NEO INKA – ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ, ΔΥΝΑΜΩΣΕ ΤΟ!!!

ΓΙΝΕ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΚΡΙΚΟΣ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ.

Διάδωσε το και εσύ σε όσους περισσότερους συμπολίτες μας μπορείς.

12 μέρες έμειναν μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου και το μποϋκοτάζ κατά της ΔΕΗ…

stopdeh.jpg 

Στις νέες αυξήσεις της ΔΕΗ εμείς απαντάμε με μποϋκοτάζ!

Το Σάββατο 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ και 12.00 το μεσημέρι, ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ όλοι για 15 ΛΕΠΤΑ ΤΟ ΔΙΑΚΟΠΤΗ !!! Διαμαρτυρόμεθα έτσι έμπρακτα για τις νέες εξοντωτικές αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ.

Η μέχρι τώρα ανταπόκριση του κόσμου στην προσπάθεια του Νέου ΙNKA είναι εντυπωσιακή. Χιλιάδες εξοργισμένοι καταναλωτές επικοινωνούν μαζί μας είτε μέσω του blog μας είτε παίρνουν τηλέφωνο και δηλώνουν την αγανάκτηση τους αλλά και την στήριξη τους στην προσπάθεια αυτή που ξεκινήσαμε.

Διάδωσε το και εσύ σε όσους περισσότερους συμπολίτες μας μπορείς. Γίνε και εσύ αρωγός στην προσπάθεια να διαδώσουμε μια εκκωφαντική κραυγή αγανάκτησης για την εκμετάλλευση που όλοι υφιστάμεθα από τη ΔΕΗ και τις νέες αυξήσεις που θα επιβάλλει με τον αέρα που της δίνει το μονοπωλιακό (αυταρχικό) καθεστώς κάτω από το οποίο λειτουργεί .

Δεν επιτρέπεται την σήμερον ημέρα μια στρουθοκαμηλιστική προσέγγιση σε γεγονότα που διαμορφώνουν την ζωή μας. Πρέπει όλοι να συσπειρωθούμε και να δείξουμε ότι δεν είμαστε άβουλα όντα, μα ενεργοί πολίτες που έχουν τα κατάλληλα αντανακλαστικά και παρεμβαίνουν με εγκάρσιες τομές στις εξελίξεις.

Advertisements

Δεκέμβριος 3, 2007 - Posted by | ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΔΕΚΟ, ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟ, ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ, ΚΥΜΑ ΑΝΑΤΙΜΗΣΕΩΝ, ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΔΕΗ | , , , , , , , ,

30 Σχόλια »

 1. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ Joakim για το banner!!! Ευχαριστούμε όλους τους bloggers για τη βοήθεια!!!

  Σχόλιο από newinka | Δεκέμβριος 3, 2007 | Απάντηση

 2. σίγα το πράγμα… το ελάχιστο που μπορούσα (μαζί με το κλείσιμο του διακόπτη στις 15/12) για την προσπάθεια αυτή..

  Σχόλιο από jo@k!m | Δεκέμβριος 3, 2007 | Απάντηση

 3. Me sygxoreite, alla na rothso kati? Poia einai akribos h zhmia pou tha pathei h DEH apo thn kinhsh ayth?

  Σχόλιο από Konstantinos | Δεκέμβριος 3, 2007 | Απάντηση

 4. Θα το ξαναπώ!!!
  Επιτέλους μια μικρή κίνηση με μεγάλη σημασία.

  Η πρόταση του νέου ΙΝΚΑ για το κατέβασμα του διακόπτη παροχής ηλεκτρικού ρεύματος την 15-12-2007 στις 12 το μεσημέρι για 15 λεπτά, να είναι μια μικρή αντίδραση αντίστασης, αλλά η σημασία που θα έχει , αν όλοι οι καταναλωτές την εφαρμόσουμε, είναι μεγάλη γιατί η Κοινωνία των Πολιτών βρίσκει έναν οργανωμένο φορέα ( όποιου μεγέθους και αν είναι αυτός ) να παρακινεί και να μαζικοποιεί όλους εμάς θεωρούμε τους εαυτούς μας αδύναμους απέναντι στην Εξουσία και την Αγορά και μακάρι η πρόταση αυτή να έχει ικανοποιητική ανταπόκριση για να μας δώσει να καταλάβουμε ότι ενώ είμαστε η μεγαλύτερη οικονομική δύναμη , επειδή όμως είμαστε ανοργάνωτη , αγόμαστε και φερόμαστε κατά το δοκούν από κάθε εξουσία. Θέλω να πιστεύω ότι με την κίνηση αυτή για τις αυξήσεις της Δ.Ε.Η., αρχίζει μια νέα εποχή πατριωτισμού , όπως λέει και ο πρωθυπουργός, μια εποχή αντίστασης για κάθε κυβερνητική και επιχειρηματική ανικανότητα , που η άρχουσα τάξη θέλει να την πληρώνει ό Λαός.
  Θέλω να πιστεύω ότι αυτή η κίνηση θα έχει την καθολική ανταπόκριση από τους Έλληνες Καταναλωτές και να γίνει η αρχή και για άλλες τέτοιες Δράσεις που θα δώσουν να καταλάβουν οι πολιτικοί και οικονομικοί κρατούντες , ότι δεν είναι μόνοι αυτοί που ενδιαφέρονται για τα δικά μας συμφέροντα.
  Μην ξεχνάτε ότι έχουμε και άλλους αγώνες αύριο με αδικαιολόγητες αυξήσεις στην τιμή του νερού, των δημοτικών τελών , των εισιτηρίων σε όλα τα μέσα μεταφοράς και ότι η ακρίβεια δεν έχει πάτο και που δεν τιθασεύετε με συμφωνίες κυρίων ( ποιών κυρίων????? ).

  Σχόλιο από nikosthess | Δεκέμβριος 3, 2007 | Απάντηση

 5. Προς Θεού δεν πάμε να κάνουμε υλική ζημιά στη ΔΕΗ. Μποϋκοτάζ κάνουμε όχι σαμποτάζ

  Σχόλιο από Δανάη | Δεκέμβριος 3, 2007 | Απάντηση

 6. Την δύναμη μας ως καταναλωτές θέλουμε να επιδείξουμε για να υποχρεώσουμε τη ΔΕΗ και οποιαδήποτε εταιρία ενεργεί εις βάρος των συμφερόντων μας (ως καταναλωτές)να απέχει από αντικοινωνικές συμπεριφορές!!!
  Αυτή είναι μια σειρά κινητοποιήσεων. Ας ξεκινήσουμε την επίδειξη δύναμης με μια συμβολική ενέργεια!!!
  Άλλωστε μέσα στην εβδομάδα κατατίθενται συλλογικές αγωγές κατά της ΔΕΗ γι’αυτές τις ενέργειες!

  Σχόλιο από Γιώργος | Δεκέμβριος 3, 2007 | Απάντηση

 7. Συνειδητοποιείτε ότι είναι η πρώτη φορά που οι καταναλωτές στην Ελλάδα μπορούν να κάνουν κάτι όλοι μαζί;
  Ας το δούμε σαν τεστ Κωνσταντίνε! Μπορούμε ή όχι; Σ’ αυτή την περίπτωση δεν έχουμε τίποτα να μας χωρίζει!!!
  Επίσης μιλώντας μ’ ένα φίλο ηλεκτρολόγο έμαθα ότι δεν είναι απλό για τη ΔΕΗ να αντιμετωπίσει τεχνικά το φαινόμενο οι καταναλωτές να έχουν σε λειτουργία τις συσκεύες τους, να κλείνουν απότομα το γενικό διακόπτη και μετά από 15 λεπτά να τον ξαναανάβουν!!! Δεν ξέρω δεν είμαι τεχνικός!

  Σχόλιο από Ρένα | Δεκέμβριος 3, 2007 | Απάντηση

 8. […] Κλείστε το διακόπτη! Posted on December 3, 2007 by Ioannis Samoladas Σάββατο 15 Δεκεμβρίου Κλείστε το διακόπτη! […]

  Πίνγκμπακ από Κλείστε το διακόπτη! « Ioannis Samoladas bits… | Δεκέμβριος 3, 2007 | Απάντηση

 9. Όλοι πρέπει να στηρίξουμε αυτή τη προσπάθεια και προτείνω σε ότι αφορά τη τσέπη μας να συμμετέχουμε ενεργά σε τέτοιες κινητοποιήσεις. Ξύπνα Έλληνα έχεις δύναμη δείξε τους πως δεν είσαι πιόνι στα χέρια κανενός.

  Σχόλιο από ΛΙΤΣΑ ΜΑΣΤΟΡΑ | Δεκέμβριος 4, 2007 | Απάντηση

 10. Πάντως, αν πετύχει θα καταφέρουμε ένα ωραίο black-out…
  διότι η ΔΕΗ δεν θα έχει που να διοχετεύσει τη παραγώμενη ισχύ για ένα τέταρτο. Θεωρώ ότι η επιλογή της ώρας είναι λανθασμένη. Απόγευμα θα ήταν πιο εντυπωσιακό και πιο εφικτό. Τώρα στα γραφεία ή στους χώρους παραγωγής δεν νομίζω ότι μπορούμε πραγματικά να ¨κατεβάσουμε τους διακόπτες»…

  Σχόλιο από NikosS | Δεκέμβριος 4, 2007 | Απάντηση

 11. Για μια στιγμή… Ούτως η αλλιώς η Δεη χανει λεφτά όπως είναι και τα πληρώνουμε τα σπασμένα οι φορολογούμενοι. Οι τιμές τις ΔΈΗ δεν αντιστοιχούν στο κόστος παραγωγής (ειδικά μέσω ΑΠΕ). Γιατί να μην τα πληρώνουν μέσω των ψηλότερων τιμών αυτοί που σπαταλάνε περισσή ενέργεια. Πρεπεί να συνειδητοποιήσουμε ότι πρέπει να μην σπαταλάμε ενέργεια. Ας κλείνουμε τον διακόπτη όσο πιο συχνά μπορούμε!

  Σχόλιο από Alkinoos | Δεκέμβριος 4, 2007 | Απάντηση

 12. Ρε παιδιά, η ΔΕΗ αυξάνει τα τιμολόγια, για να μπούν οι ιδιώτες να μας πουλάνε ακριβότερο ρέυμα.
  Αν οι ιδιώτες θέλουν να μπούν στο παιχνίδι, να κανόνιζαν να πουλάνε φτήνοτερο το ρευμα απ’οτι η ΔΕΗ. Το κράτος όμως, αναγκάζει την ΔΕΗ να αγοράζει πολύ ακριβότερα το ρέυμα απο τους ιδιώτες, απ’οτι το πουλάει σε εμας. Οπότε το κωλοκρατος μας, επειδή εχει κατι κολιτάρια βιομηχάνους, μας αναγκάζει να χρηματοδοτούμε αυτούς που θα τους πλήρώνουμε, ετσι για να λέμε οτι υπάρχει ελέυθερος ανταγωνισμός! ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ!

  Σχόλιο από Konstantinos | Δεκέμβριος 4, 2007 | Απάντηση

 13. Το θράσος της Δ.Ε.Η

  Το θράσος της Δ.Ε.Η δεν έχει τέλος . Με πληρωμένη διαφήμιση στα Μ.Μ.Ε. , διαφήμιση που την πληρώνουμε εμείς οι καταναλωτές γιατί πληρώνετε από τα έξοδα της επιχείρησης , προσπαθεί μέσα από λαϊκίστικές πρακτικές να δικαιολογήσει τις αυξήσεις που επέβαλε με το έτσι θέλω, αλλά πάντοτε για το καλό του καταναλωτή !!!!, όπως διαλαλούν ο υπουργός της αγοράς, η ρυθμιστική αρχή ενέργειας και φυσικά η ίδια η Δ.Ε.Η.
  Η πληρωμένη διαφήμιση δεν αντέχει σε κριτική και είναι προφανείς οι λόγοι της δημοσιοποίησής της. Εκείνο όμως που δεν μας εξηγούν όλοι, που θέλουν το καλό μας , είναι η επίκληση που κάνουν στην άνοδο της τιμής του πετρελαίου , τιμή που είναι σε δολάριο , αλλά εμείς πληρώνουμε σε ευρώ που έχει περίπου 1,41 επιπλέον της τιμής του δολαρίου . Αυτό σημαίνει ότι για κερδοσκοπικούς λόγους φοβίζουν τον κόσμο παίζοντας τα κερδοσκοπικά τους παιχνίδια , ενώ κάνοντας τις σχετικές αναγωγές διαπιστώνεται ότι η αύξηση της τιμής του πετρελαίου έχει μικρή σχέση την άνοδο γενικά των τιμών προϊόντων και υπηρεσιών που θέλουν να μας επιβάλουν .
  Όσο για αυτό που επικαλείται η Δ.Ε.Η. , ότι μικρή σχέση έχει η αύξησή της στο πληθωρισμό και το επικαλείται την Εθνική Στατιστική Υπηρεσία και τον Δείκτη Τιμών Καταναλωτή της , θέλω να πω. Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε???????

  Σχόλιο από nikokosthess | Δεκέμβριος 4, 2007 | Απάντηση

 14. prepei na diadothei oso ginete perissotero.mia xara einai kai i ora kai i imera

  Σχόλιο από kirdou | Δεκέμβριος 4, 2007 | Απάντηση

 15. @ΛΙΤΣΑ ΜΑΣΤΟΡΑ
  Πολύ καλά τα λέτε. Αυτός είναι ο σκοπός και όχι ο εκφοβισμός της ΔΕΗ.

  @NikosS Την ιστορία με τον φούρνο του Χότζα την έχεις ακούσει;

  @Konstantinos
  Το κράτος δεν είναι ανώνυμο και απρόσωπο, εμείς είμαστε και οι πολιτικοί που εκλέγουμε ή συντηρούμε. Κατά τα άλλα δεν διαφωνούμε στην ανάλυση.

  @nikokosthess

  Σωστός! Συν το γεγονός ότι η τιμή του πετρελαίου έχει αυξηθεί τεχνητά (Αμ. εταιρείες είναι) και δεν πρόκειται να μείνει συνέχεια στα ύψη. Άλλωστε χτες είχε ήδη μια μικρή πτώση. Ωστόσο παρά τις προβλέψεις της ΔΕΗ και του κ. Φώλια η αύξηση του ρεύματος δεδομένης της έρπουσας κερδοσκοπίας όχι μόνο θα πυροδοτήσει αυξήσεις αλλά θα δώσει νέα ώθηση στην παραοικονομία.

  Σχόλιο από swingsultans | Δεκέμβριος 5, 2007 | Απάντηση

 16. Nomizw oti kalytero tha itan ekeino to terarto na anoijoume oloi tous diakoptes mas kai na katanalwsoume oso perissotero reuma mporoume…To na tous katevasoume den prokeitai na dhmiourghsoume kanena provlhma para mono na deijoume to megethos twn anthrwpwn pou tous afora.Oson afora to black out den tha exei kanena provlhma se antithesi me to na ayjhthei h katanalwsh jafnika pou tha prokalesei peak sth zhthsh energeias kai adynamia twn atmostrovilwn na paragoun amesa (xreiazontai peripou 30 lepta me 1 wra) thn apaitoumenh isxy…To apotelesma to jeroume oloi..BLACK-OUT…

  Σχόλιο από Giorgos | Δεκέμβριος 5, 2007 | Απάντηση

 17. Καλή κίνηση! Μαζί σας.

  Σχόλιο από nOiz | Δεκέμβριος 5, 2007 | Απάντηση

 18. Θα σας αναφέρω ένα σενάριο για το τι θα συμβεί και θα σας αφήσω να βγάλετε τα συμπεράσματά σας.

  15/12/2007 11:59
  Τα ηλεκτροπαραγωγά εργοστάσια λειτουργούν κανονικά σύμφωνα με τις ανάγκες που υπάρχουν στο δίκτυο. Τυχόν μικρές αυξομοιώσεις στην ζήτηση που υπάρχουν ανά περιοχές, καλύπτονται από άλλους σταθμούς μέσω του δικτύου που τους διασυνδέει καθώς και μέσω των διεθνών κυκλωμάτων.
  Τυχόν πλεόνασμα εξάγεται και σε περίπτωση κάποιου μικρού ελλείματος εισάγουμε ενέργεια καθώς είναι πιο εικονομικό από το να εκκινηθεί κάποιος σταθμός που είναι εκτός λειτουργίας.

  15/12/2007 12:00
  Οι καταναλωτές αρχίζουν να κλείνουν συσκευές με αποτέλεσμα να υπάρχει πλεόνασμα παραγωγής ενέργειας στο δίκτυο. Μικρές μονάδες παραγωγής αναγκάζονται να κλείνουν για να μην υπερφορτωθεί το δίκτυο.
  Όπως ίσως να μην ξέρετε, στα ηλεκτρικά δίκτυα πρέπει η παραγωγή ενέργειας να είναι ανά πάσα στιγμή σχεδόν ίση με το φορτίο (ζήτηση), αλλιώς προκαλείται υπερφόρτωση σε στοιχεία του δικτύου που μπορεί να τα καταστρέψει.

  15/12/2007 12:10
  Στο δίκτυο έχει επέλθει κάποια μορφής ισορροπία. Αρκετοί σταθμοί έχουν βγει εκτός και οι τρέχουσες ανάγκες καλύπτονται από λίγα εργοστάσια παραγωγής ενέργειας.

  15/12/2007 12:15
  Το μποϋκοτάζ λήγει και οι καταναλωτές ξαναλειτουργούν τα φορτία τους. Η ζήτηση στο δίκτυο αυξάνεται με πολύ γρήγορους ρυθμούς.
  Τα θερμοηλεκτρικά εργοστάσια παραγωγής που είχαν κλείσει προηγουμένως δεν μπορούν να εκινήσουν αμέσως γιατί πρέπει να περάσει κάποιος χρόνος μέχρι να φτάσουν οι γεννήτριες στις κανονικές στροφές και η συχνότητά τους να συγχρονιστει με το υπόλοιπο δίκτυο.
  Κάποιες μονάδες που λειτουργούν με αεριοστροβίλους (μικρότερος χρόνος εκκίνησης) θα προσπαθήσουν να καλύψουν τις αναγκες της ζήτησης.
  Παραλληλα προσπαθώντας να μην καταρρεύσει το δίκτυο, θα τραβήξει ενέργεια από τα κυκλώματα διασύνδεσης με χώρες του εξωτερικού, προκαλώντας και σε αυτά ανάλογη υπερφόρτωση. (Γερμανοί ειδικοί σήμερα είπαν πως ακόμα και 2 λάμπες αν σβήσει ο κάθε καταναλωτής, θα προκληθούν σοβαρές διαταρράξεις και στα ευρωπαϊκά δίκτυα)
  Τελικά επειδή η ζήτηση θα είναι πολύ μεγαλύτερη από την παραγωγή, θα αρχίσουν η μία μετά την άλλη οι υπερφορτωμένες μονάδες να βγαίνουν εκτός λειτουργίας προκαλώντας το φαινόμενο ντόμινο.

  15/12/2007 12:25
  Ένα εκτεταμένο black out υπάρχει σε πολλές περιοχές της Ελλάδας. Η επαναφορά του δικτύου (black start) είναι ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα.
  Οι μονάδες πρέπει να εκκινούν η μία μετά την άλλη σταδιακά δίνοντας ενέργεια σε μικρό αριθμο καταναλωτών για να μην προκληθεί εκ νέου υπερφόρτωση μέχρις ότου επανέλθει ισορροπία στο δίκτυο. Όλη αυτή η διαδικασία θα διαρκέσει πολλές ώρες.

  16/12/2007
  Tα μέσα ενημέρωσης κατηγορούν το απαρχαιωμένο δίκτυο της ΔΕΗ.

  Σχόλιο από Κάποιος | Δεκέμβριος 6, 2007 | Απάντηση

 19. Συμπέρασμα:
  Προς τη ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΗ:
  Αν δεν θέλετε να γίνουν τα παράπανω ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ!!!

  Σχόλιο από Γιώργος Δεληκούρας | Δεκέμβριος 6, 2007 | Απάντηση

 20. ΤΑ ΘΕΛΩ ΤΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ . ΑΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ

  Σχόλιο από ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ ΑΣΗΜΙΝΑ | Δεκέμβριος 6, 2007 | Απάντηση

 21. Καλό θα ήταν να κάναμε μποϋκοτάζ και στα γάλατα για παράδειγμα.
  Να μην παίρναμε γάλα μιας συγκεκριμένης εταιρείας για μια εβδομάδα, ως προειδοποίηση για τις συνεχείς αυξήσεις.

  Σχόλιο από Δημήτρης | Δεκέμβριος 7, 2007 | Απάντηση

 22. Να ρωτήσω κάτι; Γιατί 15 λεπτά μόνο και όχι καμια ώρα;

  Σχόλιο από systemshock | Δεκέμβριος 7, 2007 | Απάντηση

 23. ===Και τώρα που διάβασα το «σενάριο» του «Κάποιου» λέω και ‘γώ: εάν η Δεη ΔΕΝ βγάλει εκτός τους μικρούς σταθμούς , έχοντας υπόψιν το μπόυ-κότατζ, αλλά τους «κρατήσει εν λειτουργία διαθέτοντας το πλεόνασμα παραγωγής ενέργειας (που Δεν καταναναλώνεται για αυτά τα 15 λεπτά στην Ελλάδα) στο εξωτερικό μέσω των διεθνών κυκλωμάτων τότε τι γίνεται;

  ===Δηλαδή θεωρεί κανείς ότι την ΔεΗ θα την προβληματίσει η χαμηλή κατανάλωση; Το δίκτυο πώς θα υπερφορτωθεί από το πλεόνασμα;
  «Μικρές μονάδες παραγωγής αναγκάζονται να κλείνουν για να μην υπερφορτωθεί το δίκτυο.»
  ===αυτό είναι σίγουρο ότι θα γίνει δηλαδή;

  «Όπως ίσως να μην ξέρετε, στα ηλεκτρικά δίκτυα πρέπει η παραγωγή ενέργειας να είναι ανά πάσα στιγμή σχεδόν ίση με το φορτίο (ζήτηση), αλλιώς προκαλείται υπερφόρτωση σε στοιχεία του δικτύου που μπορεί να τα καταστρέψει.»
  ===Δέν υπάρχει τρόπος η υπερπαραγωγή να διατίθεται με άλλο τρόπο;

  ===Εάν τελικά είναι όντως έτσι τα πράγματα υπάρχει δηλαδή μεγάλη πιθανότητα να καταστραφεί μέρος του δικτύου; Πόσο σίγουροι ειστε ότι θα εξαναγκάσετε του υπεύθυνους της ΔΕΗ να κάνουν αυτές τις κινήσεις που επιθυμείτε;

  Και αν γίνουν ζημιές ποιός τις πληρώνει;

  (Σόρρυ,δεν είμαι και πολυ γνώστης αλλά διερωτάμαι)

  Σχόλιο από systemshock | Δεκέμβριος 7, 2007 | Απάντηση

 24. Α,ναι και μετά να προσέχετε την υπερταση μην κάψει κανα ψυγείο….
  Κατα τα αλλα, μέσα!!!!

  Αν και λίγο καταθλιπτικό, η συνειδητοποιήση του πόσο λίγα μπορούμε να κάνουμε, και πως πλέον το μόνο πεδίο δράσης είναι το συμβολικό….

  Σχόλιο από systemshock | Δεκέμβριος 7, 2007 | Απάντηση

 25. Επίδειξη δύναμης είναι το δεκαπεντάλεπτο μποϋκοτάζ. Εντός της εβδομάδας κατατίθενται οι συλλογικές αγωγές κατά της ΔΕΗ και ζητάμε και ασφαλιστικά μέτρα, με τα οποία ζητάμε να μην εφαρμοστούν οι αυξήσεις μέχρι την έκδοση αποφάσεως επί των συλλογικών αγωγών.
  Βλέπεις systemshock; Καθόλου καταθλιπτικό δεν είναι το τοπίο όταν υπάρχουν ενεργοί καταναλωτές.

  Σχόλιο από Σ.Ο. | Δεκέμβριος 8, 2007 | Απάντηση

 26. Τα PC να ανοίξουν κατά τη 1:00 για καλό και για κακό μην έχουμε καμιά ζημιά λόγω υπερφόρτωσης και επαναφοράς.
  Ερώτηση:Αν κατά τις 12:35 ξανακατεβάσουμε τους διακόπτες για άλλα 15΄, το δίκτυο θα τα «παίξει» τελείως με το διαδοχικό ON-OFF;

  Σχόλιο από ιστός | Δεκέμβριος 8, 2007 | Απάντηση

 27. eimaste konta sas

  15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

  12:00 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ
  ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ
  ΓΙΑ 15 ΛΕΠΤΑ
  ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΜΠΟΥΚΟΤΑΖ
  ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΔΕΗ
  Με τις εξοντωτικές αυξήσεις
  δεν σεβάστηκε ούτε τις γιορτές των Χριστουγέννων!
  Δείξτε την δύναμη σας, αρκετά αποφασίζουν χωρίς εμάς!!!
  Μεγάλες αυξήσεις για τους δικούς τους μισθούς ,
  ψίχουλα για εμάς!

  Σχόλιο από thessaloniki24.com | Δεκέμβριος 8, 2007 | Απάντηση

 28. Να συντονίσουμε τα ρολόγια μας.

  Σχόλιο από Gpapoul | Δεκέμβριος 8, 2007 | Απάντηση

 29. Το μήνυμά αυτό κατά της ΔΕΗ το δημοσιεύουμε στην ιστοσελίδα του σχολείου μας. Μπράβο σας, συνεχίστε…

  Σχόλιο από Κεραμυδάς Γεώργιος | Δεκέμβριος 11, 2007 | Απάντηση

 30. ..και οι «Tρελαμένοι» με τη δύμανη του blog τους στηρίζουν αυτή την κίνηση..

  http://www.trelamenoi.tk/
  http://www.trelamenoi.blogspot.com/

  Σχόλιο από Trelamenoi | Δεκέμβριος 14, 2007 | Απάντηση


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: