NEO INKA – ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ, ΔΥΝΑΜΩΣΕ ΤΟ!!!

ΓΙΝΕ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΚΡΙΚΟΣ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ.

Έχουμε τρελαθεί εντελώς; Ποιος νοιάζεται για τους καταναλωτές σ’ αυτή την χώρα;

Ο Υπουργός Ανάπτυξης κ. Χρήστος Φώλιας μας είπε ότι «φταίμε και εμείς οι καταναλωτές για την ακρίβεια» στη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου Καταναλωτών και Αγοράς (ΕΣΚΑ), που συνεδρίασε την Παρασκευή 8.2.2008.Ο υπουργός είπε με νόημα ότι «η ακρίβεια είναι σαν το ταγκό. Χρειάζεται δύο για να το χορέψουν».

Ο υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Γ.Βλάχος, αρμόδιος για τα θέματα αγοράς και προστασίας των καταναλωτών μας είπε ότι «σκοπός του υπουργείου, είναι να μην διακατέχεται από μοιρολατρία και εφησυχασμό ο ίδιος ο καταναλωτής, αλλά «να σηκωθεί από τον καναπέ», να οργανωθεί και να διεκδικήσει τα δικαιώματά του».

Ο Γενικός Γραμματέας Καταναλωτή κ. Οικονόμου ανέφερε ότι μερικές φορές οι καταναλωτές συμπεριφέρονται «σαν άλλος Οδυσσέας» και ζητούν από το κράτος «να τους δέσει στο κατάρτι για να αποφύγουν τις σειρήνες της αγοράς».Έχουμε τρελαθεί εντελώς;Ποιος εκπροσωπεί ποιον σ’ αυτή την χώρα και πόσο μάλλον τους καταναλωτές;

Πάντως ούτε ο Υπουργός Ανάπτυξης κ. Φώλιας, ούτε ο Υφυπουργός κ. Βλάχος και φυσικά ούτε ο Γενικός Γραμματέας Καταναλωτή κ. Οικονόμου εκπροσωπούν τους καταναλωτές !!!

Και αυτό είναι αυτονόητο διότι το Υπουργείο Ανάπτυξης (Εμπορίου) δεν μπορεί φυσικά να προστατεύει τα δικαιώματα των καταναλωτών!!! Βαρέθηκα να με κοροϊδεύουν!!!

«LO»

Advertisements

Φεβρουαρίου 11, 2008 - Posted by | ΑΓΟΡΑ, ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ, ΑΝΑΤΙΜΗΣΕΙΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ, ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ, ΚΑΛΑΘΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΣ, ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΑ, ΚΥΜΑ ΑΝΑΤΙΜΗΣΕΩΝ, ΜΕΙΩΣΗ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ, ΝΕΟΠΤΩΧΟΙ, ΟΙΚΟΓΕΝΙΑΚΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ, ΟΡΓΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ, ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ | , , ,

4 Σχόλια »

 1. Η ΝΤΑΜΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ !!!

  Αγαπητοί κύριοι , θα ήθελα και εγώ από την πλευρά μου να σχολιάσω το παραπάνω κείμενο.

  Για αρχή θα έλεγα τα εξής : Το ταγκό είναι ένας χορός όπου η ντάμα επιλέγει τον καβαλιέρο για να χορέψει εάν ο κύριος αυτός ενδεχομένως, μπορεί να την εκφράσει . Θα μου πείτε βέβαια για λόγους ευγενείας όλες οι ντάμες χορεύουν με όλους τους καβαλιέρους εκτός βέβαια αν θέλουν να τούς αποφύγουν οπότε προφασίζονται αδιαθεσία ή κούραση.

  Το παράδειγμα του κ. Φώλια μάλλον ατυχές μπορεί να χαρακτηριστεί γιατί πολύ απλά όταν θέλεις να αγοράσεις ψωμί , ελιές , γάλα … σίγουρα πρέπει να χορέψεις για τα καλά και δεν μπορείς να αρνηθείς κανενός είδους πρόσκληση όταν ο λόγος για τον οποίο επιλέγεις να χορέψεις δεν είναι για να διασκεδάσεις αλλά απλά για να επιβιώσεις.

  Το ταγκό είναι ένας χορός όπου ο ένας κοιτά τον άλλο ευθεία στα μάτια!
  Ας δούμε όμως τι γίνεται στο ταγκό του κ. Φώλια. Ο καβαλιέρος -δηλαδή η εταιρεία- κοιτά κατάματα την ντάμα δηλαδή τον καταναλωτή έτοιμος να υφαρπάξει την αδυναμία της ντάμας, η οποία δεν έχει καμία άλλη επιλογή στην πρόσκληση του καβαλιέρου αλλά χορεύει κατεβάζοντας χαμηλά τα μάτια από ένδεια και ντροπή.
  Στο ταγκό του κ. Φώλια ο καβαλιέρος φοράει ακριβότερα ρούχα από αυτά της ντάμας και τα μουσικά κομμάτια της ορχήστρας που παίζει είναι πάντοτε επιλογή του καβαλιέρου.
  Αξιότιμε κ. Φώλια πριν ξαναμιλήσετε για ταγκό, δείτε πρώτα πως χορεύεται παρακάτω από τα εξής δίδυμα:

  ΔΕΗ – ντάμα,
  Εταιρίες σταθερής τηλεφωνίας και internet – ντάμα,
  Ινστιτούτα αδυνατίσματος – ντάμα,
  Φροντιστήρια – ντάμα,
  Καρτέλ γάλακτος – ντάμα,
  Καύσιμα – ντάμα,
  Πετρέλαιο θέρμανσης – ντάμα.

  Από το πολύ ταγκό όλες εμείς οι ντάμες νομίζουμε ότι χορεύουμε πεντοζάλη !!! Γι΄ αυτό κ. Υπουργέ αφήστε τον καταναλωτή στον καναπέ όπως είπε ο κ. Βλάχος γιατί σίγουρα εάν θα σηκωθεί θα χορέψει το ΧΟΡΟ ΤΟΥ ΖΑΛΟΓΓΟΥ !!!

  Σχόλιο από Παναγίδου Μαρία | Φεβρουαρίου 11, 2008 | Απάντηση

 2. Ο φώλιας είναι αυτός που απάντησε πρίν απο καιρό σε ερώτηση δημοσιογράφου για σοβαρά θέματα , “πονάνε ορε τα παλικάρια.?” τα παλικάρια είναι ο λαός. αλλα τέτοιος λαός είμαστε τέτοιους πολιτικούς έχουμε και είμαστε άξιοι της μοίρας μας που τους ανεχόμαστε. αντί να κοιτάξουν να φτιάξουν τίποτα για την χώρα τους κοιτάνε την τσέπη τους , μας δουλεύουν προκλητικά, και μας το παίζουν όλοι Ελληνάρες. για την πυρά είναι όλοι τους

  Σχόλιο από dim | Φεβρουαρίου 13, 2008 | Απάντηση

 3. Ο Φώλιας ως βουλευτής και υπουργός της Ν.Δ., έμπορος, πρόεδρος του επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης κλπ. είναι σαφές ότι έχει μεγαλοαστικές συνήθειες.
  Του αρέσει το «τάνγκο» .
  Ο λαός κύριε υπουργέ, η ελληνική κοινωνία, στο τάνγκο δεν επιδίδεται, κυρίως βλέπει να το χορεύουν άλλοι.
  Βεβαίως, το τάνγκο είναι χορός για δύο, είναι χορός ερωτικός.
  Για να σας ερμηνεύσω στις δηλώσεις σας κ. υπουργέ είναι σαφές ότι ο έρωτας αφορά εσάς και τους ομοιοεπαγγελματίες σας κερδοσκόπους.
  Εσείς χορεύετε, εμείς απλώς παρακολουθούμε, τον άκομψο χορό σας, τα παραπατήματα και τα ατοπήματα.
  Εάν μας δίνατε την θέση σας είναι σίγουρο ότι ο παρτενέρ μας θα έβγαινε με σοβαρές βλάβες από τον χορό και η πρώτη του απόπειρα για φιγούρα θα ήταν και η τελευταία του.
  Ομως μαέστρο εσείς κρατάτε τα κλειδιά της ορχήστρας και του χορού.
  Εμείς δεν μπορούμε παρά να γιουχάρουμε τον χορό σας και τα ερωτικά φιλιά σας στο στόμα των κερδοσκόπων.
  Στο απαίσιο και απεχθές θέαμα που παρουσιάζετε, εσείς και η κυβέρνησή σας, θα θέλαμε να σας προτείνουμε άλλους χορούς, που εμείς οι Ελληνες γνωρίζουμε καλύτερα και θα σας αναγκάσουμε τελικά να χορέψετε, όπως Τσάμικο, Καλαματιανό, Καρσιλαμά και εν τέλει τον χορό της ιδιαίτερης πατρίδας σας, που απαιτεί πολλή ατομικότητα και μοναξιά : ΑΝΑΣΤΕΝΑΡΙΑ !!! κ. Υπουργέ, αυτός θα είναι ο χορός σας.

  Οσο για το «θέλει δύο» που αναφέρατε, είναι σαφές ότι και η ερωτική πράξη θέλει δύο. Μήπως αυτό προτείνατε κ. υπουργέ ; και εσείς κ. υπουργέ μόνος σας ; τι κάνετε εσείς ως υπεύθυνος υπουργός ; επιδίδεστε στο έργο του Αυνάν; μόνος σας ;
  Για να μην νοιώθετε μόνος κ. υπουργέ και επειδή εμείς οι πολίτες καταναλωτές είμαστε πολύ περισσότεροι από εσάς και τους κερδοσκόπους της αγοράς θα σας έλεγα να προσέξετε μήπως το ερωτικό δίδυμο διευρυνθεί με την παρουσία μας (όπερ βεβαίως θα απεύχεσθε) , αλλά ξέρετε καμμιά φορά η πρόκλησις είναι ισχυροτέρα της βουλήσεως των βιαστών ………. .

  Ρε, άντε πάγαινε παραπέρα ….

  Σχόλιο από dimkaramitsas | Φεβρουαρίου 13, 2008 | Απάντηση

 4. ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝ ΘΝΗΤΩΝ,ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ ΑΠΛΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΤΣΕΠΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΠΠΑΝΤΟΥ! ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΦΤΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΑΠΙΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ,ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ! ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΠΙΑ!

  Σχόλιο από POUPSI | Μαρτίου 24, 2008 | Απάντηση


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: