜΟΥ ΚΛΕΨΑΝΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ SMS ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ?ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ?ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΕ ΓΡΑΠΤΩΣ ΟΙ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΟΙ?ΥΠΕΓΡΑΨΑ ΚΑΤΙ?ΠΩς ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΣΚΑΠΟΥΛΑΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΜΟΧΘΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΕΧΕΙΑΣ ΠΟΥ ΠΑΣΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΠΕΡΑ ΜΕ ΤΙΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΤΙΜΙΣΕΙΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ!!!ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ?ΤΟΥ ΙΝΚΑ?ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΤΟ ΞΕΡΩ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΟΛΑ!ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑ ΑΥΤΟ?ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΔΩ!!!

  Σχόλιο από ΣΤΑΘΗΣ | Σεπτεμβρίου 14, 2009 | Απάντηση

 100. FILE STATHI SIMFONO!TINA

  Σχόλιο από AMIRIDOU STAMATIA | Σεπτεμβρίου 14, 2009 | Απάντηση

 101. PIRA THL.OPOS ME SYMVOULEYSATE STO TMHMA EXYPIRETISIS PELATON THS ETERIAS MOU(COSMOTE)KE MOU EIPAN OTI THA KANOUN ETISI DIAGRAFIS EKINOI.

  Σχόλιο από AMIRIDOU STAMATIA | Σεπτεμβρίου 15, 2009 | Απάντηση

 102. Πολυ σωστα εκανες, Σταματια. Ετσι γινεται..

  Σχόλιο από Γιωργος | Σεπτεμβρίου 15, 2009 | Απάντηση

 103. Αγαπητέ Στάθη, Τίνα και λοιποί αγανακτησμένοι.

  Σήμερα μου ήρθε και 3ος λογαριασμός με 36 κερατιάτικα ευρώ. Και ενώ είχα ζητήσει από την cosmote να ακυρώσει την πάγια εντολή για να μην τα πληρώσω, δεν έχει ακόμα ακυρωθεί. Το «ευχάριστο» είναι ότι το STOP στο 54300 έπιασε και τα μηνύματα σταμάτησαν. Το περίεργο είναι το εξής: Ζήτησα από την cosmote αναλυτικούς λογαρισμούς τελευταίων μηνών για να δώ τι γίνεται. Φαίνεται λοιπόν ότι τέλη απριλίου και ώρα μία παρά είκοσι το βράδυ (???) έστειλα μύνημα στο 54010. Από τότε τίποτα. Και ξαφνικά από το τέλη ιουνίου, και χωρίς να έχω κάνει εγγραφή πουθενά, άρχισα να λαμβάνω μυνήματα από το 54300. Διαβάζω επίσης ότι αυτές οι εταιρίες σου στέλνουν το πολύ 5 μυνήματα τη βδομάδα. Αυτό δεν είναι αλήθεια. Εγώ στην αρχή έπερνα 3 μηνύματα τη μέρα ή μέρα παρά μέρα.

  Αν αυτό δεν είναι ληστεία τότε τι να πω!!! Και καλά, το 54300 είναι της smartnet ή netsmart. Το 54010???

  Επειδή σκοπεύω να κινηθώ νομικά κατά της cosmote παρακαλώ στείλτε μου ότι στοιχεία πιστεύετε ότι μπορούν να βοηθήσουν.

  Σχόλιο από noname | Σεπτεμβρίου 15, 2009 | Απάντηση

 104. TO PROI PIRA THN COSMOTE KAI TO MESIMERI MOU IRTHAN 3 MINIMATA APANOTA:I ETISI AKIROSIS THA OLOKLIROTHI ENTOS 1 ORAS.APO TO 54034(ENO EGO ICHA STILI TIS PROIGOUMENES MERES ‘STOP’).ECHO OLA TA MINIMATA AOI TIN ARCHI TIS ISTORIAS.EIMAI STIN DIATHESI SAS.

  Σχόλιο από AMIRIDOU STAMATIA | Σεπτεμβρίου 15, 2009 | Απάντηση

 105. ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΘΩΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ ΚΑΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΑΠΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΗΣ WIN(19003).ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΛΕΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΤΟ MAIL ΜΟΥ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

  Σχόλιο από ΓΙΑΝΝΗΣ | Σεπτεμβρίου 16, 2009 | Απάντηση

 106. Αν πραγματικα γνωριζει καποιος πως πρεπει να κινηθουμε για να βρουμε το δικιο μας ας μας ενημερωσει.
  Τα υπολοιπα ειναι λιγο πολυ περιττα.

  Σχόλιο από Κωστας Χατζοπουλος | Σεπτεμβρίου 16, 2009 | Απάντηση

 107. OI ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΨΗΦΙΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ. ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΕΡΙ ΜΥΝΗΣΕΩΝ, ΚΙΝΗΣΕΩΝ, ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΤΕ ΠΕΙ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ.

  ΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΓΕΜΑΤΑ ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΜΙΖΕΡΙΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΙ…

  -Να και μια πληροφορια που δεν ειναι περιττη-

  Σχόλιο από Γιωργος | Σεπτεμβρίου 16, 2009 | Απάντηση

  • ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΥΠΡΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΛΛΛΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ?..ΕΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΑΥΤΟ?ΜΗΝ ΠΡΟΤΡΕΧΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΞΑΓΡΙΩΝΕΙΣ.ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ!!!!!!!!ΚΛΕΙΣΤΟ!!ΒΑΛΤΟΣ ΕΙΣΑΙ?

   Σχόλιο από ΣΤΑΘΗΣ | Σεπτεμβρίου 29, 2009 | Απάντηση

   • Εισαι καθυστερημενος αγορι μου? Αντε ανοιξε τα στραβαδια σου να ξυπνησεις..κοιμασαι ορθιος και δεν ξερεις που παν τα τεσσερα..Αν δεν ξερεις να διαβαζεις πηγαινε πρωτη δηματικου ξανα. Ε ρε κατι βοδια που κυκλοφορουν

    Σχόλιο από Γιωργος | Σεπτεμβρίου 30, 2009

 108. Επειδή κάποιοι θεωρούν ότι είμαστε ηλίθιοι και ανταλλάσουμε περιττές πληροφορίες, διαβάστε και αυτό:

  «Εφημερίδα της Κυβερνήσεως» (αρ.φύλλου 1505 της 30 Ιουλίου 2008) με θέμα «Αριθμ. 488/82 Κώδικας Δεοντολογίας για την Παροχή Υπηρεσιών Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών στους Καταναλωτές» (άρθρο 5, παράγραφος 1): Ο πάροχος εξασφαλίζει ότι διαθέτει κατάλληλα συστήματα ενημέρωσης των καταναλωτών σε κάθε στάδιο της παροχής υπηρεσίας και κυρίως κατά την προσυμβατική ενημέρωση του καταναλωτή, έτσι ώστε να είναι δυνατή η πλήρης, ακριβής και σαφής ενημέρωση του καταναλωτή.

  Σχόλιο από noname | Σεπτεμβρίου 16, 2009 | Απάντηση

 109. Δεν ειπα κανεναν ηλιθιο…
  Το δηλοσιευμα ειναι ασχετο επι του θεματος…
  Α, να στο θυμισω…Το ξεχασες..Διαβασε ορους συμβολαιου που υπεγραψες… Παράγραφος 7.Α.5

  Σχόλιο από Γιωργος | Σεπτεμβρίου 16, 2009 | Απάντηση

 110. Χα, χα, χα!! Πάλι καλά που είναι και κάποιοι που μας διασκεδάζουν!! Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε??

  Σχόλιο από noname | Σεπτεμβρίου 16, 2009 | Απάντηση

  • Ξέρω οτι στην πραγματικοτητα δεν εισαι καθυστερημενος. Γιατι το παιζεις οτι εισαι?

   Σχόλιο από Γιωργος | Σεπτεμβρίου 16, 2009 | Απάντηση

 111. Σε περίπτωση που δεν το έχουν καταλάβει κάποιοι, τα μυνήματα από το 54300 άρχισαν να έρχονται ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΓΓΡΑΦΗ ΠΟΥΘΕΝΑ. Άρα κάποιος άλλος χρησιμοποίησε το κινητό μου στο διαδύκτιο.

  Σε περίπτωση που πάλι δεν το έχουν καταλάβει κάποιοι, την ευθύνη την έχει η εκάστε υπηρεσία κινητής τηλεφωνίας και όχι οι υπηρεσίες τρίτων. Η cosmote, η vodafone και οποιοσδήποτε άλλος μπορεί να ισχυρίζεται ότι θέλει, σημασία όμως έχει τι λέει ο νόμος.

  Ήδη είμαι σε επαφή με κάποιους δικηγόρους. Μόλις έχω κάτι πιο συγκεκριμένο θα το κοινοποιήσω.

  Σχόλιο από noname | Σεπτεμβρίου 16, 2009 | Απάντηση

  • Δεν ισχυει κανενας νομος που να ενοχοποιει την κινητη τηλεφωνια για το θεμα των υπηρεσιων αυτων..Το μονο ενοχο στην περιπτωση σου (αφου επιμενεις οτι αλλος χρησιμοποιησε το κινητο σου) ειναι οτι χρησιμοποιη8ηκε ο αριθμος στο διαδυκτιο…Αρμοδιοι ειναι απο την διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος. Αλλου βρισκεται το προβλημα σου…Πας απο λαθος δρομο… Οσο και να επιμεινεις η κινητη τηλεφωνια καθως και οι καθε εταιριες πενταψηφιες ειναι κατοχυρωμενες… ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΕΣ και επαναλαμβανω αποδεκτες απο Ε.Ε.

   Σχόλιο από Γιωργος | Σεπτεμβρίου 16, 2009 | Απάντηση

 112. EINAI NOMIMO NA SOU XREONOUN STO LOGARIASMO SOU MHNYMATA POU DEN EXEIS STEILEI;KAI OTAN BENEIS STO SITE TOUS KAI LEEI AN THELETE NA STAMATISOUME NA SAS STELNOUME MINIMATA PATISTE ‘STOP’KAI NA SYNEXIZOUN NA SOU STELNOUN;DEN ECHO SVISEI OUTE ENA MINIMA(FENETE TI ECHO STEILEI KAI TI ECHO LAVEI)THA TA POUME LOIPON ME THN YPIRESIA MOU….

  Σχόλιο από AMIRIDOU STAMATIA | Σεπτεμβρίου 16, 2009 | Απάντηση

  • Αφου ασχολεισαι με το Ιντερνετ μπες να δεις ποια εταιρεια σου στελνει τα μηνυματα και αν δεν θελεις αλλο τις υπηρεσιες τις απλα δηλωσε αιτημα διαγραφης…Υπαρχουν πολλοι τροποι..

   Σχόλιο από Γιωργος | Σεπτεμβρίου 16, 2009 | Απάντηση

 113. AUTO EKANA!

  Σχόλιο από AMIRIDOU STAMATIA | Σεπτεμβρίου 16, 2009 | Απάντηση

 114. Γιώργο το να πατάμε σε παραθυράκια του νόμου, ειδικά σε νέες τεχνολογίες και με τους ελεγκτικούς μηχανισμούς του ελληνικού κράτους είναι το πιο εύκολο. Είναι σαν να λες ότι καλά έκαναν οι τράπεζες και διαφήμιζαν δάνεια με τους όρους να «τρέχουν» από κάτω με μικρά γράμματα και κακώς τους έβαλε περιορισμό το ΕΣΡ. Αυτές είναι τραγικές μέθοδοι που υποτιμούν την ευφυΐα και εκμεταλλεύονται την απειρία των καταναλωτών.

  Προσπαθείς να βγάλεις λάδι την Cosmote και τα υπόλοιπα δίκτυα για τις υπηρεσίες που λένε ψέμματα, ειδικά εφόσον αυτές ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ με το δίκτυό τους.

  Τα δίκτυα έχουν 55% των εσόδων από τα 5-ψήφια. Τα 5-ψήφια υφίστανται χρόνια τώρα, η συγκεκριμένη χρήση είναι που δημιουργεί προβλήματα. Τι προσπαθείς να δικαιολογήσεις λοιπόν;

  Δεν υπάρχει «απλά δήλωσε αίτημα διαγραφής». Υπάρχει υπευθυνότητα την οποία τα δίκτυα αποποιούνται λόγω εσόδων. Γιατί η COSMOTE μπλόκαρε τα SMS που αναφέρεις και έβγαλε και σχετική ανακοίνωση (9/9); Γιατί δεν είχε έσοδα από αυτά.

  Ούτε οι «όροι συμβολαίου» είναι σοβαρή δικαιολογία σε ολιγοπωλιακή αγορά με 3 δίκτυα, εκτός αν προτείνεις να μην γίνουμε πελάτες της COSMOTE. Σε κάθε περίπτωση έκανες σαφείς τις θέσεις σου και δε χρειάζεται να γεμίσεις το post με όρους συμβολαίου και χαρακτηρισμούς.

  Σχόλιο από JIMMY | Σεπτεμβρίου 17, 2009 | Απάντηση

  • Eκεινη η εταιρια που εφαγε την φραγη ηταν παρανομη. Οποτε μην συγκρινεις ανομοια πραγματα. Και ποτε δεν ειπα οτι ειμαι υπερ των εταιριων αυτων. Πριν ενα μηνα σε μια ανακοινωση του facebook πληκτρολογησα τον αριθμο του κινητου μου (καρτοκινητο Vodafone) και μου ηρθε ενας κωδικος. Εαν τον πληκτρολογουσa στο site, οπως διαβασα τους ορους χρησης,αυτοματα θα εγγραφομουν και θα λαμβανα χρεωσιμα μυνηματα ανα ημερα. Εκεινη την στιγμη απλα εσβησα το μηνυμα…
   Τι σχεση εχει η Vodafone με αυτο? Γιατι να ασχοληθω με την κιντη τηλεφωνια αυτη και οχι με την εταιρια που προσφερει τις υπηρεσιες αυτες που παρεπιπτωντος ειχε τηλφ. επικοινωνιας.
   Μηπως λοιπον ο θορυβος γινεται γιατι καποιοι στην απελπισια της βλακειας που καναν θελουν να τα ριξουν καπου πιο ευκολα? Προσωπικα εγω στην ζωη μου ειμαι πολυ τιμιος (δεν με γνωριζεις βεβαια) και οπως δεν θα ηθελα να με εξαπατισουν ετσι δεν θα ηθελα να εξαπατηθει κανεις απο κανεναν. Δεν υπερασπιζω τιποτα. Απλα ειμαι μεσα στα πραγματα αυτα και τα βλεπω καθημερινα. Ειτε ψαχνοντας πληροφοριες στο διαδυκτιο,ειτε ενημερωσεις απο αρμοδιους ειτε συζητησεις με συνδρομητες και μη. Η ιστορια του καθενος ειναι διαφορετικη..σε ολες ομως τις περιπτωσεις βγαζεις ενα συμπερασμα. Του υπευθυνου αποκλειστικα για τον εαυτο του καταναλωτη και την παροχη υπηρεσιων της εταιριας πληροφοριων (πχ. WIN SA).

   Σχόλιο από Γιωργος | Σεπτεμβρίου 17, 2009 | Απάντηση

 115. Οπως τα περιγραφουν καποιοι δηλαδη μπορει εγω να βαλω τον αριθμο καποιου σε μια σελιδα στο internet και να αρχισει να στελνει μηνυματα καποια smartnet και να χρεωνει εναν ανυποψιαστο?

  Σχόλιο από Κωστας Χατζοπουλος | Σεπτεμβρίου 17, 2009 | Απάντηση

  • Θα σταλει ενα PIN στο κινητο σου μολις καποιος βαλει τον αριθμο σου σε σελιδα Ιντερνετ. Αν μετα εσυ βαλεις το PIN αυτο στη σελιδα εκεινη, τοτε θα αρχισουν τα χρεωσιμα μυνηματα να στελνονται στο κινητο.

   Σχόλιο από Γιωργος | Σεπτεμβρίου 17, 2009 | Απάντηση

 116. Αγαπητοί αγανακτισμένοι συνδρομητές,

  Οι πρώτες πληροφορίες που έχω από δικηγόρους είναι ότι κάποιες από αυτές τις εταιρίες είναι εντελώς παράνομες, υπό την έννοια ότι σου ζητάνε να συμμετέχεις σε διαγωνισμούς που ποτέ δε γίνονται. Μόλις έχω περισσότερες πληροφορίες θα σας πω.

  Αγαπητέ Κώστα Χατζόπουλε, έτσι ακριβώς όπως το περιγράφεις είναι. Μιλάω από προσωπική εμπειρία. Δεν έκανα καμία εγγραφή με pin πουθενά, και όμως έλαβα αυτά τα μυνήματα. Το εξήγησα και εγώ, αλλά και άλλοι σε προηγούμενα μυνήματα. Μην ακούς τον κάθε έναν που προσπαθεί να μας αποπροσανατολίσει.

  Σχόλιο από noname | Σεπτεμβρίου 17, 2009 | Απάντηση

  • Oι εταιριες οι εντελως παρανομες,υπο την εννοια οτι σου ζητανε να συμμετεχεις σε διαγωνισμους που ποτε δε γινονται, φυσικα και υπαρχουν. Δες το σχολιο μου αριθμος 89. Συμφωνω μαζι σου για τους μη εγκυρους διαγωνισμους. Ειμαι κατα αυτων, που φυσικα πρεπει να γινονται καταγγελιες.

   Σχόλιο από Γιωργος | Σεπτεμβρίου 17, 2009 | Απάντηση

   • Εγώ διάβασα το σχόλιο 89. Διάβασε κι εσύ τα σχόλια 1-88.

    Σχόλιο από noname | Σεπτεμβρίου 17, 2009

 117. Μολις ελαβα το παρακατω μηνυμα:
  Αποστολεας MULTIRAMA
  Μπες στο MULTIRAMA CLUB και κερδισε εκπτωση 10% στα Notebooks Multirama Aura απο 17-26/9/09 με τον κωδικο ….
  Για διαγραφη στειλε SMS οχι στο 54011(0,11ΕΥΡΩ)

  Δηλαδη αυτο με χρεωνει για καθε μηνυμα?
  Κι αν οχι γιατι να χρεωθω 0,11 για να σταματησει?

  Σχόλιο από Κωστας Χ | Σεπτεμβρίου 17, 2009 | Απάντηση

  • Κώστα το έλαβα και γω, είχα αγοράσει PC από εκεί. Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι είναι δωρεάν SMS σαν newsletter. Αν θες να μην λάβεις ξανά SMS από τα MULTIRAMA στείλε ΟΧΙ στο 54011 ή πάρε στα MULTIRAMA τηλέφωνο και ζήτα να διαγραφείς από το Newsletter.

   Σχόλιο από Gozd | Σεπτεμβρίου 17, 2009 | Απάντηση

 118. Δεν ειναι δυνατον να γινονται αυτα…
  Και επαναλαμβανω.
  Γιατι να πρεπει να παρω τηλεφωνο και ποσο μαλλον να στειλω μηνυμα με χρεωση εστω και ενα λεπτο για να μην με ζαλιζουν η να με χρεωνουν παρανομα και με παραπλανιτικο τροπο?
  Μεγαλη μπιζνα εχουν στησει ολοι αυτοι με την διαχρονικη αδυναμια του κρατους παντα!!

  Σχόλιο από Κωστας Χ | Σεπτεμβρίου 17, 2009 | Απάντηση

 119. katagelw to periodiko TV ZAPPING oti exapata ton kosmo me ta kouponia pou parexei mesw tou periodikou sto anagnw stiko koino. ta sugekrimena kouponia upoti8etai oti «xuneis» kai kerdizeis…alla fusika DEN kerdizeis apla mpaineis sto alisverisi sms mhnumatwn(kostous anw twn 2 euro!) kai gia na kaneis diakoph apo thn uphresia katavalLeis XANA antitimo…dustuxws megaloi an8rwpoi se hlikia oi opoioi de mporoun na upopsiastoun to paixnidi tou marketing kai twn «psilwn grammatwn» peftoun 8umata auths ths exapathshs …opws oi goneis mou!auto pou pisteuan einai oti apla tha steiloun sms kai tha eidopoih8oun an kerdisan ‘h exasan…oxi oti tha nai SUNDROMHTES akouson akouson se mia uphresia apath ousiastika. amfivalw kai an exoun uparxei pote nikhtes. sas parakalw na to koitaxete to thema mou, sas euxaristw polu.

  Σχόλιο από alexandra | Σεπτεμβρίου 18, 2009 | Απάντηση

 120. Αγαπητοί αγανακτισμένοι συνδρομητές,
  Όπως είχα γράψει σε προηγούμενο μήνυμα, ακύρωση την πάγια εντολή, έτσι ώστε να μην χρεώνεται αυτόματα ο λογαριασμός μου στην τράπεζα. Επίσης, με επιστολή μου στην cosmote τους ζήτησα να μου στείλουν εγγράφως την απάντηση τους για το αίτημα αμφισβήτησης σε περίπτωση που είναι αρνητική. Τους ζήτησα να μου εξηγούν επακριβώς τους λόγους για τους οποίους πρέπει να πληρώσω, ποιο είναι είναι το νομικό πλαίσιο που καλύπτει αυτές τις περίφημες υπηρεσίες τρίτων και από το ποσό που πλήρωσα ποιο ποσοστό πηγαίνει στην cosmote και ποιο στις υπηρεσίες τρίτων. Υποστήριξα ότι έχουν αθετήσει τη συμφωνία που είχα υπογράψει μαζί τους, αφού δεν απάντησαν άμεσα στην αίτηση αμφισβήτησης. Τέλος τους είπα ότι μέχρι να μου απαντήσουν εγώ θα θεωρώ ότι το αίτημά μου είναι σε εκκρεμότητα και δεν πρόκειται να πληρώσω κανένα λογαριασμό.
  Αντ’ αυτού την περασμένη βδομάδα επικοινώνισε κάποιος από την cosmote μαζί μου και μου είπε ότι η netsmart θα μου επιστρέψει άμεσα τα χρήματα που πλήρωσα (συγκεκριμένα θα μου στείλουν επιταγή από την κύπρο, γιατί εκεί είναι η έδρα της εταιρίας). Εγώ βέβαια δε θα πληρώσω κανένα λογαριασμό μέχρι τότε και περιμένω να δω αν πράγματι μου επιστραφούν τα χρήματα.

  Σχόλιο από noname | Σεπτεμβρίου 21, 2009 | Απάντηση

  • Θα μπορουσες να δωσεις καποιες πληροφοριες οσο αφορα την αιτηση αμφισβητησης;
   Εννοω στη συνταξη του κειμενου,στο αν υπαρχει φορμα που πηρες απο την cosmote,αν κατατεθηκε σε καταστημα η εσταλει ταχυδρομικως και αν παιρνεις καποιο αποδεικτικο οτι την κατεθεσες σε περιπτωση που το αμφισβητησουν μετα.
   Και φυσικα καθε αλλη παραμετρο του θεματος που μπορει να ξεχνω η να αγνοω.

   Ευχαριστω

   Σχόλιο από Κωστας Χ | Σεπτεμβρίου 21, 2009 | Απάντηση

 121. ΠΑΙΔΙΑ SOS ΕΣΤΕΙΛΑ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ 54224 ΚΑΙ ΜΟΥ ΧΕΙ ΣΤΕΙΛΕΙ 5-6 ΜΗΝ. ΚΑΙ ΜΟΥ ΧΕΙ ΦΑΕΙ 2 ΚΑΡΤΕΣ ΤΩΝ 9!ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΩ?ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?

  Σχόλιο από ΕΛΕΝΗ | Σεπτεμβρίου 21, 2009 | Απάντηση

 122. ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ Ν.101 ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ.ΠΕΡΑΣΑΝ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΑΚΟΜΗ ΜΗΝΥΜΑ.Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ!

  Σχόλιο από AMIRIDOU STAMATIA | Σεπτεμβρίου 21, 2009 | Απάντηση

 123. Και το σχολιο 99 επισης!

  Σχόλιο από παντελης | Σεπτεμβρίου 21, 2009 | Απάντηση

 124. Αγαπητέ Κώστα Χ,

  Δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη φόρμα για την αίτηση αμφισβήτησης. Απλά στην αίτηση έγραψα εν συντομία το ιστορικό και είπα στο τέλος ότι αμφισβητώ το ποσό που αντιστοιχεί στις χρεώσεις από υπηρεσίες τρίτων. Την αίτηση την έστειλα με fax στο 2511888 μαζί με τους λογαριασμούς της cosmote (βάζοντας σε κύκλο το ποσό που αμφισβητούσα) και τη φωτοτυπία της ταυτότητας. Αν θέλεις γράψε κάποιο σταθερό τηλέφωνο (όχι κινητό) για να επικοινωνίσω μαζί σου και να συζητήσουμε ότι άλλο θέλεις.

  Σχόλιο από noname | Σεπτεμβρίου 22, 2009 | Απάντηση

 125. Μπορω να γραψω καποιο τηλεφωνο χωρις να γινει φανερο στη σελιδα?

  Σχόλιο από Κωστας Χ | Σεπτεμβρίου 22, 2009 | Απάντηση

  • Δε νομίζω, άστο καλύτερα. Ρώτα με ότι άλλο θέλεις και θα απαντήσω μέσω αυτής της σελίδας.

   Σχόλιο από noname | Σεπτεμβρίου 23, 2009 | Απάντηση

 126. παιδια κι εγω ειχα αυτο το προβλημα απο μια φορα που εκανα ενα τεστακι μεσο fb κ μου ζητησε να βαλω το κινητο μου για να μμου στειλουνε τα αποτελεσματα.απο τοτε ξεκινηση 3 φορες τη βδομαδα ο βομβαρδισμος απο μηνυματα.το συζητησα με την κοπελα μου που της συμβαινει το ιδιο απο το 54545.Δεν θυμαμαι πιος αριθμος μου το στελνε, αλλα τον εψαξα στο google κ βρηκα σε καπιο site ta terms& conditions κ εστειλα ακυρωτικο sms οπου μου ειπαν σε μηνυμα οτι σε 24 θα απενεργοποιηθει η υπηρεσια.κι ετσι κι εγινε.στης κοπελας μου δεν μπορω να βρω πουθενα πως μπορει να ακυρωθει.αν καποιος εκανε τελευταια καποια συνδρομη κ του ερχονται απο 54545 sms ας μας πει αν θυμαται πιο site υποστηριζει αυτη την υπηρεσια να μπω να βρω πως ακυρωνεται.το google μου εβγαλε καποια σχολια οπως εδω και για το myphone.gr οπου ειμαι εγγεγραμμενος.το θεμα ειναι πως δε με αφηνει να ανοιξω το post εκει.μηπως τελικα υπαρχει κ συνεργασια μεταξυ των forums? ελεος πια!

  Σχόλιο από Nicolas | Σεπτεμβρίου 23, 2009 | Απάντηση

 127. αν θελετε να διαγραφειτε απο τετοια υπηρεσια καλεστε απο σταθερο το 800 803 8000 (Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Η WIN S.A.)και ακολουθηστε τισ εντολες αν συνεχισει να σαW ερχονται μνμ παρτε τον ΙΝ.ΚΑ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ

  Σχόλιο από Γιωργος | Σεπτεμβρίου 24, 2009 | Απάντηση

 128. Αγαπητοί αγανακτισμένοι συνδρομητές,

  Διαβάστε και αυτό:

  http://www.proslipsis.gr/cmCat_treePrd.php?&cm_catid=43&cm_prdid=8344

  Τελικά απ’ ότι φαίνεται υπάρχει νομοθεσία που μας προστατεύει από «παράνομα sms»!!!

  Σχόλιο από noname | Σεπτεμβρίου 25, 2009 | Απάντηση

 129. exw kai gw provlima….simmeteixa stn klirwsi gia ena iphone…i…vlakeia einai omws oti otan mou erxontai ta mnmta,den exei ton 5psifio ari8mo…de 8imamai kai gw pou t eixa steilei,den mporw na vrw pou8ena auti ti diafimisi….pira to tmima e3ipiretisis pelatwn tis cosmote kai mou eipan oti xreiazontai tn ari8mo gia na stamatisoun auto i kapoio link…apo ti stigmi omws pou de mou erxetai tpt tetoio,ti na kanw??/na alla3w ari8mo??de ginetai????na feugei mesa se 4 meres i 20euri karta pou vazw???(ta psila grammata elegan oti einai 2eurw/sms,alla profanws einai kai perissotera)…ti na kanw mwreee????

  Σχόλιο από kimi | Σεπτεμβρίου 29, 2009 | Απάντηση

 130. Για να έχουν όλη μια σαφέστερη εικόνα, παραθέτω έναν ΚΑΤΑΛΟΓΟ 5-ΨΗΦΙΩΝ, ώστε να βρίσκετε ευκολότερα σε ποια εταιρεία ανήκει το 5-ψήφιο:

  http://www.cosmote.gr/cosmote/cosmote.portal?locale=el_GR&_nfpb=true&_pageLabel=Tariff_Plans&catID=0b0f42bb80264748&rootid=0b0f42bb80264690&pageLabel=pricelist&catName=%CE%A5%CF%80%CE%B7%CF%81%CE%B5%CF%83%CE%AF%CE%B5%CF%82%20%CE%9C%CE%B7%CE%BD%CF%85%CE%BC%CE%AC%CF%84%CF%89%CE%BD

  Διευκρίνηση:
  1. Χρέωση Λήψης Μηνύματος: Ο καταναλωτής χρεώνεται για κάθε SMS που λαμβάνει από το 5-ψήφιο (συνήθως συνδρομητικές υπηρεσίες).

  2. Χρέωση Αποστολής Μηνύματος: Ο καταναλωτής χρεώνεται για κάθε SMS που στέλνει προς 5-ψήφιο (στέλνει 1 φορά και χρεώνεται 1 φορά, ενώ λαμβάνει 1 δωρεάν απαντητικό SMS).

  Φιλικά.

  Σχόλιο από Panos Alpogiannis | Σεπτεμβρίου 29, 2009 | Απάντηση

 131. Υπαρχει απο το ΙΝΚΑ καποια επισημη θεση για ολα αυτα?

  Σχόλιο από Κωστας Χ | Σεπτεμβρίου 29, 2009 | Απάντηση

  • Κάθε 5-ψήφιο ανήκει σε συγκεκριμένη εταιρεία, οπότε και χρησιμοποιείται για διαφορετικούς σκοπούς. Με βάση τις καταγγελίες των καταναλωτών, ο ΙΝΚΑ και τα δίκτυα γνωρίζουν ποιες είναι οι εταιρείες οι οποίες σχετίζονται με την παρούσα ανακοίνωση για τους «διαγωνισμούς».

   Όποιος επισκέπτεται τη σελίδα που παρέθεσα μπορεί να το διαπιστώνει άμεσα, ώστε να επικοινωνεί με την αρμόδια εταιρεία. Εναλλακτικά, μπορεί να αντλεί την πληροφορία αυτή καλώντας στην εξυπηρέτηση πελατών του δικτύου του.

   Σχόλιο από Panos Alpogiannis | Σεπτεμβρίου 30, 2009 | Απάντηση

 132. WIN S.A.
  Σωρού 22
  151 25 Μαρούσι
  Αθήνα

  Fax: 211 600 4005
  ΑΦΜ: 999080813

  e-mail: imode@win-sa.com
  Τηλ: 2116004000

  ΟΠΟΙΟς ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥς ΜΥΝΗΣΕΙ Η ΝΑ ΠΕΡΑΣΕ3Ι ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΛΙΜΠΑ…ΚΛΕΦΤΕΣ!!!

  Σχόλιο από ΣΤΑΘΗΣ | Σεπτεμβρίου 29, 2009 | Απάντηση

 133. paidia egw exw kartokiniti FROG. Pos mporw na kanw tin diagrafi apo auti tin apati?
  exw kanei alepaliles prospa8ies na stilo to eksis minima: STOP sto 54024 alla to minima den feugei. Leei, i apostoli apetixe!!
  Ti prepi na kanw??
  i na petaksw ton ari8mo na paei sto diaolo?!!!!!

  Σχόλιο από Clyde | Σεπτεμβρίου 30, 2009 | Απάντηση

 134. ΕΜΕΝΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ(ΠΕΡΙΠΟΥ)ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ ΔΗΛ. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΗΛ.ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΟΥ(COSMOTE)ΤΜΗΜΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΝΟΥΜΕΡΟ(ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΜΑΤΙΑΣΩ…).

  Σχόλιο από AMIRIDOU STAMATIA | Σεπτεμβρίου 30, 2009 | Απάντηση

 135. ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΠΑΕΥΣΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΕΝΤΑΨΗΦΙΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΕΓΓΡΑΦΗ…ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ FROG ΠΑΡΕ ΣΤΟ ΤΗΛ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΤΗΛ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΤΟΝ ΠΕΝΤΑΨΗΦΙΟ ΔΙΟΤ ΣΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΕΚΕΕΙ…ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΣΕ
  1-ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ(ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟ Η ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙ)
  2-ΕΕΤΤ (ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΛ/ΝΙΩΝ
  3-ΠΑΡΟΧΟ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ
  4-ΙΝΚΑ ,ΕΚΠΟΙΖΩ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ..
  5-ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Η ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
  ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΕΙΝΑΙ Σ–ΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ..ΜΟΝΟ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΝ..ΝΑ ΜΗΝ…ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΜΠΛΕΞΟΥΜΕ?ΩΡΑΙΕΣ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΕΕΤΤ ΑΛΛΑ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ!!ΕΠΙΤΕΛΌΥΣ ΣΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ..ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ ΩΣ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΑΓΝΟΙΑ…ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ…ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΡΤΑ ΑΛΑΞΤΕ ΑΡΙΘΜΟ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ…

  Σχόλιο από ΣΤΑΘΗΣ | Σεπτεμβρίου 30, 2009 | Απάντηση

  • Και μετα ξυπνησες…

   Σχόλιο από Γιωργος | Οκτώβριος 1, 2009 | Απάντηση

   • Eσυ κοιμασαι στην συγκεκριμενη περιπτωση αλλα δεν το πηρες χαμπαρι…τραμπουκο..

    Σχόλιο από Γιωργος | Οκτώβριος 2, 2009

 136. Εμενα μου εχουν ερθει τρεις λογαριασμοι ο ενας με 10ΕΥΡΩ επιπλεον απο την Smartnet και αλλοι δυο απο 40ΕΥΡΩ επιπλεον ο καθενας,δεν εχω πληρωσει τους δυο τελευταιους οταν και το καταλαβα.Περιμενω αναλυτικους για το τελευταιο εξαμηνο. (εχει γινει η σχετικη αιτηση)
  Η Wind παρολο που επικοινωνησα μου εχει κοψει τις εξερχομενες νωριτερα απο οτι μου ειπαν απο το λογιστηριο με το οποιο επικοινωνησα και ειπαν οτι θα παραμεινει ανοικτος τουλαχιστον μεχρι το τελος του προηγουμενου ουτως ωστε να παρω τους αναλυτικους οι οποιοι εχουν καθυστερησει πολυ!
  Σκοπευω να κανω αιτηση αμφισβητησης και αν δεν βρω ακρη στο τελος θα παω σε εισαγγελεα.
  Το θεμα ειναι πως πρεπει να κινηθουμε νομικα για να τους τα παρουμε κιολας αν ειναι δυνατον.
  Υπαρχουν καποιοι που προσπαθουν να αποπροσανατολισουν.
  Μην το αφηνετε το θεμα,αυτο προσπαθουν να σε κανουν να το παρατησεις και να δρουν ελευθερα,γνωστοποιηστε το σε ολους τους γνωστους σας.

  Σχόλιο από Κωστας Χ | Οκτώβριος 1, 2009 | Απάντηση

 137. Αγαπητοί αγανακτισμένοι συνδρομητές,

  Πράγματι κάποιοι προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν. Για να μη μιλάμε στον αέρα, διαβάστε τα παραπάνω σχόλια μου και κυρίως το link που υπάρχει στο σχόλιο 128. Όσοι την έχετε πατήσει καταθέστε αίτηση αμφισβήτησης στην εταιρία κινητής τηλεφωνίας και σταματήστε να πληρώνετε λογαριασμούς μέχρι να σας απαντήσουν. Ξαναλέω: Διαβάστε το link στο σχόλιο 128. Το δίκιο είναι με το μέρος μας.

  Σχόλιο από noname | Οκτώβριος 2, 2009 | Απάντηση

  • Το 128 ισχυει,ειναι εγκυρο και αληθες αλλα ειναι ασχετο με την εταιρεια κινητης τηλεφωνιας…αναφερεται στους παρόχους υπηρεσιών πολυμεσικής πληροφόρησης οπως αναφερει. Αμφισμητηση λογαριασμου κανεις σε περιπτωση που υπαρξει θεμα που ευθυνεται η κινητη τηλεφωνια…Αλλιως απλα απορριπτεται με αιτολογια που εχει αναφερθει στο site αυτο πολλες φορες.Αν απλα δεν πληρωσεις λογαριασμους θα γινει καταγγελια συμβασης απο μερια Cosmote λογω αντισυμβατικης συμπεριφορας και μη τηρησης υποχρεωσεων σου. Θα χασεις τον αριθμο σου και αν αλλαξεις εταιρεια με αλλο αριθμο θα σου ζητησουν εγγυηση λογω κακου ιστορικου..Στη συνεχεια θα σταλει «ραβασακι» απο δικηγορικο γραφειο εκ μερους της εταιρειας για την εξοφλιση των οφειλων…Αν και παλι δεν πληρωθει..Το θεμα θα οδηγηθει στο δικαστηριο… Αυτες λοιπον οι γενικες πληροφοριες..απο εκει και περα ειναι στη δικη σου κριση το πως θα πραξεις.

   Σχόλιο από Γιωργος | Οκτώβριος 2, 2009 | Απάντηση

   • Και μετά ξύπνησες εσύ….

    Σχόλιο από noname | Οκτώβριος 2, 2009

 138. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ.ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΣΕ ΠΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΠΑΙΞΑ ΚΑΙ ΕΔΩΣΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ.ΕΚΑΝΑ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΣΤΑ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.Η COSMOTEΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΨΩ..ΠΛΗΡΩΣΑ 180 ΕΥΡΩ.ΠΩΣ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΑΣ?

  Σχόλιο από ΕΙΡΗΝΗ | Οκτώβριος 2, 2009 | Απάντηση

  • Αγαπητή Ειρήνη,

   Να καταθέσεις αίτηση αμφισβήτισης. Δες και τα παραπάνω σχόλιά μου (το πρώτο είναι το 80).

   Σχόλιο από noname | Οκτώβριος 2, 2009 | Απάντηση

 139. πηρα σε ενα εναν γωστο μου που εργαζεται σαν τεχνικος μεσα στη cosmote και ουτε αυτοσ μπορεσε να με βοηθησει.μπηκα στο site που ελεγε το κινητο μου και ειδα και οτι και αλλοιτην πατησαν.βρηκα το τηλ της εταιριας και πηρα και μου παν οτι θα μου το κοψουν.Μου ρθε και το μνμ στο κινητο μου.αν καποιος εχει προβλημα με αποστολεα διευθηνση του ιντερνετ η εταιρια ειναι:celdorado τηλ 211 1026810.Ας ελπισουμε οτι σταματησανε…

  Σχόλιο από ΕΙΡΗΝΗ | Οκτώβριος 2, 2009 | Απάντηση

 140. Ξερει καποιος το 54400 που αντιστοιχει?
  Εγω πηρα αναλυσεις λογαριασμων και μαλλον ξεκιναει η ιστορια μετα απο μηνυμα στο 54400.Ειχα λαβει μερος σε ενα διαγωνισμο της Wind για ενα σπιτι,απο τοτε αρχισε ο βομβαρδισμος απο το 54300 που αντιστοιχει στην «εταιρια» Smartnet.
  Δεν προκειται να πληρωσω παντως και ας με πανε δικαστικως.
  Αν θελει ο συντακτης του μηνυματος με αριθμο 80 ας δωσει καποια ηλεκτρονικη διευθυνση του για να ερθουμε σε επαφη.
  Ευχαριστω

  Σχόλιο από Κωστας Χ | Οκτώβριος 2, 2009 | Απάντηση

 141. Το 54400 αντιστοιχει στον διαγωνισμο της Wind οπως εμαθα.
  Μοιαζει σαν να βλεπουν ποιος παιρνει μερος σε τετοιους διαγωνισμους και μετα αρχιζουν να βομβαρδιζουν οι συνεργαζομενες «εταιριες» τυπου Smartnet.

  Σχόλιο από Κωστας Χ | Οκτώβριος 2, 2009 | Απάντηση

 142. Επειδή κάποιοι όχι μόνο συνεχίζουν να παραπλανούν, αλλά «φοβερίζουν» κιόλας, και επειδή θέλω να κρατήσω γενικά την ανωνυμία μου, προτείνω το εξής: Δημιούργησα μία διεύθυνση στο hotmail: noname-zoro@hotmail.com
  Όποιος θέλει μπορεί να μου στείλει ένα email με κάποιο τηλέφωνο για να επικοινωνίσω μαζί του.

  Σχόλιο από noname | Οκτώβριος 2, 2009 | Απάντηση

 143. Το καλυτερο ειναι να μαζευτουμε ολοι και να κινηθουμε δικαστικα!
  Προσοχη σε καποιους που προσπαθουν να διαβαλουν καθε προσπαθεια μας!
  Δειτε το σχολιο 142

  Σχόλιο από Κωστας Χ | Οκτώβριος 2, 2009 | Απάντηση

 144. Εγώ τελικά μετά από 3 email διαμαρτυρίας και 2 τηλεφωνικές επικοινωνίες όπου εξήγησα ότι όντως αυτές οι χρεώσεις είναι παραπλανητικές και ότι δε διασφαλίζομαι σαν πελάτης από την εταιρία στην οποία είμαι συνδρομητής, ειδοποιήθηκα σήμερα με μήνυμα στο κινητό μου, ότι μου πιστώθηκε το σύνολο του ποσού για το οποίο είχα ενισταθεί και το οποίο θα αφαιρεθεί από τον επόμενο λογαριασμό μου.

  Σχόλιο από Θωμάς | Οκτώβριος 2, 2009 | Απάντηση

 145. ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΥΜΑ. ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ.

  Σχόλιο από Katerina | Οκτώβριος 5, 2009 | Απάντηση

  • Αγαπητή Κατερίνα να καταθέσεις αίτηση αμφισβήτησης. Δες και τα παραπάνω μηνύματά μου.

   Σχόλιο από noname | Οκτώβριος 5, 2009 | Απάντηση

 146. Καλημέρα σε όλους.

  Σήμερα έλαβα μέσω ταχυδρομείου 132 ευρώ από την εταιρία Netsmart. Με έναν πρόχειρο έλεγχο στους αναλυτικούς λογαριασμούς από την cosmote διαπίστωσα ότι είναι το ποσό που αντιστοιχεί στα μυνήματα που έλαβα από το 54300. Νομίζω λοιπόν ότι μετά από πολλούς κόπους και προσπάθειες το θέμα για μένα σταματάει εδώ. Όσοι έχετε χρεωθεί άδικα λοιπόν ακολουθείστε τη διαδικασία που ακολούθησα κι εγώ και θα δικαιωθείτε. Να θυμάστε ότι το δίκιο είναι με το μέρος μας.

  Θέλω να ανεβάσω σε αυτό το site την απόδειξη από το ταχυδρομείο, αλλά δε βλέπω πώς μπορεί να γίνει αυτό. Αν θέλει ας μου πει κάποιος αν γίνεται και πώς. Διαφορετικά, όποιος θέλει μπορεί να μου στείλει email στη διεύθυνση που έγραψα στο σχόλιο 142 και θα του στείλω την απόδειξη attached.

  Σχόλιο από noname | Οκτώβριος 14, 2009 | Απάντηση

 147. Απο την εφημεριδα «ΤΟ ΒΗΜΑ» 11/10/2009

  ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ
  Τελοs στιs χρεώσειs κινητών με SMS
  Χωρις την συγκαταθεση των χρηστών

  Επιβολή διοικητικων και ποινικών κυρώσεων σε βάροs εκείνων οι οποίοι εξαπατούν το καταναλωτικό κοινό

  Ρεπορτάτ ΓΕΡ. ΖΩΤΟΥ
  οριστκό τέλος στις υπερχρεώσεις λογαριασμών κινητής τηλεφωνίας από σύντομα γραπτά μηνύματα (SMS) αυξημένης χρέωσης, τα οποία αποστέλλουν διάφορες εταιρείες παροχής υπηρεσιών πολυμεσικής πληροφόρησης, χωρίς την προη¬γούμενη συγκατάθεση των χρηστών, δίνει η κοινή απόφαση της Εθνικής Επιτροπής Τη¬λεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων και του Συνηγόρου του Καταναλωτή, με την ταυτό¬χρονη υποστήριξη της Δίωξης Ηλεκτρονι¬κού Εγκλήματος.
  Για την αντιμετώπιση του ιδιαίτερα οξυμ¬μένου τους τελευταίους μήνες φαινομένου πραγματοποιήθηκε πρόσφατα συνάντηση μεταξύ του προέδρου της Εθνικής Επιτρο¬πής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) κ. Λ. Κανέλλου, του Συνηγόρου του Καταναλωτή κ. Ε. Ζερβέα και του προϊστα¬μένου του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ασφαλείας Αττικής κ. M. Σφακιαυάκη.

  Στόχος της συνάντησης ήταν ο συντονι¬σμός της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο Ανεξάρτητες Αρχές και στη Δίωξη Ηλε¬κτρονικού Εγκλήματος για την αντιμετώπι¬ση του προβλήματος και την προστασία των καταναλωτών. Ηδη για την αντιμετώπιση του προβλήματος της αυξημένης τιμολόγη¬σης με μηνύματα SMS η ΕΕΤΤ έλαβε μέτρα στον Κώδικα Δεοντολογίας για την παροχή Υπηρεσιών Πολυμεσικής Πληροφόρησης τα οποία ισχύουν από τις 29 Σεπτεμβρίου 2009. Οι επικεφαλής των τριών φορέων συ¬νεννοηθηκαν να δρομολογήσουν άμεσα την επιβολή διοικητικών και ποινικών κυρώσε¬ων σε βάρος εκείνων οι οποίοι εξαπατούν το καταναλωτικό κοινό.
  • Κωδικαs δεοντολογίαs
  Οι νέες τροποποιημένες διατάξεις του Κώ¬δικα Δεοντολογίας για την πολυμεσική πλη¬ροφόρηση, υπηρεσία η οποία περιλαμβάνει – με ή χωρίς κόστος – εγγραφή του χρήστη και τακπκή χρέωσή του, εξαρτημένη ή μη από το περιεχόμενο που λαμβάνει ή απο¬στέλλει – καθορίζουν συγκεκριμένες υπο¬χρεώσεις για τον πάροχο. Ετσι οι εταιρείες παροχής τέτοιων υπηρεσιών υποχρεούνται να δημιουργήσουν γραμμή βοήθειας – πα¬ραπόνων (help line), όχι πρόσθετης χρέωσης, η οποία πρέπει να αναφέρεται σος ανακοι¬νώσεις και σος διαφημίσεις της υπηρεσίας και η οποία δεν Θα απαντά μόνο με ηχο¬γραφημένα μήνυμα. Οι καταναλωτές οι οποί¬οι θα κάνουν χρήση της γραμμής αυτής πρέ¬πει να μπορούν να καλούν και να επικοινω¬νούν απευθείας με στέλεχος του τμήματος εξυπηρέτησης του παρόχου, τουλάχιστον κα¬τά πς εργάσιμες ημέρες και ώρες.
  Ειδικότερα για τις υπηρεσίες με συν¬δρομή, κάθε προωθητικό υλικό πρέπει να δη¬λώνει με σαφήνεια όπ η συγκεκριμένη υπη¬ρεσία είναι με συνδρομή, με ευκρινή και ευ¬ανάγνωστα στοιχεία. Κάθε προωθητικό υλι¬κό πρέπει να αναφέρει σαφώς το ενδεχόμενο κόστος εγγραφής, καθώς και το συνολικό κόστος της υπηρεσίας με συνδρομή. Τα προ-ωθητικά σύντομα μηνύματα (SMS), επίσης, πρέπει να καθιστούν σαφές στον χρήστη ότι η απάντηση σε αυτά πρόκειται να οδηγήσει στην παροχή υπηρεσιών.
  Για πς υπηρεσίες με συνδρομή των οποί¬ων η προώθηση γίνεται μέσω Διαδικτύου Θα πρέπει όλες οι πληροφορίες που απαι¬τούνται από πς ανωτέρω παραγράφους, κα¬θώς και η πληροφορία σχετικά με τον τρό¬πο διαγραφής από την υπηρεσία, να εμφα¬νίζονται σε ευδιάκριτο για τον καταναλωτή σημείο της ιστοσελίδας. Σε κάθε περίπτω¬ση, δεν πρέπει να απαιτείται να μετακινή¬σει ο ίδιος ο χρήστης το παράθυρο προς τα κάτω (scroll down) ή να επεκτείνει το παρά¬θυρο προκειμένου να δει πς πληροφορίες αυτές. Σε ό,τι αφορά του ειδικούς όρους παροχής υπηρεσιών σύντομων μηνυμάτων (Short Message Serνices – SMS), προσαθέ¬μενης αξίας (PSMS) και πολυμεσικών μη-νυμάτων προστιθέμενης αξίας (PMMS), ό πάροχος υπηρεσιών PSMS και PMMS υπο¬χρεούται να ενημερώνει κάθε χρήστη άμε¬σα μετά την αποστολή του πρώτου μηνύμα¬τος για την τιμολόγηση ανά μήνυμα, τον συ¬νολικό αριθμό μηνυμάτων που απαιτούνται για την παροχή της υπηρεσίας, το συνολικό μέγιστο κόστος της υπηρεσίας για τον χρή¬στη, συμπεριλαμβανομένου του αναλογού¬ντος Φόρου Προστιθέμενης Αξίας (ΦΠΑ), και την επωνυμία του παρόχου υπηρεσίας. Η ενημέρωση για τα ανωτέρω παρέχεται ατελώς.
  Εφόσον ο χρήστης επιλέξει μια υπη¬ρεσία με συνδρομή στέλνοντας ένα σύ¬ντομο μήνυμα (SMS) ή πολυμεσικό μή¬νυμα (MMS), θα πρέπει να λάβει άμεσα ένα σύντομο μήνυμα το οποίο θα του γνω¬στοποιεί ότι αφορά υπηρεσία με συν¬δρομή, Θα τον ενημερώνει για το όνομα και το κόστος της υπηρεσίας ανά μονά¬δα χρέωσης, την επωνυμία του παρόχου και Θα του ζητεί ταυτόχρονα τη συγκα¬τάθεσή του για την εγγραφή του στη συν¬δρομητική υπηρεσία. Η εγγραφή θα ολο¬κληρωθεί όταν ο χρήστης αποστείλει το μήνυμα επιβεβαίωσης στον σχετικό σύ¬ντομο κωδικό. Ως την ολοκλήρωση της εγγραφής του στην υπηρεσία ο χρήστης δεν Θα χρεώνεται με πρόσθετα τέλη.
  • Υπηρεσίεs συνδρομήs
  Στην περίπτωση που ο χρήστης επιλέξει υπη¬ρεσία με συνδρομή μέσω Διαδικτύου εισά¬γοντας τον αριθμό του κινητού του τηλε¬φώνου σε διαδικτυακή σελίδα, είτε πρέπει να λάβει άμεσα ένα σύντομο μήνυμα με κω¬δικό τον οποίον και θα πρέπει να εισαγάγει στην ιστοσελίδα, είτε ένα σύντομο μήνυμα στο οποίο θα πρέπει να απαντήσει στην πε¬ρίπτωση που αποδέχεται την εγγραφή στην υπηρεσία. Και στις δύο περιπτώσεις το σύ¬ντομο μήνυμα Θα πρέπει να του γνωστοποιεί ότι αφορά υπηρεσία με συνδρομή και να τον ενημερώνει για το όνομα και το κόστος της υπηρεσίας ανά μονάδα χρέωσης και για την επωνυμία του παρόχου υπηρεσίας. Η εγγραφή στην υπηρεσία με συνδρομή θα ολοκληρωθεί μόνο εφόσον ο χρήστης είτε εισαγάγει τον κωδικό στη σχετική ιστοσελί¬δα είτε αποστείλει μήνυμα επιβεβαίωσης στον σχετικό σύντομο κωδικό για να παρά¬σχει τη συγκατάθεσή του για την ολοκλή¬ρωση της εγγραφής του στην υπηρεσία.

  Ζητω συγνωμη για τυχον μικρα ορθογραφικα λαθη αλλα το παραπανω σαρωθηκε και εγινε αρχειο WORD απο σχετικο προγραμμα.

  Σχόλιο από Κωστας Χ | Οκτώβριος 14, 2009 | Απάντηση

 148. Η διεύθυνση της εταιρίας artig στην Ελλάδα είναι

  Σορού 22
  15125 Μαρούσι
  Αθήνα

  Τηλ 211 1026810

  Η διεύθυνση εδόθη από την cosmote,,, με κάθε επιφύλαξη.

  Σχόλιο από Ηρακλής | Οκτώβριος 19, 2009 | Απάντηση

 149. Καλησπέρα,
  θα πρότεινα σε όσους έχουν πρόβλημα να αποτανθούν στους παρόχους τους (Vodafone-Wind-Cosmote), προκειμένου να τους δώσουν λύση για να μην λαμβάνουν μηνύματα. Δουλέυω σε κατάστημα κινητής (vodafone) και υπάρχει λύση για κάθε αριθμό – URL υψηλής χρέωσης.

  Σχόλιο από Vag | Νοέμβριος 3, 2009 | Απάντηση

 150. Η λυση για τους παροχους ειναι να πληρωσεις τις παρανομες-παραλογες χρεωσεις.
  Διαβασε τα πιο πανω σχολια.

  Σχόλιο από No name | Νοέμβριος 4, 2009 | Απάντηση

 151. Έχω πάθει ακριβώς το ίδιο και εγώ! Από το καλοκαίρι! Ερχόντουσαν 2 μηνυματα απο το 54024 πότε κάθε μέρα και ποτε σε διαστημα 2-3 ημερών.Δεν έχω απαντήσει σε κανένα από αυτά τα μηνύματα! Το ότι χρεώνομαι το διαπίστωσα τις τελευταίες βδομάδες! Έχω καρτοκινητό και τον τελευταίο καιρό τελείωνε η κάρτα μου πιο γρήγορα από άλλες φορές! Με την εταιρία μου μπορώ να βρώ κάποια λύση ή πρέπει να προβώ σε άλλες ενέργειες?

  Σχόλιο από IaTriDis | Νοέμβριος 17, 2009 | Απάντηση

 152. Έστειλα STOP στο 54024 και η απάμτηση ήταν: Δωρεάν μήνυμα. Σας ευχαριστούμε. Το αίτημα σας για διαγραφή από την συνδρομητική μας υπηρεσία θα υλοποιηθεί εντός μίας ώρας. http://www.winplc.com
  Θα ξεμπλέξω ή θα μπλέξω χειρότερα??? Ίδωμεν!

  Σχόλιο από IaTriDis | Νοέμβριος 17, 2009 | Απάντηση

 153. Διαβασε τα παραπανω και πραξε οπως νομιζεις,εγω παντως που εχω συνδεση δεν θα τους τα πληρωσω και ας με πανε και δικαστικα, που πιστευω πως θα δικαιωθω.

  Σχόλιο από No name | Νοέμβριος 17, 2009 | Απάντηση

 154. Αυτή η εταιρία Win, με το πενταψήφιο 54024 αν θυμάμαι καλά, είναι απατεώνας. Έδωσα τα στοιχεία μου για να συμμετάσχω ΔΩΡΕΑΝ σε έναν διαγωνισμό. Την είδα σε διαφήμιση στο Internet. Το μόνο που έγραφε στο site της ήταν ότι έχει χρεώσεις εάν έπειτα, λαμβάνεις μέρος σε διαγωνισμούς. Πουθενά δεν έγραφε ότι θα χρεώνομαι επειδή αυτοί θα μου στέλνουν μηνύματα.
  Είναι κλέφτες.
  Και μάλλον όλες οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας συνεργάζονται μαζί τους. Διότι στην WIND μου είπαν ότι τα κλεψιμέϊκά πρέπει να τα πληρώσω.
  Στο 2009 ζούμε. Αφού υπάρχουν απατεώνες, δεν μπορεί η εταιρία κινητής μόλις διαπιστώνει SMS από ή προς εταιρίες αυτού του είδους, να μας στέλνει ένα SMS (πως μας στέλνουν άλλα SMS διαφημιστικά για άλλους λόγους;;;) που να μας ενημερώνει για την υψηλή χρέωση και να μας ρωτάει αν είναι εις γνώση μας. Αν απαντάμε ότι δεν είναι εις γνώση μας, να μπλοκάρονται από το σύστημα των εταιριών κινητής τηλεφνίας αυτά τα 5ψήφια και οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας που είναι μεγάλες και είναι η δουλειά τους, να μηνύουν τις εταιρίες 5ψήφιων, ως απατεώνες.
  Το μάθημα: ποτέ δεν δίνω τα στοιχεία μου, σε 5ψήφια.

  Σχόλιο από Παναγιώτης | Δεκέμβριος 2, 2009 | Απάντηση

 155. κοιτα και πιο πανω να φριξεις…
  Τουλαχιστον απατεωνες

  Σχόλιο από No name | Δεκέμβριος 2, 2009 | Απάντηση

 156. Μπειτε στο site του συνηγορουυ του καταναλωτη,στα τελευταια νεα θα βρειτε δυο αναφορες σχετικα με το θεμα μας, η μια με ημερομηνια 02/12/09 και μια παλαιοτερη με ημερομηνια 23/09/09
  Νομιζω οτι ειναι πολυ ενδιαφεροντα!!

  Σχόλιο από Κωστας Χ | Δεκέμβριος 8, 2009 | Απάντηση

 157. Γεια!

  Εγώ είχα στείλει κάποια στιγμή σε έναν διαγωνισμό από δημητριακά αλλά τελικά έβγαλα άκρη:

  Για να το ακυρώσω, έκανα το εξής:

  1. Πήρα τηλέφωνο στην Cosmote και τους είπα τον αριθμό που εμφανίζεται στον αποστολέα κάθε μηνύματος.

  2. Εκείνοι μου έδωσαν ένα νούμερο, όπου πήρα κι αμέσως ακυρώθηκε η συνδρομή μου.

  ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ: για να διαγραφώ από υπηρεσίες της WIN A.E. κάλεσα στο 801-803-8000 (από σταθερό). Ακολούθησα τις οδηγίες της αυτόματης τηλεφωνήτριας και αυτό ήταν!!!

  Σχόλιο από Ιόλη | Ιανουαρίου 21, 2010 | Απάντηση

 158. όταν στέλνουν σε μας μνμ για να συμετάσχουμε σε τέτοιους διαγωνισμούς κ στείλουμε STOP χωρίς να απαντήσουμε σε κάποιο μνμ τους
  γίνεται διαγραφή? που ξέρουμε πως μετά από κανένα μήνα δε θα μας στείλουν πάλι μνμ?
  αν ξέρει την απάντηση κάποιος ας το πει παρακαλώ

  Σχόλιο από Θάνος | Ιανουαρίου 26, 2010 | Απάντηση

 159. Γειά σας…
  Είμαι και εγώ από αυτούς που την πάτησαν…
  Είχα μπει σε κλήρωση στην εκπομπή Μεσημεριανό Express του Alter με sms στο 54100 και από τότε λαβαίνω μηνύματα για νέες κληρώσεις…
  Εντωμεταξύ, όταν μπήκα στην κλήρωση δεν είχε ενημέρωση πως μπορείς να διαγραφείς…
  Σήμερα έλαβα ένα μήνυμα πάλι για νέα κλήρωση και μιας που γνωρίζω από άλλους διαγωνισμούς έστειλα το μήνυμα STOP αλλά δεν έκανε κάτι…
  Το μόνο που έλαβα ήταν οτι Συγχαρητήρια συμμετέχεις στη κλήρωση κτλ…

  Υ.Γ. Τι καλά να μπορούσαμε μέσω και του κινητού τηλεφώνου να μπλοκάρουμε τα ανεπιθύμητα μηνύματα όπως γίνεται με το email…

  Παρακαλώ, αν γνωρίζει κάποιος με ποιο τρόπο μπορώ να διαγραφώ, ας μου πει τον τρόπο…

  Ευχαριστώ…

  Σχόλιο από Λένα | Φεβρουαρίου 12, 2010 | Απάντηση

 160. επικοινωνησε με τον παροχο και κανε εκει τα παραπονα σου και ζητα τους να κανουν αυτοι την διαγραφη σου απο την υπηρεσια.Διαβασε και τα πιο πανω σχολια και θα καταλαβεις περι τινος προκειται…

  Σχόλιο από Κωστας | Φεβρουαρίου 17, 2010 | Απάντηση

 161. Η ειρωνία είναι οτι σ’αυτήν την παγίδα έπεσα με ένα τεστ iq που με έβγαλε και ξύπνια. Αλλα που να φανταστω; τέλος πάντων……
  δεχόμουν μυνήματα απο το 54224 (win). Κάλεσα την κοσμοτέ και οι οδηγία ήταν «στείλε απαντητικό μήνυμα στο 54224, γράφοντας stop all»
  Αυτό έκανα και μου ήρθε μύνημα απο το 54034 οτι η αίτηση ακύρωσης θα ολοκληρωθεί εντός μιας ώρας. Για να δούμε…

  Σχόλιο από Στέλλα | Φεβρουαρίου 19, 2010 | Απάντηση

 162. το τραγικό είναι οτι αυτή η συζήτηση εδω, ξεκίνησε 7 Νοεμβρίου 2008 και ακόμα καλά κρατεί! Α ρε ΕΛΛΑΔΑΡΑ!!!!

  Σχόλιο από Στέλλα | Φεβρουαρίου 19, 2010 | Απάντηση

  • Την Ελλαδαρα εμεις την εχουμε κανει ετσι.Εχουμε αυτο που μας αξιζει…

   Σχόλιο από Κωστας | Φεβρουαρίου 22, 2010 | Απάντηση

 163. το Φεβρουάριο του 2008 έκανα αίτηση διακοπής του τότε internet (γνώστο i-mode) της cosmote. Πριν από 3 μήνες άλλαξα τηλεφωνο nokia 3250, οι λογαριασμοί ήταν κανονικοί μέχρι σήμερα που μου ήρθε ο λαγαριασμός Μαρτίου 200 ευρω. Οταν πήγα στο κατάστημα της cosmote μου είπαν πως είναι από χρήση internet. Και ρωτώ αφού έχω κάνει από χρόνια διακοπή πως γίνεται να έχω? απάντηση :το δίνουμε δωρεάν,εάν θέλετε μπορείτε να κάνετε διακοπή. Πιά διακοπή ρε παιδιά αφού το έχω διακόψει από το 2/2008. Δεν ξέρω πως θα βρω άκρη, έκανα αίτηση αμφισβήτησης, αλλά δεν πιστεύω να μου απαντήσουν. Το αστείο είναι πως το τηλέφωνο το κέρδισα σε διαγωνισμό.

  Σχόλιο από αμαλια | Μαρτίου 16, 2010 | Απάντηση

 164. kalimera molis elava munima sto whats up mou pou leei to exis..
  »tips club. apektise mia sumbouli kathe evdomada kai katevase ena ringtone kai 1 logo me 4€ (2€/sms, 2sms/ebdomada) akurwsi me stop tips sto 54033 thl:8018038000 WIN A.E» me xrewsan??? ti na kanw? exw kartokinito.

  Σχόλιο από b.k | Μαρτίου 19, 2010 | Απάντηση

 165. Καλησπέρα, την πάτησα κι εγώ μέσω του ανήλικου γιου μου. Σας παραθέτω την καταγγελία που έκανα στο ΕΚΚ και στην ΕΕΤΤ:
  Στις 11/4/2010 ο ανήλικος γιος μου, προσπαθώντας να βρει το password ενός κλειδωμένου αρχείου, έδωσε το νούμερο του κινητού μου τηλεφώνου. Μου ήρθε ένα μήνυμα με κάποιο τετραψήφιο νούμερο το οποίο πίστευε ο γιος μου πως είναι αυτό που θα του έδινε το password αν το καταχωρούσε στην ιστοσελίδα!!
  Αντί γι’ αυτό άρχισαν να έρχονται μηνύματα στο κινητό μου που μου «άδειασαν» τις μονάδες μόλις τις αγόρασα. Αγανακτισμένος επικοινώνησα με την Κοσμοτέ απ’ όπου πληροφορήθηκα πως δεν μπορούν να κάνουν τίποτε και πως θα έπρεπε να στείλω το μήνυμα διαγραφής από τη συνδρομητική αυτή υπηρεσία!!! μάλιστα μου έδωσαν και κάποιο τηλ. νούμερο αν ήθελα να επικοινωνήσω μαζί τους.
  Επειδή δεν απαντούσε κανείς στο τηλ. νούμερο έστειλα το μήνυμα διαγραφής και πίστευα πως θα τελείωνε εκεί το ζήτημα. Σήμερα που έβαλα στο κινητό μου 5 ευρώ είχα ξανά μήνυμα και μου τελείωσαν οι μονάδες!!!
  Αγανακτισμένος επικοινώνησα με την εταιρία στο 210 6069597 και σε έντονο ύφος ζήτησα να σταματήσει όλη αυτή η απάτη και να με διαγράψουν επιτέλους. Η εταιρία λέγεται Telebox, η κυρία με την οποία επικοινώνησα ονομάζεται Παπαδοπούλου Άννα και η ιστοσελίδα τους είναι: http://www.skill2thrill.com/gr.
  Μετά απ’ όλα αυτά αναρωτιέμαι αν θα ησυχάσω τελικά απ’ αυτούς τους απατεώνες, αν υπάρχει κανείς για να προστατεύει τον πολίτη από τέτοιους κλέφτες ή αν πρέπει ο ίδιος ο πολίτης να πάρει το νόμο στα χέρια του και να τους στείλει εκεί που τους αρμόζει. Το internet είναι γεμάτο καταγγελίες γι’ αυτή την εταιρία.
  Εσείς δεν μπορείτε να κάνετε κάτι;
  Αν όχι, ποιος μπορεί;
  Ως τώρα μου έχουν κλέψει 15 ευρώ!
  Σε άλλους πολύ περισσότερα. Τι μπορεί να γίνει;
  Ευχαριστώ!

  Σχόλιο από Δημήτρης | Απρίλιος 30, 2010 | Απάντηση

 166. Σαν όλους τους ‘’σύγχρονους’’ ανθρώπους (τρομάρα μας…), έγινα και εγώ συνδρομητής σε εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, και βλαστήμησα την ώρα και την στιγμή που το έκανα. Συγκεκριμένα, στις 19 Μαρτίου γράφτηκα στην WIND, σε κάποιο οικογενειακό πακέτο. Πήρα τους αριθμούς μου, και στις 23 Μαρτίου τους ενεργοποίησα.
  Από τις 29 Μαρτίου, άρχισαν να μου έρχονται μηνύματα από κάποιον αριθμό 54466, σε ρυθμό ριπών πολυβόλου (3-4 μηνύματα σε 20 δευτερόλεπτα ) με το ίδιο πάντα κείμενο ‘’‘’ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΛΗΨΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ. ΣΥΝΔΕΣΟΥ! ΕΞΥΠ. ΠΕΛΑΤΩΝ 2106866675‘’, και με ένα τηλέφωνο Αθηνών (2106855575 ) για επικοινωνία. Προσπάθησα λοιπόν να επικοινωνήσω με αυτό το τηλέφωνο, αλλα γινόταν περίεργα πράγματα. Απαντούσε τηλεφωνητής, που έλεγε για μία εταιρεία BOBMOBILE και που ζητούσε να πληκτρολογήσω ένα νούμερο, ανάλογα με το τί ήθελα. Αυτό και έκανα, αλλα το μόνο που κατάφερνα ήταν να ξαναρχίζει η κασσέτα από την αρχή. Δοκίμασα από δύο κινητά και από σταθερό τηλέφωνο.
  Πήγα στο κατάστημα της WIND που είχα κάνει την εγγραφή, ανέφερα το πρόβλημα και ζήτησα συμβουλή για να δώσω μία λύση.
  Το προσωπικό, μου είπε ότι πρόκειται για μια εταιρεία BOBMOBILE και ότι τα μηνύματα αυτά είναι ακριβά και χρεώνονται σε εμένα. Για να διακοπούν, έπρεπε να τους στείλω μήνυμα με την λέξη ‘’ΣΤΟΠ’’.
  Αυτό και έκανα, και πήρα απάντηση ότι πρέπει να δώσω τον κωδικό μου με τον οποίο είχα εγγραφεί στην BOBMOBILE. Ποιόν κωδικό ? Ποτέ δεν γράφτηκα στην εν λόγω εταιρεία, ούτε και γνώριζα την ύπαρξή της.
  Μπήκα στο INTERNET για να βρώ στοιχεία επικοινωνίας, και πράγματι βρήκα την σελίδα της, όπου εντόπισα το τηλέφωνο που έγραψα παραπάνω, έναν αριθμό φαξ (2106855505) και e-mail, το info@bobmobile.gr και το Rania.Margari@bobmobile.gr.
  Έστειλα λοιπόν ένα e-mail με το οποίο ευγενικά τους έλεγα ότι δεν έχω εγγραφεί στην εταιρεία τους, επομένως δεν έχω κωδικό, και τους παρακαλούσα να μην μου ξαναστείλουν e-mail . Απάντηση, δεν πήρα. Μετά από 3 μέρες, ξαναέστειλα e-mail, λιγότερο ευγενικό αυτή τη φορά, αλλα και πάλι απάντηση δεν πήρα.
  Εν τω μεταξύ, έρχεται και ο λογαριασμός της WIND, στον οποίο χρεώνομαι 30 Ε για τον καταιγισμό πανόμοιων μηνυμάτων, τον οποίο μου έστελναν. Παρακάτω, για του λόγου το αληθές, έχω τον λογαριασμό.
  Παίρνω τηλέφωνο τα κεντρικά της WIND στην Αθήνα (2106158000), με συνδέουν με το τμήμα εξυπηρετήσεως πελατών, και διηγούμαι όλη την κατάσταση, καθώς και ότι δεν είναι δυνατόν να δεχθώ την συγκεκριμένη χρέωση. Η αρμόδια υπάλληλος, φάνηκε ότι γνώριζε το πρόβλημα, και με διαβεβαίωσε ότι θα ενημερώσει τη BOBMOBILE, για να σταματήσουν τα μηνύματα.
  Χρειάζεται να πώ ότι τα μηνύματα συνεχίστηκαν με τον ίδιο ρυθμό ? Αν χρειάζεται, το λέω.
  Έστειλα e-mail στην WIND πλέον, με όλη την ιστορία, ζητώντας το βασικό, δηλαδή την εκπλήρωση της υποχρεώσεως προστασίας των πελατών της. Μέχρι τώρα, η WIND δεν απάντησε.
  Για να μην τα πολυλογούμε, επικοινώνησα ακόμη δύο φορές με την WIND, τμήμα εξυπηρετήσεως πελατών, πήρα και πάλι την υπόσχεση ότι τα μηνύματα θε σταματήσουν, αλλά αυτά τα σκασμένα, συνέχισαν να έρχονται.
  Στην τελευταία επικοινωνία με την WIND, δήλωσα ότι δεν αναγνωρίζω την χρέωση των μηνυμάτων. Απάντηση πήρα, ότι δεν γίνεται τίποτα, και ότι υπάρχουν διαδικασίες για να παίρνει η bobmobile αυτά που κλέβει ( συγγνώμη, ‘’δικαιούται’’…)
  Ενδιάμεσα, σκέφτηκα να ενεργοποιήσω φραγή SMS, εισερχομένων και εξερχομένων, αλλα με ενημέρωσαν ότι οι διαδικασίες είναι τέτοιες που αφού σου τα στέλνουν, είτε τα πάρεις είτε όχι, τα πληρώνεις πάνω από ένα λίτρο βενζίνης το καθένα ( 1.6807 Ε ).
  Αυτά είναι τα γεγονότα, απλά και καθαρά. Αλήθεια, εσείς πώς θα αισθανόσασταν, αν σας έδεναν σε μία καρέκλα, και κάθε λίγο και λιγάκι ερχόταν κάποιος, σας έκλεβε εν ψυχρώ και σας χαμογελούσε κιόλας ? Ακριβώς έτσι αισθάνομαι, γιατί έχω μπλέξει με μία εταιρεία απατεώνων, την BOBMOBILE, και μία εταιρεία που υπόσχεται, αλλα είναι ανίκανη να προστατέψει τους πελάτες της, την WIND. Τι θα γίνει τελικά ? Δεν ξέρω, ίσως ο ‘’από μηχανής θεός ‘’ δώσει την λύση. Το βέβαιο είναι ότι από μένα, οι απατεώνες της BOBMOBILE θα πάρουν ‘’ένα κβά τσόκια’’ που λέει και ο Διονύσης.
  Όσο για την WIND ? Δεν πρόκειται να πληρώσω κανένα λογαριασμό για μηνύματα των απατεώνων. Αν θέλουν ας μου κόψουν το τηλέφωνο.
  Συμπέρασμα. Οι απατεώνες κυκλοφορούν ασύδοτοι δίπλα μας, και μόνο μέλημά τους είναι το πώς θα μας κλέψουν. Προστασία δεν υπάρχει, γιατί το σοφό Κράτος μας δεν κάνει τίποτα για να μας προστατέψει. Μήπως κάνει τίποτα γενικώς ?? Εσείς πείτε μου.
  Τι περιμένω από όλα τα παραπάνω? Τίποτα. Δεν ξέρω αν υπάρχει πλέον ευαισθησία από οποιονδήποτε, για να κάνει κάτι. Σκέφτηκα να κατέβω και στην Αθήνα, και να βρώ αυτούς τους απατεώνες, ακόμη και αν είναι κρυμένοι στο κέρατο του βοδιού. Δεν το έκανα μέχρι τώρα, αλλα αν το κάνω, θα γίνει πρωτοσέλιδο θέμα, αυτό είναι σίγουρο. Ά, συγγνώμη, η αυτοδικία είναι παράνομη. Η κλοπή και η απατεωνιά όμως, όχι…
  Α, ξεχασα, νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που λέγεται εισαγγελέας και κάποιες ελληνικές λέξεις, όπως μήνυση, καταδίκη, αγωγή, πρόστιμο, ηθική και υλική ικανοποίηση, ξέρει κανείς τίποτα για αυτές ??
  Εάν υπάρξουν εξελίξεις ( που θα υπάρξουν ) , θα υπάρξει και ενημέρωση.

  Σχόλιο από ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΕΛΕΖΙΑΔΗΣ | Μαΐου 8, 2010 | Απάντηση

 167. Συνέχεια στο σχόλιο 165 και απάντηση στο 166:
  Στις 3/5 έλαβα e-mail από την ΕΕΤΤ με το οποίο μου ζητήθηκαν τα πλήρη στοιχεία μου αν όντως ήθελα να «ασχοληθεί η ΕΕΤΤ με το αίτημά μου»..
  Έδωσα τα στοιχεία μου και περιμένω νεότερα..
  Το μόνο που θα είχα να προτείνω σε όσους έπεσαν θύματα αυτών των απατεώνων: κυνηγήστε τους όσο δεν παίρνει. Καταγγείλετέ τους σε κάθε αρμόδιο φορέα! Με ένα μπαράζ καταγγελιών ίσως βγουν απ’ το λήθαργό τους οι αρμόδιοι!!
  Με λίγο Googling θα διαπιστώσετε πως ήδη κάποιοι ασχολούνται μ’ αυτούς.
  Εγώ ακόμη δεν αγόρασα άλλες μονάδες περιμένοντας νέα για απ’ την καταγγελία μου.
  Αν δε γίνει τίποτε θα κάνω ό,τι απείλησα τηλεφωνικά την υπάλληλο της εταίρίας απατεώνων: Θα κατέβω στην Αθήνα (είμαι στη Θεσσαλονίκη) και θα κάνω το μαγαζάκι τους θερινό.
  Μήπως αυτό σας δίνει καμμιά …ιδέα;

  Σχόλιο από Δημήτρης | Μαΐου 8, 2010 | Απάντηση

 168. Καλή σας ημέρα,

  Την έχω πατήσει και εγώ, έκανα αίτηση αμφισβήτησης και μετά από κανά μήνα μου έστειλαν μία επιστολή στην οποία έγραφαν τις εταιρείες οι οποίες μου έστελναν τα μηνύματα και από κει και πέρα απλά με ενημέρωσαν ότι εξακριβώθηκε η χρήση των υπηρεσιών αυτών χωρίς όμως να ανφέρονται λεπτομέρειες τύπου με ποιον τρόπο, πότε κτλ. Εγώ προσωπικά δεν έχω στείλει ΠΟΤΕ μνμ από το κινητό μου ούτε έχω βάλει το τηλέφωνό μου στο internet. Δεν ξέρω εάν έκανε τίποτε η αδερφούλα μου (13 χρονων ζωη να χει) και ενεργοποιήσε κατα λάθος. Ενώ είχα πληρώσει ήδη 2 λογαριασμούς (πάνω από 250€ σύνολο) όταν αντιλήφθηκα τις χρεώσεις έκανα διακοπή (αφού τους στόλισα κανονικότατα) καιζήτησα από την cosmote να αφαιρεθούν και να πληρώσω κανονικά το πραγματικό ποσό που μου αναλογεί μέχρι να διευθετηθεί το θέμα με τις εταιρείες αυτές καθώς ήθελα να προχωρήσω σε καταγγελία. Η απάντηση ήρθε με φραγή εξερχομένων και με καταιγισμό τηλεφωνημάτων για το πότε θα πληρώσω τους υπολοιπόμενους λογαριασμούς (450€ έως τώρα με τις βλακείες).

  Έχει κινηθεί κάποιος νομικά ή μήπως έχετε ήδη κινητοποιηθεί ομαδικά επί του προβλημάτος διότι θέλω και εγώ να προβώ σε ανάλογες ενέργειες..

  Ευχαριστώ εκ των προτέρων και λυπάμαι για την μακρυγορία…

  Σχόλιο από Ξανθή | Μαΐου 17, 2010 | Απάντηση

 169. Δυστυχώς έπεσα κι εγώ θύμα της Bobmobile χωρίς να έχω κάνει καμιά εγγραφή για συνδρομή (δεν αποκλείω κάποιος να χρησιμοποίησε εν αγνοια μου το τηλ. μου) και το διαπίστωσα μόλις πρόσφατα. Έχω καρτοσυμβόλαιο στην Cosmote. Τι πρέπει να κάνω για να σταματήσω αυτή την απάτη; Πού να απευθυνθώ;

  Σχόλιο από ΑΛΤΙΝΗ ΑΓΑΠΗ | Μαΐου 31, 2010 | Απάντηση

 170. ok Μαγκες επεσα και εγω 8υμα λοιπον χωρις καν να στελνω μηνυματα για να κερδισω κατι.Αυτο μου συμβαινει εδω και 1 χρονο.Ο αριθμος μου ανηκει στην Vodafone και λειτουργει με καρτα.
  Εμενα μου στελνουν συνεχεια απο το »GAME ON» πως εχω εγγραφει στην υπηρεσια αυτη με χρεωση 2ευρω ανα sms και 3ευρω την εβδομαδα….μεχρι να στειλω STOP στο 54024
  Αφου το εκανα αυτο μου ερχοταν ενα μηνυμα απο το 54034(διαφορετικο νουμερο) πως το αιτημα μου για διαγραφη απο την συνδρομητικη τους υπηρεσια 8α υλοποιη8ει εντος μιας ωρας…μετα απο λιγες μερες ολη αυτη η διαδικασια ξεκινα απο την αρχη……ομως κα8ε φορα που μου στελνεται καποιο απο αυτα τα μηνυματα χανω και μοναδες αλλα και χρηματα….Να φανταστειτε ειχα περιπου 6 μηνες να βαλω καρτα στο κινητο και αυτοι ηταν σαν να χαθηκαν…….ελα ομως που χ8ες εβαλα 5ευρω και υστερα απο καμποσες ωρες τσουπ,ξαναελαβα μηνυμα απο την game on πως πρεπει να στειλω stop(μπλα μπλα)……..Παιδες τωρα τα εκαναν πιο περιπλοκα τα πραγματα…..εκτος απο το μηνυμα που λεει οτι σε λιγο 8α πραγματοποιη8ει το αιτημα μου…..στα καπακια μου ηρθε ενα αλλο που ελεγε οτι η αιτηση ακυρωσης της συνδρομης μου 8α ολοκληρω8ει εντος 24 ωρων….μετα συνεχιζε και ελεγε »για να κερδισεις καταπληκτικα δωρα στειλε movie sto 54024»….εκει ειχα μεινει μαλακας…..με το που παω να κλεισω το γαμοκινητο για να επεξεργαστω την απατεωνια που παιχτηκε μου ηρ8αν αλλα 2 μηνυματα…….1ο »το αιτημα σας για διαγραφη 8α ολοκληρωθει εντος μιας.Για να κερδισεις ενα WII στειλε..(τα γνωστα)….Πολυ αναποφασιστα τα μηνυματα τους εως εδω…ενω ειχα στειλει μια φορα στοπ με κεραυνοβολησαν με αλλα 4 για το ποτε 8α πραγματοποιη8ει η γαμημενη η διαγραφη….καλα μεχρι τωρα? παμε για το τελευταιο….2ο »ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΟΥ.ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΕΙΣ & ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΣΤΟ GAME ON & ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΤΟ ΔΩΡΟ ΣΤΕΙΛΕ ΥΕS ΣΤΟ 54024» γουατ τα φααακ???
  ααααΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑγκρ….. 1 μηνυμα εστειλα ο κακομοιρος για να σταματησουν να με πρηζουν και οι »απαντησεις» τους ηταν ασυναρτησιες…επισης φανταζομαι με κα8ε μηνυμα τους εχανα μοναδες……αρα παει η καρτουλα,πεταξε
  Απο αυριο 8α τους γαμησω ολους στα τηλεφωνα εκει μεσα μεχρι να βρε8ει καποια λυση
  8018038000 το νουμερο αυτο ειναι και καλα συμφωνα με το game on γραφειο εξυπηρετησης πελατων
  το εψαξα και βρηκα πως εχει να κανει με την WIND…
  ξυπνηστε ρΕΕΕΕ… πρεπει να τους δεσουν ολους στην στενη

  Σχόλιο από Παναγιώτης | Ιουλίου 2, 2010 | Απάντηση

 171. Εγώ ήθελα να κατεβάσω ένα τραγούδι για το κινητό μου και κατά λάθος εγγράφηκα στο blikogold…κάθε βδομάδα μου παίρνουν 13ευρώ από τις μονάδες μου…έψαξα στο internet πως μπορούσα να το σταματήσω αλλά δεν βρήκα τίποτα…Μπορείτε σας παρακαλώ να με βοηθήσετε;

  Σχόλιο από maria | Αύγουστος 16, 2010 | Απάντηση

 172. ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΥΜΑ, ΣΕ ΜΙΑ ΦΑΣΗ ΧΑΛΑΡΗ ΕΔΩΣΑ ΟΝΤΟΣ ΤΟ ΚΙΝ. ΜΟΥ ΣΕ ΕΝΑΝ ΔΗΘΕΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΙ ΗΤΑΝ. ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΜΩΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑ ΓΙΑ ΧΡΕΩΣΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΟΥΣ ,ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΑ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΟΥΤΕ ΕΛΕΓΑΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΜΕ 5 ΜΝΗΜΑΤΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΣΧΕΤΟ 5-ΨΗΦΙΟ (ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 54422), ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΔΕΧΟΜΑΙ ΣΩΡΗΔΟΝ ΠΑΝΗΛΙΘΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΕ ΠΑΝΗΛΙΘΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΟΥΤΕ Η ΚΑΛΗ ΜΑΣ COSMOTE ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΟΤΙ ΧΡΕΩΝΟΜΑΙ.
  ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΟΥΣΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ¨ΞΥΠΝΙΩΝ¨ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΟΤΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΜΑΛ….ΚΑΙ ΕΔΩΣΑ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΟΤΙ ΧΡΕΩΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΑΠΟΣΤΕΛΛΩ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΔΕΧΟΜΑΙ ? ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΑΦΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠ’ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ¨ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ¨? ΚΑΙ ΑΦΟΥ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΡΕΧΕΙ (ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΜΟΥ ΦΥΣΙΚΑ) ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ Η ΚΩΛΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΤΗΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ? ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΜΑΛ..ΚΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ.
  ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ, ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΡΩΣΤΑΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ 100 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 8 ΧΡΟΝΙΑ.

  Σχόλιο από ΕΛΣΑ | Αύγουστος 21, 2010 | Απάντηση

 173. Α!!!! ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΩΤΕΩΝ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΕΙΧΑ ΣΤΕΙΛΕΙ STOP ΑΠΟ ΤΙΣ 12/08/2010 ΣΥΝΕΧΙΖΑΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΙΣ ΜΑ..ΚΙΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΧΘΕΣ ΕΣΤΕΙΛΑ 2 ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΑ MAIL ΚΑΙ SMS, KAI ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΑΒΕΙ ΑΛΛΟ ΜΗΝΥΜΑ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.
  ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΕΞΥΠΝΑ ΠΟΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΠΙΑΝΟΝΤΑΙ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΟΠΟΙΟΝ ΤΗΝ ΠΑΤΑΕΙ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΛΙΓΟ Ή ΠΟΛΥ ΣΗΜΕΡΑ..

  Σχόλιο από ΕΛΣΑ | Αύγουστος 21, 2010 | Απάντηση

 174. Σήμερα διάβασα όλες τις καταγγελίες αυτής της σελίδας.
  Ποτέ δεν πίστευα ότι το θέμα έχει τέτοιες διαστάσεις διαχρονικά και ποσοστικά, με την επίσημη πολιτεία να αρκείται σε μια οδηγία της ΕΕΤΤ, και μια μερικώς δημόσια υπηρεσία (COSMOTE) να συνεχίζει να συνεργάζεται εν γνώση της με απατεώνες επειδή απλά και μόνο έχει κέρδος.
  Κατ΄ αρχάς αυτή τη βρωμοδουλειά πρέπει να την κάνουν μια δυό εταιρείες που χρησιμοποιούν διάφορα ονόματα (όπως όλοι οι απατεώνες) και όχι όλες οι εταιρείες του χώρου.
  Έχω λάβει κάποιες φορές σε διαγωνισμούς μέσω κινητού αλλά είναι η πρώτη φορά που έγινα θύμα της ανοχής του συστήματος, από την εταιρεία που λέγεται ΤΕLEBOX ή NETSMART ή SMARTLOGOS με δνση αλληλογραφίας μια θυρίδα (P.O.Box 28985,CY-2084)στη Κύπρο, και ένα τηλέφωνο (210-6069592,7) που δεν το απαντάει κανείς.
  Ανενημέρωτος για το πρόβλημα λάμβανα συνεχώς άσχετα μηνύματα από το 54300 τα οποία έσβηνα χωρίς καν να τα διαβάσω, και ω του θαύματος βλέπω ένα λογαριασμό φουσκωμένο με 47 εισερχόμενα μηνύματα (2,07€ ανά SMS) σε ένα μήνα!
  Η θέση της COSMOTE: δεν έχουμε καμία σχέση!
  Όταν η πιστωτική έχει πονηρή χρέωση η VISA ερευνά αν αμφισβητηθεί η χρέωση, ή ακόμη περισσότερο σε ενημερώνει η ίδια, και αν όπως στη περίπτωση δεν υπάρχει συναίνεση του πελάτη η VISA δεν πληρώνει, γιατί οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας έχουν άλλη τακτική? Μήπως γιατί από αυτά το 55% είναι δικό τους?

  Σχόλιο από Manos | Σεπτεμβρίου 9, 2010 | Απάντηση

 175. Και κάτι άλλο που μπορεί να προδίδει τα στοιχεία αυτών που είναι πίσω από αυτή την παράνομη δραστηριότητα.
  Σε κάθε κλήση στα 210-6069592 και 210-6069597, η αναγνώρηση κλήσης του τηλεφώνου μου «γύρναγε» στο 210-6069400 το οποίο ανήκει σε μια εταιρεία με στοιχεία:

  LEXITEL AE ΠΗΓΑΣΟΣ Υπηρεσίες Τηλεπληροφόρησης ΑΕ
  Μπενάκη 1, 15238, Χαλάνδρι
  τηλ: 210-6069400
  φαξ: 210-6069510
  exitel@otenet.gr
  http://www.pegasus.gr/

  Αντικείμενο της Εταιρίας, που ανήκει στην ΠΗΓΑΣΟΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε. (ΕΘΝΟΣ, ΗΜΕΡΗΣΙΑ, δηλ. Μπόμπολας) είναι η παροχή, κατόπιν σχετικής άδειας του ΟΤΕ, υπηρεσιών μέσω τηλεφώνου (audiotex) έναντι αμοιβής και υπηρεσιών ψυχαγωγίας με συμμετοχή σε τηλεφωνικές συνομιλίες μίας ή και περισσότερων γραμμών. Επίσης αντικείμενο αποτελεί η συμμετοχή σε εταιρίες αυτού του είδους καθώς και η ανάληψη αντιπροσωπειών οίκων του εσωτερικού ή του εξωτερικού με συναφή προϊόντα ή υπηρεσίες ως και κάθε συναφής με τα ανωτέρω εργασία.

  …και οι οποίοι όταν τους ρώτησα, δηλωσαν φυσικά ότι δεν έχουν καμία σχέση. Τυχαίο? δεν νομίζω…

  Σχόλιο από Manos | Σεπτεμβρίου 9, 2010 | Απάντηση

 176. Στο http://www.bidster.com.cy/page/rules (Κανόνες συμμετοχής) αναφέρει:
  «Από την πρόσβαση στην Υπηρεσία εξαιρούνται όλοι οι εργαζόμενοι στις εταιρίες «LEXITEL», «ΠΗΓΑΣΟΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε.», «NETSMART (Cyprus) LTD», καθώς και οι σύζυγοι και οι συγγενείς τους έως 2ου βαθμού»
  Σημειωτέον δεν γίνεται αναφορά για καμία άλλη εταιρεία!
  Άντε τώρα να τα βγάλεις πέρα με τον ΜΠΟΜΠΟΛΑ!!!!

  Σχόλιο από Manos | Σεπτεμβρίου 9, 2010 | Απάντηση

 177. Tη πάτησα και γω. Μου είχαν στείλει ένα μήνυμα για να συμμετάσχω σε ένα διαγωνισμό για ένα laptop και μετά μου στέλναν μηνύματα που τα χρεώναν 1,68 τα οποία δε καταλάβαινα καν τι λέγαν. Η vodafone στο κόσμο της. Για να μη πω ότι τσιμπάει και αυτή τη μίζα της. Το πιο παράξενο έιναι ότι τα sms που έστελνα στους φίλους μου και στου δικούς μου δεν εμφνιζόταν καν στο λογαριασμό μου του κινητού και εμφανίζοταν μόνο αυτό το 54006 που το καλούσα πίσω και δεν υπήρχε!!!

  Σχόλιο από μαρμαρίδης | Οκτώβριος 16, 2010 | Απάντηση

 178. Αιτηση παραπόνου που απέστειλα στη VODAFONE με φαξ στον αριθμό 2104279222 και δεν έλαβα απάντηση.

  Αγαπητέ κύριε-κυρία
  Λέγομαι ………….. και είμαι συνδρομητής της VODAFONE με αριθμό μητρώου ……. Ο αριθμός του τηλεφώνου μου είναι ……….. Το fax μου είναι ………… Είμαι ένα από τα ‘‘ήλιθια’’ θύματα του αριθμού 54006 που ανήκει σε κάποια εταιρεία που άλλοτε παρουσιάζεται ως WIN άλλοτε ως CELLDORADO και άλλοτε ως ARTIC. Το θέμα σας είναι γνωστό. Θέλω να γνωρίζω τα εξής:
  1) Για ποιο λόγο η Vodafone δε μου επισύναψε με το λογαριασμό μου επιστολή στην οποία να επιρωτώμαι αν συγκαταθέτω να χρεώνομαι εγώ για sms που στέλνουν άλλοι. Αν δε μπορούσε να το κάνει πριν αρχίσω να χρεώνομαι –όπως θα ήταν το υπεύθυνο- θα μπορούσε να το κάνει τουλάχιστον με το πρώτο –ή το δεύτερο έστω – λογαριασμό όπου αυτή η χρέωση άρχισε να γίνεται εμφανής.
  2) Για ποιο λόγο η Vodafone δε με ενημέρωσε ούτε καν αφού άρχισαν να γίνονται καταγγελίες και η απάτη έγινε γνωστή.
  3) Για ποιο λόγο στην ανάλυση του λογαριασμού δεν είναι διακριτές οι χρεώσεις που γίνονται λόγω δικών μου κλήσεων και sms από τις χρεώσεις που γίνονται σε μένα – νομίμως ! – λόγω χρεώσεων και κλήσεων που μου κάνουν άλλοι.
  4) Για ποιο λόγο η ανάλυση των sms που έστελνα εγώ δεν εμφανιζόταν καν στο λογαριασμό με αποτέλεσμα να νομίζω ότι για κάποιο λόγο συμπεριλαμβάνονται όλα τα sms μου σε αυτό το νούμερο.
  5) Πως μπορώ να είμαι ασφαλής ότι αυτή η εταιρεία από τις ‘‘υπηρεσίες’’ της οποίας διαγράφηκα δε πρόκειται κάποια ωραία μέρα λίγο πριν τη κλείσουν να ξαναανακαλύψει τον αριθμό μου και να μου στείλει μερικές χιλιάδες sms -τα οποία θα πρέπει νομίμως να πληρώσω- και να αποχωρήσει υπερήφανα από την αγορά. Πως μπορώ να γνωρίζω ότι δε θα εμφανιστεί μια άλλη τέτοια εταιρεία που θα έχει συμπτωματικά το αρχείο τηλεφώνων της παλιάς;

  Είμαι βέβαιος ότι η Vodafone δεν έχει οποιαδήποτε ποινική ή ηθική ευθύνη για το ζήτημα. Έχει όμως την ευθύνη απέναντι στο πελάτη της να μην είναι ελαττωματικό το εμπόρευμα της. Απαιτώ το παράπονο μου να μεταβιβαστεί στον κατά το δυνατό ανώτερο υπεύθυνο. Παρακαλώ απαντήστε μου.
  Ευχαριστώ πολύ.

  Σχόλιο από μαρμαρίδης | Οκτώβριος 18, 2010 | Απάντηση

 179. Δεν σας φταίει κανείς που πάτε σα τα χαϊβάνια και δίνετε τα τηλεφωνά σας όπου νάναι, χωρίς να διαβάζετε τα ψιλά γράμματα.
  Από υψηλόβαθμο τεχνικό στέλεχος του ΟΤΕ, γνωρίζω ότι μόνο η CΟSΜΟΤΕ και μόνο το 2008, έβγαλε από τέτιες ιστορίες 28εκ ευρώ. Οπότε μιλάμε για 100εκ ευρώ κομπίνα εύκολα, από όλες τις εταιρείες μαζί. Και λίγα λέω. Αν θέλετε να αλλάξετε το καθεστώς, ελάτε να μαζευτούμε όλοι μαζί και να φτιάξουμε μια εταιρεία-συνεταιρισμό, πραγματικά ελληνική, και με σεβασμό στους συνδρομιτές. Η αλητεία τους υπάρχει γιατί εμείς τους επιτρέπουμε να μας χρεώνουν για αέρα κοπανιστό.

  Σχόλιο από hnb | Οκτώβριος 27, 2010 | Απάντηση

 180. Την πάτησα κι εγώ. Πως και πότε – άγνωστο.
  Ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το κινητό διαπίστωσα πριν από δύο εβδομάδες.
  Πριν από 4 ημέρες σταμάτησα – «απενεργοποιήθηκα» το blinkgold με SMS «BLINKO STOP» στο 54354.
  Σήμερα διαπίστωσα ότι οι κλεψιές συνεχίζουν και πήγα σε ένα κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Εκεί με πληροφόρησαν ότι το κινητό μου είναι συνδεμένο με άλλες δυο «υπηρεσίες» , το 54422 και το 54254.
  Με SMS « STOP 54422» στο 54422 «απενεργοποιήθηκα» με επιτυχία, το SMS « STOP 54254» στο 54254 δεν λειτούργησε και έλαβα το έξεις μήνυμα :
  Από 54254 : «ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ. ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΞΑΝΑ ΜΕ ΣΩΣΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ.»
  Ξαναστέλνω SMS: « ΣΤΟΠ 54422» στο 54422. Απάντηση : «ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ. ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΞΑΝΑ ΜΕ ΣΩΣΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ.»
  Τηλεφώνησα λοιπόν στο 210 6241808 να δοκιμάσω την απενεργοποίηση τηλεφωνικός . Έτσι έμαθα ότι πρόκειται για τον εξής υποκλοπέα:
  BUONGIORNO HELLAS ΕΠΕ. Εταιρία Παροχής Υπηρεσιών Κινητής Τηλεφωνίας. Λεωφόρος Μεσογείων 319, Χαλάνδρι, 15231, ΑΤΤΙΚΗΣ. Τηλέφωνο. : 2106241808
  Και μου έλεγαν ότι μετά από μια εργάσιμη μέρα θα απενεργοποιήσουν την υπηρεσία……

  Σχόλιο από bernardos | Νοέμβριος 12, 2010 | Απάντηση

 181. Οπως ολοι ετσι και εγω 8 ευρω εξαφανιστηκαν απο τον λογαριασμο μου.Ειμαι σιγουρος οτι οι εταιριες κινητης τηλεφωνιας εχουν μεγαλη ευθυνη και πρεπει να μας προστατεψουν απο τα σιγκεκριμενα sms. ΑΛΛΑ μαλλον εχουν και αυτες κερδος .
  ελπιζω το το ΙΝΚΑ μετα απ ολα αυτα το μηνυματα θα προχωρισει νομικα!

  Σχόλιο από καλουδης γιωργος | Νοέμβριος 17, 2010 | Απάντηση

 182. δέχομαι μηνύματα από αυτό τον αριθμό +2356006624 όπου είχε αyto to link http://m.M0BL.com όταν προσπάθησα να μπω στο site μου ήρθε ένα μήνυμα από το 54034 που μου έλεγε να μπω στο ίδιο site και μου έδινε και έναν 4ψήφιο προσωπικό κωδικό και στο τέλος αναφέρει ΧΡ :4,13/7ΗΜ ΠΑΡ:WIN ΑΕ

  Σχόλιο από aliki | Δεκέμβριος 8, 2010 | Απάντηση

 183. Το κινητό μου το χρησιμοποιούσα ως καρτοκινητό μέχρι τις 15/10/2010 περίπου όταν το άλλαξα σε συνδρομητικό. Μόλις πήρα την πρώτη μου αναλυτική κατάσταση χρεώσεων αντιλήφθηκα ότι σχεδόν το 45% του κόστους ήταν από ένα μυστήριο τηλέφωνο 54006.
  Στην συνέχεια βρήκα και επικοινώνησα με την εταιρεία που διαχειρίζεται το 54006
  που με ενημέρωσε ότι στις 8/8/2009 συμπλήρωσα κάποια φόρμα στο internet για κάποιο IQ test. Το συγκεκριμένο το θυμάμαι αλλά μόλις είδα στην συνέχεια πως έπρεπε να πληρώσω κάτι δεν προχώρησα. Οπότε θεωρώ πως παράνομα χρεωνόμουν όλο αυτό τον καιρό (δηλαδή σχεδόν 17 μήνες x 12 SMS/μήνα x 2ευρώ to SMS = 408 ευρώ!!!) και μάλιστα με την άγνοια μου αφού δεν μπορούσα να το ξέρω λόγω καρτοκινητού. Μόλις το ανακάλυψα βέβαια το σταμάτησα μετά απο επικοινωνία με την εταιρεία.

  Όμως είμαι πολύ αγανακτισμένος και είναι και πολλά τα χρήματα οπότε Θα ήθελα να ξέρω αν αξίζει τον κόπο να κάνω αγωγή και μάλιστα ομαδική διότι από οτι ανακάλυψα υπάρχουν πολλοί που έχουν πέσει θύμα τέτοιου είδους επιχειρήσεων. Αν υπάρχει ήδη κάποιος που ξέρει για συγκεκριμένη ομαδική αγωγή θα ήθελα να επικοινωνήσω μαζί του. Πιστεύω πως μόνο έτσι έχουμε κάποιες πιθανότητες να απαγροευτούν τέτοιου είδους δραστηριότητες και ίσως να πάρουμε και κάποια χρηματική δικαίωση.

  Σχόλιο από eolostz | Ιανουαρίου 14, 2011 | Απάντηση

 184. Καταλαβαίνω την αγανάκτηση, γιατί πέρασα τα ίδια. Κανείς από αυτούς που δήθεν θεσμικά ή μη δεν προστατεύει τον καταναλωτή.
  Ο μόνος σχετικός φορέας που φαίνεται αποτελεσματικός είναι ο Συνήγορος του Καταναλωτή.
  Παρόλαυτ’α αν δεν το έψαχνα μόνος μου και δεν συγκέντρωνα όλη τη σχετική νομοθεσία (για την οποία η Cosmote, είχε παντελή άγνοια) δεν θα μου είχαν επιστρέψει τα λαφτά μου (και μάλιστα περισσότερα από όσα έδωσα).

  Σχόλιο από ΜΑΝΟΣ | Ιανουαρίου 14, 2011 | Απάντηση

  • Αγαπητέ Μάνο,

   Μπορείς να μας ενημερώσεις για τις ενέργειες σου?

   Τι χρειάστηκε να προσκομίσεις, τι σου είπε ο ΙΝΚΑ κλπ?

   Ευχαριστω!

   Σχόλιο από Στάθης | Ιανουαρίου 27, 2011 | Απάντηση

 185. την πάτησα και εγώ!!!

  Διάβασα νομίζω όλα τα comments…το θέμα είναι το εξης:

  Αν δεν πληρώσεις τον λογαριασμό…τι γίνεται?

  Οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας το προσωράνε δικαστικώς με διαταγές πληρωμής, τειρεσία και δεν ξέρω εγώ τι άλλο?

  Μπορεί κάποιος να μας ενημερώσει σχετικά…ΥΕΠΥΘΥΝΑ?

  Σχόλιο από Στάθης | Ιανουαρίου 27, 2011 | Απάντηση

 186. Προσπάθησα επανηλλειμένα να βάλω την τελευταία μου επιστολή στην Cosmote αλλά δεν έγινε γι΄αυτό θα προσπαθήσω σε τμήματα:
  ΠΡΟΣ: COSMOTE
  Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών
  Fax: 210-2511888
  ΚΟΙΝ: Συνήγορος του Καταναλωτή (210-6460414)
  ΕΕΤΤ (210-6105049)
  Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος (210-6476462)
  Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (210-6475628)

  Κυρία Ράγια Αθήνα 14 Οκτ. 2010
  Σε συνέχεια επιστολή σας με ημερομηνία 21 Σεπ. 2010 και Α.Π. CC1-2189061441, που αφορά παράνομες χρεώσεις από τον αριθμό 54300 στο ανωτέρω κινητό μου, με την οποία απαντήσατε σε αντίστοιχη καταγγελία που εστάλη με τηλεομοιοτυπία την 10η Σεπ. 2010, έχω να παρατηρήσω:
  1. Θεωρείτε εσείς ολοκληρωμένη απάντηση (όπως έχετε υποχρέωση να συντάξετε βάσει της παραγράφου 4 του άρθρου 7 του ΦΕΚ 1943/1 Οκτ. 2007) την αόριστη και τυποποιημένη επιστολή που μου στείλατε? Απαντήσατε συγκεκριμένα σε κάποιο από τα ερωτήματά που σας έθεσα?

  2. Ποια ακριβώς ήταν η ενδελεχής έρευνα (που υποχρεούστε να εκτελέσετε βάσει της παραγράφου 5 του άρθρου 7 του ΦΕΚ 1943/1 Οκτ. 2007) στην οποία προβήκατε και τι διαπιστώσατε σε σχέση με τα καταγγελλόμενα?
  3. Ελέγξατε εάν ακολουθήθηκε η κείμενη νομοθεσία, όπως έχετε την υποχρέωση να κάνετε, και πιο συγκεκριμένα:
  a) Πως διαπιστώσατε ότι πράγματι έστειλα απάντηση με SMS που περιείχε τον κωδικό για να ξεκινήσει η “συνδρομητική υπηρεσία” (ΦΕΚ 1551/ 28 Ιουλ.2009, παρ. 5, άρθρο 3), ώστε να μπορεί να χαρακτηριστεί νόμιμη η όλη διαδικασία?
  b) Πόσο σύννομο είναι το γεγονός ότι παρά το ότι η εταιρεία TELEBOX όπως η ίδια δήλωσε στην μεταξύ μας συνημμένη ηλεκτρονική αλληλογραφία, δεσμεύτηκε για την αποστολή 5 μηνυμάτων την εβδομάδα στην πράξη έστειλε 10 (47 σε ένα μήνα)?
  4. Απαντήσατε γιατί στις επαναλαμβανόμενες τηλεφωνικές συνδιαλέξεις με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας σας (1200), δεν ενημερώθηκα για τη διαδικασία υποβολής καταγγελίας και τις υποχρεώσεις που έχει ο πάροχος, όπως προβλέπει το Άρθρο 10 του Κώδικα Δεοντολογίας για την Παροχή Υπηρεσιών Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών στους Καταναλωτές (ΦΕΚ 1505/ 30 Ιουλ. 2008)?
  5. Γιατί όταν ενοχλημένος από τα πολλά άχρηστα εισερχόμενα μηνύματα από το 54300, ζήτησα αντίστοιχη φραγή (αγνοώντας τότε ότι τα εισερχόμενα μηνύματα χρεώνονταν), η εκπρόσωπος σας από το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών το απέκλεισε, (σε αντίθεση με τα προβλεπόμενα στη παράγραφο 3 του το Άρθρο 3 στο ΦΕΚ 1943/1 Οκτ. 2007), τη στιγμή που γνωρίζω σαν ηλεκτρονικός (MSc in Information Systems Engineering, University of Reading, UK) με 27 έτη εμπειρίας, ότι αυτό είναι τεχνικά εφικτό?

  Σχόλιο από ΜΑΝΟΣ | Ιανουαρίου 28, 2011 | Απάντηση

 187. 2ο μέρος:
  6. Πόσες καταγγελίες εναντίον της συγκεκριμένης εταιρείας έχετε τα τελευταία 2 έτη, που βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας υποχρεούστε να τηρείτε φακέλους, και γιατί παρά το ότι έχετε πληθώρα καταγγελιών εναντίον της συγκεκριμένης εταιρείας δεν προστατεύετε τους πελάτες σας, και συνεχίζετε τη συνεργασία μαζί της, κάτι που είναι αντίθετο με το περιεχόμενο του (ΦΕΚ 1551/ 28 Ιουλ.2009, παρ. 6, άρθρο 8), και σαφέστατα σας καθιστά συνένοχους?
  7. Ποιο είναι το ποσοστό κέρδους της εταιρείας σας ανά μήνυμα που στέλνουν οι εταιρείες τύπου TELEBOX? Γνωρίζετε ότι η ιδιοποίηση κερδών από παράνομες δραστηριότητες αποτελεί αδίκημα που διώκεται από την κείμενη νομοθεσία?
  8. Ελέγξατε αν και πότε η εταιρεία TELEBOX με ενημέρωσε με τα στοιχεία που προβλέπει η σελ. 19740 παράγραφος 3 του ΦΕΚ 1551/ 28 Ιουλ.2009?
  9. Αν και πρέπει να το γνωρίζετε, το τηλ. 210-6069590 της Telebox απαντά μόνο με ηχογραφημένο μήνυμα και ποτέ δε συνδέει με εκπρόσωπο της εταιρείας, κατά παράβαση του άρθρου 4 του ΦΕΚ 1551/ 28 Ιουλ. 2009.
  Ολοκληρώνοντας, θεωρώ ότι η αντιμετώπιση των πελατών σας σε αυτό το γνωστό πρόβλημα θα έπρεπε να είναι διαφορετική αυτής των λοιπών παρόχων στον Ελληνικό χώρο, και να αντικατοπτρίζει την φιλοσοφία των Ευρωπαίων μετόχων σας, και όχι να προβαίνετε σε ανακοινώσεις όπως αυτή της 6ης Ιουλ. 2010 όπου προσπαθείτε να καλυφτείτε χαρακτηρίζοντας μάλιστα αυτές τις δραστηριότητες ως νόμιμες.

  Σχόλιο από ΜΑΝΟΣ | Ιανουαρίου 28, 2011 | Απάντηση

 188. Εάν παρεπιπτόντως δεν έχουν υποπέσει στην αντίληψή σας τα δελτία τύπου της ΕΕΤΤ (29-9-2010, 12-4-2010, 10-2-2010, 1-10-2009, 24-7-2009, 13-7-2010, 27-5-2009, 12-11-2008) οι καταδικαστικές αποφάσεις και τα σχετικά διαχρονικά δημοσιεύματα, σας παρα-πέμπω στις ακόλουθες διευθύνσεις και στα σχόλια αναγνωστών «παθόντων» ή μη:
  ΑΡΧΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ Αθήνα, 23 Δεκ. 2008 Αριθ. Πρωτ.: Γ/ΕΞ/7132/23-12-2008, απόφαση 69/2008.
  ΑΠΑΤΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΜΕ SΜS-ΠΑΓΙΔΕΣ, Το ΒΗΜΑ, 29 Σεπτεμβρίου 2010

  Σχόλιο από ΜΑΝΟΣ | Ιανουαρίου 28, 2011 | Απάντηση

 189. 4ο μερος
  ΦΡΕΝΟ ΣΤΙΣ ΥΠΕΡΟΓΚΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΨΗ SMS, 1 Οκτωβρίου 2010, tech.in.gr
  ΑΥΣΤΗΡΟΤΕΡΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΧΡΕΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ SMS, 29 Σεπ. 2010, news.in.gr
  ΠΡΟΣΟΧΗ: ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ «ΨΑΡΕΥΟΥΝ» ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΥΣ ΜΕ ΚΟΥΙΖ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Η ΣΤΗΝ ΤV…, 29 Σεπ. 2010, newsit.gr
  ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΠΟΥ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ SMS ΣΕ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ, 8 Mar 2010, news.in.gr
  Τέλος μετά τα παραπάνω ελπίζω ότι θα αντιμετωπίσετε με περισσότερη σοβαρότητα την παρούσα καταγγελία και δεν θα με ωθήσετε σε δικαστική διεκδίκηση.

  Σχόλιο από ΜΑΝΟΣ | Ιανουαρίου 28, 2011 | Απάντηση

 190. Τέλος να επαναλάβω ότι ο ΜΟΝΟΣ φορέας κυβερνητικος ή μη που έλαβε κάποια πρωτοβουλία, και φαίνεται ότι (και από αλλη περίπτωση που γνωρίζω προσωπικά) τον υπολογίζουν οι εταιρείες είναι ο ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ.
  ΚΑΝΕΙΣ άλλος δεν μου είπε τίποτα, την επιστολή την έγραψα αφού διάβασα αμέτρητα σχόλια-email-άρθρα-νόμους, κάτι που ΔΕΝ κάνουν οι νομικές υπηρεσίες των παρόχων.
  Σημειωτέον η ερώτηση του Συνήγορου (απαντήστε μας επί των καταγγελομένων) οπως και η απάντηση της COSMOTE (εμείς δεν φταίμε) ήταν τυπική.
  Επιπλέον οι ενέργειες που έκανα όσον αφορά την πληρωμή ήταν να υποβάλω, όπως είχα δικαίωμα, δήλωση αμφισβήτησης μέσω της οποίας τους ενημέρωνα ότι αφφισβητώ αυτές τις χρεώσεις και δεν θα σας πληρώσω.
  Ελπίζω να βοήθησα.

  Σχόλιο από ΜΑΝΟΣ | Ιανουαρίου 28, 2011 | Απάντηση

  • Ευχαριστούμε φίλε Μάνο!

   Χαρά στο κουράγιο σου! Φυσικά τον ίδιο δρόμο ακολούθησα και εγώ στέλνοντας χτες στον Συνήγορο Καταναλωτή επιστολή καταγγέλίας.

   Το τηλέφωνο μου είναι ήδη φραγμένο για εξερχόμενες κλήσεις οπότε θα ζητήσω να μην πληρώσω και τα πάγια 2 μηνών.
   Συνολικά μιλάμε για 97€ από τα μηνύματα + 30€ πάγια.
   Σκοπεύω έπίσης να μεταβώ αύριο σε κατάστημα Γερμανος όπου θα καταθέσω την κάρτα sim έτσι ώστε να γνωρίζουν ότι δεν γίνεται καν χρήση (όχι ότι δεν θα μπορούν να το δουν αλλά για να είμαι καλλυμένος)

   Σχόλιο από Στάθης | Ιανουαρίου 28, 2011 | Απάντηση

 191. molis elava ena minyma apo to noumero 54024 sto kinito mou whats up…
  mou egrafe ta kalytera erxontai… kai to diegrapsa…
  epi topou mou irthe mallon ena mms to opoio den ypostirizei i syskevi kinitou pou xrisimopoiw kai to diegrapsa…
  kalwntas to 1314 amesws diapistwsa apo 6.80euro karta pou eixa oti me xrewsan me to pou anoiksa ta minymata 4.50 euro… xwris na steilw kapoia apantisi…
  kalesa stin eksypiretisi pelatwn tis cosmote kai mou vgazei ixografimenes odigies alla mono gia ta paketa prosforwn tous, den exei kamia epilogi na miliseis me kapoion anthrwpo… gnwrizei kaneis pws mporw na kinithw?

  Σχόλιο από NIKOS | Φεβρουαρίου 5, 2011 | Απάντηση

  • Μιας και επαθα,εμαθα οτι για να μιλησει κανεις με ανθρωπο στην cosmote πρεπει στο 13838 (0,123 ε/κληση)να επιλεξει απο το αρχικο μενου το 2 ,και μετα πολυ υπομονετικα να ακουσει ΟΛΕΣ τις ηχογραφημενες οδηγιες,και τις αγγλικες,και μετα απο ολα αυτα δινεται η επιλογη 9 για ομιλια με ζωντανο-εκπροσωπο!Πολυ καλα κρυμμενο ε?εκει για καθε απατεωνια που εχουμε υποστει στις χρεωσεις,μας δινουν τον αριθμο επικοινωνιας με την απατεωνοεταιρεια,αλλα εμεις ζηταμε το τηλεφωνο ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ απατης…που ειναι αλλο φυσικα!για το 54224 και το 54034 ξερω μονο,η εταιρεια WIN S.A. σε συνεργασια με την ΙΜΑΚΟ,τα περιοδικα ντε του Κωστοπουλου,εχει τηλεφωνο ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ απατης,8018038000 και τηλεφωνο Γραμμής Εξυπηρέτησης Πελατών: 2111893999.

   Σχόλιο από Akis | Απρίλιος 21, 2011 | Απάντηση

 192. ΠΑΙΔΙΑ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ:ΜΗΝΥΜΑ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΟ STOP ΣΤΟΝ 5-ΨΗΦΙΟ ΑΡΙΘΜΟ.ΕΠΕΙΤΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΟΣΤΟΥΝ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΣΕ ΑΚΥΡΩΣΑΝ!!:)

  Σχόλιο από souzie | Φεβρουαρίου 25, 2011 | Απάντηση

 193. paidia m stelnoun sinexeia apo to 54666 minimata k xrewnome pws ginete n diagrafw?

  Σχόλιο από maria | Μαρτίου 24, 2011 | Απάντηση

 194. γενικά με SMS

  STOP 54666

  παραλυπτη 54666 η άλλο υποκλοπέα

  Σχόλιο από Μπέρνχαρντ | Μαρτίου 24, 2011 | Απάντηση

 195. k emena mou erxontai minimata apo to 54024… den exw ksana valei karta mexri na vrw lisi..
  afto to minima diakopis STOP xrewnete k afto?!?! kserei kaneis? k meta? afou diagrafoume.. paizei na erthei k tpt allo?!

  Σχόλιο από maraki cat | Απρίλιος 27, 2011 | Απάντηση

  • Εχει σημασια και ποια εταιρεια κινητης εχετε,αλλου ειδους συνεργασιες απατεωνων προκυπτουν μεταξυ τους …οποτε τι εταιρεια εχετε?

   Σχόλιο από Akis | Απρίλιος 27, 2011 | Απάντηση

   • http://www.winplc.com/user-guide.html για οτι αφορα την εταιρεια Win S.A. που κλεβει μεσα απο τους κωδικους

    19003
    19017
    19018
    19337
    19339
    19355
    19449

    54006
    54009
    54024
    54033
    54034
    54035
    54044
    54066
    54077
    54224
    54334
    54664
    54774

    Σχόλιο από Akis | Απρίλιος 27, 2011

 196. http://www.winplc.com/user-guide.html για οτι αφορα την εταιρεια Win S.A. που κλεβει μεσα απο τους κωδικους

  19003
  19017
  19018
  19337
  19339
  19355
  19449

  54006
  54009
  54024
  54033
  54034
  54035
  54044
  54066
  54077
  54224
  54334
  54664
  54774

  Σχόλιο από Akis | Απρίλιος 27, 2011 | Απάντηση

 197. Και μενα μου στέλνουν από το 54033 γιατί πριν από κανένα χρόνο είχα δώσει τον αριθμό μου σε web υπηρεσία για ένα quiz για να μου στείλουν και καλά το αποτέλεσμα στο κινητό το έδωσα όμως χωρίς να φανταστώ ότι μετά θα μου στέλναν συνέχεια και μάλιστα ότι για κάθε μήνυμα με την κάθε βλακεία του θα μου χρέωναν 2 ευρώ!!Έχω αγανακτήσει πλέον δεν γίνεται να πάω στην cosmote και να τους πω να μου κάνουν φραφή μηνυμάτων από αυτόν τον αριθμό;;

  Σχόλιο από ELLE | Ιουλίου 1, 2011 | Απάντηση

 198. Τοσο δυσκολο ειναι να κανετε κλικ στο παραπανω λινκ και να ακουλουθησετε τις οδηγιες χρησης???

  Σχόλιο από Akis | Ιουλίου 1, 2011 | Απάντηση

 199. φραγή**

  Σχόλιο από ELLE | Ιουλίου 1, 2011 | Απάντηση

 200. Επίσης μπορείτε να απενεργοποιήσετε οποιαδήποτε υπηρεσία καλώντας το 8018038000 (αστική χρέωση κλήσης από οποιοδήποτε κινητό στην Ελλάδα). Έχετε τις εξής επιλογές:

  Να διαγραφείτε από ΟΛΕΣ τις υπηρεσίες
  Να ακούσετε την λίστα από όλες τις υπηρεσίες που είστε εγγεγραμμένος και
  Να τις απενεργοποιήσετε
  Να συνδεθείτε με κάποιον υπεύθυνο στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών

  Σχόλιο από Akis | Ιουλίου 1, 2011 | Απάντηση

 201. Κ ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΜΕΣΩ SMS 8 ΦΟΡΕΣ Κ ΜΕΣΩ ΤΗΛ 2 ΦΟΡΕΣ Κ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΤΙ Η ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΜΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ 1 ΕΩΣ 24 ΩΡΕΣ, ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΥΝHMATA OTI TO MYNHMA ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΙ Κ ΣΕ ΕΝΑ ΜΥΝΗΜΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΜΟΥ ΑΔΕΙΑΣΑΝ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ 10 ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ VODAFONE. TI ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ Κ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΩ. ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ 24 ΩΡΕΣ Κ ΝΑ ΔΩ ΜΕΤΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ? Κ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΣΩ ΑΛΛΗ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ?

  Σχόλιο από ΦΙΤΝΕΟΓΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛ | Ιουλίου 9, 2011 | Απάντηση

 202. ΕΙΜΑΙ Κ ΕΓΩ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΘΥΜΑ.ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΕΣΤΕΙΛΑ SMS ΣΤΟ 1333 ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΜΣ Κ ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟ 14014 ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ.ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΛΑΜΒΑΝΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΜΣ ΑΠΟ ΤΟ 54545 Κ ΤΟ 19419 ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑ ΜΠΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ SITE ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ Κ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΦΩΤΟ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΕΤΟΙΑ.ΣΗΜΕΡΑ ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΟ ΣΜΣ STOP K ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ!ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΑΦΟΥ ΕΔΩ Κ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΟΥ ΤΡΩΝΕ ΛΕΦΤΑ?

  Σχόλιο από EFI | Αύγουστος 13, 2011 | Απάντηση

 203. ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ Ο,ΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ INTERNET K MMS ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΥΤΟ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ

  Σχόλιο από EFI | Αύγουστος 13, 2011 | Απάντηση

 204. elava ena minima sto kinito pou legotane UNLIMITED D kai eixai ena link mpika apo to pc kai htan kati gia porno vgika ma sta kapakia mou erxetai minima apo 54034 den exw karta gia na me xreosoun ala iparxi kapios tropos na valw black list tetious arithmous kai pios exei to dikieoma na mirazi se teties eteries ta kinita mas???

  Σχόλιο από κώστας | Αύγουστος 24, 2011 | Απάντηση

 205. Megali apati!! Kai ego tin patisa etsi kai to thema einai oti gia na katalavo ti paizotan xodepsa pano apo 50 euro se kartes!!! Alla i alitheia einai oti oi vasikoi ypeythinoi einai oi etaireies kinitis tilefonias pou mas afinoun ektethimenous se tetoious apateones!!!!! Esteila STOP sto 54033 kai elpizo na lixei edo to thema ayto..

  Σχόλιο από Anthi A. | Αύγουστος 30, 2011 | Απάντηση

 206. den jero

  Σχόλιο από aleka | Σεπτεμβρίου 8, 2011 | Απάντηση

 207. to idio epa8a ki egw me to minima UNLIMITED D.
  Exw hdh proxwrhsei to thema sthn EETT

  Σχόλιο από MEgalh apath | Σεπτεμβρίου 11, 2011 | Απάντηση

 208. To idio exw pa8ei ki egw edw kai 2 mhnes peripou…exw steilei mhnymata sto 54024 gia na leiksei auto to 8ema ki enw mou apanthsan me sms oti diagrafhka,sunexizoun kai me xrewnoun mexri kai shmera kai sth sundesh cosmote pou exw kai sto whats up 2,07to sms.Exw ksodepsei panw apo 50 eurw olo auto to diasthma.Pairnw thlefwno sto 8018038000 kai den kanei klhsh kan.Aganakthsa…

  Σχόλιο από Eleni Milona | Σεπτεμβρίου 18, 2011 | Απάντηση

 209. Telika den vgazoume akri???Kai egw to idio exw pa8ei me to 54354…Einai eleino!!!!

  Σχόλιο από evita | Οκτώβριος 29, 2011 | Απάντηση

 210. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ Κ ΕΓΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΖΗΜΙΑ Κ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ Κ ΠΗΡΑ ΤΗΛ ΣΤΟ 8018038000 Κ ΕΚΑΝΑ Κ ΣΤΑ ΔΥΟ ΤΗΛ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΕΝΑ ΜΝΜ ΟΤΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ .ΣΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΝΜ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ Ο ΠΕΝΤΑΨΗΦΙΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑΜΝΜ ΕΙΝΑΙ 54464 ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ Κ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΩΝΕ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ…!

  Σχόλιο από KYRIAKH | Νοέμβριος 19, 2011 | Απάντηση

  • Κατά τον ίδιο τρόπο την πάτησα κι εγώ, που έχω να παίξω τζόκερ τουλάχιστον 5 χρόνια! τηλ. 54464 & 54254 γραφείο 2106261808 για βρίσιμο !
   Επικοινωνήστε με τον πάροχο που είστε εγγεγραμμένη και ζητήστε να σας βάλει φραγή στα εισερχόμενα MMS των εταιρειών που χρεώνουν τα μηνύματά τους.
   Άν χρειαστεί βρίστε τους ! τους αρέσει !
   Η «ΚΟΣΜΟΤΕ» που χρησιμοποιώ στο καρτοκινητό μου έστειλε το κατωτέρω απαντητικό μήνυμα:
   Πραγματοποιήθηκε η φραγή των αριθμοσειρών που ζητήσατε και έχει διακοπεί η πρόσβασή σας σε όλες τις Υπηρεσίες Πολυμεσιτικής πληροφόρησης(ΥΠΠ) που παρέχονται από τις συγκεκριμένες αριθμοσειρές (φωνή, βιντεοκλήση,sms, mms.
   Για άρση φραγής καλέστε το 13838.
   ελήφθη 20-11-2011.

   Σχόλιο από karalis george | Νοέμβριος 21, 2011 | Απάντηση

 211. Λαμβανω συνεχεια διαφορα μυνηματα απο τις εν λογω υπηρεσιες. Εχω καρτοκινητο και αποφασισα καποτε αφου μου «τρωνε» την καρτα.. να μην την ανανεωνω.. Εχθες λοιπον, λαμβανω ενα μυνημα πως πρεπει να βαλω καρτα στο κιν αλλιως θα μου καταργηθει το νουμερο (εχω να ανανεωσω την καρτα μου γυρω στον 1 χρονο). Οπως ολοι ξερουμε οι περισσοτεροι τα βγαζουμε περα δυσκολα και θα ηθελα να μαθω αν υπαρχει τροπος να διαγραφω απο αυτες τις υπηρεσιες χωρις να πληρωσουν τιποτα οι γονεις μου.

  Ευχαριστω εκ των προτερων.

  Σχόλιο από Stathis X | Ιανουαρίου 2, 2012 | Απάντηση

  • Καλη Χρονια,αλλα οσον σε αφορα για να μην ξεκινησει ασχημα,καταρχην ποτε ακριβως ληγει η προθεσμια ανανεωσης?Αν εχεις cosmote παρε 1314,και δες ποτε ληγει…μετα διαβασε μεσα εδω στις απαντησεις και βρες απο ποιο νουμερο εχεις προβλημα και αντιστοιχα τι πρεπει να κανεις

   Σχόλιο από Akis | Ιανουαρίου 2, 2012 | Απάντηση

 212. Η προθεσμια ανανεωσης ληγει στις 2 του Φλεβαρη. Οποτε εχω χρονο αν το τραβηξω τοσο πολυ..

  Σχόλιο από Stathis X | Ιανουαρίου 2, 2012 | Απάντηση

 213. Εχω θεμα με πολλα νουμερα.. ενα που εψαξα προσφατα ειναι το 54034(Win) καπως ετσι. Αν παω να αλλαξω αριθμο, υπαρχει πιιθανοτητα να μου πουν τιποτα για να πληρωσω για ολα αυτα? Γιατι με αυτο που κανανε στα καρτοκινητα, δεν ειναι ευκολο να σε βρουν? :O

  Σχόλιο από Stathis X | Ιανουαρίου 2, 2012 | Απάντηση

  • Αν εχεις την ευχερεια να αλλαξεις αριθμο μην το σκεφτεσαι!Αυτα τα απατεωνονουμερα ειναι ταυτισμενα με τον αριθμο του κινητου,οχι με τον κατοχο του,ο οποιος αλλαζοντας αριθμο καθαριζει μια για παντα.

   Σχόλιο από Akis | Ιανουαρίου 2, 2012 | Απάντηση

 214. Ενοω οταν θα παω να αλλαξω νουμερο, αν μου πουν.. κυριε ταδε.. χρωστατε «x» λεφτα..

  Σχόλιο από Stathis X | Ιανουαρίου 2, 2012 | Απάντηση

  • Οχι βεβαια,καρτοκινητο ειναι,οχι με λογαριασμο.Δεν γινεται να χρωστας!Η απλα αφησε το ανενεργο και θα καταργηθει οπως σου λεει,στις 2 Φλεβαρη και μπορεις απο τωρα η και απο τοτε να πας να αγορασεις εναν νεο αριθμο καρτοκινητου και ολα ενταξει

   Σχόλιο από Akis | Ιανουαρίου 2, 2012 | Απάντηση

   • Oκ το επιασα το νοημα.. σε ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου :)

    Σχόλιο από Stathis X | Ιανουαρίου 3, 2012

 215. τι ειναι ο κωδικοσ 54035 τησ win A. E.

  Σχόλιο από μαρια | Ιανουαρίου 3, 2012 | Απάντηση

 216. ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΜΕ SITE http://WWW.HELP-B.GR ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΒΟΝJORΝΟ ΕΛΛΑΣ ΤΗΛ.2106241808. ΣΤΕΛΝΕΙ ΚΑΤΑΙΓΙΣΜΟ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΧΡΕΩΝΕΙ 2 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ENA RING TONE. ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΗΝΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ, ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΑΠΕΜΠΑΝΕ ΣΤΟ SITE ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΗΝΣΗ. ΨΕΜΜΑΤΑ ΕΙΠΑΝΕ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΕΥΘΗΝΣΗ. ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΗΣΕΙ. ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΗΜΑ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΩ.

  Σχόλιο από ΠΑΝΟΣ | Ιανουαρίου 21, 2012 | Απάντηση

 217. ΠΑΝΤΟΥ ΒΡΙΣΚΩ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΘΕΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ 54354. ΚΑΙ’ΜΕΝΑ ΜΕ ΧΡΕΩΣΑΝΕ 6 ΕΥΡΩ ΓΙΑ 3 ΜΗΝΥΜΑΤΑ. ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΜΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΑ (ΑΣΥΝΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΑΣΚΟΠΟ). ΤΟΥΣ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΑ ΓΙΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΚΛΕΙΝΑΝΕ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ. ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΗΝΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΔΕΝ ΛΕΝΕ. ΑΙΣΧΟΣ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΠΙΛΗΦΘΕΙ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΘΕΜΑΙ ΝΑ ΣΥΜΕΤΑΣΧΩ ΣΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ. Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ? ΚΑΘΕ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΥΤΟΙ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ. ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑ.

  Σχόλιο από ΠΑΝΟΣ | Ιανουαρίου 21, 2012 | Απάντηση

 218. καλησπέρα, την πάτησα σε ένα αι κιου κουιζ σα χαζή. γνωρίζετε που να στείλω για να απενεργοποιήσω το 54254;
  ευχαριστώ

  Σχόλιο από Ιωάννα | Φεβρουαρίου 5, 2012 | Απάντηση

 219. ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ,ΜΕ ΤΟ ΕΞΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ STOP ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΨΗΦΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ.

  ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ COSMOTE ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΣΤΟ 13838 ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΘΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟ 2 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 9 ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ COSMOTE ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΦΡΑΓΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΕΝΤΑΨΗΦΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑ,

  ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΦΡΑΓΗ.ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ , ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΕ ΤΡΙΤΟΥΣ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΑΣ.

  ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ?????????

  Σχόλιο από alex | Φεβρουαρίου 13, 2012 | Απάντηση

  • Αριθμος-54254 και 54464 απο U WIN. Μου στελνει μηνυματα, και ενω τα σβηνω με χρεωνει 2,7 ΕΥΡΩ το καθενα. Το τελευταιο καιρο μου εφαγε 1 καρτα των 20 και 2 των 10 Ευρω με παρανομη χρεωση. Εστειλα STOP στο 54464 και φαινεται πως το δεχθηκε. Εστειλα στοπ στο 52 254 και μου απανταει- το αιτημα σας δεν ειναι κατανοητο!!!!! Μαλλον δεν το δεχθηκε!!
   Απο οτι βλεπω σε αυτο το site του ΝΕΟ ΙΝΚΑ, οι καταγγελιες υπαρχουν τουλαχιστον απο τον Ιουλιο του 2008.!!!!!!!!!! Βρε παιδια !!!! σημερα εχουμε 15 Φλεβαρη του 2012 !!! και ακομα αφηνουν αυτους τους αλητες να κλεβουν μικρους και μεγαλους;;;;
   Ελεος !!!! Κανενας δεν μπορει να τους σταματησει;;;;;;; Μονο λογια για καταγγελιες ;;;;; Δεν υπαρχει πλεον ενας ανθρωπος σε αυτη τη χωρα ;;;;

   Σχόλιο από Γιωργος Γιαννακης | Φεβρουαρίου 15, 2012 | Απάντηση

   • Συγνωμη ξεχασα να πω , πως η παρανομη χρεωση εγινε σε καρτοκινητο της Cosmote, και δεν θυμαμαι στο Internet να να απαντησα θετικα η αρνητικα σε καποιο διαγωνισμο η σε κατι παραμφερες.

    Σχόλιο από Γιωργος Γιαννακης | Φεβρουαρίου 15, 2012

 220. Την πάτησα και εγώ με την εταιρία WIN S.A. Η εταιρία αυτή απενεργοποιείται με ένα τηλεφώνημα. Το θέμα είναι ότι σε χρεώνει μέχρι να το πάρεις πρέφα. Εγώ επικοινώνησα με την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας μου και τους είπα ότι αν δεν διαγραφεί το ποσό από το λογαριασμό θα αλλάξω εταιρία και θα τους μηνύσω καθώς ναι μεν το συμβόλαιο που όλοι υπογράψαμε λέει πως η εταιρία δεν ευθύνεται για περιπτώσεις συνδρομητικών εταιριών αλλά ο τρόπος ενεργοποίησης αυτής της συνδρομητικής εταιρία (5ψήφια νούμερα) είναι παράνομος. Αυτοί μου είπαν πως το αυτό που κάνουν σε αυτές τις περιπτώσεις είναι φραγή και επιστρέφουν το 50% του ποσού που χρεωθήκαμε μέσω των SMS!!!!! Από τα 30 ευρώ τα οποία χρεώθηκα τώρα θα πληρώσω 15 ίσως και λιγότερα…. Δηλαδή εννοείται ότι επειδή τους πήραν χαμπάρι με την απάτη άρχισαν να επιστρέφουν κάποια χρήματα… Ίσως χρειάζεται να κινηθούμε νομικά

  Σχόλιο από nikos | Φεβρουαρίου 29, 2012 | Απάντηση

 221. ΠΑΡΤΕ ΑΦΤΟ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΤΕ ΔΙΑΚΟΠΗ ΣΤΗ ΣΗΝΔΡΟΜΗ 2106241808

  Σχόλιο από platon | Μαρτίου 5, 2012 | Απάντηση

 222. Η θεία μου εξαπατήθηκε με τον ίδιο τρόπο απο την Buongiorno Hellas (54464). Είμαι δικηγόρος και σκοπεύω να τρέξω το θέμα. 1) Όποιος έχει ήδη κινηθεί νομικά (βλέπω ότι απο το 2009 υπάρχουν οι καταγγελίες) παρακαλώ να μου στείλει σε email τί κινήσεις έκανε και τί αποτέλεσμα είχαν. Έχει κάποιος δικηγόρο που ήδη ασχολείται με τις ΥΠΠ?
  2) Όποιος έχει αυτή τη στιγμή παρόμοια προβλήματα ας μου στείλει επίσης email να συνεννοηθούμε, γιατί με αυτά τα θέματα η δύναμη βρίσκεται στους αριθμούς…
  ευχαριστώ

  Σχόλιο από E. Antonopoulou | Μαρτίου 16, 2012 | Απάντηση

 223. paidia tin patisa kai ego me 60 euro xreosi peripou..exo cosmote sindesi..ego me to 54354 tis BLINKO..ti na kano? na pao se katastima tis cosmote gia parapona ?

  Σχόλιο από Mixalis | Μαΐου 26, 2012 | Απάντηση

  • Κανονικά πρέπει να ακολουθήσεις την διαδικασία αν και είναι σίγουρη η αντιμετώπιση. Κράτα στοιχεία, ημερομηνίες ονόματα και ξεκίνα με τον συνήγορο του πολίτη. Μπορείς να δείς παραπάνω πως αντιμετώπισα εγώ επιτυχώς το θέμα με την Cosmote.

   Σχόλιο από manos | Μαΐου 26, 2012 | Απάντηση

 224. Κι εγω το ιδιο προβλημαεχω με 54880 και 19491 και ενα καρω μαλακιες για να με κλεβουν οι βρομοτεμπελιδες οι απατεωνισκοι,που δεν εχουν κουραγιο και δυναμη να πανε να δουλεψουνε και προτιμουν να δουλευουμε εμεις και να τους ακουμπαμε τον ιδρωτα μας.ΛΟΙΠΟΝ οι μεγαλυτεροι απατεωνες ειναι οι παροχοι κινητης τηλεφωνιας που τα εχουν κανει πλακακια με αυτους και παιρνουν τα ποσοστα τους.μου εχουν φαει πανω απο 200 ευρω.ποιος θα μου τα δωσει πισω?

  Σχόλιο από kunhgow apatewnwn | Μαΐου 28, 2012 | Απάντηση

  • κάνε επώνυμη καταγγελία στην ΕΕΤΤ δεν είναι τίποτα, συμπληρώνεις μια αίτηση και τη στέλνεις μετέ η ΕΕΤΤ λειτουργεί και σε προστατεύει!!
   μη τα παρατάς και ΜΗ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ, μη τους χαρίσεις ούτε ευρώ κι εμένα με χρέωσαν με 144 ευρώ αλλά δεν τους τα χάρισα!! δικαιώθηκα πολύ σύντομα!

   Σχόλιο από Tania Lap | Αύγουστος 21, 2012 | Απάντηση

 225. paidia grapste me megala grammata «STOP» kai apostolh sto «54034» kai stamataei!!

  Σχόλιο από frank | Ιουνίου 1, 2012 | Απάντηση

 226. mporeite na mpeite epishs sto help-b.gr kai na vreite plhrofories h akoma na ta apenergopioisete(gia kapoia mono)

  Σχόλιο από nick | Ιουλίου 17, 2012 | Απάντηση

 227. Υπηρεσίες μέσω SMS
  Σύντομος κωδικός Όνομα υπηρεσίας Σύντομη Περιγραφή Χρέωση Τρόπος χρέωσης Υπηρεσία ενηλίκων
  54044 BETONET Συνδρομητική υπηρεσία αθλητικού περιεχομένου 2.067 € Χρέωση με λήψη SMS Όχι
  54006 CELLDORADO Συνδρομητική υπηρεσία περιεχομένου 2.067 € Χρέωση με λήψη SMS Όχι
  54334 CALIVARY Συνδρομητική υπηρεσία περιεχομένου 2.067 € Χρέωση με λήψη SMS Όχι
  54224 GAME ONE Συνδρομητική υπηρεσία παιχνιδιου γνώσεων 2.067 € Χρέωση με λήψη SMS Όχι
  19339 STAR PROMOTIONS Συνδρομητική υπηρεσία περιεχομένου 2.067 € Χρέωση με λήψη SMS Όχι
  19003 RINGALING.TV Συνδρομητική υπηρεσία περιεχομένου 2.067 € Χρέωση με λήψη SMS Όχι
  54066 RINGALING.TV Συνδρομητική υπηρεσία περιεχομένου 2.067 € Χρέωση με λήψη SMS Όχι
  19449 RINGALING.TV Συνδρομητική υπηρεσία περιεχομένου 2.067 € Χρέωση με λήψη SMS Όχι
  54033 NATTA Συνδρομητική υπηρεσία περιεχομένου 2.067 € Χρέωση με λήψη SMS Όχι
  54664 RICH CLUB Συνδρομητική υπηρεσία περιεχομένου 2.067 € Χρέωση με λήψη SMS Όχι
  54077 W2MOBILE Συνδρομητική υπηρεσία περιεχομένου 2.067 € Χρέωση με λήψη SMS Όχι
  54774 CALIVARY Συνδρομητική υπηρεσία περιεχομένου 2.067 € Χρέωση με λήψη SMS Όχι
  54024 ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Κωδικός Πολλαπλών Υπηρεσιών 0.207 € Χρέωση με λήψη SMS Όχι
  54009 ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Κωδικός Πολλαπλών Υπηρεσιών 2.067 € Χρέωση με λήψη SMS Όχι
  19337 PRIZEFUM.COM Συνδρομητική υπηρεσία περιεχομένου 2.067 € Χρέωση με λήψη SMS Όχι
  54034 Δωρεάν μήνυμα ενημέρωσης 0.000 € Δωρεάν Όχι
  19017 ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Κωδικός Πολλαπλών Υπηρεσιών 0.31 € Χρέωση με αποστολή SMS Όχι
  19018 ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Κωδικός Πολλαπλών Υπηρεσιών 1.48 € Χρέωση με αποστολή SMS Όχι

  Σχόλιο από nick | Ιουλίου 17, 2012 | Απάντηση

 228. paidia xrewthika 4 eurw apo 54254 t na kanw;

  Σχόλιο από maria ko | Ιουλίου 24, 2012 | Απάντηση

 229. to idio epa8a k egw. prospa8hsa na apenergopoihsw tn sundromh m online sto help-b.gr k afou e3antlhsa tis prospa8eis m. m ebgale ena munhma p elege oti dn exete sundromh st blingo gold.(esteila munhma k ap to kinhto omws dn elaba apanthsh) lete h sundromh m na elh3e? h 8a sunexisw na xrewnomai????…

  Σχόλιο από kwstas | Αύγουστος 10, 2012 | Απάντηση

 230. Φιλαρακια δεν ξερω ποσα μηνυματα εχω λαβει απο το 54354 χωρις να ξερω οτι χρεωνομουν…Ηταν εν γνωσει της Κοσμοτε χωρις να με προστατεψει….εκανα φραγη αλλα εγινε σε 24 ωρες και ελαβα επισης αρκετα μηνυματα σε αυτο το διαστημα. Αρνηθηκα να τα πληρωσω και μια εισπρακτικη εταιρεια ΠΑΛΑΤΙΝΟ συνεργαζομενη με την Κοσμοτε με ζαλιζε καθε μεσημερι……Ντροπη τους….Τα πληρωσα γιατι θα μου εκαναν φραγη…….

  Σχόλιο από Petros Voikos | Αύγουστος 20, 2012 | Απάντηση

 231. τα ίδια και γω με την WIND να συνεργάζεται με τη WIN SA και να με χρεώνουν σε 24 μέρες με 42!! μηνύματα… αφού επικοινώνησα με διάφορους στις δυο εταιρείες,που μου έρριχναν την ευθύνη (όχι ότι δεν είχα…) κατέληξα να στείλω μιά επώνυμη καταγγελία στην ΕΕΤΤ (Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομίων) η οποία επιτροπή λειτουργεί ΑΨΟΓΑ, η υπόθεσή μου πήρε αμέσως το δρόμο της ξεκαθάρησης και από την 6 Ιουνίου που έκανα την «πατάτα» εχθές 20 Αυγούστου μου έκαναν πιστωτικό και διαγράφηκε το θρασύτατο «χρέος»
  ΜΗ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ, ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
  μην ενισχύετε την ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ, ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ

  Σχόλιο από Tania Lap | Αύγουστος 21, 2012 | Απάντηση

 232. γεια σας. ξερεται πωσ μπορω να διαγραφω απο το 54024 ωεστε να μην χρεωνομαι???

  Σχόλιο από λευτερης | Σεπτεμβρίου 19, 2012 | Απάντηση

 233. Εγω δεν την πατησα ετσι; Μου εστελναν μυνηματα με ιατρικες συμβουλες τα οποια πληρωνα εγω!  10 ευρω τον μηνα παραπανω σε μυνηματα ο λογαριασμος. Οταν το πηρα χαμπαρι και μετα απο πολυ κοπο, δεν απαντουσαν τηλεφωνα αυτοι στην εταιρια που μου τα εστελνε και ειχε επανω και ενα τηλεφωνο λονδινου!! Και μην ξερωντας τι αλλο να κανω πηρα λονδινο και μιλησα με αγγλιδα υπαλληλο η οποια με διεγραψε απο την λιστα των sms. Και ειχα κατι νευρα αλλα τι να κανω, να παω λονδινο να τους πλακωσω στο ξυλο; Λαμογια! Μου εφαγαν περιπου 30 ευρω. Διαβασα πιο κατω καποιον αλλον παθων και θυμηθηκα οτι η εταιρια λεγοταν win win s.a. Ευτυχως που δεν εχεις εδρα εδω Αθηνα γιατι σε εβλεπα για πολυ ξυλο εξυπνακια

  Σχόλιο από Κωστας | Σεπτεμβρίου 24, 2012 | Απάντηση

 234. Αγαπητοί κύριοι , σήμερα είναι 24/9/2012 , και αυτά τα λαμόγια λειτουργούν ακόμη ανενόχλητοι ΕΞΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗΛΗ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΤΑΡΕΙΩΝ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ.Εαν όμως κάποιος ταλαίπωρος αγρότης σε κάποια λαικη πουλήσει αγγουρια 2 ευρω και δεν κοψει αποδειξη κινδυνευει να μπει ΦΥΛΑΚΗ για φοροδιαφυγη , ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ . ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ !!!!

  Σχόλιο από left | Σεπτεμβρίου 24, 2012 | Απάντηση

 235. paidia kai egw thn pathsa polles fores sta 54464 54354 esteila STOP kai peira mhnhma amesws oti apenergopieitheikan alla sto 54254 exw steilei 7 8 fores kai olo moy stelnoyn sygnomh to aithma sas den neinai katanahto na dokimasw ksana me alla kritiria eleos kserei kaneis ti na kanw na stamatish??? me toys alhtes poy mpleksame !!!

  Σχόλιο από stratos | Οκτώβριος 3, 2012 | Απάντηση

 236. η wind με εχει χρεωσει 25 κλησεις σε πενταψηφιο απο σταθερο τηλεφωνο κι εγω δεν εχω κανει καμμια

  Σχόλιο από delikari erasmia | Οκτώβριος 4, 2012 | Απάντηση

 237. I’ve been browsing on-line greater than three hours as of late, yet I by no means found any fascinating article like yours. It is beautiful worth sufficient for me. Personally, if all webmasters and bloggers made good content material as you probably did, the web might be a lot more helpful than ever before.

  Σχόλιο από Webarting | Οκτώβριος 9, 2012 | Απάντηση

 238. http://www.efpolis.gr/el/form-ypovoli-paraponon.html
  Edw na simplirwsete ti forma oloi osoi tin patisate taxa … gia na kerdisete kati … OLOI OMWS

  Σχόλιο από sannaswed | Οκτώβριος 22, 2012 | Απάντηση

 239. Re paidia k egw to idio provlima exw me esas ,exw edw k mia evdomada pou evala karta k kathe fora pou vazw mou stelnoun mnm apo to 54024 k me xrewnoun apo panw xwris na apantaw .Diavasa oti stelnw STOP sto 54024 alla den kserw an tha stamatisoun i tha xrewthw pali.Ta lamogia klevoun ton kosmo apo kei pou den mporei k den exei ti na kanei,den pan na klepsoune kanena Pagkalo i Papandreou emas vrikan oi vlakes!!!An gnwrizete steilte mou edw na mou peite!!!i edw i sto mail

  Σχόλιο από Maria volos | Ιανουαρίου 2, 2013 | Απάντηση

 240. αν παω σε αλλη εταιρεια τον αριθμο του τηλεφωνου μου θα συνεχισει ν μου στελνει μηνυματα το top mobile 19488;

  Σχόλιο από mar | Ιανουαρίου 7, 2013 | Απάντηση

  • όταν λαμβάνεις μηνύματα από αυτό τον αριθμό χρεώνεσαι?

   Σχόλιο από uri | Νοέμβριος 16, 2013 | Απάντηση

 241. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΣΑΣ ΠΕΡΝΕΤΕ ΑΡΙΣΤΑ ΜΕ 31ΤΟΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΧΙΑΜΟΥ & ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΑΤΗΣΗ ΠΑΡΑΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΝ ΚΟΣΜΟΤΕ 560,00ΕΥΡΩ & ΑΡΝΥΘΙΚΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΧΑΡΙΣΗ ΕΙΜΑΙ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΝΑΓΚΕΣ & ΕΦΥΓΑ ΠΗΓΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΔΥΧΤΕΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

  Σχόλιο από ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ | Ιανουαρίου 13, 2013 | Απάντηση

 242. Ο Συνήγορος του Πολίτη γιατί δεν έχει επέμβει?

  Σχόλιο από Αρησ | Ιανουαρίου 28, 2013 | Απάντηση

 243. Για wind αυτη την στιγμη η λυση βρισκεται εδω.
  WIND SA ΤΗΛ 211 1893999.
  Μετα απο πολυ ψαξiμο και κοροιδια οι εταιριες το γνωριζουν αρκει να πεσης σε καλο υπαλληλο.

  Σχόλιο από geros54 | Ιανουαρίου 31, 2013 | Απάντηση

 244. re paidia me xrewsan 900.00 euro xwris na gnwrizw pws graftika se ena chat to 54787,oi alites simera to ematha ti na kanw???pira tin vodafone ekana parapona kai mou eipan na min kanw apodoxi stis xrewseis.isiristikan oti einai mesa apo to chat tou fb kai egw tsimpisa oti einai free!!eimai se apognwsi!!

  Σχόλιο από andromaxi liarou | Φεβρουαρίου 10, 2013 | Απάντηση

 245. Για να σταματήσει η χρέωση στείλτε με κεφαλαία λατινικά γράμματα την λέξη STOP στο 54024 και ζητήστε να ενημερώσει και ο πάροχο σας(wind, cosmote κλπ)να μην σας αποστέλονται άλλα μηνύματα από το 54024. http://www.whocallsme.gr

  Σχόλιο από manos | Οκτώβριος 26, 2013 | Απάντηση

 246. ηθελα να κερδισω μια δωροεπιταγη 500 ευρω για τα hondos center και τωρα θελω να το σταματησω εχετε γραψει πολλους κωδικους και δεν ξερω τι να κανω………. :(

  Σχόλιο από roula | Δεκέμβριος 19, 2013 | Απάντηση

 247. Αποστολή SMS
  ΝΑΙ
  στο
  54030
  για να κάνετε λήψη

  Σχόλιο από wwwwwww | Ιουνίου 29, 2014 | Απάντηση

 248. afleming2004@gmail.com

  Σχόλιο από wwwwwww | Ιουνίου 29, 2014 | Απάντηση

 249. Jjjjj

  Σχόλιο από wwwwwww | Ιουνίου 29, 2014 | Απάντηση

 250. ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΜΗΝΥΜΑ STOP ΣΤΟ 54034 (((((((ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΧΙ ΣΤΟ 54254 ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ …..ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΟΜΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ποστ με ανουσια πραγματα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Σχόλιο από Αθανάσιος Κροκίδης | Ιουλίου 8, 2014 | Απάντηση

 251. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΉΓΗΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΊΚΤΥΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΌ, ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΉΜΙΣ ΜΙΑΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.ΑΜΕΣΩΣ ΠΑΤΗΣΑ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΉΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΛΗΨΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ:BADABEE SMS.ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΑΝΟΙΞΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΤΗΣΩ ΤΟ ΟΤΙΔΉΠΟΤΕ ΚΎΛΙΣΑ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΧΡΕΏΝΕΣΑΙ ΜΕΣΩ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ 4,13 €.ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΜΕΣΩΣ ΒΓΉΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΓΡΑΨΑ ΤΟ BADABEE SMS.ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΛΕΠΤΟ ΜΟΥ ΗΡΘΑΝ ΤΕΣΣΕΡΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ 54880 19491 54545 ΚΑΙ ΧΡΕΩΘΗΚΑ 4,13 €.ΠΗΡΑ ΤΟ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑΣ 2111021486 ΜΙΛΉΣΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΕΚΠΡΩΣΩΠΟ ΕΞΗΓΩΝΤΑΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΑΛΟΥΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΕΠΕΜΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΝΟΜΙΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΟΥ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ, ΑΠΑΙΤΗΣΑ ΝΑ ΜΗ ΜΟΥ ΞΑΝΑ ΣΤΑΛΟΥΝ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΔΙΑΚΟΨΕΙ.ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΤΑ 4,13 € ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΤΙ ΝΙΩΘΩ ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΟΣ ΑΝΥΜΠΟΡΟΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙΔΉΠΟΤΕ. ΨΑΧΝΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΡΤ ΒΡΗΚΑ ΕΝΑ ΞΕΝΟ ΦΟΡΟΥΜ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΓΡΑΦΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΩΣ ΕΞΑΠΑΤΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΑΠΟ ΤΟ BADABEE SMS.ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΕΓΩ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΥΤΕΛΕΣ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 4 € ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΝΤΑΡΟΝΤΑΣ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΟ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΝΟΜΙΚΑ Η ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΟΣΟ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ Μ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ;;
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ COSMOTE.

  Σχόλιο από antonis | Δεκέμβριος 14, 2014 | Απάντηση

 252. Η Οδηγία για τις Αθέμιτες Εμπορικές Πρακτικές
  Νέοι νόμοι για την παρεμπόδιση της αθέμιτης συμπεριφοράς προς τους καταναλωτές
  ………………….
  1 Καιρός για ξεκάθαρη νομοθεσία
  Η Οδηγία για τις Αθέμιτες Εμπορικές Πρακτικές υιοθετήθηκε το Μάϊο του 2005. Οι νέοι κανόνες που αναλύονται σε αυτή πρέπει να εφαρμοστούν στα κράτη μέλη μέχρι το Δεκέμβριο του 2007
  ……………….
  2 Αθέμιτες εμπορικές πρακτικές
  ……………….
  Παραπλανητικές ενέργειες στην εμπορική πρακτική
  Ο όρος «ενέργειες» αναφέρεται στις δραστηριότητες που διεξάγουν οι εμπορευόμενοι για την προώθηση και τις πωλήσεις των προϊόντων τους.
  Μία εμπορική πρακτική είναι παραπλανητική όταν:
  • Περιλαμβάνει εσφαλμένες πληροφορίες και είναι επομένως αναληθής ή
  • με οποιονδήποτε τρόπο, συμπεριλαμβανομένης της συνολικής παρουσίασής της, εξαπατά ή ενδέχεται να εξαπατήσει το μέσο καταναλωτή, ακόμα και εάν οι πληροφορίες είναι ορθές και
  • τον οδηγεί ή ενδέχεται να τον οδηγήσει να λάβει απόφαση συναλλαγής την οποία, διαφορετικά, δεν θα ελάμβανε.
  • Τα κριτήρια είναι αντικειμενικά ούτως ώστε να μην υπάρχει η ανάγκη να αποδειχθεί ότι ο καταναλωτής παραπλανήθηκε πραγματικά. Η πιθανότητα εξαπάτησης και μόνο μπορεί να θεωρηθεί παραπλάνηση, αν υπάρχουν και τα άλλα στοιχεία. Δε χρειάζεται να αποδειχθεί η οικονομική απώλεια.
  Παραπλανητικές παραλείψεις στην εμπορική πρακτική
  Οι παραλείψεις αναφέρονται στο γεγονός ότι οι καταναλωτές χρειάζονται πληροφορίες για να κάνουν τεκμηριωμένες επιλογές. Ένας εμπορευόμενος πρέπει να παρέχει τις ουσιώδεις πληροφορίες που χρειάζεται ο μέσος καταναλωτής.
  Η πρακτική είναι παραπλανητική όταν:
  • παραλείπει ουσιώδεις πληροφορίες που χρειάζεται ο μέσος καταναλωτής, ανάλογα με το συγκεκριμένο πλαίσιο, για να λάβει τεκμηριωμένη απόφαση συναλλαγής
  • αποκρύπτει ουσιώδεις πληροφορίες ή τις παρέχει κατά τρόπο ασαφή, ακατάληπτο, διφορούμενο ή εκτός χρόνου
  • δεν προσδιορίζει την εμπορική επιδίωξη της εμπορικής πρακτικής, εφόσον αυτή δεν είναι ήδη προφανής από το συγκεκριμένο πλαίσιο.
  ……………….
  4 Η Μαύρη Λίστα
  Ορισμένες εμπορικές πρακτικές στην Ευρώπη απαγορεύονται πλήρως δυνάμει της Οδηγίας. Για να εξασφαλιστεί ότι οι εμπορευόμενοι, οι επαγγελματίες μάρκετινγκ και οι πελάτες γνωρίζουν σαφώς τι είναι απαγορευμένο, συντάχθηκε μία Μαύρη Λίστα αθέμιτων πρακτικών.
  Ποια είδη εμπορικών πρακτικών καλύπτει;
  Οι εμπορικές πρακτικές στη Μαύρη Λίστα είναι αθέμιτες υπό οποιεσδήποτε συνθήκες και δεν απαιτείται κατά περίπτωση αξιολόγηση έναντι άλλων διατάξεων της Οδηγίας. Η λίστα μπορεί να τροποποιηθεί μόνο σε επίπεδο ΕΕ, μέσω αναθεώρησης της Οδηγίας με τη συμμετοχή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου (αντιπροσώπων από τα κράτη μέλη).
  ………………
  • Δημιουργία ψευδούς εντύπωσης για δωρεάν προσφορές: «Δωρεάν γυαλιά ηλίου»
  «Περιγραφή του προϊόντος ως «δωρεάν», «χωρίς επιβάρυνση» ή αντίστοιχα αν ο καταναλωτής οφείλει να καταβάλει άλλη πληρωμή πλην του αναπόφευκτου κόστους για την απάντηση στην εμπορική πρακτική ή για την παραλαβή ή την παράδοση του αντικειμένου.»
  Αναξιόπιστη συμπεριφορά
  Διαφήμιση σ’ έναν κατάλογο παραγγελιών δηλώνει ότι θα λάβετε ένα δωρεάν δώρο, π.χ. ένα ζευγάρι γυαλιά, όταν στην ουσία αυτό ισχύει μόνο για άτομα που παραγγέλνουν άλλα προϊόντα από τον κατάλογο.
  • Προϊόντα που δεν έχουν παραγγελθεί
  «Προσθήκη στο υλικό μάρκετινγκ τιμολογίου ή αντίστοιχου εγγράφου με το οποίο ζητείται πληρωμή και το οποίο παρέχει στον καταναλωτή την εντύπωση ότι έχει ήδη παραγγείλει το προϊόν, ενώ αυτό δεν ισχύει.»
  …………………

  Αποσπάσματα από έντυπο που συνέταξε η Γενική Διεύθυνση Υγείας και Προστασίας των Καταναλωτών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και είναι διαθέσιμο στην διεύθυνση:
  http://ec.europa.eu/justice/consumer-marketing/unfair-trade/unfair-practices/is-it-fair/pdf/ucp_el.pdf

  Σχόλιο από dimtza | Φεβρουαρίου 6, 2015 | Απάντηση

 253. Σύμφωνα με την παραπάνω οδηγία, δεν χρειάζεται να αποδείξετε παρά μόνο το εξής: Ήταν παραπλανητικός ο τρόπος πληροφόρησης, ή η απουσία της πληροφόρησης, γιατί αν οι όροι ήταν ξεκάθαροι δεν θα αγόραζα την υπηρεσία.
  Η πώληση της υπηρεσίας δεν μπορεί να κρύβεται κάτω από «δωρεάν» – δώρα – παιχνίδια – quiz – λήψη κωδικών – κληρώσεις- κλπ. ΟΛΑ αυτά συνιστούν παραπλάνηση. Ακόμα και αν δεν έχουν χρεώσει ούτε 1 ευρώ. Αν πάνε δικαστήριο είναι χαμένοι. Και αν λειτουργούσαν τα θεσμικά όργανα θα μάζευαν πρόστιμα εκατομμυρίων, όπως νομίζω έγινε στην Ιταλία το 2007-8 (?)

  Σχόλιο από dimtza | Φεβρουαρίου 6, 2015 | Απάντηση

 254. katevasa enan io o opios me sindese stin eteria woomba ke mu efage oli tin karta ti boro na kano gia na vgo apo tin eteria woomba?

  Σχόλιο από dgsgf | Σεπτεμβρίου 29, 2016 | Απάντηση

 255. Ενας αριθμος 6442 μου κλεβει μυνηματα, τι να κανω για να το σταματησω;

  Σχόλιο από Χρηστος | Οκτώβριος 30, 2016 | Απάντηση

 256. Ενας αριθμος 6442 μου κλεβει λεφτα, τι να κανω για να το σταματησω;

  Σχόλιο από Χρηστος | Οκτώβριος 30, 2016 | Απάντηση

  • Πρώτα κάλεσε τον πάροχό σου (Cosmote, Wind, Vodafone) και πες να κάνουν φραγή στα χρεώσιμα SMS
   Στη συνέχεια κάνε καταγγελία στην ΕΕΤΤ.
   Καταγγελίες – EETT
   http://www.apps.eett.gr/complaints/Complaint.seam

   Σχόλιο από Sakis | Νοέμβριος 3, 2016 | Απάντηση

 257. Πήρε το τηλέφωνο η 6χρονη ανιψιά μου και μπηκε στο gamifive,από τότε ερχοντουσαν μηνύματα για να παίξεις. Απλά τα διέγραφα μέχρι να ανακαλύψω ότι με χρέωναν για κάθε μήνυμα.Είναι απατεώνες που έχουν τα τσιράκια τους και τους προστατέυουν. Εδώ έχει βουήξει το διαδίκτυο και αυτοί είναι ακόμα ελεύθεροι.

  Σχόλιο από wowi | Δεκέμβριος 19, 2016 | Απάντηση

 258. Εγώ το μόνο που έχω να πω είανι ότι κανείς μα κανείς εδώ μέσα δεν αναφέρει ότι δεν πρέπει να συμμετέχουμε σε διαγωνισμούς στέλνοντας μηνύματά στα 5αψηφια νούμερα για την δική μας ασφάλεια.

  Σχόλιο από petros nik | Ιανουαρίου 10, 2017 | Απάντηση

 259. Δυστυχώς χρέωσαν και το δικό μου λογαριασμό . Έκανα φραγή εισερχομένων από 5 ψηφιο αριθμό αλλά ήδη έχω χρεωθεί 90 ευρώ. Τι πρέπει να κάνω προκειμένου να μην πληρώσω στην wind το ποσό μιας και παρανόμως έχουν αυτά τα μνμ σταλεί με την συνενοχή της εταιρείας?

  Σχόλιο από xristina | Μαΐου 6, 2017 | Απάντηση


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: