NEO INKA – ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ, ΔΥΝΑΜΩΣΕ ΤΟ!!!

ΓΙΝΕ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΚΡΙΚΟΣ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ.

Ο κανένας ξαναχτυπά! ΕΕΤΤ γ’ μέρος

(Αντ)απάντηση στον κ. Τσανάκα της ΕΕΤΤ…

….για την ευρυζωνικότητα, τον ΟΤΕ και τις ιδιωτικές εταιρείες τηλεφωνίας
.
Χαίρομαι κ. Τσανάκα που μπήκατε στον κόπο ναστείλετε e-mail σε ένα blog site.
Αυτό δείχνει ότι ενδιαφέρεστε πραγματικά για το έργο που έχετε αναλάβει να επιτελέσετε. Βεβαία, αν θέλετε να επιτελέσετε το έργο σας πιο αποτελεσματικά καλό θα ήταν να μπείτε σεδιάφορα ελληνικά forums που σαν κύρια ενασχόληση τους έχουν την ευρυζωνικότητα στην Ελλάδα, για να δείτε τι πραγματικά βιώνει ο Ελληνας (εντός και εκτός Αθήνας), και όχι να απλά να στείλετε ένα e-mail με βαρύγδουπες δηλώσεις στο press-gr το οποίο έχει εγαλύτερη επισκεψιμότητα σαν site. Όποτε, αφού θέλετε να εθελοτυφλείτε, θα σας τα πω από εδώ. Δεν θα ασχοληθώ με τους μικρούς εναλλακτικούς παροχούς (στους οποίους η κατάσταση είναι απελπιστική), αλλά με την μεγαλύτερη εταιρία εξ αυτών η οποία προσφέρει κατά κοινή ομολογία από τις καλύτερες υπηρεσίες τηλεφωνία και internet. ΣτοΒΗΜαgazino του προηγούμενου Σ/Κ (29/7/2007) στο οπισθόφυλλο του περιοδικού υπάρχει μία διαφήμιση της ForthNET. Η διαφήμιση αυτή λοιπόν περιγράφει τις προσφερόμενες υπηρεσίες, μία εκ τον οποίων είναι: «forthnet 2play Για την οικογένεια που θέλει να συνδυάσει πραγματικά απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις, όλη μέρα, κάθε μέρα, χωρίς χρονοχρέωση, χωρίς πάγιο ΟΤΕ και απεριόριστο broadbandinternet σε ταχύτητες έως 24 Mbps. Με κόστος μόλις 39,90€ το μήνα.» (την μεταφέρω όπως είναι γραμμένη).
Βέβαια πουθενά δεν αναφέρει ότι αυτές οι ταχύτητες δίνονται μόνο σε περιοχές που καλύπτονται από το ιδιόκτητο δίκτυο της ForthNET (άραγε επιτρέπεται να μην το αναφέρουν;;) αλλά δεν θα σταθώ σε αυτό το σημείο. Σας αναφέρω λοιπόν κ. Ευαίσθητε ότι σε περιοχές που καλύπτονται από το δίκτυο της forthnet τα υποτιθέμενα 24 Mbps δεν τα έχουν δει ακόμα! Αυτό δεν είναιπαραπληροφόρηση; Ακόμα η εταιρία προσφέρει τα 12 Mbps και μάλιστα σε πολλούς συνδρομητές της, έχει δώσει εξοπλισμό για 8 Mbps με αποτέλεσμα κάποια βράδια που υπάρχει ελεύθερο bandwidth όταν η ταχύτητες προσεγγίσουν τα 7 -7.5 Mbps να αποσυνδέονται. Η δικαιολογία της εταιρίας είναι ότι δεν υπάρχει stock από modems και ότι από Σεπτέμβρη θα εφοδιάσει όλους τους συνδρομητές της με καινούργια. Αυτό μπορώ να το πιστέψω καθότι η εταιρία αυτή έχει δείξει να σέβεται τους πελάτης της περισσότερο από άλλους. Δεν ξέρω αν κάποιος ήδη πελάτης της Forthnet έχει εξοπλισμό και σύνδεση στα 24 Mbps. Το γεγονός όμως ότι έστω και κάποιοι από τους πελάτες της δεν χαίρονται τα προνόμια που ίσως έχουν κάποιοι άλλοι είναι κατακριτέο. Συν το γεγονός ότι διαφημίζουν κάτι που ακόμα δεν το έχουν δώσει στους όλους του υπάρχοντες πελάτες ή τουλάχιστον σε μερικούς. Τα παραπάνω θεωρώ ότι συνιστούν παραπλανητική διαφήμιση. Όταν λοιπόν κ. Τσανάκα, επιστρέψετε στην πραγματικότητα, και απεμπλακείτε από την γραφειοκρατία και το τυπικό κάποιον θεμάτων (όπως η διαδικασία έγκρισης από την ΕΕΤΤ μίας προσφοράς Χ της εταιρίαςΥ) αυτό που πρέπει να σας απασχολεί είναι αν η εταιρία Χ έδωσε πραγματικά στους συνδρομητές της αυτά που υποσχέθηκε!!
Θεωρώ ότι πρέπει να γίνεται αυτεπάγγελτος έλεγχος και να μην περιμένετε να γίνει επώνυμη καταγγελία ώστε να ψάξετε να βρείτε χρόνο για να το ελέγξετε. Εγώ, πάντως, δεν έχουν ξανακούσει για περιστατικό ανάλογο με αυτό που συνέβη με τον ΟΤΕ, δηλαδή η ΕΕΤΤ να μην εξετάζει ένα τυπικό ζήτημα όπως είναι η έγκριση ενός νέου πακέτου και να ενημερώνει την εταιρία να το αποσύρει για άγνωστο χρονικό διάστημα.
Ενημερωτικά σας λέω ότι δεν είμαι υπάλληλος του ΟΤΕ, ούτε κάποιας άλλης τηλεπικοινωνιακής εταιρίας. Απλά είμαι ένας Ελληνας πολίτης που δεν τον σέβεστε καθότι δεν είμαι κάτοικος Αθηνών. Δεν θέλω να μπω σε τεχνικής φύσης ζητήματα γιατί θέλω το άρθρο αυτό να είναι κατανοητό σε όλο τον κόσμο. Ερωτήματα που κατά καιρούς απευθύνονται στην ΕΕΤΤ του στυλ: «Ας μας πουν ποιος παρακολουθούσε το κινητό του Πρωθυπουργού!» εγώ τα θεωρώ ρητορικά και δεν σας τα απευθύνω γιατί ξέρω ότι είναι κάτι πάνω από τις δυνάμεις σας. Απλά αν θέλετε απαντήστε μας στα παραπάνω.
Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας
Ο Κανένας
# posted by press.gr@hotmail.com @ 6:01 μμ 15 comments

Advertisements

Αύγουστος 1, 2007 - Posted by | 2007, ADSL, INTERNET, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΡΧΕΣ, ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ, ΕΛΕΓΧΟΣ, ΕΠΙΛΥΣΗ ΔΙΑΦΟΡΩΝ, ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ, ΕΠΟΠΤΙΚΗ ΑΡΧΗ, ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ, ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΟΤΗΤΑ, ΚΑΛΑΘΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΣ, ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ, ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΑ, ΝΕΟ ΙΝΚΑ, ΝΕΟ ΙΝΚΑ 2008, Νέο ΙΝΚΑ, ΟΡΓΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ, ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ, ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ, ΠΑΡΟΧΟΙ, ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ | , , , , ,

1 σχόλιο »

  1. Το θέμα φίλε ή φίλη Bloop είναι απλό. Η Κυβέρνηση «διδάσκει’ δημοκρατία της αγοράς. Η αγορά αγαπά την κυβέρνηση γιατί είναι μέρος της και η κυβέρνηση ενδίδει στα κελεύσματά της γιατί το θέλει. Από την συνέρευση συλλαμβάνεται και κυοφορείται ο κρατικός μηχανισμός, ένα εκτρωματικό παιδί – εργαλείο. Ο κρατικός μηχανισμός παιδί αυτών των δύο, δεν μπορεί να ξεφύγει από τις γονιδιακές καταβολές του, αναπαράγει και αυτός την αθλιότητα. Καπώς έτσι γεννήθηκε το κράτος, καπώς έτσι γεννήθηκε η καταπίεση …

    Σχόλιο από Δημήτρης Καραμήτσας | Σεπτεμβρίου 10, 2007 | Απάντηση


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: