NEO INKA – ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ, ΔΥΝΑΜΩΣΕ ΤΟ!!!

ΓΙΝΕ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΚΡΙΚΟΣ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ.

Η εικόνα της δίκης κατά της ΔΕΗ…

Αυτό που αντίκρισε το Δικαστήριό κατά την διάρκεια της Δίκης, ήταν η πεμπτουσία της αντικοινωνικότητας του κράτους. Φθάσαμε στο κοινωνικό τέλος … φθάσαμε στα όρια της κοινωνικής σχάσης. Οι «υπάλληλοι» του Ελληνικού λαού, οι ταγμένοι «υπερασπιστές» και εκφραστές των συμφερόντων του, το Δημόσιο, η Ρ.Α.Ε. , η Δ.Ε.Η. Α.Ε. όλα δημιουργήματα του Ελληνικού λαού στρέφονται απροκάλυπτα εναντίον του.
Τους άκουσε κανείς να μιλούν για σεβασμό της αξίας του ανθρώπου ; για την συνοχή και αλληλεγγύη της κοινωνίας;
Σεβάστηκαν μήπως τον Έλληνα πολίτη – καταναλωτή, τον δημιουργό και αφέντη τους ελληνικό λαό;
Έδειξαν κάποια κοινωνική ευαισθησία ;
Μίλησαν για το ζοφερό γίγνεσθαι της ελληνικής κοινωνίας;
Έχουν αντιληφθεί το περιεχόμενο της αρχής της λαϊκής κυριαρχίας; Έχουν αντιληφθεί πως είναι δημιουργήματα του ελληνικού λαού και πως χωρίς αυτόν δεν μπορούν να υπάρξουν;
Αντιλαμβάνονται ότι έχουν απέναντί τους αυτό τον λαό που μοχθεί να τα βγάλει πέρα; Που τον εκμεταλλεύονται ως «αγορά»; που στηρίζονται στην ανάγκη του για ηλεκτρικό ρεύμα, στην βασική βιοτική ανάγκη αυτή της σύγχρονης ζωής, όχι για να προσφέρουν στο δημιουργό τους ελληνικό λαό, αλλά για να κερδοσκοπήσουν, με απροκάλυπτη ωμότητα και ασέβεια απέναντι σε αυτό τον λεβέντη λαό, τον δημιουργό του ελληνικού κράτους, τον δημιουργό της εναγόμενης.
Ποιόν λοιπόν θέλουν να εξοντώσουν; Τον Δημιουργό τους;
Για αυτό δεν άκουσε κανείς από την altera pars των διαδίκων κουβέντα για τον Έλληνα καταναλωτή, για τον Έλληνα Πολίτη, για τον «αφέντη» λαό, τον Δημιουργό τους.
Κέρδη, υπερκέρδη, τεχνικοί όροι, απάνθρωπη τεχνοκρατία διανθισμένη με αβάσιμες αναπόδεικτες «εκτιμήσεις» και χρέωση των εσφαλμένων επιλογών, των ποινικά ελεγχόμενων καταγγελιών, των αυθαιρέτων πράξεων των διοικούντων στον Έλληνα Πολίτη.
Ο Έλληνας Πολίτης δεν αντέχει να πληρώνει το κέρδος λίγων, ούτε τα επιχειρηματικά λάθη κάποιων άλλων. Ο Έλληνας Πολίτης συνειδητοποιεί ότι το δημιούργημά του έχει μετατραπεί σε μία ανώνυμη εταιρεία που τον βλέπει μόνο σαν θήραμα, σαν θύμα κερδοσκοπίας, σαν μέσο πλουτισμού και όχι σαν ΑΝΘΡΩΠΟ.
Για αυτό τον λόγο δεν άκουσε τίποτα το Δικαστήριό, από την πλευρά των εναγομένων για τον Έλληνα Άνθρωπο, τίποτα για όλους εμάς. Γιατί όλοι μας και εμείς και τα μέλη του Δικαστηρίου που συζήτησε την αγωγή κομμάτια αυτού του λαού είμαστε και υποκείμεθα όλοι σε αυτή την κερδοσκοπική «βαρβαρότητα». Και, εάν κάποιοι από εμάς αντέχουμε ακόμα οικονομικά και μπορούμε να ανταποκριθούμε στις καταχρηστικές κερδοσκοπικές απαιτήσεις, είναι εκατομμύρια Έλληνες δίπλα μας, που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν, δεν μπορούν να επιβιώσουν απέναντι στην τυφλή κερδοσκοπία. Για αυτούς γίνεται αυτός ο αγώνας: όμορφος, άδολος, ηρωικός. Για να επιβιώσουν οι συνάνθρωποί μας, για ένα καλύτερο μέλλον για τις νέες γενιές, τις υπάρχουσες και τις αγέννητες … .
Το Δικαστήριό έχει το βαρύ αλλά και όμορφο φορτίο της κρίσης, το κρίσιμο φορτίο να εκδώσει μία ιστορική απόφαση, να μείνει το ίδιο στην ιστορία ως το Δικαστήριο που αποτέλεσε πρώτο στον κόσμο, το ανάχωμα στην ασύδοτη κερδοσκοπία, το Δικαστήριο που θα ανατείλει αυτό τη νέα ημέρα, τη νέα κοινωνία, την κοινωνία των ανθρώπων.

Advertisements

Οκτώβριος 23, 2008 - Posted by | ΔΕΗ | , , , ,

2 Σχόλια »

 1. Δεν νομίζετε ότι θα πρέπει ο Έλληνας να πάψει να είναι τόσο σπάταλος; Εδώ χρειαζόμαστε τρεις πλανήτες σύμφωνα με την WWF. Συνεπώς καλά κάνει η ΔΕΗ και αυξάνει τις τιμές. Άλλωστε έχουμε την φθηνότερη kWh στην Ευρώπη. Τώρα αν εσείς θελετε να βρισκόσαστε σε δουλειά προβλημά σας. Μην νομίζετε όμως ότι παράγετε και έργο.

  Σχόλιο από george | Νοέμβριος 2, 2008 | Απάντηση

 2. O George Ξαναχτυπά βλέπω.
  Ρε παλικάρια του ΙΝΚΑ γράψτε του καμμία απάντηση.
  Δεν μου λες George, υπάλληλος του υπουργείου ή διευθυντής της ΔΕΗ είσαι;
  Την μήνυση της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ δεν την διάβασες για το που πάνε τα λεφτά των πολιτών, σε ποιούς μεσάζοντες και πως (για μπες στο σάιτ της ΓΕΝΟΠ και ξαναέλα μετά).
  Οσο για το ρεύμα και την τιμή του, η δική μου μελέτη λέει ότι έχει γίνει το 3ο ακριβότερο σε όλη την Ευρώπη.
  Προχωρήστε παλικάρια του ΙΝΚΑ και άλλες αγωγές και μηνύσεις στους κερδοσκόπους, παλέψτε για τον λαό μας. όπως μπορείτε.
  Από αύριο θα γίνω και μέλος σας.

  Σχόλιο από Babis o Flou | Νοέμβριος 3, 2008 | Απάντηση


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: