NEO INKA – ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ, ΔΥΝΑΜΩΣΕ ΤΟ!!!

ΓΙΝΕ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΚΡΙΚΟΣ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ.

Με πληρωμένη καταχώρηση απαντά η ΔΕΗ στο μποϋκοτάζ των καταναλωτών!!!

stopdeh1.jpg

9 μέρες και σήμερα έμειναν μέχρι το μποϋκοτάζ στη ΔΕΗ

Στις νέες αυξήσεις της ΔΕΗ εμείς απαντάμε με μποϋκοτάζ!

Το Σάββατο 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ και 12.00 το μεσημέρι, ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ όλοι για 15 ΛΕΠΤΑ ΤΟ ΔΙΑΚΟΠΤΗ !!!

Διαμαρτυρόμαστε έτσι έμπρακτα για τις νέες εξοντωτικές αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ.

Mε πληρωμένες καταχωρήσεις τα χρήματα των οποίων εκπορεύονται από όλους εμάς τους Έλληνες πολίτες – χρήστες ηλεκτρικού ρεύματος- προσπαθεί η ΔΕΗ να εξηγήσει τα ανεξήγητα με 10 αιτιάσεις που όλες χρήζουν επεξήγησης.

Εμείς θα θέσουμε στην διάθεση σας και την κρίση σας τα ακόλουθα ερωτήματα τόσο προς τη ΔΕΗ όσο και προς τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας προκειμένου να μας απαντήσου:

Πώς γίνεται να χάνει η ΔΕΗ κάθε χρόνο 744 εκ. ευρώ λόγω τη μικρής απόδοσης και της κακής λειτουργίας σε όλους τους τομείς δραστηριότητας της σε σύγκριση με τις αντίστοιχες εταιρίες των ευρωπαϊκών χωρών;

To ποσό των περίπου 900 εκ ευρώ τον χρόνο που ζητά η ΔΕΗ για να λύσει το πρόβλημα της και θέλει να το πάρει μέσα από την τσέπη του Έλληνα καταναλωτή, θα μπορούσε να το εξοικονομήσει χωρίς να τον επιβαρύνει; Αυτό βέβαια προϋποθέτει ότι θα είχε τις σωστές αποδόσεις, μέσα από την καλή λειτουργία των όρων ευθύνης της και όχι να χάνει εκ. ευρώ άσκοπα όπως αποδεικνύεται από τα παρακάτω στοιχεία.

Έτσι:

 • Στο τομέα των ορυχείων η σπατάλη της ανέρχεται σε 274 εκ. ευρώ το χρόνο.
 • Στον τομέα της παραγωγής η σπατάλη υπολογίζεται σε 210 εκ. ευρώ το χρόνο.
 • Στον τομέα των μεταφορών η σπατάλη της είναι 23 εκ. ευρώ το χρόνο.
 • Στον τομέα της διανομής η σπατάλη υπολογίζεται σε 111 εκ. ευρώ το χρόνο.
 • Στο τομέα εμπορίας οι διαρροές υπολογίζονται σε 13 εκ. ευρώ το χρόνο.
 • Στον τομέα των κεντρικών διοικητικών υπηρεσιών της, με σωστή λειτουργία θα μπορούσε να εξοικονομήσει 113 εκ.ευρώ.

 

Όλα τα παραπάνω τα γνωρίζει τόσο η ΔΕΗ όσο και η ΡΑΕ γιατί προέρχονται από μελέτη που η ίδια η ΔΕΗ παρήγγειλε στον διεθνή οίκο Booz Allen Hamilton.

 

Επειδή όπως δηλώνουν οι ιθύνοντες της ΔΕΗ «οι αυξήσεις είναι για το καλό του καταναλωτή», αλλά εμείς ως καταναλωτές πιστεύουμε ότι είναι αδικαιολόγητες, ζητάμε σε πρώτη φάση από τους Έλληνες καταναλωτές στις 15 Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι να μην κλείσουν τα μάτια στις αυθαιρεσίες της ΔΕΗ αλλά να κλείσουν το διακόπτη!!!

 

«Nikosthess»

Advertisements

Δεκέμβριος 6, 2007 - Posted by | ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΔΕΚΟ, ΜΠΟΥΚΟΤΑΖ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ, ΟΡΓΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΔΕΗ | , , , , , , , ,

50 Σχόλια »

 1. ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ Η ΕΧΕΤΕ ΤΡΕΛΑΘΕΙ……

  ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ

  ΤΩΡΑ

  ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΗΣΕΙΣ

  ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ !!!!

  ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

  ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ

  ΠΡΩΤΟΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ

  ΤΟΝ

  ΔΙΑΚΟΠΤΗ

  ΤΗΣ

  ………..ΧΑΖΟΜΑΡΑΣ……..

  Σχόλιο από μισθος 685 | Δεκέμβριος 4, 2007 | Απάντηση

 2. και τι ακριβως θα συμβει μετα το κλεισιμο ( και το ανοιγμα φυσικα λιγο αργοτερα) του γενικου διακοπτη;

  Σχόλιο από suspect | Δεκέμβριος 4, 2007 | Απάντηση

 3. τι θα κερδίσουμε αν τον κατεβάσουμε για 15′ ????

  Σχόλιο από mary | Δεκέμβριος 5, 2007 | Απάντηση

 4. dyvyd

  Σχόλιο από dggd | Δεκέμβριος 5, 2007 | Απάντηση

 5. Θα τους τρομαξουμε δηλαδη; Pare kai ligo spam http://www.halkidacity.gr Kalimera

  Σχόλιο από dggd | Δεκέμβριος 5, 2007 | Απάντηση

 6. 1. Η ιστοσελίδα του INKA δεν είναι το inka.gr?
  2. Θα δείξουμε ότι είμαστε ενεργοί πολίτες με το να κατεβάσουμε τους διακόπτες? Ό,τι είναι να κάνεις θα το κάνεις μετά από 15λεπτα. Ή μήπως 15 μέρες πριν από τα Χριστούγεννα όλες οι επιχειρήσεις, θα κλείσουν τα φώτα?
  Δε διαφωνώ με τη συλλογική δράση. Πιστεύω όμως ότι πρέπει να γίνει κάτι πιο δραστικό. Θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε όλοι σε μια μαζική αγωγή? Στη μη πληρώμη (ίσως) λογαριασμών (αυτό όμως απαιτεί παν-πληθυσμιακή συμμετοχή)? Ή μήπως στην υπερφόρτωση του δικτύου της ΔΕΗ?(θα πρέπει να λάβουμε υπόψη και τις κοινωνικές επιπτώσεις ηλικιωμένους κλπ)

  Σχόλιο από traveller | Δεκέμβριος 5, 2007 | Απάντηση

 7. Στη ΓΟΚΕ μια άγνωστη μη καταναλωτική οργάνωση ανήκει το http://www.inka.gr
  To σωματείο INKA είναι ανενεργό γιατί δεν έχει διοίκηση και μέλη πια. Τη θέση του ως ένωση καταναλωτών έχει πάρει το νέο ΙΝΚΑ με ιστοσελίδα http://www.newinka.gr. Αυτά για το πρώτο θέμα traveller

  Σχόλιο από Ρένα | Δεκέμβριος 5, 2007 | Απάντηση

 8. Το νέο ΙΝΚΑ ετοιμάζει συλλογική αγωγή προκειμένου να κριθούν παράνομες οι αυξήσεις και οι καταναλωτές να μην επιβαρυνθούν από αυτές τις αυξήσεις. Και πιστέψτε με η νομική βάση υπάρχει. Θα επανέλθω!

  Σχόλιο από Σήλια | Δεκέμβριος 5, 2007 | Απάντηση

 9. Επιτέλους μια μικρή κίνηση με μεγάλη σημασία.

  Η πρόταση του νέου ΙΝΚΑ για το κατέβασμα του διακόπτη παροχής ηλεκτρικού ρεύματος την 15-12-2007 στις 12 το μεσημέρι για 15 λεπτά, να είναι μια μικρή αντίδραση αντίστασης, αλλά η σημασία που θα έχει , αν όλοι οι καταναλωτές την εφαρμόσουμε, είναι μεγάλη γιατί η Κοινωνία των Πολιτών βρίσκει έναν οργανωμένο φορέα ( όποιου μεγέθους και αν είναι αυτός ) να παρακινεί και να μαζικοποιεί όλους εμάς θεωρούμε τους εαυτούς μας αδύναμους απέναντι στην Εξουσία και την Αγορά και μακάρι η πρόταση αυτή να έχει ικανοποιητική ανταπόκριση για να μας δώσει να καταλάβουμε ότι ενώ είμαστε η μεγαλύτερη οικονομική δύναμη , επειδή όμως είμαστε ανοργάνωτη , αγόμαστε και φερόμαστε κατά το δοκούν από κάθε εξουσία. Θέλω να πιστεύω ότι με την κίνηση αυτή για τις αυξήσεις της Δ.Ε.Η., αρχίζει μια νέα εποχή πατριωτισμού , όπως λέει και ο πρωθυπουργός, μια εποχή αντίστασης για κάθε κυβερνητική και επιχειρηματική ανικανότητα , που η άρχουσα τάξη θέλει να την πληρώνει ό Λαός.
  Η Δ.Ε.Η για να καλύψει επιχειρησιακές της ανάγκες , αντί να συμμαζέψει τον τρόπο λειτουργίας της για να εξοικονομήσει τα ποσά που της χρειάζονται για τις όποιες λειτουργικές της ανάγκες και να καλύψει τις διοικητικές επιλογές των τελευταίων διοικήσεών της, αλλά και αστοχίες των πολιτικών προϊσταμένων της , που από κερδοφόρα την κατάντησαν προβληματική, τα βάρη αυτά με σύμφωνη γνώμη και του τωρινού πολιτικού της προϊσταμένου , που λέει ότι η αυξήσεις αυτές είναι για καλό μας, τα ρίχνει σε εμάς τους καταναλωτές,. Το ότι την τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος την επηρεάζει η άνοδος της τιμής του πετρελαίου είναι μέγα ψέμα , γιατί η παραγωγή ηλεκτρικού ρεύματος από χρήση πετρελαίου καλύπτει όπως λένε μόνο το 10% της όλης παραγωγής της. .
  Αντί η διοίκηση και οι πολιτικοί της προϊστάμενοι βρίσκουν την εύκολη λύση στην αύξηση της τιμής του ηλεκτρικού ρεύματος , ας μας πουν πόση σπατάλη γίνετε στον τομέα των ορυχείων, στον τομέα της παραγωγής , στον τομές της μεταφοράς, στον τομέα της διανομής στον τομέα της εμπορίας και στον τομέα της διοίκησης, και αφού με την περικοπή αυτής της σπατάλης δεν κατορθώσει να γίνει κερδοφόρα, ας φύγουν όλοι τους ως ανίκανοι και να πάρουν την θέση τους αυτοί που μπορούν να παράγουν ηλεκτρικό ρεύμα χωρίς ο Ελληνικός Λαός να είναι συνεταίρος στις ζημίες μόνο.
  Επαναλαμβάνω ότι θέλω να πιστεύω ότι αυτή η πρόταση του νέου ΙΝΚΑ θα έχει την καθολική ανταπόκριση από τους Έλληνες Καταναλωτές και να γίνει η αρχή και για άλλες τέτοιες Δράσεις που θα δώσουν να καταλάβουν οι πολιτικοί και οικονομικοί κρατούντες , ότι δεν είναι μόνοι αυτοί που ενδιαφέρονται για τα δικά μας συμφέροντα.
  Μην ξεχνάτε ότι έχουμε και άλλους αγώνες αύριο με αδικαιολόγητες αυξήσεις στην τιμή του νερού, των δημοτικών τελών , των εισιτηρίων σε όλα τα μέσα μεταφοράς και ότι η ακρίβεια δεν έχει πάτο και που δεν τιθασεύετε με συμφωνίες κυρίων ( ποιών κυρίων????? ).
  Η πρόταση αυτή δεν υπόθεση μόνο του νέου ΙΝΚΑ αλλά είναι υπόθεση όλων μας .

  Σχόλιο από nikosthess | Δεκέμβριος 5, 2007 | Απάντηση

 10. Το σύστημα καλά δουλεύει
  Αγνοήστε το

  Οι καταναλωτικές ελληνικές οργανώσεις που ζουν από την οσμή των δικών τους πτωμάτων μετά από το πρώτο σοκ για το μποϊκοτάζ για τις αυξήσεις της Δ.Ε.Η. που πρότεινε το νέο ΙΝΚΑ για την 15/12/2007 και για να δείξουν στα αφεντικά ότι αυτά είναι καλά παιδία που υπηρετούν το σύστημα , ξεμύτισαν στα Μ.Μ.Ε. και λένε του κόσμου τις αρλούμπες, μέχρι και λαλίστατος TV περσόνα, καμώθηκε ότι δεν άκουσε τίποτε, δεν είδε, δεν γνωρίζει . Άλλος πάλι προτείνουν ως τρόπο αντίδρασης την μη πληρωμή λογαριασμών , παραβλέποντας τις μετέπειτα παρενέργειες. Τέλος εμφανίστηκαν και οι σφραγίδες ( ανύπαρκτες και ανενεργές οργανώσεις ) που έχουν μόνο κινητό τηλέφωνο . Άλλοι πάλι είναι οι μόνιμοι αντιρρησίες που όπως λέει και ο ποιητής , μια τσογλανοπαρέα που κάνει κριτική . Αυτά και άλλα τα λένε γιατί και πάλι πήραν τα μηνύματα από τους πάτρωνες τους και πρέπει να φέρουν σε πέρας την αποστολή τους , δηλαδή να μη σηκώσουν κεφάλι οι καταναλωτές και έτσι να μπορέσουν να εισπράξουν και το αντίτιμο. Απορείτε μετά γιατί το Καταναλωτικό Κίνημα είναι σε αυτή την πτωματώδη κατάσταση στην Ελλάδα . Αγνοήστε τους και πάρτε μαζικά στο μποϊκοτάζ της 15/12. Δείξτε σε όλους ότι μπορούμε και μόνοι μας. Επιτέλους ας ξυπνήσει ο Γίγαντας

  Σχόλιο από nikokosthess | Δεκέμβριος 5, 2007 | Απάντηση

 11. O Νικος THESS σκοπεύει στο κέντρο του στόχου !!!
  Είμαστε συνέταιροι της ΔΕΗ μόνο στις ζημίες !!!
  Εάν θέλει την συνδρομή μας η ΔΕΗ Α.Ε. να μοιράσει μετοχές της σε όλους τους καταναλωτές.
  Η Δ.Ε.Η. δημιουργήθηκε με χρήματα του Ελληνικού λαού και σειρά ευνοϊκών ρυθμίσεων – παραχωρήσεων που την έχουν καταστήσει το απόλυτο μονοπώλιο στην εμπορία και διάθεση ηλεκτρικού ρεύματος.
  Υπό την ανωτέρω έννοια η ΔΕΗ δεν μπορεί να αποτελεί κερδοσκοπική επιχείρηση, αλλά πάντα θα έχει δημόσιο και κοινωνικό χαρακτήρα πρωτίστως και κατά προτεραιότητα σε σχέση με τον κερδοσκοπικό.
  Είναι απλά τα πράγματα μονοπώλιο είναι, με τα χρήματα τόσων γενιών Ελλήνων χτίστηκε …
  ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΚΛΟΠΕΣ !!!.

  Σχόλιο από dimkaramitsas | Δεκέμβριος 5, 2007 | Απάντηση

 12. ΤΑ ΜΜΕ ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΝ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ – ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ
  Βγάζουν τσιφάκηδες και άλλους φοβερούς τύπους …
  Η κυβέρνηση, τα ΜΜΕ και τα διαπλεκόμενα συμφέροντα μας πολεμούν γιατί φοβούνται το αδέσμευτο πραγματικό κίνημα.
  Ας τους δείξουμε την δύναμή μας, θα είναι η πρώτη φορά, αφήστε τα e-mail σας για να μην είναι η τελευταία … αλλά η αρχή ενός πραγματικού κινήματος.

  Σχόλιο από dimkaramitsas | Δεκέμβριος 5, 2007 | Απάντηση

 13. @nikosthess

  Εξαιρετικό. Πλήρες και μεστό κομμάτι. Μπούσουλας (για τους παλιώτερους) ;-)

  @dggd Ανάρτηση εκτός θέματος.

  Σχόλιο από swingsultans | Δεκέμβριος 5, 2007 | Απάντηση

 14. Να τον κλεισουμε και για 15 λεπτα και για περισσοτερο. Ετσι θα δειξουμε την αγανακτηση μας! Και οχι μονο για την ΔΕΗ. Τα παντα καθημερινα ακριβαινουν. Γιατι να μην κανουμε μποϋκοταζ και στα σουπερμαρκετ και στα γαλατα; Οχι μονο ομως για μια μερα αλλα για ενα μηνα και οχι να ψωνισουμε τα τροφιμα του μηνα την προηγουμενη για να εχουμε!

  Επισης θα πρεπει να διαμαρτυρηθουμε για τα προστιμα που μπαινουν στις επιχειρησεις και ποτε δεν τα πληρωνουν ειτε γιατι τους χαριζονται ειτε γιατι αυξανουν τις τιμες και τα πληρωνουμε παλι εμεις.

  Καιρος να γινει κατι για ολα αυτα και για ολους αυτους που μας εκμεταλλευονται!

  Αντισταθειτε! Ποτε δεν ειναι αργα!

  Σχόλιο από Στεφανος | Δεκέμβριος 5, 2007 | Απάντηση

 15. Εκτος των παραπανω θα ηθελα την γνωμη των υπευθυνων για το εξης που αφορα παλι την ΔΕΗ.

  Μεχρι τωρα μπορουσαμε να πληρωνουμε τους λογαριασμους της ΔΕΗ στο καταστημα της στον Αρχαγγελο της Ροδου. Εδω ομως και μερικες μερες η εταιρια εχει συναψει συμβαση με καποιον ιδιωτη ο οποιος λαμβανει προμηθεια 0,30 για καθε λογαριασμο. Και αυτος ειναι ο μοναδικος τροπος για να εξοφλησουμε τον λογαριασμο μας. Μπορουμε να κανουμε κατι γι’ αυτο;

  Ας απαντησει καποιος απο το ΙΝΚΑ παρακαλω!

  Σχόλιο από Στεφανος | Δεκέμβριος 5, 2007 | Απάντηση

 16. Βεβαίως μπορούμε να κάνουμε κάτι γ’ αυτό. Θα πρέπει η ΔΕΗ να αναλάβει να πληρώνει την προμήθεια για τον καταναλωτή.
  Στέφανε, το κοιτάμε και σε ενημερώνουμε.

  Σχόλιο από newinka | Δεκέμβριος 5, 2007 | Απάντηση

 17. @Στεφανος

  Το πρόβλημα είναι της ΔΕΗ. Δεν έχει σημεία είσπραξης και στέλνει τον λογαριασμό στον καταναλωτή. Δικηγόρος δεν είμαι, αλλά παράνομο το ακούω.

  Να σημειώσω ακόμη κάτι άλλο που πρέπει να γίνει κάτι. Η παράδοση των λογαριασμών συχνά γίνεται εκπρόθεσμα ή ο ΕΛΤΑ διανέμει εκπρόθεσμα. Ο διευθυντής του σταθμού στην περιοχή μου όταν του το ανάφερα μου είπε «τι να κάνουμε;» και του απάντησα να τους τρίξη τα δόντια.

  Γιατί; Γιατί αν λάβω τον λογαριασμό εκπρόθεσμα πρέπει να πάρω το λεωφορείο να πάω στην διπλανή πόλη για να τον πληρώσω. Και ότι έχει να κάνει με εκπρόθεσμες πληρωμές, δημόσιες υπηρεσίες Εθνική τράπεζα κλπ με κάνουν να παθαίνω αναφυλαξία. Πρέπει να μπει και αυτό στο πρόγραμμα για να αναλάβουν όλες οι ΔΕΚΟ να λειτουργούν υπέυθυνα, με συνέπεια αλλά και σεβασμό προς τον πολίτη τον οποίο υποτίθεται ότι υπηρετούν.

  Σχόλιο από Κώστας Μ. | Δεκέμβριος 5, 2007 | Απάντηση

 18. Ναι στο μποϋκοταζ της 15ης Δεκεμβρίου! Ναι σε οποιοδήποτε μποϋκοτάζ… Ειναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να συμμαζευτούν ολοι οι κερδο…μανιακοί! ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ μπορούμε να τους σταματήσουμε. Οι απλοί, ανώνυμοι πολίτες!
  Μετά τιμής
  Λινα

  Σχόλιο από lina | Δεκέμβριος 5, 2007 | Απάντηση

 19. Υπάρχει και ένας συμβολισμός …
  Είναι λίγες οι φορές τα τελευταία χρόνια που οι Ελληνες (σε όλη την χώρα) θα είναι ενωμένοι.
  Είναι ένας συμβολισμός ενότητας του ελληνικού λαού, μια ενότητα που πολλοί επιδιώκουν να την διασπάσουν.
  Εκείνη την στιγμή στις 12 παρά μερικά δευτερόλεπτα ΕΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΕΝΟΤΗΤΑ !!!.
  ΚΑΙ ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΑΥΤΌ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΒΑΡΥ

  Σχόλιο από dimkaramitsas | Δεκέμβριος 5, 2007 | Απάντηση

 20. Γιατί δεν καλείτε μιά συγκέντρωση έξω απο τα γραφεία της ΔΕΗ για να διαμαρτυρηθούμε αλλά απλά λέτε κλείστε τον διακόπτη?
  Σκασίλα μεγάλη της ΔΕΗ που θα κλείσουμε το διακόπτη.
  Θα κάνει και οικονομία ρεύματος που δεν έχει.
  Δείτε και την απατη για την αύξηση του πετρελαίου στην συμμετοχη παραγωγης ηλεκτρικού ρεύματος.
  Με στοιχεία και γραφήματα.
  http://underinformation.wordpress.com/2007/11/30/dei/

  Σχόλιο από underinformation | Δεκέμβριος 5, 2007 | Απάντηση

 21. ΤΟ BLOG AYTO ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΝΕWΙΝΚΑ
  http://www.bollywood-gr.blogspot.com/

  Σχόλιο από http://www.bollywood-gr.blogspot.com/ | Δεκέμβριος 5, 2007 | Απάντηση

 22. Ta aitimata pou ekfrazetai gia thn deh einai toulaxiston geloia..Exoume ena aparxaiomeno systhma hlektrodothshs kai mia katholou antagwnistikh agora ilektrismou..Ean den ekfrazetai h pragmatikh timh sta timologia wste na ginei antagwnistikh h agora kai na prowthithoun ependyseis toso sthn paragwgh oso kai sthn dianomh tote auta ta 15 lepta den tha einai boikotaz alla kathimerinotita..Tote thelw na dw ti tha skarfistite na peite, an kai mporw na fantastw.

  Σχόλιο από christos | Δεκέμβριος 6, 2007 | Απάντηση

 23. Αγαπητοί φίλοι
  Μονο οι μαζικές κινήσεις αυτού του είδους μπορούν να στείλουν σωστά και υγιή μυνήματα, για να αντηληφθούν οι πολιτικοί κατά βάση, αλλά και το γλοιώδες περιβάλλον τους, ότι ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο και ότι δεν πρόκειται να ανεχθεί για πολύ ακόμη την κοροϊδία. Η πλειονότητα του κόσμου αρχίζει πλέον να αντιμετωπίζει πρόβλημα επιβίωσης.

  Επίσης θέλω να καταγγείλω την ΄Πολύ΄, στα κιλά ίσως, Λιάνα Καννέλη η οποία σε πρωϊνή εκπομπή του MEGA, ειρωνεύτηκε τον εκπρόσωπο του νέου ΙΝΚΑ και της όλης προσπάθειας, αφού οτιδήποτε δεν προέρχεται από το ΚΚΕ, είναι ανάξιο λόγου. Μόνον οι κύριοι νομίζουν ότι κάνουν αντίσταση και ότι ξέρουν από δημοκρατία. Τι άλλο να σχολιάσειο κανείς.

  Σχόλιο από ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ | Δεκέμβριος 6, 2007 | Απάντηση

 24. Ό,τι περνά από το χέρι μας πάντως το κάνουμε.
  Δείτε το Ρεπορτάζ σε περιφερειακό σταθμό της Θράκης

  Σχόλιο από krogias | Δεκέμβριος 6, 2007 | Απάντηση

 25. Tέλειο!!! Μπράβο!!! Μπράβο παιδιά!!! Μια φωνή όλη η Ελλάδα!!!

  Σχόλιο από newinka | Δεκέμβριος 6, 2007 | Απάντηση

 26. Η κ. Κανέλλη προτείνει το κομμουνιστικό σύστημα που απέτυχε παντού όπου και αν δοκιμάστηκε.

  Η χώρα μας έχει ανάγκη κατ’ αρχήν από αρχές και ήθος και όχιι πολιτικά συστήματα. Αυτά έπονται.

  Σχόλιο από lmpg | Δεκέμβριος 6, 2007 | Απάντηση

 27. Το σύστημα υπερασπίζεται τα συμφέροντά του με κάθε τρόπο και μέσον, όταν διαπιστώνει ότι του γίνεται ζημία , από ανεξάρτητες και αδέσμευτες δυνάμεις που κάνουν δράσεις που είναι ενάντια προς τα συμφέροντά του. Αυτό γίνεται τώρα και με την πρωτοβουλία του νέου ΙΝΚΑ που κινητοποιεί τους Έλληνες να μποϊκοτάρουν την Δ.Ε.Η. κατεβάζοντας τον γενικό διακόπτη του χώρου τους στις 15/12/2007 στις 12 το μεσημέρι για 15 λεπτά.
  Το σύστημα της οικονομικής ολιγαρχίας που κυβερνά αυτό τον τόπο , όταν διαπίστωσε ότι την πρόταση αυτή δεν μπορεί να την χειραγωγήσει με τα διάφορα υποχείρια του, άρχισε να χρησιμοποιεί τα νέα μέσα παρέμβασης , όπως αυτό το σημερινό που έγινε στον τηλεοπτικό σταθμό ΜEGA, ο οποίος προέβαλε προγραμματισμένα την δημοφιλή βουλευτή του Κ.Κ.Ε., κ. Λιάνα Κανέλλη για να επιτεθεί κατά της πρωτοβουλίας αυτής του νέου ΙΝΚΑ, με μεθόδους αχαρακτήριστες ( αν κυρία μου διαφωνείς καλά κάνεις) και μάλιστα σε άνθρωπο που από εθελοντική διάθεση είναι blogger και τίποτε άλλο .
  Αλλά την πρώην συνδετημόνισσα του καραμανλισμού , οπαδό του Πεζματζόγλου και στα γεράματα ανακαλύψασσα την Κ.Ν.Ε και το Κ.Κ.Ε. δεν περίμενα καλύτερη συμπεριφορά . Αυτή θεωρεί τον εαυτό της τον μόνο υπερασπιστή της Λαϊκής Οικογένειας , αλλά γνωρίζει καλά η ίδια και οι τωρινοί σύντροφοί της ότι οι Λαϊκές Οικογένειες τους έχουν φτυσμένους.
  Την δουλειά της την έκανε καλά τα αφεντικά θα ανταποδώσουν και το ξέρει , όπως ξέρει ότι τα παλαιά παραμύθια τους δεν περνάν πια και φοβούνται το νέο και το ζωντανό.
  Θα έλεγα ντροπή της , αλλά ντροπή είναι και του τηλεοπτικού σταθμού που συνέδραμε το παιχνίδι φέρνοντας σε αντιπαράθεση έναν πεπειραμένο με τα τηλεοπτικά δρώμενα τηλεδημοσιογράφο – βουλευτή με έναν ερασιτέχνη ( με την αρχαιοελληνική έννοια του όρου ) θέλοντας και αυτό να συμμετάσχει στα των εκείνων κελεύσματα υποταγμένο.
  Εμείς όμως πιστεύοντας σε αυτή την πρόταση δεν μας πτοούν αυτές οι αντιδράσεις και κατεβάζουμε τον διακόπτη της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος την 15η Δεκεμβρίου του 2007 στις 12 το μεσημέρι για 15 λεπτά και πιστέψτε ότι θα έχει αποτέλεσμα , όπως είχε αποτέλεσμα και το μποϊκοτάζ που κάναμε κατά της Δ.Ε.Η. και πάλι όταν ήταν υπουργός η Βάσω Παπανδρέου και διοικητής της Δ.Ε.Η. ο Μπιρδημήρης . Νέοι Καιροί, Νέοι Αγώνες

  Σχόλιο από "Νikosthess" | Δεκέμβριος 6, 2007 | Απάντηση

 28. Ενα παλιό τραγούδι που λέει «σ’ όσους αρέσουμε για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε» το θυμόσαστε; Αφιερωμένο σε όλους αυτούς που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν το μποϋκοτάζ για να χτυπήσουν το νέο ΙΝΚΑ και που θεωρούν ότι οι καταναλωτές είναι ανήμποροι να αντιδράσουν!!!! Υπάρχουν κάποιοι που πιστεύουν ότι ένα μποϋκοταζ δεν μπορεί να επηρεάσει τα πράγματα. Υπάρχει όμως κανείς που να πιστεύει ότι η συλλογική αντίδραση των καταναλωτών δεν είναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ;

  Σχόλιο από mogli | Δεκέμβριος 6, 2007 | Απάντηση

 29. Οποιαδήποτε τέτοια κίνηση είναι για καλό .
  Δε με νοιάζει κανένα άλλο background story…

  Μπράβο !
  Φυσικά και συμμετέχω .

  Σχόλιο από meez | Δεκέμβριος 6, 2007 | Απάντηση

 30. Υπάρχει και επικοικοδομητική κριτική.
  http://thelonapo.blogspot.com/2007/12/blog-post_07.html

  Σχόλιο από stefan | Δεκέμβριος 7, 2007 | Απάντηση

 31. @stefan
  Και βέβαια θα πάμε και στα αυριανά συλλαλητήρια για το κλίμα. Και βέβαια πρέπει να συμμετέχουμε στις δράσεις που αφορούν στην προστασία του κλίματος.
  Και στο blog του νέου ΙΝΚΑ ελάτε να γράψουμε όλες τις αλήθειες, για τί στο blog αυτό τα κείμενα τα γράφουν οι ενεργοί πολίτες καταναλωτές και φιλοξενούνται όλες οι απόψεις. Το blog αυτό δεν ανήκει στη Σήλια, το Δημήτρη, τη Χριστίνα, το Νίκο αλλά και στη Μαίρη, το Γιώργο, την Άννα και όλους τους επώνυμους ή ανώνυμους πολίτες καταναλωτές.

  Και βέβαια τις αυριανές εκδηλώσεις αλλά και όλες τις δράσεις ενάντια στις κλιματικές αλλαγές τις υποστηρίζουμε και συμμετέχουμε ενεργά.

  Σήλια ( μέλος νέου ΙΝΚΑ)

  Σχόλιο από Σήλια | Δεκέμβριος 7, 2007 | Απάντηση

 32. Και βέβαια θα συμμετέχω στη κινητοποίηση αυτή και έχω φροντίσει να ενημερώσω και πολλούς άλλους! Μόνο αν αντιδράσουμε συλλογικά ίσως καταφέρουμε να σταματήσουμε την κερδοσκοπία της ΔΕΗ!!!!!Και να μην μείνουμε μόνο σε μια τέτοια κίνηση να συνεχίσουμε και με πιο δραστικές κινήσεις γιατί μόνο έτσι θα δείξουμε σε κάποιους ότι δεν τρώμε κουτόχορτο!!!!Αντίστοιχα μποικοταζ στο εξωτερικό κατάφεραν πολλά!

  Σχόλιο από Fotini | Δεκέμβριος 7, 2007 | Απάντηση

 33. Στον Χρήστο:
  Χρήστε μπορούμε να κάνουμε και άλλα πράγματα πιο ουσιώδη : να κάψουμε μετασχηματιστές, να ξυλώσουμε το απαρχαιωμένο δίκτυο, να κάψουμε την ΔΕΗ ολόκληρη …
  Μπορούμε Χρήστο ; ερωτώ μπορούμε ; κάνουμε ότι μπορούμε λοιπόν + την συλλογική αγωγή …
  Αλλιώς να κάνουμε επανάσταση υπό την καθοδήγηση του ΚΚΕ για να βρει και η Λιάνα τα ίσα της .

  Οσο για τα περί ανταγωνισμού που έγραψες είναι παντελώς έξω από την λογική μας.
  Εμεις στηρίζουμε τον δημόσιο χαρακτήρα της ΔΕΗ και την ηλεκτρική ενέργεια ως κοινωνικό αγαθό και όχι ως εμπορικό προϊόν.
  Ο Ελληνικός λαός έκανε μεγάλες θυσίες για την δημόσια ΔΕΗ, αυτός την χρηματοδότησε τόσα χρόνια, μην το αγνοείς. Σιγά μην αφήσουμε τους ιδιώτες να κλέψουν τους κόπους και τις θυσίες μας, μαζί με την ιδιωτική ΔΕΗ, θα αντισταθούμε στην κερδώα κλοπή, από όπου και εάν προέρχεται … .

  Σχόλιο από dimkaramitsas | Δεκέμβριος 7, 2007 | Απάντηση

 34. To INKA htan mia epishmh organwsh…Ayto to Neo INKA einai epishmh kai anagnwrismenh opws to palio h poly apla apoteleitai apo merikous aganakthsmenous polites kai ara den tygxainei kamias anagnwrishs apo to kratos ?

  Σχόλιο από HV | Δεκέμβριος 7, 2007 | Απάντηση

 35. Το ΙΝΚΑ, το παλαιό ΙΝΚΑ, είναι ένα σωματείο αλλά όχι Ένωση καταναλωτών ανενεργό από το 1987. Το “Νέο ΙΝΚΑ” ιδρύθηκε από τους ίδιους ανθρώπους που είχαν ιδρύσει το ΙΝΚΑ, είναι αναγνωρισμένη ένωση καταναλωτών κατά το Ν. 2251/1994. Από την ίδρυσή του (1995) το Νέο ΙΝΚΑ αποτελεί τη συνέχεια του παλαιού ΙΝ.ΚΑ. και είμαστε περήφανοι που έχουμε ως μέλη μας πολλούς ενεργούς – και κατά περίπτωση – αγανακτισμένους πολίτες.

  Σχόλιο από newinka | Δεκέμβριος 7, 2007 | Απάντηση

 36. To INKA, το παλαιό,που δεν ήταν ποτέ ένωση καταναλωτών, δεν λειτουργούσε από το 1986, οι ίδιοι άνθρωποι (Χ. Κουρής, Κ. Τσέκερης, Δ. Κατωπόδης κλπ..) έφτιαξαν το «νέο ΙΝΚΑ». Πρόεδρος του νέο ΙΝΚΑ μέχρι το θάνατό του ήταν ο Χ. Κουρής. Το «νέο ΙΝΚΑ» δεν είναι λοιπόν τόσο νέο όσο λέει το όνομά του, απλά βρεθήκαμε τα τελευταία χρόνια κάποιοι «νέοι» άνθρωποι και προσπαθούμε να το κάνουμε καλύτερο … .
  Απ’ ότι θα κατάλαβες από το 1995 και μετά όταν μιλάμε για ένωση καταναλωτών ΙΝΚΑ, μιλάμε για το νέο ΙΝΚΑ και μόνο.

  Σχόλιο από dimkaramitsas | Δεκέμβριος 7, 2007 | Απάντηση

 37. Underinformation μπορείς να βρεις και άλλα τέτοια;
  Είναι πολύ ενισχυτικά της συλλογικής αγωγής που ετοιμάζουμε.

  Σχόλιο από dimkaramitsas | Δεκέμβριος 7, 2007 | Απάντηση

 38. Κα Λιάνα, ενταύθα
  Την συλλογική αγωγή θα την γράψω(ουμε) δωρεάν, δεν χρειαζόμαστε χρήματα, όρεξη και την «τρέλλα» μας χρειαζόμαστε, τώρα, εάν θέλεις να εντάσσεσαι σε αυτούς για τους οποίους λέμε «ενα γέλιο θα σας θάψει» (τι δικό μας γέλιο με τα χάλια τους), είναι αναφαίρετο δικαίωμά σου.
  Αυτό που δεν νομίζω βέβαια είναι ότι η χθεσινή σου θέση είναι και θέση του ΚΚΕ ή τουλάχιστον δεν είναι σίγουρα θέση του κόσμου που υποστηρίζει το ΚΚΕ.

  Σχόλιο από dimkaramitsas | Δεκέμβριος 7, 2007 | Απάντηση

 39. Κα Λιάνα, ενταύθα
  Εγω δεν θα σε υποβάλλω στο μαρτύριο, όπου κάθε λέξη είναι και ένα καρφί στο «είναι» σου, όπως με άριστο τρόπο έκανε ο Nikosthess.
  Πιστεύώ ότι τα μπέρδεψες τα πράγματα, εμείς δεν είμαστε παιδική χαρά, τουλάχιστον σε παραπέμπω σε ένα κείμενό μου για την πολιτική του καταναλωτικού κινήματος που βρίσκεται στο http://dialogoskoinonia.wordpress.com/
  Δεν είμαστε λοιπόν αστείοι, όπως μας παρουσίασες
  ούτε βεβαίως μπορούσαμε να καλέσουμε τους Ελληνες να καταστρέψουν τις υποδομές της ΔΕΗ. Μπορούμε όμως να τους ενώσουμε, για πρώτη φορά, για να δέιξουν την αντίθεσή τους και την οργή τους απέναντι στην απάτη της ΔΕΗ και την κλοπή των πενιχρών εισοδημάτων τους από την εμπορικοποίηση ενός κοινωνικού αγαθού.
  Το έχω ξαναγράψει: Ενα χέρι θα κατεβάσει το άλλο Σάββατο τον διακόπτη, το άξιο χέρι των Ελλήνων, που βαρέθηκαν τον εμπαιγμό, που βαρέθηκαν να πληρώνουν το 1/7 του μισθού τους για την ιδιωτική ΔΕΗ

  Σχόλιο από dimkaramitsas | Δεκέμβριος 7, 2007 | Απάντηση

 40. Θα ηθελα να πω σε οσους προβαλλουν αντιρρησεις και προβληματισμους για αυτην την κινηση, οτι ειναι μια καθαρα συμβολικη κινηση. Φυσικα και η ΔΕΗ δεν θα παθει τιποτα, θα δουν ομως οι διοικουντες της και αυτοι που μας κυβερνανε οτι ο κομπος εφτασε στο χτενι και οτι ο κοσμος δεν θα τους ανεχεται για πολυ ακομα!

  Σχόλιο από Στεφανος | Δεκέμβριος 7, 2007 | Απάντηση

 41. Συμφωνώ απόλυτα με το κατέβασμα του διακόπτη. Δυστυχώς, οι επιχειρηματίες σε αυτό τον τόπο μπορούν όποτε θέλουν (και τους παίρνει) να αυξάνουν τις τιμές τους αυθαίρετα. Εμείς οι εργαζόμενοι όμως πρέπει να δουλεύουμε με «τρεις και εξήντα» για να είναι ανταγωνιστική η οικονομία (να γεμίζουν τα χρηματοκιβώτια των επιχειρήσεων) και να λέμε και ευχαριστώ που υπάρχει ένα κομμάτι ψωμί. Θαυμάζω το κινέζικο μοντέλο(!;). Οι Κινέζοι έχουν μια καταπληκτική φιλοσοφία που εφαρμόζουν όποτε τους συμφέρει, τρώνε μόνο ένα πιάτο ρύζι την ημέρα (χαμηλό κόστος), δουλεύουν 25 ώρες το 24ωρο (αυξημένη παραγωγικότητα) και δεν έχουν ασφάλιση ούτε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Αν πάψουμε να αντιδρούμε, σε λίγο θα γίνουμε χειρότεροι από αυτούς.

  Σχόλιο από Πολίτης | Δεκέμβριος 7, 2007 | Απάντηση

 42. Συμφωνώ με τον Στέφανο ότι το κατέβασμα του διακόπτη είναι μία συμβολική κίνηση -και είναι πολύ σημαντικό να την υποστηρίξουμε όσοι περισσότεροι γίνεται. Και ό,τι άλλο μπορούμε να κάνουμε. Π.χ. κάποιοι πολίτες στα Άνω Ιλίσια έχουν ξεκινήσει να μαζεύουν υπογραφές διαμαρτυρίες με σκοπό να τις καταθέσουν στην ΔΕΗ, ΡΑΕ και γραφείο πρωθυπουργού. Εκ μέρους τους ρωτώ αν υπάρχει ευρύτερα κόσμος που ενδιαφέρεται να συμμετέχει σε αυτή την κίνηση, ώστε να ξεφύγει από τα στενά όρια της γειτονιάς. Προϋποθέτει βέβαια ότι όσοι βάζουν την υπογραφή τους παίρνουν επώνυμα την ευθύνη της διαμαρτυρίας τους… Περιμένω ανταπόκριση!

  Σχόλιο από manianna | Δεκέμβριος 8, 2007 | Απάντηση

 43. Καλή κίνηση Μαριάννα και πιστεύω ότι θα έχει πολύ μεγάλη ανταπόκριση από τους πολίτες. Είμαι η πρώτη η οποία πιστεύει στην εξωδικαστική επίλυση των διαφορών αλλά στην προκειμένη περίπτωση και επειδή ακριβώς υπάρχει υπογεγραμμένη και δημοσιευμένη υπουργική απόφαση πιστεύω ότι χρειάζεται η προσφυγή στα ελληνικά δικαστήρια με την άσκηση συλλογικής αγωγής. Τη συλλογική αγωγή αυτή συντάσσουμε οι εθελοντές νομικοί σύμβουλοι του Νέου ΙΝΚΑ υπό την καθοδήγηση και την επιμέλεια του φίλου μας Δ.Κ. για να κατατεθεί εντός της εβδομάδας. Οι αυξήσεις της ΔΕΗ επιβλήθησαν παράνομα. Άλλες 11 τουλάχιστον καταναλωτικές οργανώσεις θα υπογράψουν μαζί με το νέο ΙΝΚΑ τη συλλογική αγωγή. Οι υπογραφές είναι πάρα πολύ χρήσιμες Μαριάννα!!! Πάρε μας τηλέφωνο σε παρακαλώ τη Δευτέρα στο γραφείο για να το οργανώσουμε όσο πιο καλά μπορούμε τη συλλογή υπογραφών και στις άλλες γειτονιές της Αθήνας.

  Σχόλιο από Σήλια | Δεκέμβριος 9, 2007 | Απάντηση

 44. Mnianna,
  euxaristos na simmetexoume se mia tetoia kinisi,
  alla doase mas merika akoma stoixeia gia to se poion prokeitia na apeythynthoume.
  Parepimtontos einai kali eukairia, giati tora pou plisiazoun oi giortes, vlepoume ena soro kosmo gia xronia polla, opote mporei na ypar3ei arketa megali symmetoxi

  Σχόλιο από Eva | Δεκέμβριος 9, 2007 | Απάντηση

 45. χαιρετισμούς από το Βόλο, συμμετέχουμε ενεργά σε όλες τις κινητοποιήσεις που σκοπεύουν στην κα΄λυτερη ποότητα ζωής, που εναντιόνονταισ αυτούς που έχουν τα κέρδη πάνω απο τον άνθρωπο, τα ζώα, το περιβάλλον.

  διακινούμε με κάθε τρόπο τις δραστηριοτητές σας ωστε να αποκτήσουν πανελλαδικο χαρακτήρα

  Σχόλιο από Γιάννης Τσιμ | Δεκέμβριος 9, 2007 | Απάντηση

 46. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΙΝΚΑ,
  ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΔΥΝΑΜΙΣΜΟ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΡΑΣΤΚΟ,ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ,ΟΧΙ ΠΙΑ ΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΣΦΑΓΗ,Η ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΤΟΥ ΔΙΑΚΟΠΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΑΓΩΓΗ,ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ ΠΙΟ ΟΥΣΙΩΔΗΣ,ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΛΩ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ?ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΗ…
  ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΥΤΑ ΘΕΜΑΤΑ,ΠΟΥ
  ΜΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ…ΦΙΛΙΚΑ,ΚΑΙΤΗ ΒΟΡΕΑΔΟΥ,ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  Σχόλιο από katrine | Δεκέμβριος 9, 2007 | Απάντηση

 47. Σήλια, ευχαριστώ για την απάντηση. Σε ποιο τηλέφωνο να πάρω Δευτέρα πρωί; Ζήτησα από το 11831 το τηλ του ΙΝΚΑ και μου έδωσαν το 11721, αυτό είναι; Να ζητήσω την Σήλια;
  Εύα, ευχαριστώ και για το δικό σου μήνυμα. Μόλις βρω με ποιον τρόπο μπορούμε να συντονιστούμε με το ΙΝΚΑ, θα γράψω εδώ και πρακτικά στοιχεία που ζητάς.

  Σχόλιο από manianna | Δεκέμβριος 9, 2007 | Απάντηση

 48. Μαριάννα, πάρε με σε παρακαλώ στο 2106469950 ή στο 2109577422. Αυτά είναι τα τηλέφωνα του νέου ΙΝΚΑ. Θα είμαι στο γραφείο από τις 10:00 και μετά. Και ναι ζήτα τη Σήλια. Όλοι με ξέρουν εκεί. Θα χαρώ πολύ να τα πούμε.Καλό βράδυ.

  Σχόλιο από Σήλια | Δεκέμβριος 9, 2007 | Απάντηση

 49. Καλημέρα κι απο μενα παιδιά,

  Συμφωνω απόλυτα με την κινηση για τις 15 του μηνα αν και δεν θα γινει τιποτα το σοβαρο. Θα πρεπει το καταναλωτικο κινημα(αν υπαρχει τετοιο πραγμα) να γινει πιο σκληρο.Οταν ο δ/νων σύμβουλος μιας ΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΗΣ εταιρειας θεωρει οτι ο μονος τροπος για να βγαλει κερδη η εταιρεια ειναι η αυξηση των τιμολογιων, πρεπει να παει σπιτι του. Δειτε λιγο και τον νομο με τους παραγωγους ρευματος (αιολικα παρκα κτλ) οι οποιο θα πουλαν για 20χρονια το ρευμα τους 5 φορες πιο ακριβα απο οτι στοιχιζει στην ΔΕΗ και αναλογιστειτε ποιος θα πληρωσει αυτη την διαφορα.!!!

  Σχόλιο από Stelios | Δεκέμβριος 14, 2007 | Απάντηση

 50. Μαζί σας! Επιτέλους κάτι γίνεται.

  Σχόλιο από Τερέζα Αλάτση | Δεκέμβριος 14, 2007 | Απάντηση


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: