NEO INKA – ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ, ΔΥΝΑΜΩΣΕ ΤΟ!!!

ΓΙΝΕ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΚΡΙΚΟΣ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ.

«Οικολογική ∆ημοκρατία»;

Επειδή προφανώς απαγορεύεται να έχουμε σκέτη,
χρειαζόμαστε μια…«Οικολογική ∆ημοκρατία»

[…]
Χάρη στην επιχειρηματικότητα, το σαμπουάν που λουζόμαστε μας νεκρώνει τα κύτταρα των νεύρων (Methylisothiazolinone). Η οδοντόπαστα αυξάνει τους καρκίνους (Τρικλοζάν). Χημικές ενώσεις που επιβραδύνουν τη φωτιά, μέσα σε χιλιάδες προϊόντα, από υπολογιστές και καναπέδες μέχρι τα αυτοκίνητα, βομβαρδίζουν το σώμα μας με καρκίνο.

Και οι πόλεμοι της επιχειρηματικότητας, από τα Βαλκάνια μέχρι το Ιράκ και το Αφγανιστάν, έσπειραν τον καρκίνο σε εκατομμύρια ανθρώπους και θα τον σπέρνουν και στις επόμενες γενιές.
[…]

«Καινούρια οπλικά συστήματα φαίνεται ότι έχουν αναπτυχθεί στο οπλοστάσιο των ΗΠΑ και ενδεχόμενα να χρησιμοποιηθούν στον πόλεμο του Ιράκ. Από τις αρχές της δεκαετίας του ’70 το αμερικανικό Πεντάγωνο άρχισε να χρηματοδοτεί ερευνητικά προγράμματα που θα μπλοκάριζαν τα συστήματα επικοινωνιών μιας χώρας και θα προκαλούσαν βραχυκύκλωμα στις εγκαταστάσεις παραγωγής και διανομής ηλεκτρικού ρεύματος.

Ετσι, μια χώρα θα παρέμενε χωρίς ρεύμα σε συνθήκες πλήρους συσκότισης, χωρίς τηλεπικοινωνίες και χωρίς λειτουργία εργοστασίων ή άλλων μονάδων παραγωγής. Συγχρόνως, θα απενεργοποιούνταν όλα τα οπλικά συστήματα, όπως επίσης αεροπλάνα, πύραυλοι, πλοία, υποβρύχια κ.λπ. Αυτά είναι τα αποτελέσματα του ερευνητικού προγράμματος HAARP, Ερευνητικό Πρόγραμμα Υψηλής Συχνότητας ∆ραστικής Ακτινοβολίας (Highfrequency Active Aural Research Program), που ανέπτυξε το αμερικανικό Πεντάγωνο σε συνεργασία με το Ναυτικό και την Αεροπορία και έχει δαπανήσει μέχρι σήμερα περισσότερο από 5 δισεκατομμύρια δολάρια» (τότε).

Οποιος ενδιαφέρεται να μάθει (και έχει πρόσβαση στο Ιντερνετ), μπορεί να διαπιστώσει μόνος του δύο απλά πράγματα: ακριβώς τις ημέρες αυτές ολοκληρώθηκε το HAARP και μπήκε σε πλήρη λειτουργία. Επίσης όλοι αυτοί που τραγουδάνε άσματα για την Οικολογία πρέπει να ερευνήσουν τι σημαίνει Catastrophe Bonds Ομόλογα Καταστροφών.

Είτε πρόκειται για πυρκαγιές είτε για τυφώνες είτε για σεισμούς, εσύ, αν είσαι επιχειρηματικό μυαλό και διαθέτεις κεφάλαιο, μπορείς να κερδίσεις πολλά από την καταστροφή των άλλων. Είναι ένας τομέας του Risk Management ∆ιαχείριση Kινδύνων. Μπορείς να δεις σχετικές διαφημίσεις «Βάλτε τώρα που γυρίζει» από μεγάλες αντασφαλιστικές εταιρείες, επενδυτικούς κολοσσούς επιχειρηματικότητας κ.λπ.

Σχετικά προγράμματα διαχείρισης κινδύνων διαφημίζει και η Τράπεζα της Ελλάδος με χορηγό εταιρεία τροφίμων και ερευνητές από ελληνικά πανεπιστήμια. Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι τώρα πια ο καιρός είναι εμπόρευμα, όπως το πετρέλαιο, οι αγγινάρες και οι σαγιονάρες.
[…]

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ Κυριακή 29 Ιουλίου 2007 ΑΡΘΡΑ σ. 29

Advertisements

Ιουλίου 30, 2007 - Posted by | Καταναλωτικά, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ | , ,

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: